W.W.J.D ?

2009-08-31 | 21:35:59


ÄR TRÖTT som få just nu. Lina har just pyst iväg till tåget och jag sitter med klippande ögon och en värkande mage, av olika anledningar. Det är mycket i huvudet just nu som av någon outgrundlig anledning sätter sig i magen. Mycket framtidstänk som bubblar upp och jag kommer till en del insikter om vad jag vill med mitt och Englas liv. Jag har börjat kika mer än någonsin på lägenheter och väntar på att få fler timmar så vi kan ta steget. Just nu vill jag mycket, alldeles för mycket.

updated shoes.

2009-08-31 | 19:53:13

IDAG HAR jag och Lina storsat på stan och kilat ut och in ur butiker. Jag fick med mig ett par skor hem. En uppdatering av ett par gamla kan man säga, för jag köpte nämligen föregående års modell. Nu är det så att det gamla är använda i såväl snö som slask, sommar som vår så det är inget toppen skick på dem längre. Hittade i vilket fall ett par ersättar till dessa, ett par fodrade sådana också, kan det bli mycket bättre?






Skor H&M 399.-


denim.

2009-08-31 | 11:32:13

 
 

 

ENGLA HAR aldrig varit en jeans tjej utan mer en klänning-strumpbyxor tjej. Dock så förstår hon, ibland, att när det blåser och är kyligt så är byxor/jeans att föredra. Igår gjorde jag ett kap på jeansfronten och haffade dessa för en femtiolapp. HM har nämligen 50:- rabatt (100:- för vuxna) på alla jeans OCH jag hade en bonuscheck. Förvånande nog så satt också jeansen grymt, med lite åtdragning i midjan bara.

Jeans H&M 199.- (nu 50 rabatt!)

uttryck.

2009-08-31 | 09:10:07






HAR SOVIT
gott med C arm runt mig hela natten. Jag somnade tidigt igår, mitt i män som hatar kvinnor. Jag kämpade som en tok för att låssas som att jag inte alls var trött men tillslut gick det inte längre så jag sussade gott innan tio! Idag är jag ledig och Engla och jag har tagit en lång frukost med hela ponny maffian på bordet. Vet inte vad jag ska ta mig för idag, Engla ska iaf till dagis så det är där vi börjar dagen.

Min fina, hon har en miljard ansiktsuttryck.


förvirring.

2009-08-30 | 19:00:17


IDAG ÄR en dag jag inte vet något, känner inget. Jag vet inte hur allt kommer sig och jag känner paniken smyga sig på. Har iaf svängt runt på jobbet idag och sålt jackor och overaller så det ryker om det! Känns skönt att koppla bort och inte tänka på Det. Efter jobbet for vi och plockade upp Plingan och åkte till pappa min som idag blir en rackarns femtiotaggare! Grattis och puss till honom.

Nu sitter jag och väntar på att bolibompa ska ta slut så jag kan stoppa om lillan och slappna av, sköljas över med känslor och tänka för mycket.

Igår körde jag på röda läppar, klänning från divided exklusive, skor från hope och jacka från topshop. 


panik!

2009-08-30 | 09:35:54
MIN DATOR har krashat. Den har gjort något som kallas att "kärnkrascha". Jag kan säga att jag DÖR! Jag har allt på den där datorn, ALLT. Över 5000 bilder utan backup, jag som idag skulle gå och köpa en extern hårddisk. Herregud. Hjälp.

englasord.

2009-08-30 | 08:53:19


"Ellan & Fanny ska ta operation idag mamma.."

(Ellan och Fanny skulle konfirmeras, haha)

balettdance girl

2009-08-29 | 08:51:07






NU SAMARBETAR
äntligen min mobil med min dator och jag fick in bilderna från i Torsdags då Engla var på sin första danslektion. Tanken var att vi skulle pröva om det gick  bra för Engla att vara med det lite större barnen eftersom det bara är torsdagar vi kan. Engla var blyg under dansen och hade lite svårt att hänga med, vilket är väldigt  förståeligt eftersom dessa barn gått på dans tidigare. Detta är ju enbart en sak som ska vara rolig och inte ligga någon prestation i så vi får söka oss efter någon annan aktivitet på torsdagar eller kanske rent av dans någonannanstans? Engla sa själv efter att hon "tyckte det var svårt.." Men nu har vi iaf testat! Men vi söker oss vidare..

(bilder från mobilkamera)


looking like this.

2009-08-28 | 18:48:02



IGÅR GJORDE jag stan klädd såhär. Hade ingen vidare inspiration så jag drog på mig det bekvämaste. Vi hade bokat bord på bästa Riche vid nio tiden och satt som bäst och lusläste menyn när vi fick se att det serverades kräftor! Oj oj, helt otippat så blev det ett gäng kräftor för L och mig. Vi satt liksom i trans och surplade dessa läckerheter och L slängde rytmiskt över hennes halvätna kräftor till mig som jag glatt finkammade. Efter så blev det vin och mys på Ute, dans på soap och skratt i natten.

Tröja från H&M, byxor fr¨ån gina och skor med rågummi sula från Zara.

vi blev med fleece...och mössa.

2009-08-27 | 18:12:19



NU KOMMER vi precis från Englas första barndans, mer om det sen! Idag har jag sorterat upp rea och haft mig på jobbet, en pers om ni frågar mig med många onödiga turer, men nu är det klirreklart. Jag var inte i mitt gamla hederliga Stinsen idag utan gästspelade i Solnabutiken. Och självklar, självklart hade Solna kvar den turkosa eller capri breeze färgade (som vi kallar den) vindfleecen kvar i Englas size. Trots den rosa som ännu finns kvar här hemma och fungerar så kunde jag inte hålla mig. Visst behöver man två? Visst? Jag tror iaf på det att de kan vara bra att ha en på dagis som kanske hamnar hos pappa och då har man en extra hemma. Hm, intalar jag mig själv en massa nu? Men men, ack så fin färgen är och det är riktigt härligt att bryta av allt rosa med något turkost (jaja, mössan blev ju liksom prickern över i:t).

Vindfleece 445.- Mössa 95.-

dancedancedance

2009-08-27 | 08:43:57
INGA BILDER vill komma upp tydligen, nothing to do. Idag är det en lika grå dag som igår men jag känner mig lite ljusar i själen! Idag ska jag jobba några timmar och sen bege mig med lillfröken till hennes första barndans, hon är så förväntansfull så hon snart spricker av entusiasm! Får se vad hon tycker efter, om det är något för henne! Vidd åtta tiden ikväll har jag skaffat mig fin fina barnvakter i form av mormor och Nannie och jag och Liza ska svänga om en stund på stan. Åh, det var så länge sen så jag knappt minns. Hörs.

vindfleecehysteri

2009-08-26 | 20:55:26

HAR NI en tanke på att era barn ska kila runt i polarns vindfleece i höst? Ja då får ni verkligen sno er runt hörnet, det går åt som smör! Min personliga favorit är den klargula och den turkosa. Underbara färger. Jag tror dock att min lilla pärla kommer kunna ha sin knallrosa från i våras i höst också men jag har gått och klämt på dem ett antal gånger vill jag lova.

Vindfleece från 395.- polarn o. pyret

värmesolutekvällar

2009-08-26 | 10:06:12





VAD HÄNDE
med solen? Här regnar de som aldrig förr och vi ska precis bege oss ut, fy sjutton! Engla har hela utstyrseln med sylvester, regnjacka, regnbyxor och stövlar. Själv har jag tappat bort allt vad regn kläder heter. Jag längtar till värme. Idag är det kista som gäller. Bye.

djuriskt

2009-08-26 | 09:26:42


NU HAR dessa skönheter plus ett par i samma modell i svart kommit in på topshops hemsida. Själv har jag gått och väntat på att de skulle komma in men nu har jag väntat så länge så jag faktiskt inte känner så myckete för skorna. Inte heller tycker jag att 140pund (1680kronor) är en summa värd att lägga på dessa. Så inga zoo-skor för min del!

Skor från topshop.

nattinatti.

2009-08-25 | 22:32:21


NU SOVER liten i sängen för längesen. Det går lättare nu på kvällarna även om hon ibland känns som ett gummiband mellan sovrum-toa-toa-sovrum. Klart man måste spela ut alla kort så man får vara vaken liite längre, men hon somnar iaf ungefär en timme tidigare än förut vilket vi tackar och bockar för och hoppas ska hålla i sig. Jag och C har kikat på Wallander Kuriren nu ikväll och ätit popcorn. Nu ska vi nog börja göra kväll, jag har ont ungefär överallt och känner mig som en klubbad säl. Varför? Don't know. Imorgon har vi sovmorgon, eller hur Engla?

Bild från idag påväg hem från dagis.


minimax

2009-08-25 | 20:11:46





MIN LILLA FRÖKEN dricker fortfarande välling. Hon dricker en specialvälling som jag behöver ha en livsmedelshänvisning till och får hämta ut på apoteket efter beställning. Eftersom Engla kan äta upp till 4 (200ml i varje) tetra per kväll och natt så går det en hel massa välling hemma hos oss. Anledningen till att hon äter minimax, som vällingen heter, är för att hon inte är världen största rent kroppsmässigt. Hon är en nätt och helt perfekt liten tjej enligt mig, men hon behöver ha lite extra kalorier i sig för att hålla sin vikt och även gå upp och får därför äta så mycket välling hon behagar på kvällar, nätter och tidiga mornar. Trots att hon pillar i sig all den här vällingen så äter Engla otroligt bra till middag och även frukost (dock inte tidiga dagis mornar, då är fröken "inte hungrig än" säger hon). Vi kommer fortsätta med vällingen så länge dietisten rekomenderar det samt så länge som Engla frågar efter den och vill ha den.

fröken randig

2009-08-25 | 15:30:00
 


SÅ HÄR gick fröken klädd till dagis idag men strumpisarna åkte av när vi landade för det var stekande hetta på gården. Tröjan finns även med matchande tights på polarn där alla dagens kläder kommer ifrån (otippat?)

dansprinsessa

2009-08-25 | 08:29:33


PÅ TORSDAG är det lill-dockan som ska börja på barndans! Hon är spänd till tusen och det första hon sa när hon vaknade imorse var "ska vi på dansen idag?". Hon ska provdansa med 5 åringarna och se om det fungerar att hon är med i den gruppen. Eftersom M har Engla varannan helg så är det bara torsdagar som fungerar (efter lite byte av jobbtider). Har ingen lust att punga ut 1300kr också går hon bara hälften av gångerna. Men jag tror nog det ska gå prima ballerina att gå med lite större barn!

Dansskor, dansdress, vattenflaska och gympapåse. Allt en dansprinsessa bara MÅSTE ha! (tunna leggings ska inhandlas idag). Allt är från H&M.

off.

2009-08-24 | 10:43:03


NU SKA jag springa till busssen för att hinna med en lunch med min älskling innan jobbet. Kanske lite gluttandes i butiker också, who knows? Hörs.



Monday morning.

2009-08-24 | 09:35:13


HÄR HAR vi tagit en liten sovmorgon denna måndag till ära. Jag börjar inte jobba förens vid tre så då får man allt passa på! Jag tror jag ska ta en tur till stan nu på förmiddagen för att kika på lite höstsaker och sen bege mig till Solna där jag ska gästspela idag. Har aldrig varit i den butiken så det ska bli skojigt. Sen när jag kommer hem så kommer min lilla gris vara dä, ååh

puderochbody

2009-08-23 | 22:54:53





JAG KAN inte sluta njut av alla bilder från bröllopet, det var så fint så jag blir rörd av att bara titta på bilderna. Ni kommer säkerligen få er dos av bilder här på bloggen under en lång tid framöver men är ni nyfikna på helheten så kan ni kika in här (om ni har facebook vill säga).

Nu har vi kikat Wallander här och ätit godis. En mys-söndag med andra ord. Imorgon kommer min docka hem som jag har stora planer för den här veckan. Hon ska troligtvis börja på barndans i veckan. Hon kommer gå med 5 åringarna för det kurserna som var för -05 var fullbokade. Ska bara fixa lite grejer imorgon så hoppas jag det är spikat sen! Tror hon behöver ha en aktivitet i veckan, hon börjar komma i den åldern när det kan se det roliga i det och uppskatta det. Hon har pratat mycket om balett men det får vänta, barndans först!

Transparant bygelbody samt puderkjol från H&M, kjol från forever21.

vigsel mellan Sara & Johan.

2009-08-23 | 20:32:05














EN EXTREMT liten del av det bilder jag tog igår men jag har haft fullt upp med att lägga upp på facebook så det får bli några fler senare. Somsagt ett fantastiskt bröllop som ni säkert alla ser och förstår. Ska visa hur jag tillsist blev klädd sen men nu ska vi kika på Wallander här.



vilken kväll.

2009-08-23 | 14:04:31


VILKEN KVÄLL vi hade igår! Ett helt fantastiskt vackert bröllopp med gudomlig middag, vackra tal som rörde till tårar liksom till skratt, dans och prat. Jag är mållös inför makarna Slotte som ställt till med en sådan fest. Vädret kunde inte heller ha varit vackrare. Det fixade ni bra farmor och farfar

Bildregn kommer.

puffkjol.

2009-08-22 | 12:44:05


NU KILAR jag runt klädd så här, har målat läpparna röda och satt på mig ett par klackar. Får nog bli till att köra skinnjackan på idag för det är lite kyligt trots att regnet verkar ha passerat. Jag tar med mig kameran och extra obejktiv och styr mot Nynäs nu för bröllopp mellan min farbror Johan och hans Sara!

raining on the D day.

2009-08-22 | 10:07:13


OKEJ HÄR öser regnet ner. Jag ska på bröllopp idag. Satan vad trist! Jag hoppas hoppas för brudparets (och vi gästers) skull att det spricker upp och blir en fin eftermiddag, än är det några timmar kvar. C va upp tidigt för att fixa med ett event och jag har snoosat tills nu. Dags att börja fixa lite naglar och duscha. Man måste vara på topp när man ska på bröllopp, så är det bara.

Skor nya från topshop.

fröken med löken.

2009-08-21 | 17:41:21



JA JAG KALLAR min fröken för det. Fröken med löken. Och jag syftar inte what so ever på några lök bröst som ni säkerligen förstår. Vi har någon grej här hemma där vi rimmar på allt så det fick bli rimmet på fröken. Dagen har löpt på i lagom tempo med härliga kunder som tok handlat vinterkläder. Jag har börjat vänja mig nu men till en början kändes det skumt att stå och prata skidjackor och ullstrumpor i Augusti men nu ni går storlekarna i en rasande fart och vinfleecarna börjar sina. Som jag sagt innan, skynda om ni har tänkt att era barn ska bära polarn i höst/vinter, vilket ni såklart tänkt!

Nu ska jag plcoka ihop mig här hemma och vänta tills C hämtar mig sen blir det myskväll och i säng i tid. Imorgon är det bröllopp och jag tror nog jag vet vad jag ska ha på mig nu!

Idag hade Engla klänning som hör till hennes pappa (hon är där i helgen) pop strumpisar och vincent skor.

vad har man på bröllopp!?

2009-08-21 | 12:23:38



HELST AV ALLT så hade jag velat gå i en tight svart klänning med axelvaddar imorgon då jag ska på bröllopp men jag har hört att det inte går för sig. Alls. Funderar nu på överstående. Lång zebrarandigklänning eller min puderrosa puffkjol? Vad tycker ni? Beslutsångest. Eller kanske något HELT annat?

friday.

2009-08-21 | 07:33:19


TRÖTT OCH SEG
idag, halsen värker och jag är tjock i näsan. Skit också. Jag och L skulle ha gjort stan ikväll men med tanke på att jag ska på bröllopp imorgon så kanske det inte är en god idé. Engla ska till M idag och jag saknar henne redan. Hon var så söt inatt när hon låg och drömde och slängde ur sig saker som "Sollentuna" och "Jasmine".. Haha. Nej nu måster ja lägga på ett kol här. Föresten vad tycker ni om det här skorna från dinsko? Blev lite förvånad över hur sköna det var och hur bra de satt på foten.

we ♥ ränder.

2009-08-20 | 23:13:39
 







ÅH, HAR haft en toppen mysig kväll hemma hos min arbetskollega Lise ikväll. Vi har ätit tacos, gluttat på kommande kollektion för polarn, druckit vin och snackat skit. En sjukt mysig kväll som kunde ha spårat om vi tillät men en annan ska ju upp och öppna butik imorgon, hua! Men hörrni ni polarn o. pyret fantaster kan jag lova att ni inte kommer bli besvikna i höst/vinter. Jag LÄNGTAR efter kommande kläder! Jag blir pank i höst..

Engla sussade gott nu när jag landade hemma och mormor återberättade om en mysig, glad och tillmötesgående kväll med lilla prinsessa. Underbart! Det är så härligt när Engla är på gott humör för då är hon verkligen den underbaraste, sen kan hon få för sig det ena och det andra och bli en finne i rumpan. Men ack så älskar jag henne lika mycket alltid!

stressig torsdag.

2009-08-20 | 10:12:48



UPPE OCH hoppar för fulla rullar här. Jag håller förtillfället på och styr upp Englas klädsel som helt flippat ut. Det är hennes tur att välja kläder idag och det resulterade i morgonrock. Hu? Hon tyckte det var en toppen idé, gå klädd i enbart morgonrock och skor. Nu är vi på spåret att ha en turkos meandi klänning, jag bearbetar för fullt. Själv ska jag klä mig i något som fungerar hela dagen på jobbet och sen ikväll på kickonen.

Linne ej sikke lej.

at night.

2009-08-19 | 22:54:49


ÄR HELT slut ikväll, jag har legat i sängen framför satc sen jag landade hemma efter jobbet. Engla snarkar i sin säng och jag ska snart ge henne kvällens sista välling. Jag funderar över skor och outfit till imorgon. Skor i den meningen att jag kanske ska sälja några. Jag har några jag inte trivs med och några som blivit uppdaterade av nya härligheter. Vet inte om jag ska slänga ut dem här eller tradera, vad tror ni? Beträffande outfit så är det för att vi ska ha kickon imorgon efter jobbet. Jag öppnar dagen efter så det blir inget party party men man får ta alla tillfällen man kan för att få klä sig fint.

Nu ska ja dricka ren honung för att döva min värknade hals.

skinn på benen.

2009-08-19 | 20:46:56


JAG KÖPTE
mig lite skinn att ha på benen igår. I form av dessa byxor från Gina tricot. Riktigt fin fina och sköna. Har fått en fin komplimang idag från en man som skulle köpa en fodrad vindoverall till sin son idag. Han sprang runt som en yr höna och efter lite hjälp fann han vad han sökte och vi begav oss till kassan för att göra honom lite fattigare. Från ingenstans kläcker han ur sig att Helsike vad ball jag såg ut där jag gled runt i min coola byxor med skinn på. Riktigt häftig, vill jag minnas att några av det ord han använde var. Jag blev glad och lite röd om kinderna, bad om pengar och sa hej. Han avslutade med att säga "Lycka till med.. jaa..". Vad skulle jag lycka till med undrade jag då, mina byxor? Hm.

Byxor med skinn detaljer Gina tricot 299:-

coffe.

2009-08-19 | 11:38:10



GRR.. En kopp kaffe sen var maskinen körd igen. Jag tycker verkligen han gjorde ett fint jobb här imorse när han "lagade" den, verkligen. Tack nu kommer hela dagen vara åt helvete. MINST två koppar behöver man. Jag ska snart kila till jobbet och koka kaffe som aldrig förr. Hatar att vara så här trött.

Till råga på allt så är inte heller Engla någon pigg lärka idag. Gnäller, ropar och har sig. Ingen höjdar morgon med andra ord. Men men, what to do.

onsdag.

2009-08-19 | 10:12:55


DET ÄR TRÖTT
här hos familjen Slotte. Herregud jag kommer inte ur min sömn dvala, det kan bero på att jag ännu inte druckit mitt frukost kaffe. Hm. Vår kaffemaskin har varit trasig och nu på morgonen har det varit en kille och kikat på den så nu står den på avkallkning och jag väntar och väntar. Kaffe är ett måste VARJE morgon, kanske helst innan man ens hunnit nudda golvet. Englan sitter i soffan med frukt och tittar på Musses jul, passande film kände jag.

Engla har på sig tunika och tights från polarn o. pyret.

fröken polarn o. pyret it is.

2009-08-18 | 19:11:55



   

NÄR MAN JOBBAR på polarn o. pyret så är det en sak som är otroligt negativ. Shopping suget. Varje dag finns det där och jag hittar på den ena anledningen efter den andra varför Engla skulle behöva dittan eller dattan. Hm. Men nu har jag iaf hittat lite saker som fröken är i desperat behov av, jag lovar! En randig bas tröja i lila och vitt, mössa och matchande vantar som passar till höst och vinter kläderna samt flowerpower tunikan med rosa/lila tights.

Randigtröja (eco) 225.- Mössa 125.- Vantar 45.- Tunika 195.- Tights 195.-

flowerpower.

2009-08-18 | 17:52:26



IDAG PÅ VÄGEN hem så hade jag och Engla ett allvarligt snack om bravaderna igår kväll. Vi kom (iaf nu) fram till att vi inte skulle bråka vid läggdags. Sen har jag även tagit till mig av råd jag fått i kommentarerna om hur man kan gå till väga när ens barn är bråkigt vid läggning. Thanks, dessa ska prövas!

Mycket folk på jobbet idag, overaller, jackor och byxor går som på räls. Jag står och suger på om jag ska köpa den lila jackan och ett par svarta fodrade byxor till. Engla har bara den rosa vindjackan med svarta vindbyxor till samt en fodrad overall till vintern. Behövs nog fodrad jacka och byxa med. Hm. Lite annat fick iaf följa med hem. Blandannat det sette som Engla har på bilderna över. Flowerpower topp och rosa/lila tights, sötare än sötast!

Tights 195 tunika 195, polarn o. pyret.


sleeping beauty.

2009-08-18 | 08:31:09



TILLS FÖR femskunder sen så låg min lilla prinsessa så här. Helt utmattad och trött. Nu har hon vaknat till liv och sa "mamma, jag är trött, jag behöver nog sova mera". Tyvärr så har vi ingen sovmorgon idag, även om det skulle behövas efter gårdagens bravader men nu är det bara upp och hoppa. Jobb för min del och dagis för Englas.

dagen som var.

2009-08-17 | 23:15:21





DET BÖRJADE med att vi hade fått fel tid idag och sen slutade det med att det nog inte blev någon webfilm. Engla tyckte det var roligare att rita och leka med alla som var där en ställa sig framför kameran idag och det accepterades självklart så fröken fick rita och sen så begav vi oss hem med presentkort och lön iaf. Hihi. Ibland kan det gå så, men men sånt är livet. Efter så åkte vi iaf över til pappa/morfar för att Engla skulle få träffa Albin och för att få i oss en bit mat. Sen begav vi oss hemåt och helvetet bröt löst. Och nu är det bara värre för vissa förstår verkligen inte när det är dags att backa, förstå och acceptera. Är trött på allt sådant nu. Jag tar ingen skit, jag vill vara mer än så.

day zero.

2009-08-17 | 21:40:05
JAG HAR NOLL enrgi ikväll. Jag känner mig matt i hela kroppen. Engla vill inte sova på kvällarna, trots tidiga mornar och lekfulla dagar. På kvällen vill hon vara uppe, inget mer med det. Igår låg jag med henne i två timmar, annars springer hon upp och ner som en jojo ur sängen. Vissa kvällar, sällan men ibland, kan hon somna vid halv åtta då henens sängtid är men det var länge sedan sist. Att hon är upp till nio-tio hör inte längre till ovanligheterna. Jag känner mig helt slut. Ikväll har hon skrikigt konstant i 45 minuter och jag har legat och schyssat och försökt få henne att komma till ro och bli besegrad av tröttheten. Tillsist kom det, för fem minuter sen. Nu är jag på bristningsgränsen och vill själv bara sätta mig och gråta. Det gäller att hålla lugnet och andas när dessa kvällar kommer, något jag verkligen fått sätta prov på mig själv nu.

Mina tankar en måndag. Jag ber om ursäkt, brukar inte spy ur mig saker på det här viset.

Video - Sång och lek.

2009-08-17 | 09:58:06

Engla sjunger och leker.
by emslo

IGÅR NÄR VI kom hem från kalaset så sprang vi runt på tomten och lekte något slags tåg och senare hamnade vi på mattan i vardagsrummet och lekte med Englas små gubbar. Det är en uppskattad lek  som leks iprincip dagligen i olika former. Bjuder på en halvt upp o ner vänd historia.

prinsesskalas.

2009-08-17 | 09:42:14





IGÅR VAR DET
prinsesskalas på schemat. Engla var klädd i sin underbara favorit klänning från lekmer som inte kan bli mer prinsessig. Det var skattjakt och prinsesslekar hela eftermiddagen och vid fyra tiden begav vi oss hem, mätta på lek och tårta. Engla hade med sig en silver ring med hjärtan med små rosa stenar som present till Selma som blev fyra. En otroligt uppskattad present och ett riktigt tips till er som ska på barnkalas. Visst att BR har roliga saker men det är roligare med något som håller lite längre.

(åh nu fick jag syn på denna klänningen på lekmer, jag dör, kanske den är snäppet prinsessigare?)

ingen vanlig 80års fest.

2009-08-16 | 22:16:51
HAR VARIT en härlig helg med massor av upptåg. Igår bjöds det på 80års kalas hemma hos C familj, mormor Ingalill var födelsedags barn och det blev en riktigt härlig kväll. Det började direkt efter jobbet och slutade inte förens på tidiga småtimmarna. Engla pinglan var hemma med mormor, om ni kikar på bilderna så kan ni säkert själv kommer underfund med att detta inte var ett barnkalas, haha. Egentligen så är ju detta Mattias helg så därav så har jag jobbat i helgen. Anledningen till att Engla varit hemma var ett prinsesskalas idag hos en av hennes dagis kompisar.

Bildregn.







sorry babes.

2009-08-16 | 11:34:08


JUST IGÅR OCH idag är det en jäkla fart så att få tid framför datorn har INTE varit att prioritera. Det har varit 80-års kalas, jobb, prinsesskalas och dittan o dattan. Im back ikväll. Promise. Jag invigde iaf mina Zara skor igår, Lovely.

you gotta just love them.

2009-08-14 | 21:00:24
VILKEN DAG! Det känns i butikerna att kylan börjar komma smygandes och overaller och jackor säljs som på löpande band. Är ni sugna på en po.p utstyrsel för hösten/vintern lär ni haffa denna snarast! Bara ett tips.

Innan jobbet var vi ju som känt hos Lina på frullebrurre som jag och Engla säger. Efter det tog vi allihop bilen till stinsen där vi gick en vända och lekte i lekhörnan. Jag kan inte hjälpa det men jag har frått ett fnatt på skor. Jag ska sätta upp en budget för nästa månad så nu kommer det inte bli så mycket mer spontan shoppande för min del. Men jag suger gärna på karamellen en liiten stund till. Dessa som jag väntat på har nu kommit i butik och hjälp, det överträffade verkligen mina förväntningar! Jag var nästan hundra på att det var en bortkastad väntan och att de skulle se plastiga och fula ut som det mesta från dinsko, men ICKE. Det är sådär perfekt klumpiga med inte ett unns av plastighet (ja okej, vad kan man begära för en femhundring?). I lilla stinsen stod det ett ensamt par kvar idag efter att jag och Lina varit där så skynda er.



Boots dinsko 499.-

fredag.

2009-08-14 | 08:37:53


HÄR ÄR DET tungt att komma ur sängen kan jag lova. Jag ligger nu med datorn i knät och Engla sitter med tusen leksaker, klistermärken och böcker runt mig och fixar. Vi ska egentligen bara slänga ihop Englas saker lite fort efersom hon ska vara hos Lina idag. Dagis har planeringsdag och jag måste jobba. Det blir att packa stora prinsess väskan och åka över för frukost hos Lina och sen blir det för mig att strosa till jobbet.

Det är verkligen bra med ledighet, inte bara under själva ledigheten utan sedan när man ska tillbaka till jobbet så har man en annan motivation och glädje i det som man efter 18 dagar lätt tappar. Nu är jag på banan och ser framemot alla glada kunder och fixande.

Nattlinne H&M (strl 122/128) 129.-

nya uppdrag.

2009-08-13 | 21:09:11
IDAG FICK vi veta att Engla på måndag ska göra en filmsnutt till Polarn o. pyret, hemsidan antar jag. Så sjukt roligt att lill fröken ska göra ett jobb för det företag som jag jobbar på. Jag kommer stolt påpeka detta för varenda kotte som kommer in till oss. Själv fick jag byta bort min jobb dag för att kunna vara med men det är bara roligt. Och det kommer vara andra barn där så det lär bli en skojig dag!


polarn o. pyret.

ps. Jag tror inte fröken kommer behöva hänga upp och ner på denna filmning.

shoes

2009-08-13 | 19:41:12



JA DET BLEV inte bara en päls som fick vandra med mig hem idag utan även dessa skor. Jag kunde inte hålla mig, verkligen inte. Jag har hållt i pengarna, köpt skor, lämnat tillbaka och hållt på men dessa ropade på mig, jag hörde dem klart och tydligt från hyllan. Jag lovar, tummis! Det övre är från Zara och är så grymma så jag dör lite inombords och tar mig för pannan. Det går upp högt på vristen och är riktigt riktigt sköna. Det andra paret kommer från Topshop och jag har kikat på dem förut men då va de på helpris och det sved i min plånbok. Men idag, trott eller ej, så hade det så sen som igår sänkts till halva priset OCH jag hade tillgodo på hela summan utom 14 kronor. Kan det bli bättre? No.

little leo.

2009-08-13 | 17:03:07


VILKEN VÄNDA på stan det blev idag. Vi klarade oss precis bortom regnet som nu öser ner här utanför och åskan är också på en visit. Fy fasiken säger jag. Men somsagt så klarade vi oss. Vi har gjort iprincip hela stan och hem kom jag med flera påsar kan jag lova. I en av dem så befann sig denna lilla päls. Engla behöver en ny 'fin' jacka så denna får bli höstens och vinterns. Vad tycks?

Päls från H&M barn 349.-

solig morgon.

2009-08-13 | 09:02:21
SOLEN FULLKOMLIGEN strömmar in genom fönstrerna här hemma. Åh! Jag kände mig lite pirrig i magen över detta fenomen, sol på min lediga dag! Blev dock inget långvarigt pirr eftersom jag fick se att det ska tok regna här i eftermiddag. Suck och stön! Regn eller ej så ska jag bege mig till stan idag med Lina. Engla tjatar om dagis så för henne blir det en kort tur dit. Igår hade Engla en dagis kompis här hemma och OJ vad de lekte, fixade och hade sig. Helt underbart att se att de kommit upp i den åldern där det kan komma hem till varandra och leka.

Nu ska vi ta och styra upp oss här. Vi ligger fortfarande i sängen med välling och barntv.


så e det med de.

2009-08-12 | 16:20:18





NU HAR VÄL ingen missat att min lilla fröken är i nya numret av mama? Trodde inte det heller. Tänkte visa några andra av det backstage bilder jag tog när Engla tog dessa bilder. Tidagare har jag lag upp dessa. Det var verkligen en rolig plåtning för alla inblandade. Engla for runt som ett yrväder och lekte med allt och alla, kanske speciellt lilla Rocco? Jag har efter att Mattias gick på en plåtning med Engla förra veckan som hon inte alls tyckte vara rolig eller fick ut någonting av bestämt med mig själv och hennes agentur att jag inte vill att hon gör några plåtningar där hon är enda barnet. Engla hade varit ledsen och tyckt att det var allmänt tråkigt och så ska det INTE vara. Detta är en rolig grej som jag gör med henne så länge HON tycker det är roligt. Det plåtningar jag gått på med henne, Scandic och två olika mama, har varit riktigt roliga och Engla har inte visat minsta tendens till att inte vilja så det är sådana vi kör på nu. Inga där hon är ensam. Och skulle det vara så att Engla blivit ledsen när jag varit med eller visat att hon inte uppskattade det så skulle jag sagt ifrån att det inte  går nu, man ska aldrig tvinga ett barn till sådana här saker. Vill dom inte så vill dom inte. Så är det med det.

grått är flott.

2009-08-12 | 10:40:24


HÄR OM DAGEN sprang jag in en snabbis på Kappahl, av vilken anledning vet jag inte riktigt. Fann iaf ett par grå lite grövre jeans tights och de zebra randiga tightsen till min lilla fröken. Jag vet jag har snöat in på djuriska mönster till Engla men jag tycker det är såå fint och hon passar så bra i tights.Helt otippat var det iaf att jag kom ut med en påse från just kappahl, kan inte minnas att jag någonsin handlar där. En vit tshirt var jag tvungen att köpa också från jobbet. Alltid bra med bas i garderoben nu inför hösten.

Zebratights 99.- Grå jeans 149.- Vit tshirt (grym kvalité) polarn o. pyret 95.-

what about the weather

2009-08-12 | 10:01:07


NU ÄR JAG inne på min andra lediga dag och vädret suger bokstavligen. Det blev för Engla att traska till dagis imorse, hon har ju bara fått gå en dag och längtade efter kompisarna. Jag ska passa på att städa upp och fixa med lite grejer här hemma och sen hämta min dock lite tidigare. Hoppas ni har finare väder än mig och njuter av dagen.

Tisdags besök.

2009-08-11 | 19:21:16






VI HAR HAFT
en fullspäckad dag idag. Vi började med att far över stan till min kusin och hennes lilla Matilda. Blev mys och prat med lunch och fika. Lilla Matilda var snäll som få och satt glatt i min, mammas eller Englas famn. Så mysigt med bebisar, kan inte vänta tills syster får nästa så jag har en på lite närmre håll. Efter det besöket for vi tillbaka över stan och mötte upp Liza som tog oss till Barkaby där jag skulle pröva en klänning och hämta mina olagade Hope skor. Därifrån for vi över till stinsen för att hämta Englas välling, ett projekt i sig, samt att köpa röda galonisar. Så det var dagen och nu ska Engla ramla i säng.

pinkhair baby in the paper!

2009-08-11 | 18:17:49






IDAG KAN NI
finna min lilla docka i tidningen mama! Hon ser ut som en riktig liten pralin i sitt rosa hår, haha. Skynda er att haffa en tidning!

tidningen mama aug -09

prinsesskjolar.

2009-08-11 | 09:35:03


HETTIPS ÄR DESSA kjolar från H&M. Engla har en i rosa och min systerdotter Nova har den i grått. Barnen älskar dom och helt ärligt så är den inte fy skam att ha på dagis, fest eller ja närsom. Engla har traskade runt i sin igår så det är en kjol som borde finnas i alla prinsessgarderober.

Kjol H&M 149.-

ledig tisdag.

2009-08-11 | 08:42:48


HAR SOVIT sisådär inatt. Vi såg Beck igår sen somnade jag som en sten men mitt i natten väcker C mig och säger att han hör ljud och att det blev som korsdrag fast det inte var någon dörr som öppnades eller liknande. Jag fick lite smått panik och la mig extremt nära och trodde ungefär att jag skulle bli uppäten. hm. Ingenting hände iaf och nu är vi uppe, levande.

Idag ska vi bege oss till andra sidan staden och hälsa på min kusin och hennes dotter Matilda (se bild). Vi ska köpa med oss lite fika och sniffa på bebisen en stund. Mysigt. Sen har jag hört rykten om att nya mama har kommit ut och att de är en viss liten Engla som är med? Stämmer det möjligen? Själv måste jag lägga benen på ryggen och springa och haffa en!

Video - the batman song.

2009-08-10 | 21:23:59

The batman song
by emslo

LÄNGE SEDAN NI
fick se en film på lill-fröken så idag bjuder jag på en film från i lördags där det sjungs sånger. Engla och Nova kan sitta sådär på grusuppfarten i timmar och leka olika rollekar. Så himla mysigt att se, även om det ibland kommer i klinsh och bråkar som katt och råtta så är det så otroligt mysiga med varandra.

ledighet!

2009-08-10 | 18:20:59

JAG HAR TRE lediga dagar att se framemot from imorgon, det ni! Man kan knappt tro att det är sant efter 18 dagar med 1 dag ledigt. Ledigheten kommer antagligen bli fullspäckade med olika roligheter för mig och Engla och imorgon startar vi med att åka ut till min kusin och hennes lilla söta Matilda.

djuriskt.

2009-08-10 | 10:35:14


DESSA ORMSKINNStights bar Liza i Lördags. Jag köpte dem i veckan och glömde dem där så hon norpade dem och bar dem när vi var ute på stan. Snyggt värre. Jag gillar dem som attans med bara någon enkel svart topp, antagligen min cheap monday med axelvaddar, och higheels. Check them out på Gina tricot (av alla ställen!)

the todays.

2009-08-10 | 09:51:55
 



DÅ VAR sommarlovet slut för Englas del för det här året och mycket skoj har hunnits med, även en och annan sjukdom. Jag tror iaf hon tyckte de var riktigt kul att återförenas med alla vänner och fröknar på dagis imorse. När Engla landade och satte sig på en bänk så fullkomligen flockades alla barn runt henne och skulle ge henne armband och prata. Tänk att ha det så vareviga dag, haha.

Själv ska jag packa ihop mig och om ett tag bege mig till jobbet. Jag hoppas hoppas att en tröja som jag suktat efter har kommit in på polarn idag. Skulle vara trevligt om den fick följa med hem. Den som lever får se.

Linne organic cotton, kofta Zara, kjol, tights och ballerinas H&M.

vardag på intåg.

2009-08-09 | 19:23:14


DAGEN HAR GÅTT
 i solningens och badningens tecken för Engla. Nova har varit här och lekt och så även min kusin och hennes son Lukas. Tråkigt nog så hade de begett sig när jag landade hemma efter jobbet. Jag försökte lapa lite sol innan den till sist sjönk ner bakom träden, ingen direkt bränna att skryta med måste jag dock erkänna.

Ikväll har jag försökt lägga Engla i tid. Jag bäddade just ner henne med en välling i händerna och Bullerbyn i öronen. Imorgon är det dagis som gäller igen så det är bara att försöka komma in i gamla vardagsrutiner vilket innebär läggning mellan 19-20 och upp vid 7. Dock så kör vi en mjukstart eftersom jag inte börjar förens 13 imorgon så kan vi iaf sova ut lite.

klänning medandi

nightout

2009-08-09 | 17:49:04
IGÅR KVÄLL NÄR min kära unge efter ett gäng turer där de var för varmt, hon var törstig eller hade ont på otaliga ställen, tillsist hade somnat så smög jag mig ut i kvällen med mina två L. Linas pojkvän skulle spela på ett ställe så det var till att bege sig dit och skaka lite rumpa. Det blev en trevlig och spontan kväll och jag slapp tänka på saker som irriterar mig och folk som irriterar mig. Det var behövligt.








 


lördag.

2009-08-08 | 17:34:54


 







VILKEN DAG DET är idag! Jag tror jag talar för alla som jobbar i någonslags butik när jag säger att man helst hade varit ledig en dag som denna. Även om jag brinner för mitt jobb och älskar det jag gör så är det inte så tillfredställande att stå i en ekande tom butik då man vet att varenda kotte ligger på beachen. No no.

Nova och Engla har lekt hela dagen och sen jag kom hem så har det byggts olika kreaktioner på vardagsrums mattan med hjälp av filtar, kuddar och bord. Nu sitter de små skönheterna med varsin barbie och är uppe i någon form av mamma-pappa-barn-lek. Jag ska nog ta mig ett glas vitt och snart slå mig ner på terassen och avnjuta en god middag.

Engla har på sig klänning från Zara & Nova tunika från Polarn outlet.

dessa soliga dagar.

2009-08-08 | 08:43:57
 


HAR VRIDIT MIG av och an hela natten och mitt i allt så stormade min C in och gick och la sig på golvet vid sängen. Varför vet jag inte, behöver jag nämna att han var ute och gjorde stan? Haha. Har i vilket fall legat och drömt den ena stressande drömmen efter den andra så nu känner jag mig inte så utvilad som ajg skulle behöva.

Engla kikar på mammamu nu och väntar på att Jossan och Nova ska komma. Det lär bli bad för fröknarna hela långa dagen och vi har redan lagt fram badkläderna. Själv ska jag bege mig till jobbet, förhoppningsvis kan jag smit lite tidigare så jag hinner mysa lite i solen innan den går ner.

Nyinköpta saker på bilderna över. Svart/grå tröja 79.- och tights 79.- från hm. Lila tröja 145.-, kalasstrumpbyxor 125.- och en ny jeanskjol för 245.- från Polarn o. pyret. Behöver jag säga att tightsen redan är en storfavorit här hemma och redan har använts?

fridaybynight

2009-08-07 | 21:02:00
 





IKVÄLL HAR VI inte gjort något speciellt egentligen. Lina är här så vi har cyklat till videobutiken och hyrt film till oss och två till Engla som hon ska se imorgon med Nova. Sen har vi lekt, studsat och badat, tagit igen en massa mys och haft oss. Nu ska vi kika på Vicky Cristina Barcelona och äta pringles. Lill fröken sover sen länge gott i sin säng. 

Engla bytte om till kofta från Zara, linne från oragnic cotton, tights från H&M, skor från converse.

my lovely princess.

2009-08-07 | 17:47:51


 




MIN PRINSESSA är hemma! Och jag är så tokigt glad. Lätt brun om kinderna klädd i vit klänning satt hon i soffan och kikade Ariel när jag kom innanför dörren. Det blev pussar och kramar och ett himla massa "mamma, mamma", men det är härligt. Klänningen byttes snabbt ut emot en kjol jag köpte till dockan idag på H&M. Ett måste i alla prinsess-garderober.

Kjol H&M 149.-

copycat shoes

2009-08-07 | 11:57:12

Bild: anywho.dk

JAG VET ATT det är en hel drös av bloggare som bloggat om dessa balenciaga kopiorna som kommer in på Dinsko till hösten. Tycker själv att de ser fin fina ut och det är ingen omöjlighet att dessa får följa med mig hem. Dock så är det många som undrat om datum då dessa ska landa i butik och jag råkar veta att det är den 16 Augusti som de kommer in om det går som det ska. Bara så ni vet!


fredag, underbara fredag!

2009-08-07 | 10:14:33
TROR MÅNGA TÄNKER så när fredagen smyger sig på och man börjar planera inför helgen. Skulle också vilja känna så. Men precis som i helgen så är det som vilka dagar som helst och jag måste upp och jobba. Den enda skillnaden är att då är alla hemma och lediga och jag vinkar adjö. Det ska det dock bli ändring på till hösten och jag kommer enbart jobba det helger då jag inte har Engla. Möjligtvis att man får hoppa in någon timme eller två annars men schemalagt så kommer jag ha min helger med Engla lediga. Love it!

På tal om min lilla loppa så kommer hon hem idag. Jag längtar så det gör lite ont i magen. Ikväll ska vi ha "fredags mys" så det så. Vi ska äta popcorn och chips i mängder. Godiset sparar vi tills imorgon. Åh kom hem nu!

newin - polarn o. pyret

2009-08-06 | 14:59:09
   



HÖRDE AV EN kollega att den rosalila tröjan, kjolen samt strumpbyxorna idag hade anlänt till butiken. Jag var inte sen med att lägga undan detta. Hur sött blir det inte tillsammans eller med en vit tröja? Tror bestämt min lilla Engla skulle kunna sätta på sig detta självmant, ska bara se till att strumpbyxorna blir kallade "kalas strumpbyxorna" det brukar göra plagget lite mer populärt hemma hos oss. Haha.

Rosalila + vit tröja 145/st, Kjol 245, Strumpbyxor 95.


ledighet

2009-08-06 | 13:51:52





ÅH SÅ UNDERBART. Jag är ledig idag! Jag njuter för fullamuggar (bokstavigen) på Lizas terass med ett glas i handen och solen värmandes över kroppen. Fy vad jag saknat det här, det är inte förens man får uppleva det igen som man förstår hur mycket det faktiskt göra för välbefinnandet. Ikväll blir det allra troligast en tur i staden. Fast jag börjar nio imorgon så vill jag komme ut i sommar stockholm och dricka en drink eller kanske två. Vem vet.

glömde kameran så mobilkameran får workit idag.

markerade axlar.

2009-08-05 | 21:11:51




JAG ÄR verkligen ett FAN av tröjor/klänningar med markerade axlar. Älskar det modet och har redan flera tröjor och en klänning med just detta. Den här tshirten har jag köpt på Cheap Monday och är en riktig höjdare. Denna har burits idag med enkla svarta byxor och mina gamla skräpiga converse. Slappar outfit, love it.

Onsdag.

2009-08-05 | 11:17:40
SEG IDAG. Ögonen är tunga efter för mycket tårar igår. Jag hoppas på en bra dag på jobbet idag och många härliga, glada kunder. Det är det underbaraste!

Idag är det bara två dagar tills min Ängel kommer hem och OJ vad jag längtar efter henne. Ska bli mysigt att kramas och pussas och munhuggas med "I love you gogo" "I love you lala". Hihi. Bara vi som vet.





Har man ramlat och slagit i näsan så har man rätt att se sp uppgiven ut.
Så det så.


halvareapriset

2009-08-04 | 22:23:29
HALVA REAPRISET på Twilfit gav utlottning i form utav denna bikinin. Super söt med halterneck band och volang kanter. Skynd fynda! Trosa och överdel blir ditt för en hundring.


tisdagen den grå

2009-08-04 | 21:42:23


jag saknar dig så.

Vilken respons på föregående inlägg! Men det är ändå drygt 150 personer som inte lämnat avtryck, hm. Vissa av er vet jag om och kan förstå att ni inte vågar kommentera men ni andra; skriva en kommentar på föregående inlägg!

HAR VARIT en tuff dag idag. Tårar har spillts, arga ord har haglat och lilla jag har suttit med magont. Vissa människor är makalösa. Jag förstår inte när folk hej vilt börjar anklaga en för saker och påstå saker som denne inte har med att göra eller vet någonting om. Suck. Ska försöka släppa det men det hänger fortfarande tungt över mig.

Skulle ju ha myst runt i stan ikväll med min L men min ork räcker inte så långt. Jag är tömd på alla krafter och känner mig raktigenom trött. Därför blev det bäst med en lugn kväll och satsa på kalasheter på Torsdag så jag tiggt till mig en ledig dag (på 19 dagar!).

Ska visa er ett rea fynd jag gjort tidigare i veckan, så ni får något skoj idag iaf, wait for it!


vilka är ni?

2009-08-04 | 08:31:20


SHOOT! Jag vill veta vilka alla ni är som läser/följer min blogg iprincip dagligen. För ni är ett rätt stort gäng som aldrig lämnar något fotspår utan bara smyger er in och läser och kikar bilder, vilket såklart är okej men nu är jag super nyfiken på er så skriv gärna en rad eller två i kommentarsfältet, vilka är ni och varför läser ni min blogg?

Puss.

my brand new boots.

2009-08-03 | 22:12:01


SOM SAGT; soligt väder resulterar i ekande toma centrum med ekande toma butiker. Suck och stön människor, NI MÅSTE HANDLA, jag kreverar snart! Lite plocka och pill hanns iaf med idag och alltid skoj när en kollega kommer tillbaka efter semestern så man kan snickesnacka.

Syster mi fyller år idag, hipphipphurra till henne! Har varit där och ätit lite middag och tårta nu på sena kvällskvisten och har nu landat hemma i C säng. Dessa fin fina skor fick följa med mig hem idag. Är dock inte riktigt hundra på att det är några Emily skor, men hem fick det komma och testas ska det göras. En annan sak fick också följa med men den saken kan ni räkna med  att se på imorgon då jag och L planerar att göra stan smått osäker.

skor från scorett 999.-


tradera

2009-08-03 | 20:46:56


PSST KIKA UNDER under knappen "mina tradera auktioner"  här till vänster eller klicka här för att se min syster autkioner som just nu ligger ute. Start på en krona!


leo VS zeb

2009-08-03 | 09:56:24

bilder topshop.com

HAR FUNDERAT PÅ de vänstra skorna ett bra tag nu. Det finns ännu inte på webshopen eller i butiken men jag funderar iaf och går ständigt och jämnt in för att se om de dykt upp. Nu har jag dock kommit till en fas där jag börjar fundera på vilka som egentligen är snyggast, är de inte de zebrarandig? Eller är de det jag först föll för, de leopard mönstrade? Help.

soligsöndaglikamedlitejobb.

2009-08-02 | 20:15:55


LUGN DAG OCH jag börjar tillfriskna, äntligen. Inte alls mycket att göra på jobbet idag vilket var mer än förståligt när solen sken och toppade temperaturen. Måste varit underbart för er som varit ute och myst. Efter jobbet har vi ätit grillat och köpt godis och chips. Ikväll blir det mys framför en film, kanske inte så mysigt eftersom det tydligen är världens skräckis men jag älskar ju som känt skräckfilmer till skillnad från min bättre hälft som sitter och krampar med en kudde  för ansiktet, söt.

På mig idag har jag haft ny kofta som jag fått från min pojk från Zara, linne Cheap monday, byxor Zara, väska Lindex, solglasögon rayban och skor från Acne. Pojkens fina golf i bakgrunden, hehe.

orange outfit

2009-08-01 | 21:44:42

Här hittar du kläderna.

DET VAR FLERA flera dagar sedan jag köpte det här settet till Engla men jag har glömt att visa er. Jag älskar den orangea färgen och mönstret på tunikan ihop med de röd randiga tightsen. För att vara en välgjord tunika så tycker jag inte att priset är så högt som det ibland kan vara på polarn o. pyret. Settet kommer bli välanvänt på dagis i höst kan jag tänka mig!

hope-fucking-shoes

2009-08-01 | 10:45:25
 
 
 
JAG SKREV INNAN jag gick på semester att jag hade lämnat in min lovely hope skor på lagning. Till butiken då altså. Jag fick ett meddelande på telefonen efter någon vecka att dessa INTE gick att laga. Det var klacken som hade börjat öppna sig bakåt så det var ostadigt att gå samt båda sulorna hade spruckit upp. Vad fan är det för skit kvalité? Dessa skor har kostat dryga tvåtusenkronor och kan inte ens hålla i ett par månader? Jag har H&M skor som jag använt betydligt mer och som hållt betydligt bättre. Altså är det inte priset som bestämre kvalitén, det är bullshit. Är riktigt irriterad på det faktum att en skomakare konstaterat att det är en hel omöjlighet att laga dem, va sjutton, klart det går att laga, det är deras jobb!

sjukare än sjukast.

2009-08-01 | 10:04:40
JAG ÄR FAKTISKT det. Jag blir inte av med mitt konstanta snörvlande och nysande. De halsonda har lagt sig lite efter frenetiskt drickande av te med mängder av honung i. Vill inte KAN inte vara sjuk. Har försökt få tag i någon som kan jobba för mig men det ter sig omöjligt nu i semestertider. Bara bita ihop och ta sig igenom dagen och sedan åka hem och krypa ner under ett varmt täcke med min C.

Hoppas ni fina mår bättre idag och har en härlig lördag!