speldax!

2011-12-19 | 21:27:10


en härlig hög med julklappar!

här om veckan fick vi hem en trave med olika alfapetspel till engla från lekmer.se! vi har förmånen att få pröva på olika saker där i från för att senare kunna hiss och dissa dem för er, mina läsare. nu var det olika saker ur algas sortiment!

nu har vi dock inte öppnat något av spelen eller tågrälsen som vi fått utan jag har bestämt att packa in dem i paket till fröken! dock inte enbart. vi fick någon kub liknande sak som kallas "razzle" och även en som kallas "twist" som jag tror min lillebror skulle älska! det går ut på att man ska skruva fram olika ord på tid och tjäna poäng - kort sagt ;)

orginal alfapet blir kanske till mig? jag har ju ingen iphone längre och kan sitta med wordfue som varenda kotte gör. jag får köra the real deal ist =) men det kan faktiskt vara riktigt kul med sällskapsspel ibland. jag vet för 2 nyårsaftnar sen så hade vi parmiddag och körde roliga spel, det var en riktig höjdare även om det låter som granma varning ;)

här hittar ni algas sortiment på spel

psst! beställ innan de 21/12 s kl:10.30 å får du ditt paket innan jul! så varför ut och panikhandla i slasken .. fy!


Kommentarer
Jeannine

Åh, roligt!! VI måste köra en spelkväll snart:)

2011-12-21 07:19:55
Malin H

Alfapet är något jag köpt till oss, har alltid velat ha det men det har inte blivit av att jag köpt..nu spelar jag wordfeud på min galaxy s2 och är helt beroende ;) Hoppas något spel passar Engla, ha en bra julhelg.

2011-12-22 15:54:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback