du är den sortens flicka jag gillar, för du är tom och jag är tom.

2009-02-27 | 22:47:20





Filmen var något av ett mästerverk, martinin är kanske godare än någonsin och den här spelas högst.
Vi var där.

teaterapa

2009-02-27 | 12:16:55
Nu har jag gjort mig fin. Tror jag iaf. Fått veta att jag missuppfattat Lina som kommer inatt, inte nu inatt. Hm, bra där. Och så har jag och Liza smidit planer och martini drinkar efter bion ikväll. Jag är så sugen så jag dör! Vet inte vad som flugit i mig, kanske är det allt prat som C haft om att gå ut ikväll som påverkat mig att få ett sug efter alkohol. Fast det är inte alkoholen jag kvider efter utan söttman från martini. Okej enough!

Engla har kräkts idag tydligen. Snupran! Hon är en riktig lite teaterapa dock. Enligt Freja så var Engla på topp efter sin antagligen slemmiga kräk och ville se film och dricka saft. Sen när jag ringer och ska prata med henne, då förvandlar hon röster och låter ungefär som sju svåra år. Hon pratar tyst och ynkligt, lite som att livets alla svårigheter ramlat över henne. Haha, sen på topp igen, såklart. Sympati från mamma vill man ju alltid tigga till sig! Ha.

Nu måste jag skynda mig till jobbet, hörs!



Vet inte varför. Jag och mitt nya armband.

Bad Temper

2009-02-27 | 10:58:41



Jag har blivit lite nagellacks tokig på senare tid. Har köpt ett gäng olika och i ärlighetens namn så är alla från H&M. Grymma naglack! Det här heter Bad Temper och är lite lila skimrigt. Mycket trevligt och håller länge.

Hm. Bara så ni vet. Eller något.

Fredag.

2009-02-27 | 07:33:03

Lina fina i sommras.


M hämtade Engla vid femtiden igår. Hon var glad och såg fram emot att träffa lillasyster. Det är så härligt när ens barn inte skriker, tjivas och absolut inte vill åka (som när hon var liten) utan glatt tågar iväg med pappa i handen. Det gör de lite lättare och det dåliga samvete (som ja, man borde inte ha, men det är fakta, man har det) känns inte lika starkt.

C hämtade mig efter jobbet och vi begav oss och solade, inte de bästa i snuviga tider men jag känner mig faktiskt enbart bättre idag. Blev inte heller så brun som ja förväntade mig, riktigt besviken blev jag. Kanske får ta en till sväng imorgon. Sen kikade vi på tv och mös.

Idag kommer Lina hem, eller kom, rättar sagt. Om allt gick enligt planerna så var hon hemma någon timme efter midnatt. Ska säkerligen träffa henne imorgon, idag tror jag hon sover mest. Men jag har fullrulle iaf så det gör inget. Jag jobbar några timmar efter lunch på polarn och sen ska jag bege mig raka vägen till bio salongen för att se "Män som hatar kvinnor" med min Liza. Vi lyckades få ett par helt OK platser på fjärde raden. Spännande!

So long.

ego mom

2009-02-26 | 14:43:22

Jag och mitt nya halsband.


Känner mig helt slut efter alla sjukdomar hit och dit den senaste tiden. Att ständigt vara orolig att dagis kommer ringa och berätta om ännu en sjukdom tär verkligen på en. För att inte tala om att kämpa för att vara på topp och visa sig från sin bästa och mest påhittiga sida när man egentligen mår dåligt, har feber frossa och helst bara vill krypa ned långt under duntäcket. Det är ingen enkelt match att vara hemma med en 3.5 åring och konstant stimulera denna när man har ögonlock som hänger och humör som tryter.

Trots allt detta så känner jag verkligen att jag varit till både min och Englas fördel under det här dagarna. Vi har varit påhittiga, bakat, pysslat, lekt och dansat. Engla hat ju inte varit påtagligt sjuk på dagtid utan det har kommit smygandes på kvällarna oc ibland in på nätterna, så det har bara varit att bita ihop.

Men nu hurrni ni ska jag vara så ego som en mamma får vara (eller inte får, vad vet jag). Jag måste erkänna att jag faktiskt ser faktiskt fram emot att M ska hämta Engla ikväll och ha hennes hos sig i helgen. Jag känner en lättnad att äntligen få ta hand om mig själv så jag också blir frisk och en lättnad över att få släppa på ansvaret lite och låta någon annan (hennes pappa) ta vid och ta hand om henne. Kalla mig en dålig mamma om ni vill, det skiter jag blanka fan i. Jag vet bättre än så.

öroninflammation, javisst.

2009-02-26 | 13:16:59
Lillan hade förskräckligt ont igår kväll också. Hon höll sig för öronen och skrek i högansky. Det resulterade såklart i att jag ringde läkaren imorse och fick en akuttid nu på förmiddagen. Läkaren såg direkt att lillaskrutt hade röda sår i ena örat och att de andra örats trumhinna hade spruckit. Aj aj aj. Jag fällde en liten tår för att jag tyckte det var så hemskt. Stackars liten hade ju haft helt hysteriskt ont och inte undra på det om örat GÅTT SÖNDER. Kände mig ungefär som den sämsta mamman i världen.

Efter besöket gick vi en vända i centrum och inhndlade en ny prinsess klänning och nya prinsess skor, hämtade medecin och fikade. Mysigt! Det är trots allt skönt att hon inte är medtagen eller har ont dagtid och nu har vi börjat pencelinkuren och det skulle enligt läkaren redan vara bättre efter första intaget. Pju.



 
Hur fint?

meandi

2009-02-25 | 15:09:21
 
 
 


Nu har vi sprungit en stund på stan, fikat och shoppat. Mys! Engla måste vara världen lättaste barn att ta med sig, hon uppskattar allt och ser de roliga i att springa och gör tittut i speglar och titta på färgglada plagg. Brukar ytterst sällan ta med mig henne på stan men det är skönt de få gånger jag gör det att de fungerar så pass bra.

Fröken E fick med sig ett par rosa (prinsess) skor från H&M, senare tappades såklart korven med ketchup på dem så jag har fått skrubba o skrubba men men. Vi hann även en sväng förbi centrum och hämta meandi paketet som kommit och OJ vad fina och somriga kläderna var! Grod-prins-klänningen åkte på direkt!

Love

bull-mamma

2009-02-25 | 09:05:08
Kvällen igår pryddes av gråt, skrik och hållandes för öronen för Englas del. Fy vad jobbigt det är när ens lilla har ont och man inget kan göra (förutom att tvinga henne att få ta en supp). Vi somnade tillslut iaf långt efter midnatt och imorse vaknade jag av att E låg och smekte min kind och sa "min mamma", jag smälter! Smärtan var som bortblåst och Engla sa att nu var hon allt frisk. Jag ringde iaf till vår läkare för att råd fråga och fick till svar att vi skulle avvakta till imorgon och se om det fortsatte eller om det helt avtagit. Kan ha varit något sorts lock eller något liknande, tiden får utvisa.

Nu äter vi frukost bestående av yoghurt, crunch musli, kaffe och bullar. Mm! Senare ska vi åka till stan för att möta Liza en stund. Måste ut ur huset.


Ibland är jag en riktig bull-mamma!

Sicko

2009-02-24 | 21:45:31


     
My lovely shoes


Jag ligger för tillfället i sängen med en utslagen Engla brevid mig som somnade för ungefär 28 sekunder sen. Pang med nappflaskan i munne, haha. Det är ingen höjdare att somna mitt på dagen (både jag och Engla) och sen försöka få fröken att somna i tid på kvällen. Själv så är jag helt slut, skulle kunna ha somnat vid middagstid men med lite ipren så är man fit fore fight, typ. Har ju tillochmed hunnit med bullbak och plugg.

Planen imorgon är skola och tenta på det. Men jag känner mig väldigt osäker på både mitt och Englas tillstånd. E har klagat över öron ont och har somsagt inte somnat förens nu och jag är allmänt hängig och förkyld. När är det slut på alla sjukdomar, samtidigt som värmen och våren kommer? Aldrig med andra ord.

Night people.

pannkaka, pannkaka ge mig mer pannkaka!

2009-02-24 | 15:42:53

Fröken med löken och jag har, som jag skrev i inlägget innan, bara tagit det lungt idag. Jag har nyst en sisådär trehundrsjuttioelva gånger och en gång så att kameran ramlade ner från bordet. Hm. Vi har iaf gjort pannkakor och kalasat på dessa sen har vi sovit en sväng och kikat på råttatouille. Bra film det där, till och med jag blir helt inne i den. Haha!

Nu ska jag plocka iordning på vårat rum och sen ska vi bada. Måste på något vänster ta mig ner till centrum också eftersom meandi kläderna har kommit, spännande!

Har för övrigt traskat omkring i mina nya topshop skor idag (ja, inne) och OM jag är kär. Har fotat dem lite bättre nu och ska lägga upp sen. Finns liksom inte ord nog att beskriva.

Pussa.

Den blommiga boken

2009-02-24 | 10:35:22

Hemma idag. Igen. Engla är hängig och har "ont i huvudet" som hon säger. Blir till att ta det lugnt och fixa lite saker här hemma, kanske slänga upp en nya auktion eller två. La ju in en hel drös igår, för dig som missade.

Har ägnat de första morgontimmarna med att skriva i Englas blommiga bok. Där brukar Engla själv skriva saker och ting (skriva = teckna) men idag fick jag äran att skriva det hon sa till mig. Och just detta som skrevs här är saker som jag lyssnar på dagarna i ända. Altså hon ÄLTAR det här. "Mamma titta på mig, jag har blivit så stor, och snart blir jag ännu störr! Mamma, snart börjar jag i skolan. Mamma, 3 Juuulii blir jag 4 år (visa med fingrarna) och då, då är det sommar."



Viktig information att lagra i den blommiga boken.

emmacook i´m in love.

2009-02-23 | 18:14:43


Finner man ord? Nä.

Liza har hämtat dessa skor till mig idag. Hon var ju tvungen att beställa dem åt mig eftersom jag jobbade och nu har dom kommit. Ord är onödiga och jag dör om jag inte kan ha dom.

skynda fynda!

2009-02-23 | 13:44:37
Nu har jag ägnat några timmar åt fotografering (inte de bästa då min laddare till min kamera är hos C) och uppläggning av en massa av Englas kläder! Det flesta är från polar o. pyret och det är allt från windstopper, jacka till klänningar och Ed Hardy jeans. Hoppas ni hittar något!

Här hittar du mina auktioner.

frajdag

2009-02-20 | 22:04:36
Pust. En ganska så seg och trött dag har det varit idag. Känner mig hängig och seg, lite sådär innan en riktigt förkylning blommar ut. Antagligen så har jag fått samma som Engla hjärtat. Trots det så jobbar jag 4 timmar imorgon eftersom hon som skulle jobba var tvungen att vabba eftersom hela familjen ligger sjuka. Verkar som det är något som går nu..

Idag hurrni ni ni, kom det in MASSOR av fint in för våren/sommaren på po.p. Härliga färger, blommönster och rutiga små skjortor (blev yr av att plocka upp alla), så himla fint! Nu är det bara lite värme som saknas, det verkar inte komma som ett brev på posten direkt. I vilket fall som helst så åker kameran med imorgon så ni som inte hinner springa i butiker hela dagarna får en glimt av vår/sommar kollektionen.

Nu ska jag krypa ner brevid min lilla docka och snosa i nacken.


Fick ett flätat armband av Liza idag från Indiska (love!), det andra tre är från H&M och inköpta idag 39.50-59.50/st.


memyselfandmymöss.

2009-02-20 | 12:46:08


Fin basker från hm blev det igår. Grön/svart lite leopard mönstrad. Fin fin till våren.

Nu är det jobbe.
Puss.

sleepy

2009-02-20 | 08:00:42

minns ej var jag fann.


Här är det tunga ögonlock och kaffe som gäller! Trodde lite på en härlig sovmorgon nu när dockan och jag är hemma men icke. Upp kvart över 7 såklart. Hade velat ligga och i sängen och kika barn tv, prata och mysa. Förövrigt fick jag en fantastisk väckning här om morgonen av en Engla som kröp upp i min säng och la sig över mig och sa "mmmiiiiiiiiiin mamma!" och pussade på  mig. Oh, underbara tanke.

Onsdag.

2009-02-18 | 22:48:58


Det var synd om mig igår när jag upptäckte att mina skor från toppan inte passade som de skulle, därför blev det att skicka efter dessa. Det var dock inte helt lätt att få tag i eftersom de måste ha tagit slut på en milli sekund men helt plötsligt så lös 37 rutan upp (efter timmar av uppdatering av sida) och jag var i himlen. Eller nej det var jag inte, jag var på jobbet. Men fina Liza fick snabbt som ögat skicka efter dem och poom så slocknade 37 lampan. Aaah. Jag vet jag är sjuk.

Har varit hyffsat pigg idag, om man ser till min fantastiska natt. Har pratat mycket med min boss om framtiden och den ser väldigt ljus ut för mig, är lite lyrisk.

Engla pengla ha mått fin fint idag och inga symptom från nattens bravader alls. Skönt. Imorgon jobbar jag bara till 16, så skönt att få slippa stänga och kunna hämta Engla. Att tillägga är att den här veckan har varit en engångsföretelse eftersom jag inte alls ska ha sådana här tider utan har fått fylla in för en tjej vars dotter är sjuk.

Hoppas ni haft en fin dag vänner.

Med kärlek.

closeup, my babygirl.

2009-02-18 | 11:40:26
 

 







 

 


Min fina prinsessa dagen till ära.

(på nästsista bilden är det en katt som hon visar, men det förstod ni såklart.)

Hjälp. Efter 4 koppar starkt kaffe börjar jag nu känna mig levande. Vilken natt vi haft. Eller mer jag, än Engla som sovit som en stock helt omedveten om hur hon stökat runt, låtit och hostat. Inte blir det lättare av att jag fortfarande har super svårt att komma till ro på kvällarna och vaknar jag under natten så är det nästintill en omöjlighet att somna om. Då när Engla som proppsade på att sova brevid mig ligger och drar in snor, hostar och sparkar på mig omvartannat så får man ingen skönhetssömn direkt. Det vill jag lova. Man har heller inte mage att väcka henne eller bära över henne till sin säng utan man ligger snällt och försöker somna om och bulla upp med kuddar emellan oss för att undvika det värsta sparkarna. Tillsist gick det iaf inte och vid 5 gick jag ner och bunkrade upp med nässpray och hostmedecin. Väckte min lilla och fick i henne båda delarna. Sen sova jag super gott. I en timme. Som ni kanske förstår så blev det sovmorgon och jag har precis lämnat Engla på dagis. Ja, för hur övertygad jag än var inatt om att hon skulle vara hemma idag så var hon frisk och kry imorse, pigg också för den delen. Skönt att någon är det.

En till kopp kaffe, sen är det iväg till jobbet!

Fab by Emma Cook

2009-02-17 | 23:03:20


 


Fick hem mina skor från toppan idag. Dom är på alla sett totaly FAB men aj aj aj lite för stora. Har precis slängt upp dom här för den som är intresserad (och det BÖR alla med en normal 37 i skostorlek vara, tro mig.)

Hände inte mycket på jobbet ikväll. Plockad ned den sista rean så nu är det slut på den karamellen och in med alla vårnyheter! Kikade i vår lookbook och fy sjutton va fina saker som kommer. Speciellt ett par jeans väntar jag in..

Nu snosar en snorig och lite hostig Engla här brevid. Hon har varit på 5 års kalas hos grannens son Leon och sover nu som en liten stock. Hoppas hon är frisk och kry imorgon så vi båda kommer iväg.

Kärlek.

periodare.

2009-02-17 | 14:06:40
 


När det kommer till godis är jag verkligen en sådan, en periodare. Andra är det vad gäller mat, andra vad gäller spriten, kanske, vad vet jag. Men mina perioder består av godis. Och det är inte samma godis som återkommer utan alltid olika. På senare tid har det varit winergummin med socker, pimpim, mjuka brio gräddkolor och nu, när pressbyrån tagit in dem och allt, SVINDYRA m&ms. Självklart de med nötter i. Gotti namnam. Sitter i skrivandes stund och pressar in så många jag kan i munnen. Typ.

Antar att det bara är jag som har för mig sådan här knepigheter, eller?

glädje&pussar

2009-02-16 | 22:14:36


 
Lina, min fina. Har du tänkt komma hem snart?


Fan vad trött jag blir på bloggen ibland. Har tagit mig en timme nu att ladda upp bilder. Och inte nog emd det så fick jag inte upp det bilder jag ville, det från Polarn. SUCK!

Efter
min sjukliga morgon så begav jag mig fortfarande hängig till jobbet. Trots allt  blev det en riktigt rolig dag och jag fick glädjande nyheter gällande anställning. Wei! Älskar att jobba på PO.P, det är en sådan stor skillnad från var jag jobbat innan och den kontakten man får med kunder är oslagbar. Alla vill prata om sina barn och alla är så otroligt öppna. Love it!


Nu
har jag pussat i flera minuter på Englas knubbe kind, den luktade sådär ljuvligt som bara Engla kan göra. Imorgon ska jag hämta henne tidigt och mysa länge. Ska ju iväg och jobba kväll sen, men man hinner mycket innan!

topshop.com

2009-02-16 | 11:45:50
Jag känner mig smått beroende när jag varje morgon börjar med att kika in på topshop.com och "new in", får panik om jag skulle missa några skor eller ett par shorts som jag väntar på ska komma in. Kanske jag borde slut? Eller varför det föresten, det skadar faktiskt ingen. Det är bara jag som blir stressad, haha.

Oj, nu handlar det om skor på Malou. Rätt mycket hemska skor måste jag säga. Skrikiga färger (inte snyggt skrikiga) och alldeles för låga klacka (ja det finns faktiskt det).

Nu ska jag kila till Po.p och jag ska faktiskt ta med mig kameran och fota lite gobitar till er som inte finns på hemsidan ännu.


Mi & Love

Måndag.

2009-02-16 | 10:54:01

Engla för 2 år sen. Sötast!


BLÄ! Det kittlas i näsan, halsen känns som den är gjord av golfbollar och jag är hängigare än jag kanske någonsin varit (OBS! kanske). Fick panik imorse när jag vaknade men kom fram till att jag inte missar något i skolan förutom introt till nya kursen. Jobbar från 13.30 - 20.15 så jag behövde samla lite mer krafter och nu känns det faktiskt lite bättre efter att ha knarkat kaffe och tryckt i mig berocca.

Idag kommer Engla hem. Min underbara fina Engla banan. Det är alltid lika skönt och mysigt när hon kommer hem efter en helg hos pappie, hon är så kramig och vill vara nära. Helst vill hon sova mig på natten också, ha.

Nu ska jag snora mig in i duschen här och kanske att det lite senare kommer upp en nya design här, spännande! I know. 

drömmar.

2009-02-15 | 20:32:01

My new shoes.



Jag tycker att vi alla vaknar upp imorgon, solen skiner, isen har smält och fåglarna kvittrar. De är sisådär 15 grader, bara för att börja lätt. Solens ska värma så där fantastiskt som den gör på för sommaren. Sen ska iaf  jag göra mig fin och ta på mig ett par av mina nya skor. Vilka par vet jag inte, kanske de midnattsblå. Vem vet.

Men istället kommer vi vakna, gå upp och kika på termometern som pekar på helt fel sida om nollan. Jag kommer huttrande sätta på mig rock, mössa, min tjockaste halsduk och ett par stängda och vattentäta skor. Jag ville inte. Vill någon ta mig med härifrån?

(från vänster topshop, forever21 från Liza, Primark från Lina I LOVE!)


swimsuit

2009-02-15 | 18:57:03
Var en sväng i Stinsen idag med syster och Nova. Mest för att det var så jäkla kallt och N behövde få komma ut och leka. Om ni inte visste det så finns det både en bra allmän lekplats samt en lekhörna där man lämnar in sitt barn en timme och får betala för det. Dock så skulle jag nog aldrig använda mig av det sist nämnda. Kanske att jag inte litar på att andra människor, som jag inte på något sett känner eller vet något om, kan ta hand om mitt barn. Vad tycker ni, är det OK att lämna in sitt barn på en sådan avdelning?

Köpte iaf en ny baddräkt till Engla, det gäller att vara ute i goood tid, de finaste går alltid åt först.

 
 
H&M 129kr, finns även i rosa.

fabulous

2009-02-15 | 10:49:37
 

Grattis älsklingen!




Min andra älskling med en martini i högsta hugg.



martini is the shit.



Systrarna hugger in på tårtan, höhö.




Love!


 

Siss och drinkima.


 

Kärlek, kärlek, kärlek. No more.


Det blev en väldigt fin fredag den 13 och en fin födelsedag för C om jag får tro honom rätt. Det bjöds på buffé hemma i Väsby och senare blev det att dra sig in till staden för att gå på Solidaritet där bord var bokat. Stackars Sandra (höggravid) fick agera chauför på invägen för 8 personer, haha. 

Kvällen blev en riktig höjdare och jag och Liza dansade till det sämsta låtarna som kanske existerar, men vi var glad endå med champagne i händerna. Love! Vi var hemma tidigt på morgonen och sov sen bort halva alla<3 dag. Haha. Lite firande blev det dock med middag ute och teater föreställning med syster och David på kvällkvisten.

Nu ska jag bege mig iväg och lämna in ett par av mina favvo skor som jag verkligen gått sönder klacken på. Senare ska jag till syster.
(Juste! Tror ni inte att jag fick en hemlig leverans från London med 2 par skor från en fantastisk och underbar Lina? Mer sen.)

Kärlek!

zebrarandig födelsedag

2009-02-13 | 12:56:15



Idag ser jag ut som en zebra och min C fyller år. Massor att göra med andra ord!

Kärlek.


godnatt mitt hjärta.

2009-02-12 | 23:09:37


Mamma hjärta Engla

Det värsta jag vet är när jag inte får pussa dig och säga godnatt. Det värsta jag vet är när jag inte får utbyta "I lav jo" med dig innan du somnar. Det värsta jag vet är när jag inte får höra dig ropa "mamma" som ett stucket bi bara för att ge mig din nappflaska. Det värsta jag vet är när du inte är hos mig, fast jag vet att du har det bra.

Älskar dig.

hårhårhårhår

2009-02-12 | 20:35:22
Ja. I mina dagar så har jag haft en och annan frisyr. Eller ja, jag har nu på ett år gått från "långt" till super kort till nu lite längre. Vet inte om ni alla vet, men det är lite mitt jobb att bli klippt. Jag får betalt för att cut it of och jag har inte kunnat säga nej. Men nu har jag bestämt mig för att jag inte vill bli kort kort igen. Jag mådde så dåligt så jag inte visste var jag skulle ta vägen när jag hade det. Kände mig som en riktig pojke.


Jag mår dåligt bara av att se mig.

jag var bara tvungen.

2009-02-12 | 15:48:59


Behöver jag säga mer? Dom är mina.

Jag, en natt människa?

2009-02-11 | 23:07:05

I mitt rum, nu.


Vad håller jag på med? Jag har varit tokigt trött hela dagen. Nästintill gått som en zombi. Hur kommer det sig då att jag när klockan slår ungefär 21 blir pigg, pigg, pigg. Lite sådär övertänd? Jag förstår inte ett jota eftersom jag alltid varit en morgonmänniska som gått och lagt mig vid 22 och somnat med ett knäpp. Kanske att jag förvandlats till en såndär jobbig nattmänniska som sover bort halva dagen? Inte för att det är någon möjlighet.

Detta sömn problem har endå gett något gott (förutom kyckling nudlar), jag är snart klar med mitt pm. Känner mig till och med ganska så nöjd med det. Hm, konstig känsla.

Nej nu måste jag bara skriva avslutet, äta upp mina nudlar som jag nyss doppade min fjärkontroll i och titta på scrubs, sen, SEN ska jag kanske sova.

Gnatt!

Trots prinsessa.

2009-02-11 | 20:25:46


Engla har verkligen inte visat sig från sin bästa sida det senaste dagarna. Det är en liten tjej med en otrolig vilja och det är inte alltid det lättaste att disskutera med henne och få henne att förstå att man faktiskt måste ha kläder på sig, man måste ha skor utomhus. Har dock lärt mig av någon vis människa att använda ordet "måste" så lite som möjligt så man inte skapar tvång isamband med vardagliga aktiviteter. Emellan åt är hon iaf världens underbaraste lilla prinsessa men jaa.. Det tär på tålamodet med all trots vill jag lova.

Nu är planen att jobba på mitt sista pm och sen kanske smida lite planer inför fredag då my love C fyller år.

Love!

zebra hjärta slajsat

2009-02-10 | 23:09:51
Var i skolan i förmiddags och där var det ett väldigt fokus på mode och NK. Ganska så intressant är det alltid att höra om andras upplevelser och föreställningar om saker. Vissa avskyr NK, andra älskar det och andra brur sig inte what so ever. Jag gillar det inte, de är ett som är säkert, jag hatar den borgerliga stämpeln på det och hur varumärkena framställs. Men det kanske bara är jag.

Efter skolan blev det en solig vesit till stan med min finaste. Kände att jag behövde en lite update på vår kläder, känns som man strosat i alldeles för mörka kläder alldeles för länge nu och man borde verkligen gräva fram en lite gladare och vårigare aprotch (trots snö kaoset som spås komma). Som ni ser i inlägget nedan så har Englas garderob fått uppdatering av både po.p och meandi. Loveli! För mig kanske det inte blev fullt så somrigt eller färgglatt men lite vågad var jag allt. Haha. Ni kan alltid gissa vad det leopard mönstrade är.

 
hm hjärta hm


Efter vår lilla runda så mötte jag upp moster för att fika på sturekatten. Fy silket mysigt ställe, jag förundrades verkligen över den pittoreska inredningen och hur det har behållt ställe i sitt ursprungliga skicka. Docka kanske det behövs, som min moster sa, renoveras lite här och där men det är verkligen välvarat.

Nu sover Engla här brevid och jag sitter och pluggar. Ska skriva klart ett gammalt pm som blev uppskjutet. Hoppas att jag i natt slipper vakna av att Engla säger "mamma, det är blod i hela min säng" och jag grips av tok panik tills jag inser att blodet luktar ovanligt likt urin och att en liten olycka har inträffat. Nej juste! Det var i söndags...

love.

den som väntar på något gott..

2009-02-09 | 22:26:13
..väntar ibland alldeles för länge!



Mi love i Uppsala.

 

En Engla i kalas strumpbyxor från Juliet & en tjockis Sandra i vecka 34.




En riktig Ängel! Det blev ett par nya vingar och en ursöt tunika från metoo (se bild) på shopping rundan i Uppsala.



I love!




En sur Ängel?


 


Fröken var trött efter en händelserik dag!


Altså var lördags dagen en super lyckad dag i Uppsala hos Alx och Sandra. Det blev shopping, lunch dejt och mys. Trevligt värre. Nu väntar vi med spänning på bebbelutten som vi hoppas vi snart ska få se (inte föör snart dock).

När Engla sussade nosen i lördags begav jag mig ut på ett smärre äventyr. En helt oplanerad kväll ute på stan som blev allt vad lyckad innebär. Är det inte fantastiskt när det blir så så säg! Liza, C, Fredde & jag begav oss in till Lemon bar vid 11 snåret och var inte hemma förens tidig morgon. Ah underbart.. Dock kanske inte dagen efter när jag skulle på ansiktsbehandling kl 9.00 med systrar och mamie. Sprang som en toka mellan badrum och jaccucin. Inte det ultimata kanske men ansiktsbehandlingen var underbar! Tack bästa mamma!

Nu
har jag för inte så länge sen kommit från jobbet. Hade till och med fått in en massa kläder som INTE finns på internet men som var så underbart söta så jag inte kunde hålla mig. Mer får ni se imorgon!

Love!

noll samarbete.

2009-02-08 | 22:59:49

Eng.

Okej här vill ingenting samarbeta med mig. Det går inte att ladda över alla bilder, utan bara några få, det tar super lång tid att ladda upp bilder här och internet har krånglat i en timme. Suck! Nu får ni iaf en lite bild på en Ängel i Uppsala. Vi var där i Lördags och hälsade på Alx och Sandra (bebbe i ugnen). Har massa fler bilder men nu är jag för trött för någonting annat än bums i säng!

Love.

meandi

2009-02-08 | 17:22:12
 
meandi.

Vi har precis kommit hem efter att ha varit på meandi party hos min kusin. Super duper fina vår/sommar kläder har det kommit in. Tok färgglatt och härligt. Jag tycker alltid man blir så glad av deras kläder. Engla fastnade för två klänningar (de på bilderna) så dessa blev beställda. hade kunna köpa mycket mycket mer men det är ju som känt inte det billigaste kläderna som finns så ja, det fick bli dessa. Vad tycks?

Det kommer en liten helg raport med bilder och annat senare ikväll. Glömde min kamera hos C men han kommer sen och ska kika Beck, så då ni!

överambitiös?

2009-02-06 | 15:40:57
Kände mig faktiskt lite så igår. Jag satt i flera timmar och la upp bilder till framkallning. Och inte bara till mig själv utan jag fick för mig att jag skulle framkalla till halva världen. Haha, alla som var med på en bild skulle iprinicp få ett. Vet inte vad jag tänkte riktigt. Men kanske att folk blir glada när dom faktiskt får ett riktigt foto (inga skräp foton utan skärpa eller fokus, utan fina foton) att kunna sätta upp eller göra vad man vill med. Min farmor ska få ett helt album från i sommras. Hade en herrans massa vackra kort på henne, Engla och Albin som inte kan ligga på en dator och skräpa i all evighet.


(några av de 260 framkallade fotona)


Nu måste jag återgå till min bakning av créme brulé och maränger.
Hej så länge.

Fredag.

2009-02-06 | 09:56:29
Oj vilket snö väder vi har idag! Kanske är det av den anledningen som jag och Engla tillsist valde att stanna hemma idag, eller kanske att Engla vaknade omänskligt tidigt och gav mig en rak höger och en ordentlig utskällning? Vem vet.

Lillan verkar ha haft världens dröm om att jag tog hennes sugrör ur hennes glas och sa att hon inte fick ha det eller något liknanade. Det verkade så eftersom hon fullkomligen skrek "mamma, ge mig sugröret!!! Du får inte ta det av mig! G E  M I G  D E T!!!" hm. Kanske inte det mest harmoniska sett att vakna på.

Nu ska vi göra oss klara för någon timme i pulkbacken. Vi får dock se om snön stannar kvar, har hört rykten om att det är ganska varmt ute och att snön kommer töa bort vilken sekund som helst. Skynda skynda!


tradera?

2009-02-05 | 13:56:00
Är det för tidigt att lägga ut sommar kläder på tradera? Har kassar med Englas kläder från förra året och jag känner bara att jag vill bli av med allt (skit?) haha. Så vad tror ni, är det dumt att lägga ut redan nu?

Går ju bara hemma nu med min lilla friska sjukling. En feberfri dag förespråkar ju dagis att man är hemma och idag mår fröken tiptop.
Nu; Parken.

Puss.

38.2

2009-02-04 | 09:16:52
Flingan har feber. Inte undra på hennes svikande humör igår kväll. Det blir till att vara  hemma idag! Blir att mysa i soffa, dricka massa nyponsoppa och kramas. Man blir frisk av kärlek har jag hört, jag hoppas det stämmer. Som tur är så har jag inget speciellt i  skola idag eller imorgon ("bara" inlämning av pm) men jag måste på något vis få ihop det, får bli ikväll.


Love!

slut som artist

2009-02-03 | 20:37:17

Älskade Liza. På g från skolan.


Har varit en lång dag idag. Känns det som iaf, men antagligen precis lika lång som alla andra. Trött som jag vet inte vad är jag också. Sov sjukt dåligt i natt och det börjar påverka mig rejält att sova så dåligt som jag gör. Kanske att jag ska kolla om det finns några bra sömntabletter för att få sova, finns de? Recept fritt altså. Har verkligen ingen koll.

Engla var glad till en början idag när jag hämtade henne men det glada kulminerade senare i lessamhet och trötthet. Ingen mat hade fröken ätit på dagis och ingen ville hon äta hemma. Hon tok somnade istället nästintill sittandes. Kanske att E också sussar dåligt? Ha, kanske smittar.

Imorgon; plugga, plugga, plugga.

klackarna i taket!

2009-02-02 | 21:17:59
 

mina nya älsklingar.

Nu är jag rustad för att slå klackarna i taket, det vill jag lova.
Nu ska jag äta mina pimpim.
puss.

frasigavåfflor

2009-02-02 | 19:26:57

Känner mig glad idag, lite så där sprudlande med pirr känslor i magen. Det beror nog till störst del på att Engla är hemma. Min lilla skatt! Har saknat henne som en TOK! Och när hon kommer hem blir jag sådär fylld med glädje i magen som bara sprudlar. Vi har gjort hemmagjorda våfflor, pysslat och ritat. Sen hämtade C oss och vi gick och kikade på en lägenhet. Inget fancypansy så det blev bara en snabb titt. Inte för att vi har råd med någon herrgård men en viss standard vill vi iaf ha. Sen är det inte högsta betyg när Engla säger "mamma, jag vill hem!" direkt när man kommer innanför dörren.




 

sleepy sunday

2009-02-01 | 20:41:56
Har varit en ganska seg dag. Sov dåligt i natt som alla de senaste nätterna. Känns jobbigt att aldrig få sova ut eller sova riktigt riktigt hårt. Haha. Jag drömmer så sjukt mycket och det tyder väl på att man sover lätt som en fjäder, vad jag minns.

Öppnade på Polarn idag. Mycket folk och vi var uppe i budget redan vid 13. Tur som var så slutade jag vid halv tre och C hämtade mig. Blev slapp hemma och sen bestämde vi oss för att göra ett ryck på solnings fronten. Fy sjutton vilka blekfisar vi varit! Nästintill genomskinliga, haha. Men nu har vi lite färg på våra kinder och då känner man sig genast fräshare.

Imorgon kommer Engla pengla hem och då blir det att ta oss på en lägenhets visning i närheten av oss. Hoppas bara C hinner från jobbet.

Nu, Beck.


På begäran. En Whyred byxa för femtiospänn.

fresh rose

2009-02-01 | 16:28:21

makeupstore - blush, fresh rose 155:-


Igår var jag med syster och D runt på barkarby outlet och i Stinsen. Flera timmars strosande resulterade i en ny rouge. Något jag verkligen, VERKLIGEN behöver. Min har sjungit på sista versen i fler månader men jag avskyr att köpa smink och skönhetsprodukter i allmänhet så det har inte blivit någon ny förens igår.

Jag tycker det är lite fint när man är ljusrosa på kindbenen och ser sådär fräsh och frisk ut. Min förra var från trucco och var med lite glitter i men den här är helt matt (finns dock även med glitter). Kalas fin!