uppklädd Engla

2009-06-30 | 18:29:40


När mamma är hängig och dålig så visar sig Engla från sin främsta sidan och tjaffsar och bårkar om klänning, skor och hatt. Resultatet blev detta. Fin klänningen från hm, silver skor från hm, hatt från polarn och glajjer från Liza. Engla var den som idag gick vinnande ur striden. Är man sjuk så är man.

pmsig och kräk.

2009-06-30 | 08:49:55


Har PMS och kräks. Jag gillar det inte alls. Till råga på det så sa jag fel saker igår och jag vill nog ta tillbaka det mer än någon anar. Är det bara jag (och Liza) som är extremt pmsig när jag har mens? Jag orkar inte mer, vill inte vara lätt retlig, sur och leta efter fel. Jag gör verkligen det, hur stört det än låter och hur knäpp du än tycker jag är. Såg just en reklam om att det fanns några tabletter mot just detta på apoteket. Femal hette de och jag tror jag ska haffa ett paket, om inte för min skulle så för de omkring mig. Exempelvis min vackra fina b-friend som ni ser på bilden. Älskar mer än mest, förlåt hjärtat mitt <3

sunny monday.

2009-06-29 | 07:56:39


Hade hemskt gärna traskat runt i detta och ett slappt vitt linne idag men icke! Jag sitter med klorblekta jeans och en kort utsvängd topp istället, sådär halv kul när alla andra ska ut i solen och jag ska ställa mig på jobbet (igen). Men men, jag får fint med pengar till semestern och sen efter sommaren så är kanske en eller två resor redo att planeras, vem vet?

Engla var en riktig sömntuta imorse och vaknade inte förens efter halv åtta. Nu har hon svidat om till den dagliga outfiten, klänning. Imorgon är hon bjuden över till en kompis från dagis där hon ska spendera hela dagen tills jag slutar, så mysigt, men idag är det dagis som vanligt.

Nu kallar jobbet mina kära.


Nya höga paljetttosor från H&M och bikini också från H&M, båda finns på rea för under femtiolappen.

lördags outfit.

2009-06-28 | 23:16:40


När Josse bjöd på home-coming party igår så var jag klädd så här dagen till ära. Det blev en riktigt trevlig, fin och glad kväll. Många nya ansikten och roliga personligheter.

Nu ska jag se klart Meet Joe Black, älta lite och sen sova i den härliga värmen i vårat rum.


Kofta Kate Moss för topshop, tshirt hm, kjol Monki och pjucks från topshop.


sommartider hej hej

2009-06-28 | 22:58:28













Jag vet att jag tjatar på om sommar hit, sommar dit. Men vem kan låta bli när det är 31 grader i skuggan och det inte går att få en fläkt på kroppen. Jag verkligen älskart. Jag hör folk klaga, men vad sjutton, är det inte de här få veckorna vi lever för? Under vinter halvåret när solen knappt når himlen, när slasket blöter vår iskalla små fötter och när blåst och kyla letar sig in i springorna hemma, är det inte just det kvällar när vi kan sitta ute i gassande hetta och njuta av stilla solnedgångar som vi då lever för? Det är iaf det jag gör.

sommarsolvärmejatack

2009-06-27 | 16:15:23


I helgen badar vi, solar och lever livet. Så bloggen får tyvärr lida men vi njuter i fulla drag!

Kram

jagvillintebehövatänka.

2009-06-26 | 21:38:17


Har varit en rätt hektisk dag och nu känner jag mig totalt utpumpad och trött. Jag behöver en sammanhängande ledighet, eller jag är nog inte bara i behov av det utan jag MÅSTE ha det. Tur att semestern (på 1.5 veckor!) ligger och trycker bakom hörnet, annars hade jag  inte funnit ork just nu.

Tankarna förföljer mig ikväll, det onda tankarna som jag vill stöta bort men som inte vill ge vika. Det pockar på uppmärksamhet och beslut. Jag vill inte, orkar inte.

Nya skor anlände förstklassigt ända från Nevvan idag och landade i en påse hos mig. Oj så jag väntat och oj så fina de är! beställde dem för flera månader sedan hem till L kusin J som bor där och nu har hon äntligen landat på hemmaplan.

Ska sätta mig med mina tankar nu, kanske att jag borde skriva ner allt. Jag vet inte. Sen väntar en dokumentär om Michael klockan tjugotvå på ettan.


Skor från forever21.

ruffsigt, ha?

2009-06-26 | 10:42:09
- Mamma titta!! Idag är det fint väder med sol! (Engla totalt och helt överexalterad)

- Ja, så himla skönt!

- Mmm.. det är inte sådant där ruffsigt väder ju.


ruffsigt = dåligt I guess?

småblommigklänning

2009-06-26 | 09:24:10


Igår, sommaren till ära så klädde jag mig, förmodligen första gången i år, i en blommig lite klänning med skärp i midjan. Jag kände mig riktigt fin hela dagen faktiskt trots att jag inte skulle se mig som en klännings-tjej. Klackarna var såklart också på och det var hope som fick traska runt med mig. Idag blir det ingen klänning eftersom jag ska jobba, blir knepigt när jag måste ha min jobbtröja ju. Kjol kanske?


Klänning från Indiska, skärp farmors, skor från Hope och ett otroligt stökigt rum.

Den där Michael.

2009-06-26 | 08:16:07
Mamma väckte mig med orden "Michael Jacksson är död".

Det
är egentligen konstigt att jag kan fälla en tår över en person jag aldrig träffat, rört eller haft en relation till men på något vis så har han trots detta alltid haft en del i mitt liv. Hans musik har alltid spelats i vårt hem och låtar så som beat it, thriller och billie jean har alltid funnits nära till hands. Jag kan se min pappa framför mig göra moonwalk och smälla av steg efter steg inpirerade av pop kungen.

Jag minns så väl när han var i Sverige för säkert frygt femton år sedan och skulle spela i stockholm. Hjälp vilket halåande och vilken lycka när vi fick biljetter! Lyckan blev dock kort då biljetterna var menade för mamma, pappa och syster Josephine. Jag var för ung och på tok för kort för att vistas på en konsert. Jag var utom mig och om jag inte minns fel så spilldes det tårar och skrik. Jag ville med! Det fanns inte ord för hur orättvist behandlad jag kände mig. Jag minns hur dom kom hem helt lyriska med Michael Jacksson tshirts som prydde deras överkroppar.

Jag vet att jag var små kär i honom när jag var yngre och hur pappa satt och målade av hans ansikte med blyerts och lämnade över till en grann pojke som höll honom varm och hjärtat. Det finns så många minnen där Michael Jacksson ändå har spelat in i min vardag, speciellt som yngre. Det gör ont att han är död och jag lider med det han utsattes för under sitt liv med anklagelser av både det ena och det andra. Jag tror aldrig det hände, inte en chans.




Heal the world - vackert.

blommamedtv

2009-06-25 | 15:19:00


Igår hade Engla gjort en teckning till mig på dagis, samtalet löd följnde.

- Här mamma, jag har gjort en teckning till dig, tänkte du behövde en present.

- Nawe, vade söt du är, tack! Är det blommor?

- Mm..

- Vad är det för en blomma den rosa (längst ned till höger) ?

- Men mamma, det ser du väl. Det är ju en blomma med en tv i.

sommar

2009-06-24 | 17:49:07
Det röda ommärkningslapparna vi använder på Polarn har jag gått klädd i det två senaste dagarna. Herregud vad grejer som sänkts till den "nya" rean som startades idag. har ni inte redan idag tagit en sväng förbi så måste ni göra det inom de närmsta dagarna, riktiga carnivalpriser som en vän hade sagt.

Nu har Plinga gått över med Mormor och Nannie till grannen som fyller 80 år. Jag kände mest för att sjunka ner i en solstol med en gt och njuta (framför datorn). Så snart kommer dom hem  och då blir det mat men än så länge är det lugnt runt mig och jag njuter i fulla drag. Det är sådana här dagar jag INTE längtar tills jag och Engla flyttar till lägenhet, icke! Även om jag längtar som en tok det flesta andra dagar, haha.

Nu ska jag låta true colors med Ane Brun säga sitt. Off.




Min exakta utsikt i detta nu.

yellowshoes

2009-06-23 | 21:32:32


Oh, mina nya lovers från Zara. Dessa har jag kikat på i månader men tyckt att prislappen varit lite väl hög så nu när det var nere på nästan halva priset kunde ja inte annat än slå till!


Zara (finns även i svart) 549.-

dagen.

2009-06-23 | 21:13:19



Började dagen med en  sväng på staden med min Liza. Det var verkligen rea ÖVERALLT! Jag och L blev smått exalterad när vi kom in på Zara där raderna av skor var meterlånga. Hjälp vad lågkonjunkturen gör med shoppingen, det lär ju ha med det att göra. Jag fyndade iaf en sak, en fin sak som jag ska visa er sen.

Har varit en bra dag på jobbet med förberdelser inför imorgon och en massa fixande. Fick lite smått panik bara när märklapparna tog slut och jag inte hade en aning om hur man fyllde på med nytt. Till sist när jag fick grepp om det så slutade bläcket i att fungera så jag försökte med de andra två, där va det också trasigt. Blev till att springa över till grannen och norpa deras märkare till imorgon!

Nu ska jag mys med C. Engla sussar äntligen gott!

sy skor?

2009-06-23 | 07:49:34


Engla har just provat skorna jag köpte till henne igår. Hon trycker ner sina små fötter och säger:

- Dom passar ganska bra mamma.

- Engla, är dom försmå? Är det trångt vid tårna?

- Nej.. eller vi kan sy dom mamma!

Det blir nog till att försöka hitta en större storlek idag, haha.


Prickiga ballerinas med volang kant 79.50.- H&M.


älskad.

2009-06-22 | 22:54:51



Ikväll känner jag mig glad, lycklig och förväntansfull. Jag tror den här sommaren kommer bli bra, riktigt bra. Jag tror den kommer vara fylld av kärlek, vänskap och festligheter. Jag bara längtar efter att få möta den med alla mina hjärtan ♥

VS.

2009-06-22 | 13:15:06



Hittade en liten bild ifrån festligheterna i torsdags (den övre) hos Liza. Jag ser lite inklippt ut konstaterade vi men det är faktiskt utsikten från Berns terassen, inte illa! Känner mig dock inte lika hipp idag måste jag medge med otvättat hår och beige hy. Fasiken altså, hade gett massor för att få njuta hela dagen i solen, massor!

I eftermiddag när jag slutat så ska L plocka upp mig och åka och hämta vår allas docka. Sen kommer Lina fina och poolbad står nu skrivet på schemat, vare sig jag vill eller inte. Hm.

Måndag.

2009-06-22 | 09:19:24


Idag har det lovats sol och värme, sicken tur jag har som JOBBAR då! Suck. Kom på tok för tidigt till jobbet idag för jag åkte med min söta C som började samtidigt som mig fast betydligt längre bort så nu sitter jag här och dricker svart kaffe i brist på annat.

Jag
tror ändå dagen kommer bli fin med lite att fixa här, sen iväg med Liza och hämta Engla som kommer hem idag! Senare har jag en liten plan på att ta ett dopp i poolen med min något hetsiga dotter (mamma, vi mååååste bada poolen) men det återstår att se. 


På mig har jag gråtröja från Zara, svarta byxor Zara, paljettjacka Bikbok, Skor topshop, Väska H&M och glajjer prestige.

sol.grilla.sol.grilla.

2009-06-21 | 22:51:15


 







Åh vilken tokigt mysig kväll vi haft. Efter regn kommer solsken, right? Så löd iaf dagens visdomsord. Den nya grillen har invigts här hos C och det har grillats en massa gott, dock så föll baconen av sparrisen, men whataheck, det var godis gott iaf. C har ny jacka och jag känner mig som blekast i hela världen.

Allt för idag Lovers. Imorgon kommer baby E hem

iloveyouacne

2009-06-21 | 21:56:19
 


Vilken slappar dag det varit idag, liksom igår. Man blir helt sänkt utav att partaja två dagar. Är det åldern som spökar som jag skrev om förut? Det känns nästan så. Förr kunde jag vara uppe en evighet och sedan upp med tuppen och igång igen. Dock så tror jag det kan ha med att göra att man tillåter sig att vara trött när man inte har barn hemma. När jag ahr ledig helg så blir jag alltid som slagen i huvudet, alla spänningar släpper och det är okej att inte orka. Annars är det igång i hundranittio konstant. Det har i vilket fall som helst varit en kalas helg med berns, midsommar och slapp.

Slappdagen till ära har jag kilat (hur mycket jag då kilat går att disskuteras) runt i detta. Dock så åkte långbyxorna på under en period av överhängande svarta moln och hällregn. Shorts Gina, Tshirt med axelvaddar weekday och mina favoriter den här helgen mina skor från acne.

Har massor av mysiga bilder från den soliga kvällen som slängs upp senare!


semester semester.

2009-06-21 | 15:59:56
I år så är sommar agendan ganska så fullspäckad av jobba för både min och C del. Dock så har vi lyckats pricka in vecka 29 och halva 30 då jag, C och Engla far ner till Gotland. Där kommer det bli till att sola (ja för sol är beställt!) bada, vattenscooter åka, bara slappa och leva livet. Jag och C åker hem i mitten på vecka 30 för att jag måste jobba men Engla blir kvar till helgen och åker sen hem med Syster och Nova. Sen har liten fröken 4 veckor ledigt där det är fullspäckat med saker från höger till vänster bla en vecka hos far sin.

Det finns något som ligger och gnager i mitt medvetna inför semsterns härliga dagar. Det är tankarna på Dig och att Du inte kommer vara där som alltid förr. Du kommer inte finnas där, gå runt på tomten, fixa med ditt och leka med barnen. På kvällen när middagen vankas kommer du inte vara den som alltid proppsar på att fixa med allt från höger till vänster, bära disken och koka kaffet. Du kommer inte vara där och färga min tvätt, plocka grönsaker och dricka natt öl. Du kommer inte göra det. Aldrig mer kommer du göra det.




Älskade farmor.

uppidagen

2009-06-21 | 11:53:46


Hittade hyffsat nya pollar på min och Englas agentur. Haha måste bara säga att det är stört hur lik Engla är sin pappa på bilden med mig och henne. HELT stört! Haha, där kan man inte förneka något!

midsommar hej hej.

2009-06-21 | 10:53:37





Midsommar blev kalas bra. Vi började tidigt och slutade in på småtimmarnar. Det var sill, grillat och drinkar all night long. Helt underbart mysigt! Det var jag, C, Liza, Jonte, Fredde och Jeannine som började kvällen senare blev det fler besök och en hel massa singstar och gitarrhero. Hade önskat varmare väder så man kunde ha suttit ute hela natten men nu blev det andra bullar, hihi.

Har absolut inte orkat blogga den här helgen, haha, av olika anledningar. I Torsdags efter jobbet så for jag in till stan, närmare bestämt till Riche för att äta god mat med min bästa. Det blev en titt på teatergrillen och många drinkar senare tog vi klackarna (dessa fick bäras kvällen till ära) och begav oss över till Berns terasser. Här var det dans och drinkar som stod på schemat. Långt efter midnatt så tog vi oss svajandes på höga klackar med skratten ekandes mellan husen över till Donken där det hets åts pommes och chilichees. Underbart är ordet ni letar efter.

Råkade tyvärr radera alla bilder från torsdagens gallej. Är lite bitter över de, men men. Det kommer fler tillfällen.

englas ord.

2009-06-18 | 18:45:42


"Det tar lång tid när sommaren tar sig till mig.."
engla 4år.

detgörontimittmammahjärta..

2009-06-18 | 10:40:05
Har varit en jobbig morgon/förmiddag här. Engla har gråtit och skrikigt om vartannat. Hon skriker att hon inte vill till pappa utan vill vara hemma med mig. Det gör fruktansvärt ont att höra sin lilla säga sådana saker. Hon ska nämligen till sin pappa över midsommar och ska komma hem igen på söndag. Jag känner mig helt matt i kroppen och raktigenom ledsen. Jag har försökt med uppmuntrande ord om att de säkert ska till parken, att hon ska leka med Vega osv men inget biter på henne, hon VILL inte.

Det här är något som jag verkligen tycker är jobbigt. Många tror jag blir nöjda över att ens barn vill vara med en själv och inte hos den andre föräldern men jag känner tvärtom. Jag vill att min dotter ska vilja vara hos mig i veckorna och varannan helg hos sin pappa. Jag vill att hon (som hon oftast gör) ska se fram emot att åka till pappa och vara där och mysa. Inte att hon ska skrika sig hes om att hon inte vill åka.. Fy fan.

Är övertygad om att när F och V hämtar lillan idag så kommer hon vara en solstråle och se framemot helgen där.. Men nu innan är det bara sjukt jobbigt.

adidas oh yes.

2009-06-18 | 09:33:05


Nopp. Dessa är icke sa nicke till Engla. Dessa skor är inhandlade till fröken Nova, precis hennes (mammas) stil tyckte jag! Är dom  inte balla? De ett par ny inkomna skor som råkade halka in på Knodd, butiken brevid min som ska stänga igen. De hade inte lyckats stoppa alla leveranser så dessa hamnade där och blev direkt på rea, mi like.

Sitter
och äter jordnötssmörs mackor. Fy fan säger jag bara. Jag köpte ett annat märke för  att de jag brukar köpa (med turkost lock) inte fanns. Och hjälp vad äckligt det här är, smakar bokstavligen skit. Fy! Blir nya ost mackor skulle jag tro. Engla gluttar på Lilla sjöjungfrun och ropar på mig titt som tätt "mamma titta, mamma kom, mamma jag behöver.." hm, ungar.

hjälp!

2009-06-17 | 22:54:51





Imorgon ska jag och min fina Liza  göra en sväng på staden för att värma upp inför midsommarens festligheter. Lär blir Riche eller kanske Zink, den som lever får se. Jag har dock ett problem, jag har glömt mina nya skor hos C och nu funderar jag på att ta ett par av dessa på stan. Vilka tycker ni? Antagligen de slimmade byxorna till.


Överst Acne, mitten från London, nere topshop.

volvo ocean race

2009-06-17 | 21:03:45


'


Har besökt Volvo Ocean race vid skeppsbron en snabbis. Trevligt värre med vip lounge, god mat och vin. Fint sällskap med min C hade jag såklart också.

Nu sussar min lilla nos gott efter bad och skojigheter. Vi har sjungit och dansat här hemma så det stått härliga till. Engla är verkligen i en otroligt mysig (och ibland kräk-jobbig) period just nu. Hon är så kärleksfull och glad. Hon kan helt plötsligt titta på mig, smeka min kind med sina små fingrar och sen placera en blöt puss mitt på kinden, från ingestans. Det ni, det är kärlek för mig.

solochtäcktaben

2009-06-17 | 13:54:56


Jaha nu försvann allt jag skrivit? Hm.

Hade en tanke på att ha bara ben idag men eftersom jag största delen av dagen står i en väl vädrad butik så kändes lite sisådär. Dock så var det lite top oft the line att ha två kavajer på sig. Hm. Svetten bokstavligen rann, typ.

Senare svidar jag om till klackar, för då blire vip.


Kavaj Monki, Plajettjacka bikbok, t-shirt Monki, byxor Zara.

de perfekta skorna.

2009-06-16 | 18:04:12



Kan vara just dessa. Herregud vilka snyggingar! Jag beställde dem från topshop i Onsdags kväll och igår anlände de. Att det satt som en riktig smäck gör ju inte saken sämre.

Nu smuttar jag gin och tonic och Engla badar i poolen. Vi leker helg.


Skor från topshop

på mina naglar

2009-06-16 | 08:13:05


Jag kunde inte somna igår så det blev en remake av min tår och finger naglar. Rosa fick det bli nu och även detta är från H&M. Engla är uppe och studsar, rosa klänning och armband med diamanter som hon säger är dagens stass. Snart är det jobb och skola som står på schemat.

Hurrni, det är sol idag. Jag njuter.

Nagellack 39.50 H&M



nothing special

2009-06-15 | 22:49:30


Man kan se tråkig ut ibland. Så är det bara och med det vädret vi haft nu i en hel evighet gör inte att man känner för att klä sig roligt eller fint. Oh nej. Trist och beiget rakt igenom. Sorry.

på mina naglar

2009-06-14 | 19:46:34


mina naglar sitter just nu detta turkosblåa nagellacket från H&M. Riktigt riktigt snyggt tycker jag det är och speciellt sen (om nu solen  behagar att titt fram någon gång) när man blir lite brun.

Nu ägnar jag min tid till att springa upp och ner till Engla som vägrar sova och påstår att "jag mår inte bra mamma, inte alls bra" Sen svarar hon på frågan var det är hon mår dåligt "I min mun" och detta efter lång eftertänksamhet. Hm. Right.


Nagellack 39.50 H&M

veckans outfit?

2009-06-14 | 10:41:51


Hm.. Ja efter att ha studerat vädret så ser det onekligen ut som att vi får leva i regn den här veckan. Tur för mig är att jag här om dagen köpte mig en svart regnjacka och igår ett par svarta stövlar så jag är garderad!

Blev till att ligga i sängen igår för mig och C. Jag höll fast i chipsen och han i godiset, sen somnade jag ju som alltid vid tio. Egentligen var vi bjudna på fesstligheter hos C bror som fyllde år men vi båda kände att vi INTE orkade ta oss ut. Blev mysigt iaf!

I kväll kommer C föräldrar hem vilket göra att vi nu kan lämna ansvaret för hunden till dem. Det har gått tiptopp bra men det är skönt att slippa ansvaret. Nu ska jag dricka kaffe och göra mig färdig för ännu en hetsig dag på jobbet (antar jag, genom att titta ut genom fönstret).


Jacka Lindex (rea) och stövlar dinsko (rea).


martinick

2009-06-13 | 19:33:03



Vilken dag! Det har fullkomligen öst in folk på jobbet och jag som stod själv det två sista timmarna (efter att ha viftat bort att någon behövde vara kvar) hade fullt upp kan jag lova. Sjukt roligt är det när man har händerna fulla men jag har känt mig så trött efter en otroligt sen kväll/natt igår så jag har försökt hålla tempo så gott det gått.

Nu dricks det martini här, med en hel näve med oliver i. Jag väntar på thai mat och sen får vi se var kvällen bär. Engla är iaf hemma nu min fina.

498 goes 149.

2009-06-13 | 10:36:22


Här om dagen tjuvstartade även H&M sin sommarrea, liksom ett gäng andra butiker. Jag var där en snabbis efter jobbet och fyndade bla den här långa västen som jag tror kommer bli en höjdare i sommar med min kort jeans shorts, ett tunnt linne och klackar. Lovely. Köpte även en zebrarandig långklänning och ett par trevliga svarta byxor. En riktig höjdar rea måste jag säga eftersom det var väldigt låga priser direkt.

true colors

2009-06-12 | 23:21:24


I kväll tänkter jag på dig.

fredags kväll.

2009-06-12 | 22:34:10
Har haft en fantastiskt trevlig kväll i kväll. Har tillbringat den med C mormor och en vännina till henne. Vi har snacka skit över alldeles för många glas vin (känner jag nu). Det är så mysigt att C har en sådan fantastiskt mysig mormor som bjuder över mig och vill äta mat och ha det trevlig. Klockan sprang dock som alltid när man har det trevligt, alldeles för fort!

Har pratat med Engla som över natten är hos sin pappa. Hon verkade ha de mysigt och skrattade i luren när jag pratade med henne, min underbara söta!

Oj, är tydligen med HÄR och tävlar om veckans blogg. Ni kan ju vara söt och rösta om ni har lust och gillar min blogg!



Sommar & sol var tog du vägen?


syster är gravid.

2009-06-12 | 14:51:04
En liten hemlis som jag nu tänkt delge er. Min syster och hennes sambo David ska till vintern få en liten bebbelutt och med det ska alltså Novisen bli storasyster! Åh är så glad för deras skull. Blir helt underbart med en lite i familjen igen, känns som det var en evighet sen Nova och Engla var små. Bebis kläder, here I come.

Älskar er syster, David, Nova och liten.





tre blir fyra...

SOMMARE REA!

2009-06-12 | 09:33:12

webshoppen

Alla söta! Idag känner jag mig en gnutta stabilare i själen om än är det något som ekar med sitt tomrum. Är på jobbet nu iaf och oj vad det såldes grejer igår. Polarn rea är faktiskt inget man gärna missar om man har barn haha. Tänkte bara tipsa er ifall det är något som är slut slut slut i butik så kan ni alltid kika i webshoppen, där är det precis exakt samma rea och du får även fri frakt om du handlar för över 1000kr (vilket man rätt lätt gör, hm).

...

2009-06-11 | 22:15:22


Bilder från plåtningen igår.

Är trött idag. Känner mig lite ensam också, ingen trevlig känsla. Engla sussar i sängen och jag sitter vid datorn och sneglar på tvn. Det har varit en hyffsad dag på jobbet idag med en hel del rea sugna människor, vi på polarn o. pyret startade ju som säkert känt vår rea idag. Men jag har nog känt mig såhär hela dagen. Har försökt söka lite närhet bland vänner och pojkvän men ingen har haft tid. suck. Så är det ibland och kanske är det lika bra? Man behöver grubbla lite ibland, tänka ett varv för mkt och snurra snöret hårdare om fingret.

Imorgon jobbar jag igen. Se till att komma in och hojta på mig och fynda på rean! Efter jobbet ska jag inte hämta Engla, det ska hennes pappa göra. Han har varit bortrest i två veckor (har faktiskt inte hört ett ljud från honom, hoppas de lever) och ska ha Engla över natten eftersom de inte träffats på flera veckor. Jag ska mysa med C tror jag, om han slutar i mänsklig tid.

jacket.

2009-06-11 | 21:00:01



Köpte mig en liten fin jacka idag. Den är i riktigt tunnt och flygit material som jag älskar och med små silver pluppar. Föll direkt för den och med den prislappen var det kanske inte jätte mycket att snickesnacka om. Jackan finns på Gina tricot (man slutar aldrig att förvånas!) och prislappen ligger på 299.

inte alls meningen...

2009-06-11 | 11:23:36

jag
bara råkade. vet inte vad som hände, jag halkade på knappen sen råkade jag skriva in uppgifter från C visa kort och råkade igen trycka på köp knappen. hur lyckas man med det?

REA på polarn.

2009-06-11 | 10:16:13


Har sovit bokstabligen som en sten i natt. Jag märkte inte ens när C kom och la sig eller att han faktiskt legat brevid mig hela natten. Märkte det först när han tittade på mig uppifrån och skulle bege sig till jobbet. Missade tillochmed det jävla alarm signalerna, koma?

Nu är jag iaf på banan och ska snart iväg och jobba. Idag har väl ingen missat att vi börjar med REA?? På polarn o. pyret jobbar jag för er som inte vet. Finns en hel MASSA fint! Skynda fynda.

pinkhairday

2009-06-10 | 16:34:51
Åh så bra det gått idag! Engla har varit på topp och imponerat på alla. Man blir så stolt så man pyr, haha. Bilderna som togs idag kommer att komma i MAMA numret som kommer ut i slutet av Augusti och det bilderna som vi tog tillsammans kommer att komma ut i numret efter. Här kommer ett smakprov från dagen iaf! Var inte dockan fin i rosa hår? Haha.








plåtning.

2009-06-10 | 08:38:47




Igår em fick ja lite abrupt veta att Engla fått en ny MAMA plåtning. Det ska vara svenskadeisgner kläder såsom hope och acne kläder som Engla och ett annat barn ska bära. Det går nog utan tvekan lika bra som sist! Så nu ska vi bara klä oss och jag ska slurpa mitt kaffe och sen ska vi bege oss till Söder där studion är. Jag uppdaterar med bilder när jag kommer hem!

Kärlek.


ej sikke lej

2009-06-09 | 13:01:41





Nu har vi farit över till Lina fina. Min hals värker som aldrig förr dock.. suck. Vet inte var det kommer ifrån, kände mig sliten igår men idag känner ja mig pigg men med halsont. Typiskt.

Engla är så här fin idag. Hon har nya ej sikke lej klänningen och tightsen. Skorna kommer från Vincent och är även dom nya.

tisdag

2009-06-09 | 09:52:32
Godmorgon! Eller något sådant. Är helt slut efter en hel morgon med folk som kör moped utanför fönstret och tjoar och stimmar. Jäklar vad irriterande det är när folk inte har någon respekt, halå vem tok kör och skriker vid 5, halv 6 på morgonen? Det gick så långt att C fick gå upp och leta upp numret till polisen men då slutade de tillsist.

Nu har vi tryckt i oss frukost här hemma och Engla kikar på Nicke Nyfiken. Har inte helt bestämt om Engla ska vara hemma idag eller om det blir dagis för henne, hon verkar vilja vara hemma iaf. Senare ska vi bege oss till Lina där de ska sovas över, Engla är exalterad som vanligt och det första hon sa när hon öppnade ögonen var "Ska vi till Lina nu?" hm, nja, inte riktigt.



Så här ser det ut här hemma nu, hihi.

Riche rach.

2009-06-08 | 23:03:51







I lördags var vi på riche. Det var fint, roligt och stämningfyllt. Inte minst då en hel kör ställde sig upp på bänkarna bakom bardisken och sjöng i kanon. Kanske inte kunde varit bättre, tradition var det någon som sa, jag hakar. Här är lite bilder iaf, bättre sent än aldrig, right?

måndag kväll.

2009-06-08 | 22:05:13
Nu är vi för en tid sedan hemkomna från en fin studentmottagning. Det var god mat, dricka och gott sällskap. C kom dock och hämtade oss i tid eftersom Engla behövde hem och sova. Vi har varit och kikat på hennes prickar idag, hon har en massa prickar på magen, låren, ryggen och armarna. Har kollat de förut men nu har det blivit så många och vissa är helt röda så det kändes bra att en doktor fick kika igen. Det var såklart samma sak som sist, molusker... men men, man kan aldrig vara på den säkra sidan!





fina vänner kan man inte få nog av <3

Glitter & Glan

2009-06-08 | 15:42:29
 


Glitter och glam var ordet. När bikbok hade 50% i allt i butiken (en dag i förra veckan) så kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa även denna paljettjackan. Jag köpte ju den svarta någon vecka innan, och då på helpris, men jag var ju bara tvungen att fynda lite också. Tror båda plajettjackorna kommer komma till stor användning i sommar, det är ju snyggt till precis ALLT!

Nu slutar jag straxt och då ska jag och Engla bege oss till Lina där hennes lillasyster Jennifer tar studenten idag. Grattis till henne, såklart.

 

Lilla Lillan min.

2009-06-08 | 10:21:53
Gah vilken pers jag och Engla gick igeom igår. Hon kom hem från morfar vid 17 tiden och hade då somnat till i bilen. Engla är ju snart fyra så hon sover inte längre middag utan när det varit intensiva dagar kan hon slumra till om hon får sitta för länge, vilket hon då igår gjorde. Jag bar i vilketfall som helst ut henne och in i huset där Nova väntade på en lekkompis. För det första hade fröken kissat ner sig så det var bara att bege sig upp till badrummet och för det andra så var hon hysterisk. Har alrdig sett henne så, hon var liksom som bestatt. Skrek, vrålade och slogs i luften. Som mamma är det så fruktansvärt jobbigt att se sitt barn så, så det var att svälja tårarna och tvinga ner fröken i badet för att tvätta av henne. Hon spjärna emot så att min syster till sist fick komma och hjälpa till. Efter det påtvingade badet så bar jag över den hysteriska Engla till min säng och låg länge och schysade. Hon slog mig, rev och sparkade. Jag hade verkligen tårarna brännandes bakom ögonlocken men bet ihop och försökte få kontroll på situationen vilket jag med prat om morgondagen tillsist fick. Då ville hon ligga på mitt bröst som en liten boll och vaggas. Det blev ett långvarigt hulkande och kramandes till hon var helt lugn.

Senare blev allt som vanligt igen. Jag har min teori om att fröken blev väckt för abrupt och vid precis fel tillfälle. Jag vet ju själv hur jag kan bli om jag bli störd i sömnen. Och detta i kombination med en Lilla med bestämda åsikter om vad som ska göras och inte blev inte så lyckat.

Det slutade iaf fint med pussar vid läggningen och vi sa båda att det här ville vi inte göra igen..

Kärlek till min unge!


 

sunday

2009-06-07 | 22:16:29


Igår var jag ute och svängde med bland andra min favorit brutta Liza. Blev en sväng på Riche och sen när jag fick svaga klaostrofobiska känslor av allt folk så satte jag mig i en taxi till C. Han var dock inte hemma (han har ju som känt varit i prag på festligheter) utan jag åkte dit för att hans föräldrar for till Egypten inatt och behövde hjälp med doggidoggen. Klart man ställer upp.

Har lite bilder och annat att visa men jag har inte orkat åka och hämta min dator hos Liza ännu så det får bli sen.

Kärlek.

let's do it!

2009-06-06 | 20:11:20



Nu drar vi på stan! Det blir en sådan kväll. Så här ser ja ut.


(imorgon ska jag göra en plåtning på förmiddagen och dator och allt lämnas hos Liza, ses imorgon kväll!)

yesterday's

2009-06-05 | 22:27:34
 



Har varit en rätt seg dag på jobbet idag. Håller som bäst på att hänga om inför rean som såsmåningom ska börja. Är massor att larma, märka om och hänga hit och dit. Nu är jag dock ledig ett par dagar, fast jag ska göra en plåtning på söndag, men det räknas inte.

Imorgon är det som känt nationaldagen. Vi har en tradition i min familj där vi träffas ute på drottningholm allihop och ägnar oss åt varandra och har picknic och mys. Förra året såg det ut såhär med mys, fint väder och bara ben. I år lär det se lite mer påkätt ut men jag och Engla ska iaf dit!


Igår hade jag på mig min nya klänning frå hm trend och skor av Emma Cook för topshop.

geggamoja collection.

2009-06-05 | 17:42:51


Butiken Knodd i Stinsen köpcentrum ska stänga igen och öppna på ny plats. Detta resluterar i att butiken har 25% på ALLT i butiken. Säkerligen kommer det fortgå någon/några veckor till och det finns massor att fynda! Här om dagen köpte jag ett par röda converse till Engla och idag blev det den här grå/rosa randiga mössan från geggamoja collection. Super söt och lite sådaä toppig, ur gulligt. Kommer antagligen användas i höst då den är lite tjockare.

festligheter

2009-06-05 | 15:01:21




Igår togs det examen och allt. Härliga tider blev likamed festligatider. Vi startade kvällen med klass-middag på bög båten Patricia, haha. Det va riktigt stämningsingivande och många skratt utbyttes. Festligheterna fortsatte in på småtimmarna men någon timme efter tolv så satte jag mig leendes i en taxi hem. Börjar man bli gamal när man börjar tänka "det är en dag imorgon också", det känns så. Last gammalt.

tips!

2009-06-04 | 13:52:14


Ett tips idag är att bikboks ALLA butiker har 50% på hela sortimentet! Jag har fyndat kan jag lova.


Dessa över har jag tidigare köpt och finns nu alltså till halva priset.

Ängla hår.

2009-06-04 | 11:23:47


Lilla Engla fröken har börjat få riktigt långt hår. Har alltid varit noga med att klippa henne med jämna mellanrum mest för att det varit praktiskt. men nu har det inte blivit av någon klippning på ett tag. Tycker det är super fint när det är lite längre men dessvärre har Engla samma "problem" som jag har, vi är av den tunna sorten när det kommer till hår. Så några svallande hårlängder lär det inte bli av något av våra hår. Men jag gillar Englas längd nu och kommer nog inte klippa det förens efter sommaren om det då behövs. Själv är hon mäkt stolt när man flätat hennes hår och hon säger "ååh mamma! Vilken långt fläta!!" hihi.

små möss.

2009-06-04 | 08:16:47

Godmorgon! Sitter och äter jordnötssmörs smörgåsar och dricker kaffe. Vilket jävla skit väder idag, och självklart så har jag avslutning med skolan ikväll. Jag som tagit fram fina korta klänningar och högklackat att ha på mig. Tror iof att jag kommer trotsa vädret och ändå ha de på mig. I väskan som backup för värkande fötter kommer jag ha med mig dess små "mus" skor. Ja, jag tycker det ser ut  som möss på något vis. De kommer iaf från Weekday och kostar 250.-, passar perfekt att ha i väskan och ta på sig efter en kväll med dans.

Nu, jobbet.

Onsdag.

2009-06-03 | 20:59:35
Har vart med Lina idag, var länge sedan sist och det har varit mysigt att prata skit och kramas, sånt som vänner är för. En stund in på eftermiddagen begav vi oss till stan för lite shopping och senare till pops interna utförsäljning. Jag hittade en massa fint till både Engla och till min kusins barn Lukas, men det vill jag lvoa var efter en och annan armbågning, haha. Utförsäljning är likamed KAOS! Men men, en hel del fint blev det och jag slänger upp lite av det för att visa er sen.




Idag invigdes nya ej sikke lej settet, perfekt att sova i!


puffärm.

2009-06-03 | 09:04:43


Jaha, ännu en grå dag, jippi (not). Engla har trotsat vädret, och mig, och tagit på sig en sommarklänning. Jag har dock tvingat på henne kofta och strumpbyxor så fröken slipper bli kall som en istapp.

Lina ska komma och mysa med mig här hemma idag. Sen ska jag försöka hinna med lite pill som att rensa Englas och mina lådor och garderober. Allt används verkligen inte och en hel del är för Englas del urväxt. Kanske bli att slänga ut på tradera? Nästa projekt i sådana fall.

Hoppas ni alla får en toppen mysig dag!


Klänningen är från H&M trend, köpte den för någon vecka sedan, UR snygg på!


sussa sött.

2009-06-02 | 22:25:31

Engla och Lowe igår.

Nu är det dags att hoppa i säng för oss här. Är helt slut efter en dag på jobbet med oväntat mkt att göra, kanske har det med det dåliga vädret att göra? Folk shoppar istället?

Imorgon är jag ledig (älskar mitt schema just nu) och då blir det att träffa min fina Lina och senare ska jag iväg på ännu en utförsäljning, haha.

Puss.

skynda fynda!

2009-06-02 | 21:20:36




Somsagt så har jag fyndat idag. Och som någon vis person kommenterade så är väl det den (enda?) positiva reaktionen på den försämrade konjunkturen, alla butiker som rear ut och special priser hit och dit. Men hm, övervägande är det såklart negativt men idag har jag iaf fyndat!

Efter conversen så sprang jag in på Vincent och fann ett par tok söta ballerina skor samt ett par korta stövlar som är perfekt för blöt mark i sommar. Dock så var stövlarna för små så det blir att byta imorgon.

Kläderna är inhandlade på en utförsäljning av märkes barnkläder på sankt eriksgatan 48 i sthlm. Vit/gult Katvig linne 100.-, sött sovsett från ej sikke lej 100.-, klänning i tunn, tunn ull och tights från katvig 100.-/st.

En riktig fynd-dag som ni kan se!

röda converse

2009-06-02 | 15:20:35



Idag har verkligen varit en fynd-dag! Började med att jag efter att ha släppt av Engla på dagis for in till Kalleberg där det nu i dagarna tre hålls en utföräljning av barnkläder från en massa kända märken (katvig, molo, ej sikke lej osv.) där inhandlades blandannat en ursöt klänning som jag visare senare. Gå dit vettja! Sankt eriksgatan 48, för er som bor i sthlm!

Sen på vägen till jobbet så ser jag att grann butiken KNODD (stinsen köpcentrum) håller på med total utförsäljning då butiken ska upphöra, så en snabbis in där och ett par converse till Engla rikare. Åh jag som varit inne och klämt på dem tidigare och tyckte de varit på tok för dyra, men nu ni ska dockan bli tuff tuff!

årets första..

2009-06-02 | 09:42:59


..skrapade små knän!

Igår när jag och Flingan var på G hem på kvällen och skulle gå till bussen så började lilla springa och självaklart pangbom for i marken med en smnäll och ett glidandes längst asfalten. Aj aj. Tårarna sprutade och olyckan var ett faktum. "MAMMA BLOOOOOD!", hulkade Engla mellan tårarna. Min lilla söta hade slagit upp bägge knäna och ena foten. Blodet rann och lilla grät. Väl hemma blev det till att  tvätta och plåstraom. Så då var årets första skrapsår avklarade!

första juni.

2009-06-01 | 21:39:18
Vilket härligt väder det varit idag. Helt fantastiskt med sol och värme! Imorgon har jag hört att det ska vara andra bullar, på med regnet och den går-tunga himlen igen.. suck. Jag måste ändå säga att jag utnyttjat dagen till max. Började med att sola en stund inna jag och Engla cyklade till dagis och jag styrde kosan mot stan. Mötte upp Liza för lunch på East, naminami sushi och lite vin. Sen blev det ut till förorten igen och till årets Vårfest på dagis, där var det lekar, mat och sång. Underbar ungar som sjöng! Sen in på kvällskvisten blev det grillat, lite vin och gott sällskap.. frågor om livet och annat..





Gotlands PARTY!

2009-06-01 | 10:31:28
Åh vilken helg vi haft! Helt otroligt vad uppstyrt och fixat allting varit, från små målade träkaktusar till boskapsvagns åkning till tippsrundan. Blev som ni förstår en riktigt lyckad fest och alla var mäkta imponnerade. Det blev dock att man höll igång ett bra tag eftersom vi startade dagen redan vid 13 tiden och sen inte föll i säng förens efter 3 snåret, så söndagen kanske inte var den intenisvaste dagen.

Jag låter dagen tala i bilder (dock så råkade jag efter några timmar trycka på delet knappen på kameran så jag tog bort ALLA 200 bilder som jag så långt tagit, bara att börja om!)








 



















Jag låter bilderna tala, men de sista känner jag ändå behöver en lite förklaring *hosthost*. De med trummsettet är som ni kanske förstår pappas 50års present från ett gäng på festen. Troligtvis en av hans störst önsningar sen barnsben. Lycklig? Haha, OM! Sen den sista bilden.. jag vet inte vad jag ska säga. Pappa som dolly, ord kan inte beskriva.