gårdagens dagens

2009-05-30 | 12:20:06


Ja så här såg jag ut igår. Men det lär jag inte göra idag, haha, idag blir det ju indian för hela slanten!


Jacka Bikbok, linne topshop, byxor JC & skor från Hope.

Gotland!

2009-05-30 | 12:04:33
Nu är vi äntligen på Gotland! Solen skiner från en klarblå himel, helt underbart! Har just varit ute på en en timmes promenad runt hagar och öppna fält med AK, min kusin. Snart är det dags att svida om till min indian utstyrsel. Klockan ett är det sagt lunch och 5-kamp. Det kommer bli en hejdundrans fest här vill jag lova. Vi är närmar 50 personer som om en timme ha förvandlats till cowboys och indianer. Helt kalas roligt och jag kommer fota som en toka!

Englan min är hos Liza och genom jämna rapporter vet jag att dom har det prima ballerina. Kika in HÄR så får ni säkerligen updates på vad min stumpa har för sig i helgen när mamma är och roar sig på Gotland (haha).






Bilder från vårt pool-häng igår!

(Av förståliga anledningar så kommer jag inte ha tid att svara på kommentarer men kommentera på ni så svarar jag sen, såklart!)

solabadasolabada

2009-05-29 | 11:33:57
Jag är kanske världens gladaste och lyckligaste idag. För det första har jag tagit tag i en sak som gjort ont i mig i över en vecka och som nu känns skönt att ha gjort. Älskar. Sen för det andra så är idag en sådan dag där jag och Engla (och snart Liza) bara ÄR. Jag och E har sedan halv 10 tiden hållit till vid poolen, badat (engla), lekt, solat och fikat. Det är så mysigt att jag bara smäller av! Värmen är det inte heller något fel på och precis som Ledin sjunger "inte ett moln så långt ögat kan nå..", droppen med regn kom ju igår så så värst länge sen var det ju inte..



Smörja bör man annars.. ja..



Baddräkten på!



Fika & mys.



Kickback relax.


Några bilder so far. Ni kanske ser varför det här blir en grym dag? Och snart kommer Liza med jordgubbar, äpplen och annanas!


present <3

2009-05-28 | 22:27:30


eftermiddagen när jag och Engla i långsam takt gick från dagis hem så mötte vi C som kom med bilen. Han sa bara "titta i bakluckan". Och jaha, jag kikade där medans Engla och C tjattrade i fönstret och i bakluckan fann jag dessa sötnosar. Min C hade varit och köpt dem till mig bara för att! Sötast. Engla fick somsagt en bok med klistermärken så glada och sjungandes begav vi oss sen hem.


Skorna är från Zara och finns även i grönt. Perfekt vardagsskor då klacken inte är skyhög. Perfa!

blingbling

2009-05-28 | 14:44:26


här ser jag ut idag då. Inte just nu dock utan nu sitter jag här i min otroligt vackra röd/vit randiga polarn - jobb tröja! Men regnet till ära så hade jag converse idag som jag INTE vill rekomendera. Herre min get, jag är fortfarande blöt!

Kavaj H&M trend, tshirt H&M, byxor Acne och halsband H&M. Hjälp  så H&M man kan vara!

klädd för regn.

2009-05-28 | 10:25:01



Ja, fröken är verkligen redo för en regnig dag idag! Det har verkligen stått som spön i backen hela morgonen och promenade till dagis är inget jag vill göra om inom den närmsta tiden, har inte ens torkat ännu. Skorna är dyngsura och byxorna likaså. Engla sa klokt till mig idag "mamma! Du behöver faktiskt stövlar. Ett par lila skulle vara bra.." Kanske man bör ta åt sig införskaffa ett par? Kanske inte lila dock..


Kappa, stövlar och sylvester polarn o. pyret

cowboy-western party!

2009-05-28 | 07:51:54
I helgen är det dags för sommarens, kanske ÅRETS fest!

Redan i höstas bjöd far min in till 100-års kalas på Gotland (dessa 100 innefattar hans 50års dag, Maries 40års dag samt huset på Gotlands 10års dag). Kalaset går i western, cowboy, indian tema och det är KRAV på utklädsel. Vi är närmare 50 personer som till helgen ska styra vår kos över till den lilla pittoreska ön och dansa kring lägereldar och tugga på köttstycken. Hm, nästan iaf. Känner jag far min rätt så blir det ett riktigt partaj med allt vad det innebär!

Jag och C åker över med lite annat folk på Fredag och i samma veva så åker min Engla över till Liza och hennes familj. Hon ska tillbringa helgen i solen hos dem och ser med mäkta förväntan fram emot detta, Kerstin och Liza ni kommer ha mycket att stå i, haha!

Utklädseln är iaf klar. Mer än så kan jag inte avslöja. Eller jo, en sak. Min syster ringde igår och skrattade hysteriskt och sa "Jag kommer skratta ihjäl mig åt C". Så lite komik är inblandat i min finas utstyrsel, minst sagt. Hm. Självklart kommer ni få se bilder på hela kalaset och har ni tur så även på C, haha. Jag skrattar redan.

bloggskit

2009-05-27 | 22:24:26


Har
varit en lugn kväll som avslutades med solning och chilichees balls. Fy fasiken så gott det är, skulle kanske, möjligen enbart kunna leva på chilichees. Inte det nyttigaste men precis som jag och C just konstaderade, det absolut godaste!

Imorse var jag med min fin L i stan och kikade lite, känns faktiskt inte som att det var idag, mer som igår kanske. Men jag lämnade i vilket fall som helst tillbaka en klänning jag tidigare köpt och bytte mot en annan klänning som jag var ute efter redan i måndags men aldrig fann då. Nu hängde den helt sonika på galghänget utanför provrummen och jag blev lite lyrisk. Sitter som ett smäck gör den också, wonderbaun!

Klänning vit med axelvaddar från H&M Divided exklusive.



Känns som jag just nu är inne i en lite blogg-svacka. Jag bloggar verkligen inte om något vettigt utan enbart om vad jag köpt (vilket såklart är SÅ intressant, haha) och strunt saker egentligen. Tycker ni det är roligt? Att se allt vad som köps och lite outfits bilder på mig och flingan? Behöver lite inspiration, tack!

randigt i all ära.

2009-05-27 | 17:11:47


Vad jag vet så har inte regnet fallit ännu? Inte idag iaf. Men vi är ju inte så optimistiska så vi tror att vi kommer klara oss undan de, no no. Igår köpte jag ett par nya stövlar till lilla E. Hon har haft ett par i 24 men det är bara 1cm till övers i dem så det blev till att köpa ett par störra (som såklart matchar fin fint till fina regnjackan och nya sylvestern i klarrött). Engla kommer se ut som Lotta på bråkmakargatan nästa gång det regnar, det vill jag lova.


Stövlar 195.- polarn o. pyret

kornblått från topshop

2009-05-27 | 07:58:19

topshop 849.-

Hjälp vad det viner i husknutarna här hemma. Ser lite storm-aktigt ut om jag ska vara ärlig, hua. Idag får det blir vindtäta jackan från polarn för Englas del. Jag tillochmed vaknade av blåsten flera gånger i natt. Vi bor i ett äldre hus och då knakar det och har sig när vädret spelar spratt.

Nu på förmiddagen ska jag iväg till stan och träffa Liza. Vi ska väl gå en lite shoppingsväng nu i löningstider och senare ska jag bege mig vidare till jobbet.

Frulleburre på schemat nu och mys med Engla framför nya barbie filmen som hon tagit till sitt hjärta.


Kavaj från topshop, ny.


kvälls tjejen

2009-05-26 | 22:57:41

Engla just nu.

Lilla E sov som en lite stock här i sin säng. Snarkar gör hon också för den delen, hihi. Hon har verkligen varit i sitt esse ikväll. När vi kom hem från dagis så var det till att direkt hoppa i poolen för ett bad med min syster och hennes pojkvän, det var skvätt och skratt om vartannat. Sen var det upp och på med mysiga mollen och under filtar huttra till en barbie film.

Sen så har fröken hållt låda här hemma till 21 ikväll. Hon har svårt att komma till ro på kvällen förtillfället. Det började i förra veckan med insomning vid 21 snåret men förhoppningsvis så kommer hon in i gamla mönstret där hon somnade 19 och vaknade 7, perfekt. Men men, alla har vi våra perioder!

Nightie people.

todays three

2009-05-26 | 13:01:06



Idag är det varmt. Då ska man ha shorts och röda läppar, så det så!

Kavaj ny från topshop, tshirt indiska, shorts från gina, skor från hope och smycken + halsduk från indiska.

La paljett

2009-05-26 | 10:33:54




Jag vet jag vet. Jag har totalt snöat in mig på paljetter. Men jag tycker verkligen det är uuursnyggt! Passar till allt och man kan i övrigt vara ledigt klädd men ändå bli en kalas pingla. haha. Eller något?

Engla är nu på dagis efter en liten sko-kamp imorse. Måste på lunchen idag försöka hitta ett par lekvänliga skor/sandaler som iaf andas mer än ett par nike gympaskor. Stackars lilla får ju nästa russin fötter i den  här värmen, hehe.


Paljett jacka från bikbok




underbara unge!

2009-05-25 | 21:28:34
Åh. Det blev inte som jag befarade. Lill fröken var vaken när jag kom hem! Hon låg på mage på altanen med benen gungandes. Söta! Hon blev så glad när hon hörde min röst, upp och omfamna, kramas och pussas, all kärlek till min unge, fasiken så fantastisk hon är!








nära

2009-05-25 | 17:19:27


 

Idag känns det som att jag så här långt har hunnit med en hel del. Åkte in till stan vid 10 tiden, drog en liten runda där och bla en paljett jacka och en kavaj fick styra om och följa med mig hem. Löning, åh härliga löning! Sen blev det lunch med syster i solen. Den värmde sådär härligt på ryggen som det känns som att det var en evighet sen den gjorde.

Slutar sent idag. Värker lite i mitt mamma-hjärta för jag hade så gärna velat pussas och kramas med min pärla ikväll. Men jag får väl bära över henne till min säng så jag kan snosa på henne hela långa natten.

Nu är Liza här och dricker kaffe!

orkester

2009-05-25 | 09:13:49


Igår när jag och C kom innanför dörren här hemma så såg jag att det hängde något rött och fint på räcket mellan vardagsrummet och matrummet. De var den här fina orkester jackan (ja det är faktiskt en riktig) som Nannie hade när han var si sådär tio år. Den är lite stor över axelpariet men åh, den är sådär härligt röd och fin. Jag ska ha på mig den idag.

alltochinget

2009-05-24 | 12:09:36

Det blev en livad och glad kväll igår. Roligt sällskap och mycket prat och skratt. På småtimmarna begav vi oss ner till ett hak i närheten, ingen var speciellt sugen på att ta sig till stan. Blev ändå hem hyffsat tidigt eftersom jag jobbar idag. Känner av i båda huvudet och kroppen att alkoholen gjorde sitt, börjar man bli gammal? Känns som att man "förr" mådde mycket bättre dagen efter, nu känns det mer som en ångväl kört över en.

Vet inte vad som blir idag, kanske poolbad, grillning? Men först ska jag försöka nå upp till budget idag vilket verkar bli en liten smärre kamp eftersom det glest med folk.

Imorgon kommer min ängel hem. Har saknat henne så det gjort ont i magen i helgen. Åh! Imorgon ska vi kramas och pussas.

 



 


Favoriter i repris från vår dag på skansen i onsdags <3

Lördag.

2009-05-23 | 19:07:33


Idag hade jag helst velat köra på shorts, men vädret tillåter inte det. Eller inte temperaturen iaf.. Suck! Sommar, sol? Någon? Är så trött på det här piss regnet.

Jobbad idag, va hyffsat lugnt, hann med en hel del plock och annat. Har känt mig nere och ledsen idag, men det beror ju såklar på Dig. Du är ju sjuk. Helt fantastiskt är det vad en människa kan påverka så många, negativt. Alla är trötta på dig, förstår du inte?

Nu ska jag slurpa i mig mina martini och C ska väl hälla i sig ett par öl till så ska vi sen bege oss ut med några vänner och göra staden osäker. Blir nog roligt, fast jag ska upp och jobba imorgon. Vi glömmer det för en sekund nu tycker jag.

color fever

2009-05-23 | 09:08:54


Jag som HATAR att köpa smink och sådana saker fick krypa till  korset i torsdags och inhandla nytt läpsstift (mitt tredje på några veckor, någon äter upp dem hemma!) och en maskara. Herrehjälp vad dyrt det blev! Över 500 spänn fick jag punga ut, ångest.

Men men fina läppar och fransar har jag iaf, haha.

Hoppas ni får en fin dag, här öser regnet ner och jag och C ska snart bege oss mot jobben. Senare kanske det blir lite utgång och gallej, vore skoj!


Läppstift Lancome 104 color fever.



tonight's

2009-05-22 | 17:31:18
Nu är det snart dags att styra skutan mot stan. Jag och C ska ut och käka, får se var vi hamnar, men någonstans där vi inte behöver diska föra att ha råd med notan är givet. Helgen innan löning, ingen hit men vad gör man inte för lite romantik? Men först ska jag sippa upp martinin och låta naglarna torka.



På mig har jag byxor från monki, linne från H&M, paljett jacka bikbok och skor från Zara.

prestige.

2009-05-22 | 13:34:35

prestige.

Köpte ett par brills igår. Liza hade nämligen lånat sin brors solisar när vi var på skansen och hon var så himla snygg i dem så då tänkte jag att jag skulle låssas att jag blev lika snygg och köpa mig ett par jag med. Har aldrig egentligen tyckt att jag passar i pilot nämligen, men men, låssas kan man! Kostad inte många kronor och finns lite här och var, bla på stadium.

Fredag.

2009-05-22 | 09:16:52
Blev lite sparsmakat på inläggs fronten igår, men dagen och till mestadels kvällen blev inte riktigt som tänkt. Tänker inte gå in mer på det här då jag vet att det är en ganska stor skara som läser. Ni som vet ni vet.

Vi ska iaf försöka ikväll på nytt med en mys kväll jag och C. Troligast blir nog middag i staden, om vädret tillåter det vill säga. Inge vidare att gå ut i regn och rusk då kanske de är mysigare hemma framför tvn? Hm, den som lever får se.

Pratade
med Engla vid ett par tillfällen igår och OJ vad roligt hon verkar ha haft det på Gröna Lund, min lilla söta. När hon var med mig och Liza så vågade hon KNAPPT att åka karusell men med pappie på Grönan då åker man ALLT, haha. Ibland tror jag Engla vill vara lite mindre än hon är, och ibland även större. Men det tenderar ofta i att vi leker bebis hemma och att jag msåte bära lillan som en bebbe osv. Kanske är det så att hon också visar en sådan sida, att vara lite rädd och liten, hihi, ibland? För som jag kämpade för att få henne att åka flygande bilar, men icke!




Nej nu ni glada, och förhoppningsvis lediga själar, ska jag sätta mig med min extremt spännande bok och dricka kaffe innan öppning.

Skor Zara, glajjer prestige, jacka primark, tröja Zara, armband primark + marc by marc jacobs. Det glittriga blåa är mina datorväska från ordning&reda.

36.

2009-05-21 | 10:38:36


Nu är jag på fötter efter en ganska sen kväll, dock så satt jag mest och nickade till soffan haha men men. Idag ska jag jobba 12-17.15, skönt med en lite kortare dag när alla andra ändå är lediga. Sen senare blir det middag med C, vi har inte riktigt haft tid för varandra sista tiden men ikväll så!

Lånade Lizas fina nagelack igår, mavala numer 36 tror jag det va. Ska köpa ett likadant idag. Så snyggt när man är lite brun!

picknick

2009-05-20 | 10:26:36


Nu är pannkakorna gjorda och väskan packad med godsaker till eftermiddagens bravader på skansen. Engla är så taggad så det finns inte, har redan ringt Liza och hets frågad "näääär ska vi åka?" Hihi. Nu har det iaf bestämts att vi ska ta bilen in, Liza är slö nu när hon tagit körkort, hihi.

skansen och pool invigning

2009-05-20 | 09:13:40
Me, solen skiner ju? Kanske ska vi inte ropa hej för det.. hm. Men vi har iaf storartade planer för denna dag, nämligen skansen! Har en ledig dag idag och då passar jag och Liza på att ta skrutten till skansen för att kika på lite djur och åka några karuseller. Precis som förra året så verkar metrologerna lova regn, men vi håller humöret uppe och drar med fina regnkappan och paraplyn, ett gäng med pannkisar ska visst också få följa med!

Just i skrivandes stund så är Engla ute på tomten med Nannie. Idag ska nämligen poolen öppnas, och det vill ju lill-fröken inte missa för livet. Hon älskar den poolen, att ligga och guppa i badringen och skvätta vatten. Längtar så till i sommar!






Många har njutit i den poolen, hihi.


magic fairy

2009-05-19 | 20:36:43



Engla fick ju hem ett paket för ett par veckor sedan som innehöll både det ena och det andra får websidan lekmer.se. En sak som fanns i kartongen var dessa skor. Prinsesskor vågar jag tillochmed sträcka mig till att kalla dem. Engla tog dem till sitt hjärta på precis samma sett som med klänningen. Hon traskar runt i dem här dag som kväll, upp och ner för trappor, klick klack låter det när plasten träffar golvet.

Engla har tidigare haft ett par törmnrosaskor från BR som inte är alls i närheten så bra som dessa, anledningen är passformen. Dessa skor sitter fast på foten (trots att dem är en halv meter för stora, haha) och de andra var mer eller mindre livsfarliga eftersom hon snubblade och snavad titt som tätt.

En lite sak som får bli minus på dessa skor är att märket fram på som det står "magic fairy" på låssnad här om dagen. det blev lite ledset och dant, men jag vet inte vad man förväntar sig mer när de är så pass billiga? Bara limma på igen vett ja.

Skorna finns i tre färger och passar till barn 3-7 år (pojke som flicka!) hihi.

acne

2009-05-19 | 18:11:26

 


Orkar inte skriva om begravningen ännu. Skor är ett mer lätt område.

Köpte dessa små pjäser för några veckor sedan när jag var i Barkaby. Det fick aldrig någron närmare presentation vilket jag tycker de fört

jord.

2009-05-19 | 17:11:24

- Har du begravt farmor Kerstin idag?
- mm..
- Med jord?
- Ja det blir med jord sen..
- Men... fick hon inte den i ögonen?

tisdag

2009-05-19 | 08:27:10
Åh hjälp. Har drömt mardrömar om vartannat inatt. Till en början fick jag reda på att min storasyster J hade fått cancer, och en sådan som inte har någon annan utväg än döden. Var hysterisk, intill otröstbar då jag fick veta att C hade samma sak. Livet föll och jag kunde inte se några livsglimtar. Riktigt hemskt var det. Har en obehags känsla idag.

Farmor
ska begravas idag. Det känns overklige och otroligt svårt. Min farmor ska begravas, jag som inte ens förstått att hon inte finns kvar längre. Hon ska begravas. Som tur är har jag Liza idag som jag ska åka och köpa en blomma med och allmänt snacka skit för att slippa fokuser förens det väl gäller.

Engla ska inte med på begravningen. Hon är helt enkelt för liten för att förstå vad det är som hänt, varför alla gråter och är ledsna. Hon skulle inte gå ut någonting av att gå med och jag skulle inte heller kunna koncentrera mig på vad som idag är viktigt.



Just nu...

bara ben

2009-05-18 | 19:12:42



Just bara ben är det jag går runt och tänker på för tillfälligt. Attans så trevligt det kommer bli i sommar. Jag lät mina ben faktiskt vara fri för första gången i Lördags, hade bara en klänning, tunn jacka och klackar. Åh! Idag tillåter inte ens vädret att man skippar jackan, hua så kyligt och blaskigt det är.

Detta är iaf inhandlat. Tror shortsen kommer användas flitigt, om jag inte kommer på att dom är alldeles för korta när jag kommer hem. Kanske slänger upp en bild med dem på så får ni avgöra, haha.


Jeans shorts 249 & tröja 149 från Gina.

struntprat

2009-05-18 | 16:12:37


igår kväll på grill partaj.

Har hunnit med lite idag, även om mitt möte drog ut på tiden (3timmar!) så är jag nu på jobbet och har hunnit införskaffa mig ett par schyssta jeansshorts och en grå bas tröja. Mi like. Har letat efter jeansshorts på seconhand men inte funnit några och idag sprang jag in för att lämna tillbaka en sak på Gina och sprang på ett par utsökta. Såklart får ni se sen!

Åh nu är lite planer satta för veckan och jag blev lite lycklig nu när C ringde och sa att han är ledig torsdag-fredag och ville hitta på något. Har saknat honom massor, lite för mkt jobb den sista tiden. Men så är livet periodvis. Sen är grönan (ev. skansen) spikat på Onsdag med mina loves.

Måndag

2009-05-18 | 08:25:25


Jag har verkligen fruktansvärt ont i min högra handled. Den värker och dunkar. Vet inte alls vad jag gjort, antagligen någon återkommande rörelse på jobbet så som larmning. Är iaf lite purk, tycker inte om att ha ont.

Den här veckan blir nog lite kämpig på det känslomässiga planet, farmor ska begravad imorgon. Jag har inte hunnit tänka på det så mycket men nu börjar det krypa innanför skinnet. Alla ska med, såklart, min C också. Känns skönt med stöd, en axel att luta sig emot.

Idag ska jag snart bege mig in till staden för ett möte, sen vidare till jobbet.

paljetten

2009-05-17 | 21:22:49


tjena tjena. Har haft en toppen dag idag, har varit med min pingla och skojat runt från det ena till det andra. Nu har vi varit på grill kalas hela långa kvällen och Engla har njutit i fulla drag (jag med för den delen). Så nu ska Englas slängas i säng och jag ska ta mig en kopp te och fundera ut lite viktiga saker som ska delges på ett möte imorgon. har ni tur så får ni vet vad!


Ny jacka från Bikbok, tshirt från indiska och byxor från H&M.

the hair issue

2009-05-17 | 08:26:08


Herre min skapare vad svårt det är med hår. Jag som ALLTID haft knepiga frisyrer med blå lugg eller rosa underhår har nu hamnat i lite av en återvändsgränd. Anledningen till mina utsvävande frisyrer har enbart berott på att jag inte bestämt själv utan gått någon visning eller liknande där håret rykt och färg kladdats fast. Nu har jag sedan förra året i februari försökt spara till liiite längre hår (från ett cm långt hår) och jag har varit så suktig och tackat nej till ett flertal hårjobb som erbjudits.

Men nu ni, jag behöver lite förändring! Inget blått eller kortkort, utan kanske mörkare (brunt?), lite page aktigt? Vad tror ni? Heeelp. Vågar inte heller gå till en frisör för jag VET hur lätt övertalad jag är och hur jag sen kommer sitta med gråten i halsen och lee uppskattande.

the ring.

2009-05-16 | 09:46:42


Vilken jäkla natt och morgon. Fasiken vad trött jag är på alla jäkla fåglar som kukckilurar utanför fönstret, hemskt otrevligt. Det SKULLE kunna ha varit jätte mysigt och så men INTE när man ska sova. Herregud.

Blev en mysig men tidig kväll igår efter lite satc tittande, både jag och L var slut som artister. Klockan åtta imorse kom Engla och bokstavligen la sig på mig och tittade på tv, jag antar att hon tänkte två flugor i en smäll, kramas med mamma och glutta bomlibompa. Men jag vet inte..


(ny ring från H&M)

kväll.

2009-05-15 | 20:52:48




Kvällen har så här långt varit fantastisk mysigt. Jag och Liza sitter i mitt  kök med varsitt glas av detta goda här över. Engla sovernu gott mot kudden efter prinsessboks läsning. Den boken läses det flitigt i vill jag lova, hm. Min lilla prinsessa. Min C jobbar över ikväll, som varje kväll den sista tiden, fy fasiken va duktig han är, men jag saknar.

Nu ska vi skratta lite mer och kanske hinna med en martini. Imorgon jobbar jag ju. Suck.

fredag

2009-05-15 | 10:04:05




Blev lite surt igår kände jag. Men va fan ska man göra, vissa människor är idioter, synd att dom inte ser det själv bara.

Idag är det fredag för er som missat just denna sanning. Det innebär att helgen är på intåg och att jag som de flesta helger ska jobba. Suck. Men men. Ikväll har jag och min bil-körande vän, Liza, bestämt oss för att hon ska plocka upp mig efter jobbet (jag trivs med tanken) och sen hämta Flingan, gör mat och dricka lite bubbel. Mmm! Lovely.

ett jävla sett, det är vad det är.

2009-05-14 | 17:49:13
Nu har Engla återberättat en historia två gånger, precis exakt likadant. Då börjar man undra.

Engla håller på att ta på sig favorit skorna, ett par bruna "madicken" skor, som går upp en bit på vaden och har snörning hela vägen. Så säger hon plötsligt: "mamma.. X sa att mina skor va fula.." va? Engla mumlade lite och jag säger att nej jag tycker dom är SUPER fina och att om du vill ha dem så ska du såklart ha dem. "Men X sa att mamma hade fel, att dom va ful.." What the fucking fuck? Vem säger en sådan korkad, idiotisk sak till ett barn, ETT barn! Visst att Engla ibland hittar på saker och säger en del saker som kanske är tagna ur luften men det här har hon nu brättat vid två tillfällen och vid båda tillfällena så har hon blivit lite nedstämd.

Blev otroligt ledsen över att någon säger så här.. Men men.. Man kan inte vara överallt jämnt. Man är inte mer än en människa men jag tycker att andra kanske ska börja fundera på vad man säger, speciellt när det handlar om barn som kan ta åt sig personligt och faktiskt ibland bli lite stötta på att man säger något om mamma/pappa som inte är helt snällt.

todays.

2009-05-14 | 14:10:05




Idag är det somsagt jobbe jobbe. Kör ändå på klackar på vägen till och från, man måste få ha lite glamour i tallvaron, haha. Nej, skämt åt sido. Jag jobbar inte längre i högaklackar då jag fått ont i fötter och knän, ingen hit när man bara är tjugotvå år.. hm.


Tröja ny från Hope, harem byxor indiska, klocka swatch från C och skorna är mina klassiker från topshop.

fröken tingeling.

2009-05-14 | 10:41:17




När Engla var hos sin pappa i helgen och jag var en sväng i forum nacka så sprang jag på Englas högsta önskning förtillfället. En tingeling klänning! Hon är ju som ni kanske förstått en periodare när det kommer till favorit filmer. Det har varit pippi - barbie - askungen - snövit och nu sist så är det peter pan, och vem är inte finast där om inte självaste tingeling? Fick bli en liten överasskning till hon kom hem i måndags. Blev strl 116, för det var vad som fanns, men den passar faktiskt kalas! Kostar 249.- och finns på BR, med askungen klänningen, törnrosa och snövit.

inabox.

2009-05-14 | 09:30:26
box.

Hjälp så tidigt jag somnade igår. Jag låg och kikade på SATC och käkade chips och sen poff så sov jag. Klockan va inte ens elva, lucky me. Men Engla har krånglat lite i natt så ja, kanske att jag inte är så utvilad som jag borde.

Idag börjar jag 13 så jag och Engla har mys frukost och kikar på peter pan. Fröken har redan klätt sig i sin outfit. Jag tror den brädade alla prinsessklänningar med hästlängder! Sen har Lina fina kommit hem idag, min love. Lite tidigare än tänkt, men saker blit väl aldrig som man tänkt sig längre. Ska nog åka förbi henne en sväng efter jobbet (slutar åtta).

H&M barn, höst -09

2009-05-13 | 16:12:50


H&M barn, höst -09

plåtningen för Mama så användes några plagg från H&Ms höst kollektion. Både på mig och på Engla. Dessa tre är några av min favoriter bland barn plaggen. Det fanns även ett par mjukis tights i slim modell med dragkedja och tryckknappar, tok söta! Glömde dock att fota dem. Tror att mjukisjackan kommer ligga på 249.- och de andra är jag inte säker på antagligen 149.- eller 198.-, brukar vara typiska H&M priser.

Englas tre.

2009-05-13 | 12:14:33



Fröken är klädd så här idag. Hon har såklart valt alldeles själv, och då är det sommar outfit som gäller!

Kofta H&M, klänning från London primark och strumpisar från polarn.

Lovely Lea

2009-05-13 | 10:41:45






Engla fick hem den här underbar klänning i början av veckan. Den kommer från märket Lovely Lea och finns här. Prislappen måste jag säga ligger lite på gränsen till för dyrt, men i ärlighetens namn så är kvalitén helt fantastisk! Tjockt linne liknande tyg är det gröna och det rosa är i något siden-liknande tyg. Sömmar och de påsydda små pärlblommorna är verkligen inget fusk jobb utan antagligen helt handgjort. Passformen är perfekt och Engla bara älskar den. Är inte det de bästa betyget av allt?

Jag skulle kunna tänka mig att den här klänningen är en ypperlig födelsedags present till den lilla tjej-tjejen. Jag kan lova att den kommer uppskattas och älskas! Engla ville inte ta den av sig. Hm.

Ni hittar klänningen på lekmer.se där det även finns typ en miljard andra leksaker. Himmel vilket utbud!

bilsemester?

2009-05-13 | 09:56:24

Liza.

SHE MADE IT! Tredje gången gillt så bidde det ett körkort för den här fröken. Tycker verkligen hon varit helt fantastisk som kämpat på trots två misslyckade uppkörningar i ryggen. Att orka fortsätta och inte helt sluta tro på sig själv är verkligen en styrka jag är imponerad av. Tror att jag själv hade brutit ihop och av principer bara skitit i allt. Men min Liza är grym hon. Freakin fab. Kärlek.

backstage.

2009-05-13 | 08:42:13


Världens tuffaste gris i mjukis jacka från H&Ms höst kollektion.



Hur duktig är inte den här fröken då? Helt fantastisk.



Bilder på datorn, cooling eller vad?



Två andra bilder, bara för att visa på outfits.

Tänkte att ja skulle visa lite fler bilder från igår. Allt som allt så blev det 8 olika bilder och då 1 på bara Engla, 2 på bara mig och resterande på oss båda. Fiiinemang, eller vad säger ni?

Just i detta nu så kör min L upp. Jag tror verkligen på henne idag, hennes tid har liksom kommit på någe sett. Själv har jag en otroligt viktig sak att utreda idag. Tror att det kommer gå tiptop, så pass som det går iaf. Fast just nu känner jag mig mest nervös och lite rädd.

mama-plåtning.

2009-05-12 | 17:42:18












Hjälp så bra det gått idag. Helt freakin fab! Är otroligt imponerad av min lilla ängel, hur hon varit glad, trygg och tillmötesgående med allt hela dagen. Ibland brukar det ju blir lite motstridigheter men idag har verkligen varit super. Det är kul också att se att hon faktiskt tycker det är roligt och lite spännande att bli "graferad", som hon säger. Att det är något som hon uppskattar och ingen plåga (skulle iof aldrig göra om det om hon visade tendenser till att inte tycka de var roligt).

Bilderna blev fantastiska, har några smakprover som kommer upp lite senar!
Tidningen kommer i september (nr.10)


om ingenting alls.

2009-05-11 | 22:22:53
bad hair day.

Kvällen har varit lugn. Fixat hemma (läs suttit vid datorn, gjort allt annat än fixat) och försökt få ordning på en hel massa tankar som maler i mitt huvud. Är liksom ett virrvarr just nu, det finns inte en tanke med rätsida. Efter någon timme i tele med min fina L som äntligen kommit hem (en vecka kan kännas långt) så har det ändå kännts bra. Jag vet vad jag har, vilka som finns för mig. Jag vet det, jag måste bara förstå det också.

Imorgon är det dags för plåtningen för mama. Jag och Engla ska vara på plats vid 9-tiden och då lär det bli make och hår på mig. Kommer ta med mig kameran, men inte datorn, så ni får se framemot lite backstage bilder senare på eftermiddagen!

Scrubs snart, helt ärligt så jag kan inte sova utan det. Oftast så sätter jag på sovtimer och somnar till det, haha. Ja jag uppfattade hur psycho det där lät.. hm.

lekmer, ja tack!

2009-05-11 | 20:55:08
Oj oj oj. Idag efter en efterlängtad hämtning på dagis så tog vi oss till posten och lämnade in en avi som kom till oss i förra veckan. Jag hade mina aninga om vad det kunde vara och jag kan säga att jag är otroligt glad att det var just det!

Engla har fått det stora nöjjet att testa lite leksaker och annat kul från denna sida. Ett smakprov kommer här nedan men lite mer ingående om vad det var och HUR sakerna var kommer senare (efter hand). Vi måste hinna testa lite här hemma och se om sakerna uppskattas eller ej. Vill ju ge er läsare ett rättvist omdöme av dessa produkter!



Vad döljer sig innanför dessa papp-väggar?



Förväntansfull öppning...



 


En KLAR favorit är denna klänning, ni hittar den här. Engla sover helst i den.



Alla saker kommer få en bättre presentation framåt. Lite nu och lite då. Alla saker som Engla fick finns att finna på sidan lekmer.se och jag kan säga att hjäääälp vad grejer där finns!

Måndag

2009-05-11 | 09:44:52
H&M 198.-

Också var det måndag igen. Hjälp vad veckorna springer iväg! Känns samtidigt skönt att sommaren närmar sig med storm steg men också lite läskigt hur det känns som man missar en massa när tiden går så fort.

Är på jobbet nu, globen idag! Är lite trevligt med miljöombyte ibland faktiskt och roligt att se hur det har de i andra butiker. Man blir lätt hemmablind, hehe.

Hoppas ni har en fin dag idag, vad ska ni göra?

sunday no sun.

2009-05-10 | 22:56:39
Har ägnat den största delen av den här (lediga) söndagen med att röjja i farmors lägenhet med pappa, Jossan och David. Har varit en del plock, släng och fix. Fick med mig lite fina saker också från henne som jag kommer använda varsamt och med tankar till henne. Fy det blir bara mer overkligt att hon faktiskt är bort, fast det borde vara tvärtom.

Hann med en sväng till BR där en ny outfit till Engla inhandlades som lovat samt en sväng förbi H&M där ett par fina sandaler snällt fick följa med hem. Mer får ni se imorgon, är för trött och (precis som igår) irriterad på saker och ting.



Fick farmors klocka som hon fick av farfar i 40-års present! Super fin.


Hittade ett brev jag skrev till farmor för ett flertal år sedan (får vi hoppas, haha). Gulligt på  något vis.

clothes.

2009-05-09 | 21:01:54


Tröja gina och byxor hope.


Är trött,sjuk och irriterad ikväll. Tråkigt att behöva känna sig så här när det är lördag och jag är ledig imorgon. Saknar mina bästa och idag fick jag den fina överasskningen att Lina kommer hem redan på onsdag! Gissa om jag blev glad, iiih!

 Nu
ska jag nog ta mig en martini med oliver.

överdelar

2009-05-09 | 11:12:10


Nya tillskott i garderoben på överdels fronten är dessa två. Båda är faktiskt från Gina tricot, inte favorit affären kanske men ibland har de en del fina saker. Har varit ute och handlat nu och snart ska jag bege mig till jobbet. Är toook snorgi och nyser stup i ett. Men men.

Lördag.

2009-05-09 | 09:13:35
Vad sjutton gör jag uppe så här tidigt? Verkligen onödigt när jag börjar 13. Hm. Jag som verkligen behöver sova ut, fast iof somnade jag i tid igår.

Jag har liksom drömt om mina skor i natt, haha. Helt sicko. Vet inte om det kanske blir en invigning idag, eller om det hängande regnet får mig att låta bli. Den som lever får se.

Idag önskar jag att mina babes var hemma. Min Lina är ju som känt i New York och jobbar, hon kommer hem senast den 5 Juni (åh!) sen är min andra bästa i Nice över veckan och kommer hem söndag (måndag?). Fick sms av henne igår där hon skrev att dom sitter på terrasen och dricker martini i kvällssolen. Hej, jag kommer nu!


Jag, not so happy. Ha.

shoes shoes shoes

2009-05-08 | 20:22:54




Altå jag vet inte vad som flugit i mig. Men tre par skor rikare är jag. Det första är från Hope och det andra två är från Acne de nedersta Acne Box är ta mig fan perfektion. I'm in love, love, love! Finner inte riktigt ord.

Nu ska jag krypa ned i sängen me C.

hope.

2009-05-08 | 15:37:21

bilder
 
Sitter i skrivandes stund på bussen påväg till Barkaby. Det behövdes standin där och jag som endå hade lite lösa planer på att fara över för att köpa ett par skor där i eftermiddag hoppade direkt på. Dog lite när jag var där här om dagen och gick in i Hopes butik och fann skorna på bilden över. Liite i dyraste laget men fan jag är kär! Måste bara ha dom. Och nu ska jag ju dit och allt, får se det som ett tecken, haha.

Har även köpt 2 tröjor idag som ni ska få se sen, men nu har jag bråååttom! Bussen fungerar såklart inte heller. fan.

Fredag - ingen sömn.

2009-05-08 | 09:41:03


Sitter och dricker kaffe, tuggar satsumas och riskakor med ostsmak. Vill inte att ni i och med detta ska få förutfattade meningar om mina kost vanor. Hm.

Engla var en finne i rumpan i natt. Herregud barn! Hon vaknade vid två tiden och stapplade över till mig, lade sig PÅ mig och somnade gott. Efter en halv timme börjar fröken sparkas, snurra och allmänt försöka trycka ned mig från sängen. Tillsist fick jag liv i ungen som helt uppenbarligen även hade kissat ner sig, och mig. Upp, byta på fröken, mig själv och sängen. Sen blev det ett jäkla liv och Engla vägrade lägga sig ner. Sen fortskred det och här sitter jag nu, ögonen är tunga och jag vill helst skjuta mig själv.

Något fint är att dessa skor snart borde ta sig över atlanten och hem till min skohylla. Beställde ju hem dessa till fina Josse i Nevvan då jag inte kunde hålla mig. Men det blev betydligt billigare då jag slapp frakten och tullen. Men mm, får ju dessvärre vänta två månader tills det kommer hem somsagt. men snart så!

rubrik

2009-05-07 | 22:53:47
Jag med skavanker.

Sitter och äter grönaoliver direkt ur burken. Fy fan vad gott det är. Helst av allt i martini men det får faktiskt vänta tills imorgon, någon måtta får det vara!

När jag skulle lägga Engla ikväll så somnade jag själv och vaknade med ett ryck av att mamma kom upp och väckte mig. Jag flög ur sängen och skrek att jag börjar om en timme, jag kommer aldrig hinna! Mamma förstod inte riktigt och då insåg jag att klockan var åtta på kvällen, inte morgonen. Hm, och Engla hade lämnat mig sovandes kvar och satt och lekte med barbie. Den lymmeln.

Känner hur en förkylning börjar smyga sig på. Jobbar fredag och lördag sen har jag faktiskt ett par dagar ledigt. Engla bebisen ska till sin pappa i helgen så det blir för mig att viiila upp mig. Nästa vecka är det ju MAMA plåtningen och då gäller det att vara tiptop.

Förövrigt så stötte jag och E in i Carolina Gynning på vår agentur idag och hon fullkomligen flög över Engla och öste komplimanger, hm. Tror mest Engla blev rädd för hon gömde sig bakom mina ben.

Night.

års resumé. engla.

2009-05-07 | 21:41:58
2008.



 


 

2007.

 
 




 
 


2006.

 


 
 


åh jag vill vara fyra år igen.

2009-05-07 | 18:57:46
Det ringde just här hemma. "Hej Kerstin" utbrister Anders varpå min och Englas nedstående disskution tar vid.

- Keeeerstin! Utbrister Engla leendes.
- Inte den Kerstin, inte farmor-Kerstin.. Vet du var hon är? frågar jag.
- Jaa, upp i himlen tror jag. Kort och konsist.
- Vad gör hon där då?
- Tittar på en stjärna tror jag, men man ser inte henne, hon är för långt bort.
- Tror du att du kommer träffa henne igen?
- Ja, på Gotland. I sommar, när jag fyller fyra ju!

åh. jag önskar så.

farcination

2009-05-07 | 12:46:59
    
Engla i min maxi-klänning. Ha.
   
Ibland blir man verkligen farsinerad av människor. Det kommer in en tjej med barnvagn i butiken och tittar runt lite, vi hälsar och hon går runt. Plötsligt kommer grannbutikens chef in springandes med telefonen i högsta hugg och börjar skälla ut min kund efter noter. Hon påstod att kunden bettet sig konstigt i hennes butiken och att hon kände obehag samt att hon uppfattade henne som riktigt otrevlig. Herregud. Människan var hur trevlig somhelst, men om man, som kunden berättade, står i telefonen när man kommer in i butiken och inte tar notis om sina besökare så ska man kanske mer tänka igenom sitt eget beteende. Det är ju för sjutton service vi snackar om! Kommer en kund in i min butik och jag står i telefonen så ser jag till att så snabbt som möjligt avsluta samtalet och ägna mig åt kunden. Men istället hade denne stått upptagen i telefonen och inte tagit notis om kunden, och då hade hon lämnat butiken.

Haha, nu kom hon in igen och skulle förklara sig. Patetiskt. Vad är det för fel på människor?

torsdag

2009-05-07 | 07:42:43


Vi.

Godmorgon. Här vaknade jag av en sur Engla som ropade från sin säng att jag skulle hänga upp filtar för persiennen, "jag har bara sovit en sådan (visar mellan tumme och pekfinger) liten stund, jag behöver sova!". Hm. Fick hänga upp filtar men sen skulle fröken ändå gå upp, tack för den.

Nu äts det frukost och sen ska vi göra oss iordning. Solen skiner och kanske vågar man sig på strumpbyxor och högklckat idag? Eller inte, vädret känns lite förädiskt just nu. Går inte alls att lita på och jag har ingen lust att gå runt som en blöt hund i eftermiddag när jag och Engla ska in och träffa vår agentur. I-lands problem det där.

outlet shopping

2009-05-06 | 22:07:26


 

Har jobbat på polarns outlet butik i Barkarby idag. Riktigt, riktigt roligt! Har varit upp och ner med folkströmmningen men där kan jag lova er att det alltid finns att göra. Har försökt hinna med en del påfyllning och fix. Sen, såklart hanns det med en liten shoppingrunda! Köpte med mig detta hem. Lite bra-att-ha-saker. Klänningen är exakt den som Engla har i orange och som vi sålde i våra vanliga butiker för bara någon dag sedan. Tydligen så har det varit en del av klänningarna som fått turkost på det vita och av den anledningen har alla skickats till outletbutikerna och ut för halva priset, wawawiwa! Jag som lagt undan en till Engla förut, haha.

Jag är inte alls en mysbyxor tjej, utan går oftast runt i vanliga kläder hemma, men dessa randiga sötnosar som ni ser på bilderna kunde jag inte motstå för 75kronor. De fick följa med hem och används i skrivandes stund.

Nu blir det porsche och Donken, jag avlider av hunger.

BIG NEWS!

2009-05-06 | 18:41:24
Åh. Har valt att inte säga något till er innan det var HELT klart, och idag blev det de. Jag och min lilla plingilinga ska vara med i tidningen MAMA på 6-8 sidor! Det är ett modereptage som dom ville ha oss till, mor och dotter. Ska blir fantastiskt roligt att göra det tillsammans. Få spexa loss och i fin fina kläder dessutom! Plåtningen blir i nästa vecka och det kommer somsagt vara på fler uppslag. iiiih!

Kanske på omslaget ;) haha.

Prinsessfrukost

2009-05-06 | 09:29:55





Engla har stora krav när hon äter frukost, det ska vara på prinsessbrickan med prinsess koppen, tallriken och skålen. Sen är det te med mjölk och vaniljyoghurt med crunch. En bestämd fröken som vet vad hon vill ha kan jag lova er att min Engla är. Dock så får jag skylla mig själv, jag köpte ju hela settet och det är bara bra att allt kommer till användning (för det gör ju inte kläderna jag köper, läs inlägget nedan, haha).

Allt är från kids concept och finns att inhandla här. Engla har även sugrörs muggen som förövrigt är jäkligt svår att få ren samt godisskålen.



Ja jag kan ju inte vara sämre utan jag sitter med min prinsesskopp fylld till brädden med starkt kaffe. Haha. Koppen är med rosor i och på ansjetten (hur sjutton det stavas). Fick den av L i present men jag råkar veta att den finns på lagerhouse i fler färger, jag har två till samt skålar.

issues

2009-05-06 | 08:46:36


Här har vi haft en lugn och mysig morgon. Frukosten avnjuts just i skrivandesstund. Dock så har vi haft en liten insident (redan, sjutton klockan är ju inte ens efter nio!) Engla fick ett riktigt jäkla utbrott när jag tog fram den här klädseln. En klänning/tunika jag köpte i julklapp till fröken och som endast använts en gång. Engla blev som förbytt. Hon skrek och ropade omvarannat att den där klänningen skulle hon aaabsoluuuuuut inte ha på sig! Då undrar jag, va sjutton är det för fel på den? Den har ju fina broderier och pärlor. Åh, panik.

nattinatti.

2009-05-05 | 22:42:41

Nyvakne fröken för några dagar sedan.

Jag har ont i halsen ikväll och känner mig låg. Man kan inte alltid vara på topp, då skulle det inte uppskattas. Imorgon börjar jag efter lunch och ska vara ute i butiken i barkarby. Den stängern förövrigt igen den sista Juni för er som inte visste (polarn o. pyret pratar jag om). Tror att jag kanske kommer fynda en del, den som lever får se. Ska även hinna förbi whyred och acne där jag alltid brukar ha en tendens att hitta grejer.

Godnatt vänner.

min farmor.

2009-05-05 | 20:36:36
Ett datum är satt och nedräkningar har börjat. det maler i huvudet. Hur kommer det gå, vad kommer sägas och hur kommer det kännas. Inga svar. Helt tomt. Det liksom ekar, jag kan inte greppa det. Min farmor är borta, min farmor är död. Hon ska begravas, hon finns inte. Inte här, ingenstans där jag kan röra vid hennes kind eller hålla hennes hand. Hon är någonstans, någonstans är för långt borta. Smärtan är inte grepp bar, liksom tankarna inte är. Det är inget som är övergående som jag skrev om förut, det är något bestående som alltid kommer värka och mala.

Jag vet någonstans djupt inom mig att hon faktiskt är död men jag har kommit på mig själv med tankar som "vad ska farmor vara på pappas fest? Undra om farmor är på gotland samma vecka som oss i sommar?" Det gör ont. Jag vill att det ska vara självklart, att det inte ska finnas ett slut utan att vi alla ska finnas, för varandra. Jag är säkert egoistisk men det skiter jag fan i. Jag är en jävla egoist och jag vill ha min farmor, NU! Ingen har rätten att ta henne, ta henne ifrån oss, som blev lämnade kvar. Ingen har den rätten.

Jag bara ältar. I huvudet om och om igen. Jag får fram bilden av henne ligga alldeles stilla framför mig gång på gång. Hur hennes sista suck rasslar i rummet och hur mina tårar rinner i floder ner på sängen. Hennes hand som bara minuter innan hade kramat min hand. Och hur jag i sekunden hennes hjärta slutade slå tänkte att nu lämnar hon oss, nu finns hon här över och ser ned på oss. Älskade, fina lilla farmor. En sådan levande människa hade på bara ett par veckor förvandlats och var nu bara ett skal. Själen var inte där längre utan hade gått vidare. Vi satt kvar med tårarna, sorgen och tomrummet. Helvete. Jag hatar det, hur kan någon ha rätten.

farmor och jag


skitlisa.

2009-05-05 | 17:44:36




Fröken med löken var riktigt jäkla grisig idag när hon kom från dagis (se första bilden). Vet inte riktigt vad det är dom gör som sätter sig så i ansiktet. Jag frågade Engla rakt ut om hon brukar äta sand (vilket jag har vääldigt svårt att tro) men nej, det gjorde hon inte.. eller jo, men det är bara ibland, kom det fram efter en stund. Hm, nasty. Men men, kanske är det när man ska dra bort håret och just har grävt i en ler pöl. egentligen, whatever.

Nu håller jag på att tina räkor och koka bulgur. Blir något slag av bulgur sallad idag. Mm! Det passar verkligen min smak. Tror även det passar dockan.

Klänning polarn o. pyret.

closeups

2009-05-05 | 11:14:25






Idag ser jag inte allt för rolig ut, därav en massa closeups. Ni får nöja er med det. Haha.

kalla mig äcklig.

2009-05-05 | 08:21:07

Mm! Säger jag bara. Att börja dagen med två (tre, fyra?) jordnötssmörssmörgåsar kan vara det bäst. Kanske inte det nyttigaste men det absolut godaste. Känner mig dock lite ensam med att älska detta då alla i min omgivning kollar äcklat på mig när jag smetar på. Hm.

Idag regnade det ju inte? Vad sjutton, och jag som köpt regnkappan och allt. Iof så ska vi inte gå händelser i förväg eftersom det såg rätt mörkt ut på nyhetsmorgon. Nu blir det springa till daycare och sen jobba till halv fem. Åh vad jag älskar dessa dagar, att slippa jobba kväll.



regnkappa

2009-05-04 | 17:41:56
Polarn o. Pyret 345:-

Till min förvåning så regnade det faktiskt imorse när vi skulle bege oss hemifrån. På med yttbyxor och den fodrade regnjackan. Hm, kändes kanske lite sådär. Så idag på jobbet så kom jag på att vi hade denna söta regnjackan, som är lite mer lik en regnkappa. Super söt är den och lite Lotta på bråkmakargatan stuk över den, haha. Kanske bara är jag som tycker. Men nu är fröken rustad för regnigt väder!

Nu kommer snart Jossan och Nova och ska äta middag med oss. Det blir pasta med skinksås, inte min favorit. Blä.

överens.

2009-05-04 | 14:18:35
Igår kväll när Engla badade så kom denna disskutionen upp, obs! fröken engla säger allting med en väldigt uppfostrande ton.

jag - älskling, ska du inte komma upp nu?

eng - är jag din älskling?


jag - Mm.. Jag älskar ju dig!


eng - Men är jag din älskling?


jag - Ja det är du.


eng - Men mamma du är ju min älskling!


jag - Ja, för vi älskar varandra..

eng - Ja, bra, då är vi överens.

lördagens

2009-05-04 | 09:57:46


Det är verkligen inte allt för ofta som man har användning för en långklänning men ack så fint det är. I lördags bar jag min nattblå klänning i tunt lager på lager schiffong tyg. Till den blev det faktiskt mina nya platta skor från Zara, lagom uppklätt.

Har varit en stressig morgon så ni får ursäkta men nu hinner jag inte mkt mer. Öppnar om 4 min.

pussa

festligheter

2009-05-03 | 22:55:46








I lördags var jag och C bjudna på bröllopsfest (då enbart festen, själva ring-bytet skedde på en bergstopp någonstans). Det var min kusin Emma och hennes Erik som hade slagit på stort. En riktigt trevlig kväll med massor av god mat, dans till gamla godingar och nya bekantskaper.

Som tur av blev det lite av varan alkohol igår vilket gjorde att jag faktiskt känt mig helt ok idag. Har myst med Engla, pysslar och GRILLAT, åh det finns kanske inget bättre. Engla snarkar förtillfället här i sängen brevid och pratar osamanhängande i sömnen och siffror. Det är nog dags för mig att krypa till kojs.

Night.


yesterdayallmytroublesseemedsofaraway

2009-05-02 | 11:12:43







Igår blev en oväntad kväll. På alla sett och vis. Det kastades öl (från min sida) och var lite allmän hysteri över saker som jag aldrig kommer glömma än mindre förlåta. Men skit i det, kvällen redde sig och det blev dans dans dans, precis som Håkan sjunger och påvägen hem kände jag mig lite lättare, dock något snurrigare. Vissa saker får man lära sig att leva med och låta det vara så. Man kan inte ändra människor om dom inte ser själva vad som är fel. Under kvällen fick jag även knepiga sms från C som befinner sig på något slag av kryssning, haha, tror det kan ha varit alkohol inblandat, haha. Älskar.

Nu blir det parken!


morgonstund

2009-05-02 | 09:25:03




Engla är så fantastiskt vacker på morgonen (det är hon alltid, såklart). Det är något speciellt med henne då som jag inte kan sätta fingret på. Tycker i ärlighetens namn att vi alla är snäppet vackrare på morgonen, något skörare, något vackrare, något ruffsigare.

Nu äts det bollnäs fil med socker, jag behöver en chock.

frejtag

2009-05-01 | 20:07:49
Vilken fin eftermiddag. Även om den har gått i städningens tecken så har det varit något extra. Engla och jag har hjälpts åt med att tömma våra sängar på lakan, överkast och kuddfodral, bäddat om och fixat med gossedjur. Engla har stolt bäddad om själv och visat alla. Så mysigt när man involverar barnen i vardagssaker, saker som MÅSTE göras iaf. Dom uppsakattar det och ser glädje i det (vilket vi kanske inte alltid gör, host host).

Nu sussar Engla och jag och Liza planerar en lite tur till Josefinas. Dom öppnar ju idag och vi ska leka sommar och sol, haha. Iof så stämmer det idag, men lite kyligt är det.





Tröja french connection, byxor monki, skor forever21.

sommar klädsel

2009-05-01 | 10:18:58




Engla har bestämt att nu är det sommar. Hon skulle promt ha världens sommar klänning OCH med siden band i midjan, haha. Hon har väl sett någon som har det och ska ha likadant. Fröken ska iväg på en lunch bjudning medans jag jobbar. Sen ska vi till den nybyggda parken här i området som verkar ha blivit riktigt grym.

Klänning primark, kofta Zara, mössa pop, strumpisar pop och skor nike.

första Maj.

2009-05-01 | 09:08:14




Hemma hos familjen Slotte så dricks det förtillfället mängder av kaffe, ses på film och tuggar äpple. Mysig första Maj morgon! Och vilket väder sen! Är lite avis  på er alla som är lediga och säkert ska njuta i fulla drag av den första Maj dagen. Jag lär väl få min beskärda del i eftermiddag, jobbar nämligen bara tre timmar. Sen blir det till att fånga dagen, haha. Eller nått.

Hoppas ni får det tok mysigt.

ostyrigtinlägg.

2009-05-01 | 00:28:36
Åh. Jag har varit en hemsk bloggare de senaste två dagarna, men HJÄLP vad grejer jag haft att göra. Har varit inventering, personalmöte, jobba, fixa hemma, allt möjligt med andra ord, har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn. Men nu så, nu tar jag mig i kragen och ryter lite lätta till mig själv att skärpa mig.

Somsagt, mycket jobb sista dagarna (månaden!). Dock så var dagen rolig då jag plockade upp alla nya badkläder, solhattar osv, jätte mycket fint som kommit in, verkligen. Ni får kika in i butiken vett ja, hemsidan räcker inte!

Valborg har varit lugn, jobbat och sen ett par glas vin på det så är man redo för sängen. Ha. Ungefär så är det. Imorgon jobbar jag tre timmar. Sen bli det att mysa med min Plinga och senare ska också Liza komma förbi. Jag hoppas på en varm och härligt eftermiddag/kväll. Någon som vet om så blir fallet?

Igår var jag tvungen att kila in på Zara en snabbis och hets köpa ett par låga skor. Jag gillar egentligen inte alls att göra det, men ibland så måste man. Tycker det känns slöseri med pengar när de är klack-lösa. Haha. Men det blev iaf ett par väldigt fina, platta skor. Bilderna ger INGEN rättvisa. Ni får se dem på inom kort.