tredje året gilt!

2011-12-22 | 07:22:59


bilder från -09!

för två år sen så köpte jag två klänningar till engla på jobbet. våra klassiker, velourklänningarna! jag köpte både den röda och den midnattsblå eftersom engla bara äälskade dem. det är en typ av klänning som vi gör i lite olika tappningar varje höst/vinter, i år ser den ut så här och finns i lila och rött :)

iaf så har dessa klänningarna släpats med ända till i år och passar utmärkt! det är storlek 110/116 och för två år sen när engla var 4 år så tyckte jag nog att det kändes dumt att köpa mindre när 110/116 är 4-6 år .. men ja den var kanske lite lång då men samtidigt är det väldigt kul att inför hösten ha några favoritklänningar att plocka fram och kunna använda igen och igen!

idag har engla avslutning på skolan inför jullovet och engla har bett om att få ha den röda klänningen - den absoluta favoriten! hon vill även ha den på julafton, haha. tänk att hon inte tröttnar på dem? inte är det helt fel att det är lika fina som för två år sen heller trots mängder av snurr i tvättmaskinen och slit & släng!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback