tjugohundrafem

2011-07-29 | 15:31:39

engla viola aurora, 2005 ♥

alltså man kan bli blödig för mindre! som iprincip varje sommar så lånar jag pappas dator för bloggning, jobb mm här p gotland. inget undantag i år. självklart så sprang jag på dessa bilderna igen, åh min lilla ♥ jag kommer ihåg att jag la över dem för flera år sen när vi var här första sommaren.

engla var bara 7 dagar när vi åkte över till gotland. egentligen var ju hela tanken att hon faktiskt skulle ha fötts här, men har man bråttom så har man! (läs mer om det här) iaf så åkte vi hit och spenderade sommaren, precis som planen var. min lilla så liten så liten! 2195g vid födseln och inte många fler gram på bilderna inte.

hjälp! har min lilla var så nyttepytte?
ser ni skillnaden på pappas hand och engla?

loppis!

2011-07-29 | 11:20:38

idag ligger lickers under moln och vi kör loppis-race!

verkligen inget höjdar väder den här veckan .. men vad gör man om inte hittar på en miljon andra saker? det som varit skönt är att trots moln så har det varit varmt varmt, över 20'c varje dag! ibland till o med tryckande värme.

idag är nog den sämsta dagen och regnet hänger i luften och himlen är heltäckt av en grå massa. jag ska inte klaga egentligen. vi har haft växlande sol och moln i tre dagar men det är klart att en klarblå himmel inte hade suttit fel!

idag kör vi loppis-race på öin! jag, syster och nikki kör iväg medans de andra är hemma, bakar och spelar spel! typiska kativiteter för en dassig dag helt enkelt! hoppas ni har det fint där ni befinner er, sthlm verkade OK på väderkartan? tänk att man så ofta jagar de dåliga vädret .. haha. bitter, ja? nä nä.

familjen annorlunda

2011-07-28 | 11:10:43

fyra fina dagar med familjen slotte deluxe ♥

yes! nu har vi lekt 'familjen annorlunda' i fyra dagar! en del av släkten på pappas sida har varit och hälsat på och full hus är en lätt underdrift :) vi har allt som allt varit 17 personer inkl barnen. och det bör sägas att det fattas 12 personer (enbart på pappas sida) ni kan förstå vilka disskutioner vi haft om detta, haha!

det har varit härliga dagar, fulla med liv och rörelse. barnen har sprungit fritt på tomten och på varje ställe har det funnits någon att leka med! celine och nikki fann varandra, dryga året bägge två. elsa, engla, nova, noah och albin har lekt, tjivats och haft the time of there life - minst sagt! fredag hela veckan har fått ny innebörd :)

nu känns det lite tomt när alla åkt iväg på sitt håll, om än skönt att kunna gå på toaletten när man vill! en toalett på sjutton .. nja? jag hoppas dock att det inte dröjer länge tills vi alla återses igen och då 17 + 12, right? ;)

svartvinbärssaft!

2011-07-28 | 10:46:39

koka koka saft!

första dagen som vi kom hit så tog jag och jossan en tur runt trädgården. det är ingen liten tomt inte .. 8000kvm! på andra sidan om ladan så ligger det 4 stora svartvinbärsbuskar och dessa var överfulla, det fullkomligen svämmade över med vinbär! farmor har alltid haft de här jobbet, hon har varje år plockat bären och kokat saft på dem.

well, farmor finns inte i livet längre så jag och jossan axlade den rollen i år! vi plockade rent en buske på någon timme och jag tror vi räknade till 5-6 kg? det blev saft i stora lass :) idag ska jag leta efter lite finare saftflaskor att hälla upp saften i. vodka, gin och campari flaskor är kanske inte det allra hetaste, haha! man tager vad man haver!

öin!

2011-07-28 | 10:27:19

finaste engla igår ♥

igår var den första dagen med riktigt mycket sol och härligt här på ön! annars har vädret varit halv trist med blåst och regn .. inte alls som när jag var här sist med lisa och engla .. men man kan väl inte få allt? vi har haft några fantastiska dagar med 17 personer i huset och fullt ös! dagarna har bjudit på mycket härligt iaf.

idag ska engla över till sin pappa vars föräldrar har ett hus någon mil ifrån oss. det blir bara några timmar när vi är inne i visby och härjar :) hans andra semester period med engla börjar ju inte förens om 1.5 veckor!

jag börjar bli väl medveten om att över halva semester perioden gått för mig och just nu känns det rätt tungt. dagarna flyger och det känns som man inte riktigt kanske njuter fullt ut? visserligen så längtar jag efter hösten och vad den har att bjuda på med kollektioner och försäljning men just nu är jag i semester mood :)

visserligen så har jag valt att förlänga sommaren ytterligare med en resa till spanien vecka 35, inte helt fel! vi ska åka med jeannine och junie och bara ha de härligt! kanske den uteblivna solen och värmen får göra sitt då ist?

utflykt

2011-07-21 | 09:03:00


lisa på gotland.

här om dagen så tog jag och lisa hennes röda lilla bil och begav oss mot norrtälje! anledningen var i första hand att åka och sätta en  'såld' lapp på en fotölj som lisa spanat in förra helgen. hon kunde inte släppa tanken på den och då är det ju rätt, helt rätt! ibland får man testa sig själv och se om saken i sig var så åtråvärd :)

fotöljen fanns och nu är den lisas! själv gjorde jag ett fint fynd i form utav en lampa. vi gick affärsgatan upp o ner och när jag såg den i skylten på en loppis affär så kunde jag inte slita mig! för några hundra lappar va den min!

jag har köpt en del nytt hem nu och så även fått .. ex vis så fick jag en fantastisk liten skapelse i form utav en drinkvagn av pappa när vi var på gotland. den har tillhört min farmor och  farfar och var placerad i pappas bar-lada, dock inte längre. den fick åka med hem och kanske visar jag er sen! lite coola glas ska inhandlas dock.


my baby is home!

2011-07-21 | 08:12:00


igår kom min lilla docka hem ♥ finaly!

det blir egentligen bara hem och vända för englas del! hon kom hem från gotland igår vi lunchtid och imorgon tar vi nattfärjan över igen :) dock så verkar hon inte misstycka det minsta, tvärtom! nu väntar ett nytt äventyr med nova och nikki, innan har det varit med albin och sen med mormor och nannie .. hur kan de va dåligt?

tjejerna var överlyckliga att ses igår och det kryddades med tjaffs, sura miner, skratt och kramar ♥ själv fick jag en hård kram och puss och order om att sitta och inspektera legoland kartan som engla lyckats ta med hem. haha! min underbara engla, satan i gatan vad man kan sakna och älska!


tvättid!

2011-07-21 | 07:37:24

ja .. igår bokade vi vår allra första tvättid, ever! vi har ju tvättmaskin och torktummlare uppe i lägenheten så det har aldrig blivit av att vi ens kollat var tvättstugan är :) 7-10 bokade vi och nu är jag mitt upp i ett tvättrace!

efter att jag fick englas smutstvätt över mig (efter 2.5 veckor hem i från) och med tanke på att vi ska åka imorgon så kändes de rätt bra att boka upp och köra två maskiner i taget tills tvätthinken är tömd. hur underbart är inte det? vet knappt om de hänt sen vi flyttade in .. de går fort att bygga smuts-berg med tre personer ;)

down i go ..
är ja lite störd som tycker det här är lite mysigt?


öin på fredag - yiha!

2011-07-20 | 09:37:18


here we come again!

nä man kan inte riktigt få nog av gotland, så nu kör vi en vecka till! på fredag åker jag och engla över med syster, nova och nikki ♥ ska bli så jäkla härligt rent ut sagt :) jag hade egentligen inte tänkt åka över något mer nu i sommar men när syster frågade - och vi inte hade planer, så kunde jag liksom inte motiver ett nej!

vi tar nattfärjan över, billigast och faktiskt smidigt! jag, engla och lisa tog ju också det när vi åkte över för ett par veckor sen. nu hoppas jag bara att vädret blir lika fint som sist .. men kan man verkligen begära det?

efter tre sommarlovs dagar hemma så längtar jag bara iväg igen. det är knepigt de där, alltid vill man vara någon annanstans och aldrig är man nöjd, haha! men vi hade en mysig vecka förra veckan. en riktig "vuxen vecka" kom jag och c fram till igår .. engla har ju somsagt varit på legoland och nu på gotland i tre dagar.

idag kommer fröken hem :) jag ska snart gör mig redo och åka hem till mamma för att möta upp dem när de anländer vid 13.30 tiden! åh som jag saknat min unge. 1.5 veckor känns som en halv evighet.


tag 3 betala för 2 på polarn!

2011-07-20 | 09:18:14

finaste blommorna på finaste barnen ♥


nu är det dags för slutspurts rea och hos oss på polarn o. pyret erbjuder vi nu alla rea varor ta 3 betala för 2! hur fantastiskt? även fast jag har gått på 'sommarlov' så har jag snokat reda på att butikerna fortfarande är fyllda med gobitar som inte får missas, sommaren har ju knappt börjat ännu!

skynda fynda!
kläderna albin och engla har på sig är med!

 


miss you like crazy!

2011-07-20 | 09:04:09


finaste ungen min ♥


sommarlov

2011-07-18 | 08:27:24


underbara gotland!

första sommarlovs dagen idag ♥ vi kallar det sommarlov ist för semester nu, känner mig betydligt mycket yngre då, haha! engla hon har nog the time of her life på sitt sommarlov, hjälp vad den ungen får göra och uppleva saker! förra veckan när jag var hemma och jobbade så bilade hon med morfar och familjen till legoland!

att den större delen av resan bjöd på "häll regn" som marie smsade, verkar inte ha stört henne. de gick på legoland två dagar och ingen av barnen gnällde trots omständigheterna, vilka små hjältar!

nu kommer hon hem på onsdag igen och oj som jag saknar henne! förra veckan bara sprang förbi med jobb och aktiviteter (jag och c kom fram till att vi satt i vår soffa sist förra måndagen ..) men nu när jag är ledig vill ja ha hem fröken bums bums! och med henne kanske de fina vädret komma? va är de för grå-skit ute?


semester!

2011-07-15 | 08:45:22


rosor hemma ♥

nu har denna raket vecka passerat, var vet jag inte men fort har det gått! skönt för mig som gick in och gästspelade några dagar på jobbet mellan 1 veckas semester och 3 veckor. nu är vi alltså där, tre veckor med egentligen ingenting bokat. snart men inte än.

jag ska bara vara hemma några dagar till att börja med. måla en ram, få upp hyllor och säkert tusen saker till .. kan vara skönt att ägna några dagar åt det, för det hinns liksom aldrig annars! när engla kommer hem så har vi lite planer men mer om de sen :)

nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig mot jobbet! jag ska skriva sista todo listan och städa undan på kontoret :) åh vad härligt! nu kan väl ändå solen titta fram och ge mig en solig semester också? just nu ser de mörk ut om jag ska vara ärlig .. hm!


stenkyrka mejeri

2011-07-14 | 10:51:00


en underbar kväll på mejeriet!

kanske att jag ältar lite med 'mitt' gotland och mina små smultronställen men gotland har så sjukligt många små gömmor som bara måste visas upp :) och sen vet jag med mig att många av er läsare har efterfrågat lite tips och idéer inför gotlands resor, så hey why not?

iaf så var vi i lördags på ett ställe som heter mejeriet! det ligger ut efter väg 149 mot fårö,  i stenkyrka i höjd med avfarten mot tingstäde (når du den har du kommit några meter för långt) de är ett lite pittoreskt hotell och restaurang hak som vad jag förstått har en ny 'drivare' varje år.

nu var det några år sedan jag var där trots att de ligger bara ett stenkast från vårat hus, och oj så härligt det är! underbar miljö, härlig känsla och super smarrig mat! jag åt en fiskgryta med två sorters aioli, åh! jag vet inte hur många timmar vi satt där men de som är fantastisk är att nedanför altanen där vi satt så finns de gungor, sandlåda och en basketplan. kidsen hade fullrulle medans vi njöt i solen :)

ett litet tips från mig :)


legoland!

2011-07-13 | 07:45:30


världens bästa engla viola aurora ♥

jag och lisa åkte ju hem i måndags morse från gotland, men icke engla! den här veckan när jag ändå jobbar så har vi för flera månader sen planerat att engla ska med morfar, marie, albin och ulrika till legoland i danmark. kan ni förstå att hon varit pepp en tid? hon har längtat, pratat om det och precis som albin sa i söndags "pappa imorgon kommer bli den bästa dagen i mitt liv" känner nog engla också känt de :)

de blir borta en vecka, söndag - söndag. de ska såklart inte enbart vara på legoland, igår hade de spenderat dagen på en milslång strand, picnik och med eftermiddagsdopp. jag kan bara tänka mig hur lycklig engla är!

men nu, just i detta nu så sitter de fem packade i bilen påväg de 2-3 timmar som de bor ifrån legoland. idag ska det ske :) de som det pratats så om och planerats så inför - legoland! jag hoppas att det kommer leva upp till de smås förväntningar och att vädret kommer bli tiptop! miss you my baby ♥


nailed in sweden!

2011-07-12 | 09:54:28


swedish hasbeens 1595kr
 
well jag kan med glädje upplysa er om att hasbeens håller vad de lovar! exakt 2 dagar tog leveransen hem till mig :) rätt otroligt? ja är van vid h&m:s vecko långa leveranser eller topshops nästan månads långa leveranser ibland. detta tog priset! sen att det var precis så fantastiska som ja trott gjorde inte saken värre direkt!

det tog några dagarn innan jag lyckats pressa ut lädret och verkligen kom 'ner' i skon men somsagt; love hurts! nu sitter de som en smäck och jag har bestigit stränder, visby och diverse knepiga underlaga med dem! kanske de bäsa sko-köpet på bra länge! kommer bli sommarens mest använda!


pirata pirata!

2011-07-12 | 08:23:27


grymt teater i stenkyrka på gotland!

i söndags efter några timmar på stranden så hämtade vi upp albin hemma på gården och åkte bort den lilla biten bort till lickershamns nerfart där pirata pirata har sitt kryp in! jag vet inte riktigt vilket år detta började? men jag vet att jag sett skylten i flera år och aldrig lyckats vara där på rätt tid och dag för förställning.

engla och albin var och tittade förra året också och som engla har pratat om det :) well det är en väldigt ironisk story som utspelar sig på en äng bakom huset vid vägen (väg 149 från visby vänster sida innan nerfarten till lickershamn) med en rätt stor baktanke .. haha! jag kan säga att årets teater heter "pirata pirata, pucko & bäng i JAMES BONDE" .. och kungen går på strips klubb .. get it?

iaf så är det en hel del, dans, spex och skoj för barnen och det var totalt fullsatt när det satt igång i söndags! ett litet tips till er som är på gotland mellan vecka 28-31 (torsdagar och söndagar) klockan 16! man ger en peng efter föreställningen, lite vad man själv känner att det är värt och barnen får smaka godis!


bye paradise

2011-07-12 | 08:01:14


lite bittert.
lite surt.

1 vecka har passerat på gotland och hur fort gick det inte? inför en resa känner ja mig alltid spänd och lite pirrig. en vecka, de är rätt länge, man hinner med mycket! visserligen så har vi hunnit med en hel del men vart flög tiden? vädret har varit helt oklanderligt, sol 6/7 dagar och ja känner mig som en liten pepparkaka nu!

som ni säkert förstått så var lisa med mig och engla hos pappa och marie på gotland, inte min c. han har bara 2 veckor semester i år så de blir till att knåpa ihop semester lite på egenhand. det har varit fantastiskt att ha med lisa, få visa henna 'mitt' gotland och hon har även visat mig 'sitt'min fina vän!

nu får jag skippa rosé boxar, solstolar, lek på stranden och ljumna kvällar & nätter. back to work, pepp! nja jag ska inte säga att jag känner mig överdrivet motiverad just i sekunden men jag vet att när jag väl e där så kommer tempot upp och dagarna kommer flyga även denna veckan. 3 veckor semester väntar bakom hörnet ..


de blir en dag på stranden!

2011-07-10 | 10:48:43

engla i torsdag ♥

dagarna flyter på här på ön och vi badar, solar och har det bara helt fantastiskt härligt! finns liksom ingen tid till att sitta framför datorn och blogga :) jag fruktar nu inför måndag då jag lagt in en veckas jobb för att förlänga sommaren lite och komma in och styra upp lite innan jag har 3 veckor sem till!

visserligen så är det lika bra eftersom engla ska iväg och c jobbar också .. ingen jätte mening med att vara hemma och glida runt då. men efter en vecka med härligheter och få 'måsten' så känns de lite tungt ..

idag ska vi vänta in att molnen skingrar sig och solen tittar fram lite mer. kanske åka och bada? måste steka lite så ja kan gå runt och iaf känna mig brun nästa vecka :) hehe. packa måste vi också börja med .. englas resväska ska packas om och min ska packas ihop! känns som allt är utspritt i hela huset för tillfället :)

veckans polarn outfit!

2011-07-07 | 11:48:50

tröja 199kr kjol 245kr strumpor 2 pack 99kr

♥ livet

2011-07-06 | 23:26:53

jag njuter så. vet inte vad ja mer kan säga?

stenugnsbageriet!

2011-07-06 | 22:34:50

underbara gotland med alla små fantastiska ställen ♥

imorse väckte engla mig straxt efter åtta med att hon låg bakom sin madrass inne i albins rum .. hm? snyggt! hon hade liksom dragit med sig täcket, lämnat kudden och krupit upp bakom den, haha typsikt engla att snurra som en kuttaperkare på natten :) well upp kom jag iaf och i tid också!

det blev morgon yoga efter frukost och väderkartorna (alla 4 olika appar jag har på iphone, litar inte på någon numera) visade stora solar över gotland och stenkyrka. var? inte här iaf .. jag, lisa och engla satte oss i bilen och brummade bort till tingstäde som också lovats sol .. ingen där heller?

well vi körde en vända till slite, handlade på systemet, köpte glass och promenerade en stund längst vattnet. gotland är så otroligt vackert! efter hann vi med på ett av alla 'måsten' här på öin, stenugnsbageriet! åh ni anar inte hur deras kardemummabullar smälter i munnen och hur rofylld omgivningen är.

somsagt - ett måste besök!

liten on the beach!

2011-07-06 | 17:17:46

chiffongklänning primark (för stranden!)


2011-07-06 | 16:47:57

sola & bada ♥

livet flyter på här på ön, lugnt och harmoniskt. precis som det ska på semestern! igår badade vi, solade, läste och kämpade för att fånga fiska med englas nya håv - dock utan vidare resultat .. vi åt grillade kycklingspett med potatis och fetaost paket och drack rosé tills solen gick ner. jag njuter verkligen!

hemnes dagbädd

2011-07-04 | 23:23:54

när man är 6 funkar det inte med växasäng längre!

i fredags så tvingade jag med min kära sambo till ikea! jag kan juh som de flesta (tjejer?) gå runt i timmar, filosofera, fundera och pilla på saker :) c är inte riktigt så .. haha! iaf så fick jag med honom och vårat mission var en ny säng till engla pengla! den gamla har hon haft i 5 år och redan då var den begagnad.

visst hade den kunnat fungera ett tag till men den har ändå från början knarrat och haft sig, antagligen för att jag målade den vit från trä och inte var i de bästa skicket. fin var den iaf och gott har engla sovit i den :)

nu när hemnes dagbädd är på rea så kunde jag inte annat än känna att min lilla donna var värd en ny ,och en betydligt mycket större säng! det som är grymt med denna är att den har en utdragbar underdel så man lätt kan göra om den till dubbelsäng om man får nattgäster, vilket händer lite titt som tätt hemma hos oss! haha!

engla är lycklig och har sovit som prinsessa i sängen! visserligen bara två nätter innan vi for iväg till gotland men hon är så stolt och känner sig så stor med en "riktig säng" mitt ♥

(vi har köpt till rosa rosknoppar från indiska till lådorna nu!)

livet på ön!

2011-07-04 | 23:03:42

första dagen på en veckas semester ♥

i natt vid 4 tiden så kom vi äntligen till kanske den bästa platsen på jorden - gotland! trötta och efter en hyffsad lång resa så somnade jag, lisa och engla i en dubbelsäng och sov långt in på förmiddagen! inte engla då .. men vi :) självfallet vaknade vi till strålade sol och värme! vad mer kan begäras?

vi har solat, läst böcker, badat och bara njutit! bättre start på en veckas semester kan man inte ha. engla och albin har lekt för fullt och sprungit i vattenspridaren! dagen avrundades med yoga i marie nymålade yoga-lada och sen rabarber och jordgubbs efterätt. ibland är livet bra härligt. åh!

englas 6 års dag ♥

2011-07-04 | 22:26:49

grattis engla viola aurora!

igår fyllde mitt stora stora ♥ 6 hela år! som jag skrev om förra året (föregående inlägg) så springer verkligen tiden. 6 år har passerat sen mitt liv föralltid förändrades och aldrig blev sig likt - men så mycket bättre! så som jag vuxit med engla och allt det hon ger mig, det är en sådan otrolig gåva och ett privlegie att få uppleva!

på morgonen så väckte jag absolut inte engla, vem hade trott det? jag hade satt klockan på 8.00 och trodde kanske på en lite sovmorgon eftersom fröken somnade sent kvällen innan. in my dreams! 7.25 - "maammaaaa!?" upp och hoppa, krypa ner brevid och krama o pussa! på ett kick hade jag fått ihop äggröra, present bricka med muffins och ljus ♥ upp med christian och sång med härlig morgonstämma :)

första paketet och morgonens egentligen ända blev nintendo!
vilken hit ♥

vid lunch tid åkte vi hem till mamma för att förbereda för släktfesten som ägde rum vid 14 tiden. vi var väl dryga 20 pers som firade fröken med dunder, brak, tårtor och presenter i överflöd! trots halv dant väder (men uppehåll!) så hade vi en fantastisk dag och eftermiddag. jag tror och vet att engla hade det tiptop! på kvällen igår tog vi färjan över till min underbara ö - gotland! nu sippar vi rosé framför en film och myser!

för ett år sen!

2011-07-03 | 02:03:43
2010

varje år så säger jag "hjälp, var har det här året tagit vägen? vad har vi gjort?" och i år är inget undantag. jag har sagt det otaliga gånger det senaste dagarna och varje gång så går hjärnan på högvarv och jag försöker tänka tillbaka .. för ett år sedan .. två år sen osv. det är på barnen man märker att tiden går ..

förra året så skrev jag här i bloggen under kategorin 'min graviditet' om det sista dagarna innan engla föddes. om hur jag åkte in inför ett rutin vändningförsök och om hur jag sen blev kvar på sjukhuset för att inte komma därifrån tomhänt. en liten engla föddes! 4 veckor för tidigt tittade hon ut i världen och idag är det precis 5 år sedan som jag låg med värkar och slutet var nära nära. slutet - början som ledde mig till dig, min engla ♥

050701
050702
050703
förlossningen

idag är jag så otroligt lycklig och glad över det beslut som jag tog för snart 6år sedan, om att behålla den lilla grodd som växte i min mage. jag är stolt för att jag tog beslutet och idag finns det ingen som kan tala om att det var ett felaktigt val. engla är, och kommer alltid att vara den absolut viktigaste personen i mitt liv och även de bästa som hänt mig. all kärlek till dig mitt hjärta!!

åh hjälp min engla .. nu blir du 6 år .. tårar fälls och du är så stor så mamma inte kan förstå ♥

förra året - engla 5 år ♥

2011-07-02 | 09:42:41

- 2050kr!

2011-07-02 | 09:32:13


nintendo dsi, yeah baby!

nu är den inhandlad, denna lilla rosa sak! andra saken på englas önskelista :) den första saken är en rapunzel klänning (trassel) och den har jag satt linda och björn på så den kommer också dyka upp! i år kände jag dock för att köpa något större till engla, inte massa hopplock som sen slängs undan och glöms.

jag tror e kommer få massor av använding för den här .. jag menar ungen spelar ju på min iphone varannan kvart och tar slut på mitt batteri, hah! sen kanske det kändes liiiite surt att slänga upp kontotkortet och betala 2050kr för den men det är det kanske värt? jag har förstått på varenda mamma jag pratat med att den här är en life saver men så även på gott och ont. när ungen går runt med den i handen o spelar har de gått över styr.

engla kommer mest ha den i bilen, hemma och på resande fot! blir det för mycket får man väl helt enkelt sätta upp regler, som med allt annat. max 2 timmar om dagen eller liknande? well de ska bli kul att se hennes min imorgon bitti när jag och c kommer in sjungandes och fröken öppnar paketet ♥


baka baka liten kaka!

2011-07-02 | 09:19:20


linas dopfika tidigare i år - deluxe!

första semester dagen gick åt till bullbakning, ikea shopping och sen otaliga timmar till ihop byggnad av englas nya säng .. hjälp säger jag bara! c kämpade från 18 - 22 med en kort paus för middag. kanske pga att engla klättrade runt, lyssnade på tingeling och upprepade som ett mantra "när är sängen klar? är sängen klar nu?"

jag ska försöka slänga upp någon bild när jag fått iordning inne på hennes rum, nu är det lite huller om buller där inne och nu har engla släpat fram halva leksaks fabriken på golvet :)

idag blir det till att fortsätta att baka! muffins står på schemat och sen ska vi förbi kista och köpa knoppar till englas säng. lisa ringde och la undan rosa ros knoppar till oss så vi måste skynda och hämta! packa bör jag också börja med .. imorgon är en stor dag - englas födelsedag! då vill jag ha allt klart och kirrat :)


den sista dagen någonsin ..

2011-07-01 | 10:05:12


nu är förskole tiden förbi, hej hej förskoleklass!
min unge du är bäst ♥


semester!

2011-07-01 | 10:03:21


sommaravslutning med fina tjejer ♥

äntligen mina vänner så har jag gått på en efterlängtad semester, med stort E! igår trallade jag ut från ett skinande kontor, blänkande lager, struktur och sommar presenter till mina bästa vid 16 tiden. hur underbart?

första semester kvällen firades uppe hos linda och björn med skumpa och ståt! :) idag följer de med bullbak, ikea shopping och sista dagen på dagis för min lilla - någonsin .. jag undrar om de kommer komma tårar eller om hon inte riktigt förstår begreppet "någonsin" ännu .. hehe. jag gör de och ja kommer allt börja grina haha. tydligen så krävs de glass på dagis också när man slutar? får se om de blir glass, choklad eller en blomma!

well of we go!
later