vardag

2008-09-17 | 21:17:14

Har filat på ett jätte inlägg med bilder från i sommras. Hämtade nämligen alla bilder förra veckan när vi sov hos far min. Men ja, på något vis så försvann allt jag gjort och jag blev verkligen så osugen på att blogga efter det. Helt hemskt. Men men, jag ska ta mig i kragen nu. Verkligen.

Imorse försov vi oss. Engla vaknade vid 8.10 med lite knorrande ljud och ville promt ligga i min säng. Fick tillochmed en utskällning när jag tände lampan. Trots denna försening så hann vi med alla morgonmoment och jag satt på 8.57 tåget. Dock fick jag en lite chock när jag sprang in på dagisgården och inte en unge var ute. Nej. Fotografering idag. Jag gick snabbt igenom i huvudet vad Engla hade på sig dagen till ära. Pust, jag hade hunnit med klänning och tillochmed en siden rosett i håret. Söt unge.

Vi hade redovisning i skolan idag och jag vet inte riktigt hur det gick, jag pratade mest på och hoppades att det som kom ut lät vettigt. Liza gjorde likaså och vi fick iaf ett "ni är på god väg". Hur man nu ska tolka det..

Imorgon ska jag fixa håret. Färgning och lite slipning på klippningen, dock inget drastiskt som sist. Orkar inte med fler tårar över hår. Har haft min beskärda del tycker jag.

Två bilder från gårdagen. (snodda från Liza)Vackra Pling, även då med rosett.


 


Liza med vackra skorna. (jag kunde inte hålla mig utan är även jag en lycklig ägare till ett par av dessa). Topshop ca1300:-


Dags att sova nu. Måste åka 06.39 för att hinna till Sasson imorgon.

Love!


blahblah girls.

2008-09-10 | 11:37:26
Vaknade med en värkande hals imorse och näsan var lagom täppt. Låg kvar i sängen och insåg att jag hade för ont för att gå upp och ta mig till skolan, gå tidigare för att hämta Engla och sen fara till Pappa. Jag tog bort den första aktiviteten för att linra lite. Tror det hjälpt för nu känner jag mig bättre och mindre stressad. Tror inte heller jag missar så mycket, känns som det är lite ältande av samma sak fast från olika vinklar.

Tog en bild med min mindre hela kamera. Motivet är de senaste inköpet.


Zara 799:-


Min agentur ringde precis och frågade om jag kunde göra ett omslag för en tidning som heter Campus som delas ut på Universitet bland annat. Jobbet är på Torsdag em och jag tror jag hinner det perfekt efter min vesit på dagis. Grymt!

Tappade något kärt här om dagen. Nägot jag sörjer rejält. Mitt Thomas Sabo armband med min kamera och gris berlock måste ha fallit av min handled. När jag satte mig på tåget så var det inte där längre, fast att jag vet att jag satte på det på morgonen. Är så ledsen. Armbandet var en present från C, kameran från mor och grisen från Siss. Sånt få man ju inte igen :( Okej, de kanske inte är super unikt eftersom det säkert finns i butik, men halå vem har råd med nya bara sådär? Jävla skit kvalité.

Hoppas ni har en fin dag i det gråa. Snart ska jag och E till Paps, åh va mys!

En snabbis

2008-09-09 | 16:15:26

ROM - Augusti 08


P
åväg hem från skolan nu. Jag och Liza sprang maraton till tåget och nu svider det sådär obehagligt i halsen. Kan det bero på min grymma kondis? Knappast.

Har haft logistik idag, igen. Har varit ganska intressant, dock lite surt när gubben började dra fram formler och dra in företagsekonomin i det hela. Ångest.

Lite planer för veckan är; Idag, hämta Engla och senare till C. Imorgon är det skola, planen är att gå lite tidigare och fara till pappa, Marie och Albin för övernattning. Torsdag ska jag vara med på dagis hela dagen, mysigt värre. Önskar lite att  jag kunder vara en fluga på väggen och se hur Engla är i sin vardag där, men jag får nöja mig med att vara med :) Fredag är jag ledig och E ska till M.

Det var allt.

Love!


90bullar & ettparskor

2008-09-08 | 21:35:27
Igår bakades det bullar så det stod härliga till! Jag, Engla och Fanny bestämde oss för en dubbel sats. Dum som jag är tänkte jag att utbakning och hela fadderullan skulle ta ca 1.5 timmar och processen skulle ske smärtfritt. 90 bullar senare och jag var helt slut, skitig och hade ont i magen. Jag och Engla är lite små tokiga i just bulldegen och det är inte det allra bästa när det börjar jäsa i magen kan jag lova.
Idag har varit en lång dag. Vi gick 10-17 i skolan, och det är hyffsat mycket när det är enbart föreläsning. Dock då tycker jag att kursen, Logistik, verkar intressant och vettig, det gör det iaf lite lättare.

Efter skolan fullkomligen sprang jag till Zara på drottninggatan där de tidigare bara haft en 37a, i skorna jag vill ha. Och tror ni inte att, likt en uppenbarelse, de bara står där. Helt perfekt satt de på foten och det fick följa med hem. Måste bara tillbaka med 38:orna jag nöd köpte i Lördags.

Imorgon ska Engla för sörsta gången med en kompis hem efter dagis. Selma heter hon och jag tror Engla kommer bli överlycklig när jag berättar det imorgonbitti. Jag och Selmas mamma bestämde det efter föräldrarmötet idag, hon hämtar tidigt då hon har en lite Birk under året och eftersom jag slutar 16 tyckte vi det passade perfekt. Måste säga att Englas dagis är helt fantastiskt också, det settet dom jobbar med barnen är beundransvärt.

Pussa.

PS. A-K jag tänker på Dig..

en lördag..

2008-09-07 | 16:25:54

 Igår var vi på Junibacken. Super mysigt men hysteriskt mycket människor. Människor som helt saknar vett och respekt. Dom tränger sig, välter nästa barn och tacklas med handväskor. Men men, lyckat för Engla va det iaf och det var liksom det som var poängen ;)

När Engla sussade gott i sin säng så tassade jag iväg på en halvkväll som var tänkt att vara en helkväll, med Liza, C, Jonte och Fredde. Vi hade roligt tills vi kom in till stan och stället var fullt av folk. Lite sugit men det var bara att vända och ta taxi hem. Tappad humöret lite.. Liza ville fortsätta men jag var tråk..My Love!

Uggs för kiddsen!

2008-09-02 | 19:44:01


H&M, 129:-

S
åg dessa underbara Ugg inspirerade skor i H&Ms höst katalog för en tid sedan men bestämde mig då för att vänta med att köpa dem tills det kom ut till butik. Gissa om jag blev glatt överaskad när jag och Liza, lite vilsna, sprang in på barnavdelningen idag (egentligen på jakt efter något helt annat) och fann dem! De var faktiskt mycket finare i verkligheten än i katalogen och jag slog till på 2 par, ett par till Englan och ett par till kussebussen Nova. Rekomenderar dem varmt, Engla äälskar sina och drog på sig dem direkt då vi kom hem.

Det var fint, men nu är det över.

2008-09-01 | 22:41:01
Det är bitterat att vara hemma. Vi har haft det helt underbart, värme och hela baletten.. Sen kommer man hem till halv dassig himmel, kalla vindar och en värk som heter duga. Värken kom sig av en troligen ganska långt pågående urinvägsinfektion. Blev akuten igår och nu går jag på antibiotika.

Jag vill inte vara hemma, jag tycker alla som betyder något och är viktiga i mitt liv kan ta sitt pick och pack, dra till Rom och bara strosa. Tror på den idén faktiskt.

Så vad har vi gjort då? Vi har druckit gott vin & skumpa, promenerat i timmar, ätit pasta med tomatsås, beställt mat vi inte ätit upp (eller ens provsmakat), shopat, turistat, lyssnat på fin livemusik, njutit av livet och fotat en jävla massa. Samanfattningsvis så är det några av det finaste dagarna i mitt liv. Liza är underbar och det finns aldrig ens en tendens till tjaffs, misstycke eller ledsamhet (inte mellan oss iaf). Vi pratar om precis allt och det finns inga hemligheter eller pinsamheter. Det kallas kärlek, mina vänner.Finns det ord, älskling?