gott nytt år!

2011-12-31 | 08:50:42


gott nytt på er fina ♥


GOD JUL ♥

2011-12-24 | 08:28:41

julafton 2010.

hemma hos familjen slotte-axelsson har vi varit vakna sen klockan 6.50! spänningen är total och julstrumpan är för länge sen öppnad och färdiglekt med. jag hade fyllt den med kinderägg, barbietidning, leksaker och glittriga hårspännen :) lycka - i en sekund, haha! nu är det "jag vill öppna paaakeeett" som är standard meningen.

när christian kommer upp så ska vi äta julaftonsfrukost, kika på nyhetsmorgon och engla ska få välja ut en julklapp att öppna nu på morgonen, resten ska packas ned :)

mitt på dagen bär det av hem till mamma för mig och engla och christian ska till sin familj. jossan med familj kommer, mina små systra och anders pappa. åh det ska bli helt fantastiskt att ha med engla i år! som ni ser på bilderna så saknades de lilla ♥ förra året. så är det när man har separerade föräldrar :)

GOD JUL ALLA NI FINA ♥ ha en fantastisk jul!

dan före dopparedan!

2011-12-23 | 08:58:45

gotlandsgranen -10

har jag kommit någon vart med inslagning av klapparna? nej.
har jag köpt klart till alla? nej.

känns lite värdelöst att behöva jaga de sista julisarna idag men vad ska man göra? jag tyckte verkligen jag var ute i god tid när jag köpte den första till engla tidigt i november om jag inte minns fel. hon är iaf klar men jag har en lillasyster kvar, svågern och en liten extra sak till nannie! så ja jag har fixat 26 stycken iaf, rätt hyffsta:)

nu börjar jag bli spänd på att ge mina klappar till mina nära och kära, för det är banne mig det bästa! visst är det härligt att få men ingenting går upp mot att göra någon annan glad :)

är ni klarar med inslganing och handling??

mina systrar

2011-12-22 | 19:42:10


älskar er mina fina fina systrar josephine & ellinore ♥


veckans polarn outfit!

2011-12-22 | 09:48:19


tröja 199kr
kjol 279kr
knästrumpor 49kr
scarf 49kr


nu vankas det jul och vad med det? jo förväntningar, längtan, spänning och kanske en gnutta pirr? engla sitter nu långa stunder framför vår vita gran och suckar över alla paket, lilla söta ♥ man minns själv hur man var i den åldern och hur det nästan smärtade i magen av förväntningarna. vad är de i klapparna? när kommer tomten? KOMMER tomten??

jag antar att ni är lite bättre förberedda än vad jag är och har köpt alla julklappar och slagit in dem som sig bör :) jag är den sorten som hetshandlar det sista dagen innan och hoppas jag inte glömt någon :) haha! det är dock lite körigt med 28 paket att handla .. gulp! det är en salig blandning av hård och mjuka klappar, stora och små.

och i julklappssammanhang så har jag lärt mig att storlek SPELAR roll! engla blev djupt besviken här om dagen när lisa kom med present till henne och när den var öppnad och lekt med säger hon "får jag nå mer" varpå lisa säger "men du fick en ganska stor present engla" .. "nää den va inte alls stor!!" svarar hon .. haha. dyr är inte = stor för de små ;)


dan för dan före dopparedan!

2011-12-22 | 07:34:13


stökigt till tusen.

granen är halvklädd och utan lyse. dammsugit har jag inte gjort på en vecka och tvättberget faller nog snart och dränker någon! den här veckan har det varit jobb-fokus och hemmet har fått lida när christian varit på konferens i 3 dagar och jag mest har jobbat, hämtat på skolan, lagat havlfabrikat och somnat tidigt.

ikväll ska det julstädas och vinet ska banne mig korkas upp! snart är det julafton (OM jag någonsin skulle kunna missta mig om det med en dotter som slår upp ögonen och säger "när är det lördag?") och jag bör kanske ta tag i att slå in alla julklappar? först kanske jag ska köpa dem ... 28 st köps inte i en handvändning =( suck!


tredje året gilt!

2011-12-22 | 07:22:59


bilder från -09!

för två år sen så köpte jag två klänningar till engla på jobbet. våra klassiker, velourklänningarna! jag köpte både den röda och den midnattsblå eftersom engla bara äälskade dem. det är en typ av klänning som vi gör i lite olika tappningar varje höst/vinter, i år ser den ut så här och finns i lila och rött :)

iaf så har dessa klänningarna släpats med ända till i år och passar utmärkt! det är storlek 110/116 och för två år sen när engla var 4 år så tyckte jag nog att det kändes dumt att köpa mindre när 110/116 är 4-6 år .. men ja den var kanske lite lång då men samtidigt är det väldigt kul att inför hösten ha några favoritklänningar att plocka fram och kunna använda igen och igen!

idag har engla avslutning på skolan inför jullovet och engla har bett om att få ha den röda klänningen - den absoluta favoriten! hon vill även ha den på julafton, haha. tänk att hon inte tröttnar på dem? inte är det helt fel att det är lika fina som för två år sen heller trots mängder av snurr i tvättmaskinen och slit & släng!


speldax!

2011-12-19 | 21:27:10


en härlig hög med julklappar!

här om veckan fick vi hem en trave med olika alfapetspel till engla från lekmer.se! vi har förmånen att få pröva på olika saker där i från för att senare kunna hiss och dissa dem för er, mina läsare. nu var det olika saker ur algas sortiment!

nu har vi dock inte öppnat något av spelen eller tågrälsen som vi fått utan jag har bestämt att packa in dem i paket till fröken! dock inte enbart. vi fick någon kub liknande sak som kallas "razzle" och även en som kallas "twist" som jag tror min lillebror skulle älska! det går ut på att man ska skruva fram olika ord på tid och tjäna poäng - kort sagt ;)

orginal alfapet blir kanske till mig? jag har ju ingen iphone längre och kan sitta med wordfue som varenda kotte gör. jag får köra the real deal ist =) men det kan faktiskt vara riktigt kul med sällskapsspel ibland. jag vet för 2 nyårsaftnar sen så hade vi parmiddag och körde roliga spel, det var en riktig höjdare även om det låter som granma varning ;)

här hittar ni algas sortiment på spel

psst! beställ innan de 21/12 s kl:10.30 å får du ditt paket innan jul! så varför ut och panikhandla i slasken .. fy!


"jag längtar bara efter lördag!"

2011-12-19 | 20:53:01



det är måndag idag. den 19 december!
5 dagar kvar.

det ända min unge kan pratar om är lördag. här och nu, vad hände med det? haha. jag minns faktiskt exakt hur jag var vid 6 års åldern omkring jul. mamma och pappa fick gömma julkapparna för mig för jag slet upp dem och snokade. julafton är bland det bästa jag visste och vet och exakt så är det för engla.

en viss skillnad är det dock om man jämför emily 6 år och engla 6 år. jag slet som sagt upp paketen om jag hittade dem och engla trippar på tå runt granen och flämtar smått då och då när hon ser ett stort paket och frågar "får jag titta på lappen!?" jag tycker det är så galet sött! vem gör så som är 6 år?

idag blev hon dock besviken. jag har inte hunnit slå in en ända av hennes presenter utan alla paket under granen är till andra nära och kära. hennes ligger staplade i garderoben :) haha. hon skulle aldrig ens tänka tanken att kika. dock ska jag försöka packa in dem ikväll så hon tappar andan imorgon ;) mouaha ja älskar detta!


det här är till er ♥

2011-12-19 | 20:32:18

jag satt och kikade tbx i bloggen några år när det slog mig att satan vad jag bloggat länge! i mars 2008 skrev jag ett inlägg om att engla försökte uttala ord i telefonen själv, helt galet! i snart fyra år har jag släpat på den här bloggen, ibland som en börda men oftast med en glädje att dela med mig och skriva av mig. jag vet dock att jag skrivit längre men har valt att radera en del .. det jag skrev för 4 år sen var inte menat för 500-600 pers/dag ..

min stil har ändrats och ja har blivit mer åthållsam med vad jag skriver och inte. jag vill vara privat men ändå dela med mig och det är en otroligt svår vågskål att väga. men jag tycker jag klara det. vissa vill ha en blogg och skriva av sig om allt och inget, och kanske var det min tanke från början? nu vill jag mer dela med mig, berätta.

man är med om mycket under fyra år. positiva saker, härliga saker men också svåra saker som man kanske ofta kan läsa mellan raderna, men som jag inte försöker skriva ut. kanske blir jag ointressant för många med det settet jag valt att skriva på men det är av kärlek till nära och kära, och av tankar om viss intregritet.

egentligen ville jag bara tacka er fina som faktiskt läser, återkommer och kommenterar hos mig ♥ det är för er jag skriver, i ärlighetensnamn. inte för mig själv så hemskt mkt. jag vet hur mitt bord ser ut, vad jag gillar för tapeter och vad engla gjorde i skolan. detta är min dagbok, men den är för er ♥


julfeelings ♥

2011-12-19 | 20:13:19


äntligen julfeelings med granen på plats och peppishuset klart ♥


tonight

2011-12-19 | 19:55:32


bilder från min förra singelkväll!

ikväll är jag gräsänka och engla är nerstoppad i sängen för ett tag sen! vad gör man då? man skalar sina färska räkor, tar fram det vita vinet och njuter =) det är vardagslyx delux för mig. ensam framför tvn med en fjärkontroll som baaara lyssnar på mig. åh ibland finns det inte bättre än sådant här!

sen skulle jag aldrig vilja ha det som så här varje dag eller kväll men när det bara bli små glimtar då och då så är det helt fantastiskt!

christian är på 3 dagars konferns med julmiddag och galamiddag, lyx där med! jag och engla passade på att mima till eric saade på högsta volym och äta kycklingklubbor med händerna till middag. det är bland det äckligaste c vet nämligen haha! imorgon slår vi kanske på stort med köttfärsås? vem vet, haha.


fredag!

2011-12-16 | 17:41:14


vår matplats ♥

äntligen fredag! vilket denna helgen inte betyder ledighet men det spelar ingen roll. helg är alltid helg! ikväll blir det en köttbit med rödvin nere på kvarters krogen med linda och christian, oh yes!

imorgon ska jag och maja köra något som kanske blivit en tradition? en tripp ner till skopans secondhand. det lär vara precis som förra veckan, jag, maja och alla tanter som köar innan öppningen klockan 10.00. haha! gud som vi flinade åt det förra helgen men ändå kommer vi stå där imorgon igen. men jag älskart!

kanske en till stol eller två till mitt fyndade matbord?


la petite x 3

2011-12-16 | 17:19:38


andra plåtningen för "la petite mag"

jag och engla hade sovmorgon imorse vilket resulterade i att engla - som vanligt - vaknar före mig och ropar "mmaaammmmaaa" vid 7.25 .. men hey det är en rätt bra sovmorgon faktiskt =) hahah! vi missade julkalendern men det lär ju tas igen ikväll hemma hos hennes pappa.

iaf så åkte vi till söder och studio mjuklyx för plåtning för tidningen "la petite", ni minns va? och ja, jag fick det konfirmerat idag att engla har suttit på fotografiska med den bilden som togs här över. carolina (fotograf) hade tagit ner dem ganska snabbt dock för hon vill gör en störra utställning med fler bilder framöver. spännande!

3 gången gilt idag!
=)

det var det rymden tema med 40-tals infulenser. galet fina bilder blev det och självfallet så glömde jag kameran i hallen här hemma, smart drag! tog en del med mobilen men den kameran är ingenting att hurra för men jag ska se om jag kan få in dem på datorn. om jag minns rätt så är det iaf februari nr som dessa bilderna ska va me i.


julte från svenskt tenn

2011-12-14 | 08:39:47

julte svenskt tenn 140kr

i lördags när vi hade middag så hade linnea och erland med sig en present i form utav de här teet från svenskt tenn och fin fina servetter. jag har varit och doftat på det ett flertal gånger men svalt en extra gång och tänkt att det är lite väl lyxigt  att köpa till sig själv =) haha. och burken är ju super fin!

vi som dricker te i princip varje kväll så här års har några favoriter men har faktiskt inget julte. så ett hett tips till er som ska iväg på glöggfest eller middag - ett te från svenskt tenn! väldigt uppskattat, iaf a mig!

psst de har även 2 andra sorter!

onsdag

2011-12-14 | 08:20:49


finaste lucian min  i förrgår ♥

första natten på länge som jag sovit riktigt riktigt bra. jag tror jag drömmer för mkt så här års då det är så sjukt mycket intryck på dagarna så här inför jul .. eller det kanske bara är en knäpp efterkonstruktion? hahah. tänk att man alltid ska försöka förklara saker? jaja, efter en dröm om att de spökar hemma hos jeannine så är ja pigg!

idag blir det att jobba halvdag och sen in på jullunch med jobbet. ska bli mysigt att träffa alla mina kära kollegor och äta gott. efteråt funderar jag på om jag ska ta en sista julklapps vända på NK och försöka bli klar med min klapplista med 28 (!!) namn .. gulp! varför blir det alltid så hetsigt med julklappar? iof så äälskar jag de =)


blommor efter säsong!

2011-12-14 | 08:08:07


fix & trix med lingonkvistar, vide och tulpaner.

i måndags var jag och lisa iväg på en tripp till ulriskdalsslottsträdgård och oj jäklar vad grejer där finns! vi gick runt länge och klämde och kände på vaser, krukor och diverse snittblommor. jag som är en riktig velpelle när det kommer till att välja nya saker höll på i säkert en halvtimme innan vi kom fram till denna buketten!

jag köpte även en stor amaryllis med en sådan där långsmal kruka som man ställer ner löken i, blev fin fint! dock så hamnade aldrig den här vintriga buketten i dagg vasen .. den fick traska ut i hallens cylindervas där den passade bättre .. det blev liksom inte helt hundra i dagg. den är faktiskt rätt svår men det är som lisa säger - franska tulpaner som slokar över kanten är det absolut ultimata! ge mig?


lucia!

2011-12-13 | 09:56:33


glad lucia eller vad man säger =)

imorse var tanken att jag skulle väcka engla lite tidigare än vanligt för lucia fika framför tv2 lucia vaka. dock så vaknade engla 10 min innan min klocka och hade drömt mardrömmar :( det blev iaf upp, på med kaffe och te, in med lussebullarna i mickron och på med tv:n!

pappa och mamma ordnade det alltid så för oss när vi var små. lucia på tv, högt högt med lucia fika innan dagmamma och skola. jag minns det som mysigt och vill föra över det på engla ♥ efteråt var det till att hoppa i lucianattlinnet och på med mössan med luciakronan på :) haha vilken syn!

trots uteblivet luciatåg så ska man väl inte hindras för att klä sig dagen till ära? engla var så lycklig igår när hon sprang runt i sin 1dm för långa nattlinne och kronan som saknade en lysande lampa - hahah! min kärlek!


nikki 2 år!

2011-12-13 | 09:35:03



hurra hurra hurra!
för nikki blev två år i lördags =)

satan i gatan vad tiden går! den lilla parveln som låg i jossans mage för drygt två år sedan och bökade så mamma blev sängliggandes i månader har gått och blivit TVÅ år! GALET! det känns som här om veckan jag och engla åkte över till gotland för att fira lucia och självklart passade nikki på att klämma sig ut just den eftermiddagen =) stjärnan


middagarnas helg!

2011-12-12 | 11:18:01

tjejmiddag för några veckor sen.

den här helgen har varit middagarnas helg, alla kategorier! i fredags hade jag mina jobbtjejer här hemma och hade jul-knytis med mängder av prinskorv, köttbullar, lax, bröd,  hemmagjord jansson (by me!) och julgodis. vi hade det super trevligt och engla sprang runt som en virvelvind i någon form av lyckorus över att ha alla dessa fina människorna hemma hos sig, hon engagerade alla i änglasepls byggande och idol tittande :)

sen somnade hon som en sten i lottis knä ♥ med högljuda röster omkring, finns det något bättre?

i lördags var det till att hoppa upp på dinnertime tåget igen och vi hade christian syster med sambo och hans kusin erland och hans linnea över på middag! jag gjorde en favorit i repris av fisksoppan som jag gjorde på tjejmiddagen sist och de var lyckat! dock kändes de som jag kunde ha gjort den dubbla mängden!?

en härlig helg med andra ord! :)

ingen lucia i år :(

2011-12-12 | 11:00:55


liten lucia -08!

när man blivit stor och hoppat från förskolan till förskoleklassen så är det slut med årligt lussande för familj & kompisar. nu är det inte längre för alla att lussa? jag känner mig lite bitter över att det i englas skola är så att det är 3:orna som lussar för barnen i gymnastiksalen, i fredags också! imorgon är det ju lucia!

och kvällen före har det tydligen lussande för alla 3:ornas föräldrar och syskon. de andra har ingen form av lussande alls! engla ville vara lucia i fredags men fick nöjja sig med glitter i håret, dock så funderar jag på att klä upp henne till tänderna i nattlinne och krona till imorgon .. ja får se om ja hinner förbi och köpa upp mig på nytt!


hej hej gotland!

2011-12-12 | 10:46:59
åh nu har jag bokat gotland den 27-31 december! det blir en minisemester då jag måste jobba och engla ska till matte den 31/12 för att fira nyår. men en kort lite avstickare tror jag är precis vad jag och engla behöver och nu har gotland fått vänta lite väl länge tycker jag. sist vi var där var det varmt och sommartid för sjutton!

jag har inte sagt till engla att vi ska åka ännu .. det kommer bli ett jäkla tjat om jag avslöjare det för tidigt kan jag lova :) man får vara lite tacktiskt med sådana här saker ska ni veta. hahah!

syster åker över med kidsen samtidigt som oss men de kommer vara kvar över nyår. vi ska fira julafton med pappa, marie, albin och ulrika ♥ så det kommer bli 4 hääärliga dagar kan jag tro! lek, stojj, god mat och dryck!


på gotland i påskas ♥

veckans polarn outfit!

2011-12-12 | 10:40:06

engla i julig polarn o. pyret outfit!

kofta 349kr
tröja 229kr
kjol 249kr

strumpbyxor 129kr

(vet inte varför denna inte kom upp i torsdags .. skumt!)

juste vi ska ju flytta!?

2011-12-12 | 10:30:52


vårat kök med nya bordet som jag bara älskar ♥

jag gör om, fixar, donar, plockar och möblerar .. också slår det mig att "juste vi ska ju flytta!?" jag vet om det rent logiskt men jag har super svårt att inse rent praktiskt att vi faktiskt kommer stå här om några veckor med vårat hem i kartonger! jag kan inte alls förstå det eller ta in det.

imorse när vi hade släppt av engla på skolan så började jag och christian dissukter rivningen av köksväggen, tapeter, målarfärg och golv. var ska vi börja? vi har så mycket tankar och idéer som jag måste få på prent. vi måste planera och bestämma vad som är viktigaste, vad som ska göras först osv.

vi bestämde mest att vi skulle sätta oss ikväll och stapla upp VAD som ska göras och sen i VILKEN ORDNING och sist (men för mig viktigast) vilka tapeter? vilket golv? vilken köksinredning och vilka vitvaror?

ojoj .. vilken resa detta kommer bli!
flytt hjälp tapetserings hjälp målar hjälp rivningshjälp och bygghjälp sökes!?


du gör mig lycklig

2011-12-07 | 07:51:33


jag älskar dig engla viola aurora!


depp!

2011-12-07 | 07:35:18

dagarna går så sjukt fort. jag är just i ett skede av mörkräddhet då jag inte riktigt känner att jag hinner med allt! 24h är inte tillräckligt och när man är så trött som jag är nu och går och lägger mig 21 sharp så blir ju dagen ännu kortare. det känns som ett ekorrhjul med upp, skolan, jobbet, hämta, hem, mat, sova ..

på sommaren är jag mer spontan, jag kan komma på att vi ska ha picnik med grannarna sent på eftermiddagen eller bjuda över folk till höger och vänster, leka i parker och vara påhittig. nu vill jag inte! orkar inte!

jag försöker piffa upp hemma med blommor och ljus men det känns inte som det hjälper. jag antar att jag bara är inne i en liten svacka? att det hösten & vinterns depp som kommer över mig lite smått. jag längtar verkligen efter jul nu .. efter glada miner och festligheter! 17 dagar to go!


söndag!

2011-12-04 | 11:14:58



en kväll i maj 2010.

nu börjar jag äntligen bli frisk och låter inte som att jag rökt konstant det senaste 20 åren! det kanske har med en lagom lugn helg att göra och mycket sömn. dock så har vi haft det trevligt med födelsedagsfirande hos jeannine med smarriga snittar och god dricka! dock blev det en tidig lördaggkväll me tankar på att "det är en dag imorgon".

när blev jag sån?
det är inte alltid men ibland kommer den tanken över mig.

känns skönt att kunna njuta av en söndag idag och jag planerar (när christian behaga stiga upp ur sängen) att styra skutan mot ica maxi snarast! vill komma igång med mitt planerade lussebullsbak :) först ska jag dock slänga in en andra tvättmaskin och diska upp handdisken. det är soligt idag också, åh!


veckohandla

2011-12-04 | 11:05:12

det går i perioder det där med att styra upp hela veckans mat och handla på söndagen eller måndagen och fylla vår frys och kyl! nu har vi kommit in i en spiral med dags-handling och det gör mig så jäkla stressad. då måste jag mitt på dagen början fundera ut vad jag måste gå och handla på lunchen och även vad som finns hemma.

sen måste jag konka på den där kassen med mat bara för att komma hem och komma på att vi redan hade 4 burkar soltorkade tomater och två påsar fryst kyckling. jag hatar det!

idag har jag tänkt mig en riktig söndag söndag med storhandling inför veckan, städning, lussebak och adventsglögg. engla är på kalas på lek & bus mitt på dagen och efter det ska hon komma hem en dag tidigare :) smått onödigt att åka fram och tillbaka över hela stan för att imorgon gå upp extra tidigt för att åka till skolan.

jaha vad ska man äta i veckan då?
förslag?

fredag!

2011-12-02 | 12:11:48


lilla smällkaramellen min ♥

nä ingenting verkar hjälpa mot den här förkylningen, den kom och den segrade, skit också! som tur e är jag hemma idag och christian kunde lämna en gymnastikklädd engla på skolan imorse :) dock så jobbar jag imorgon och på måndag då det blir lite spridda skurar av lediga dagar .. men jag ska kurera hela dagen idag!

jaha vad bjuder helgen på då? ikväll kommer linda och björn hit en liten sväng och imorgon ska vi fira jeannine som fyllde år igår!, grattis fina du ♥. engla åker hem till sin pappa idag tom söndag då hon ska på kalas här i närheten. det verkar gå lek&bus kalas-hysteri på englas skola. 2 kalas 2 helger i rad :) ingen sörjer direkt, haha!


I ♥ NY!

2011-12-02 | 11:28:02

new york maj 2010.

lisa åkte över till new york i söndagd, för vilken gång i ordningen vet jag faktiskt inte. det har varit ett jäkla jojjandes hit och dit :) men det är inte direkt svårt att förstå. för det första så har hennes kusin bott där (ska nu ta sitt pick och pack över atlanten till helgen och flytta hem igen) för det andra staden, den jäkla staden!

kan man tröttna på ny? jag tror inte det. den staden är så levande, sprakande och på på på! det händer överallt, helatiden, allt eller inget. jag längtar tillbaka galet mycket samtidigt som jag ryggar tbx när jag tänker på den hemska flygresan både dit och hem .. pju! men jag längtar tillbaka till gatorna, caféerna, central park, människorna, shoppingen och bellinis på blanka dagen, hahah.

jag och lisa har gjort rom, london, puerto banus, new york och london igen tillsammans. nu börjar jag fundera på nästa drag .. en helg tripp till paris? eller en vecka till london? jag vet att lisa pratat om att verkligen SE london och stanna längra än en weekend. kanske skulle vara något till april, maj? åh jag vill jag vill jag vill!

torsdag

2011-12-01 | 17:57:48


satan också.
min förkylning verkar inte riktigt vilja gå åt det icke existerande håll som jag önskat!

har svept en kopp kaffe och satt mig med engla och titta på barntv tills christian kommer hem med kyckling så vi kan laga mat. idag har jag verklgien ingen fokus på mat eller rutiner här hemma. hey en smörgås, chokladbit ur julkalendern och vindruvor innan mat, varsågod! åh ibland är man bra värdelös.

veckans polarn outfit!

2011-12-01 | 17:37:16
julfin med slips eller fluga, vad tycker ni?

slipover 249kr
skjorta 249kr
fluga 99kr
slips 99kr - finns i butik!

nu närmar det sig jul med stormsteg och med jul kommer det festligheter, eller hur? vi har diverse saker inbokade som barnkalas, glöggmys och fest. och hur klär man då barnen i festliga - men lekvänliga - kläder? polarn o. pyret har i alla tider gjort kläder för barn och kläder som tåls att lekas i. inga undantag på festkläderna inte!

vit skjorta som tål 60 graders tvätt tåls allt att spilla på :) nu kanske inte just den här outfiten föll engla i smaken men hon sa faktiskt att hon kunde tänka sig skjortan med en kjol! här gör vi framsteg. men jag älskar den högra outfiten .. så coolt! här hemma får vi damma av velourklänningarna från förrförra året, kvalitét javisst! :)