det skulle ju va dans dans dans.

2008-11-30 | 12:47:16
Lördagen var en hemskt stressig dag. Jag jobbade det 2 första timmarna ENSAM på undervåningen på Indiska och det va kö konstant. Jag blir super stressad när jag är själv eftersom vissa vill ha hjälp däääärborta medans andra vill ha hjälp dääärborta och helst samtidigt. Alltid är det någon sur kärring som lackar och mummlar fula ord.

Dagen resulterade i en hysterisk kräkning och senare iväg på Maries överasknings fest. Kanske ingen bra combo men vad ska man göra. Hon & dadie blev iaf super glada för liveit presenten som var en chokladprovning för 2. Roooligt.

Idag känner jag mig hängig och seg, huvudet värker. Vill hitta på något litet men vi får se om vi (jag o C) kommer på något som passar en öronsjuk och en hängig jäkel.

Engla kommer imorgon istället för idag vilket känns skönt pga att jag efter nästa helg har henne 3 helger på raken, insåg det nyss när jag kollade i min almenacka. Det gör mig såklart inget men jag tycker det är skönt med heeelt ledigt då och då. Man slipper det dåliga samvetet  och så, M är ju hennes pappa och det är viktigt att det träffas också. Jag tycker det är viktigt att man inte är egoistisk som förälder och vill ha "barnet för sig själv", vet många som har det så och det är min värsta mardröm. Man gör inte annat än att skada sitt eget barn genom att tänka och handla utifrån det.

 
E hjärta E

dimmig lördag.

2008-11-29 | 09:56:29
..eller ser det bara ut så för att jag duschat och immat igen allt vad speglar och fönster heter?

Är uppe och ska straxt iväg och jobba, hamnis. I like. Först ska det dock hämtas paket på videobutiken, ett paket från liveit. Har aldrig köpt någon "upplevelse" där i från men jag gjorde ett försök och Marie & dadie är försökskaniner. Hon fyller nämligen 40 och det ska firas med en överaskningsfest ikväll.

Engla är hos M i helgen, eller iaf till imorgon. Det är egentligen min helg men eftersom att de aldrig träffades på hans förra helg så tyckte jag det var lite på tiden. Man märker på E när det gått långt emellan gångerna, hon glömmer liksom bort. Efter en helg där så pratar hon ju massor om lilla V och de andra men går det för långt så glömmer hon av.


Sommar, höga skor & klänning. Känner för det idag. Eller varje dag?

Det finaste jag hört.

2008-11-28 | 22:04:18


" Mamma, jag tror du är de finaste som finns "
- Engla 3 år.



Liten nyårsblåsa

2008-11-28 | 13:37:53

pic.


Nu är denna påväg hem. Engla fick välja själv vilken klänning hon ska ha på nyår och denna blev favoriten! Nova ska självklart ha en likadan så 2 är besällda och kommer nog till nästa vecka. Den är vad jag sett helt slut i butikerna så det va bara ren tur att jag fick syn på den på nätet för den har inte funnits där heller förut.

allt roligt börjar och slutar med att vi är nere och ute igen, men vad behöver vi egentligen?

2008-11-28 | 11:16:19

moí i Filippa K butiken på Greveturegatan.

Vilken toppen dag så här långt! Känns som det kommer fortsätta så om inget oväntat händer. Vi har ätit frukost, kikat barntv och badat. Känner mig pigg och på topp. Senare bär det av till Söder för att droppa Engla och möta upp Johannes och Liza. Ikväll ska jag till C och kika Idol tror jag och sen imorgon jobba. Blev lite lycklig här om dagen när jag insåg att det fortfarande är November vilket innebär att jag kommer få pengar i December! Weii.

Ett litet tips till alla föräldrar eller till alla som ska köpa julklappar till kidds är att besöka någon Accessorize butik. Dom har gudomliga små småsaker så som väskor, skor, klistermärken, pillsaker, smycken mm. Gör ett besök för sjutton!

Puss.

AWAKE

2008-11-27 | 22:03:09

Awake from Igor Zimmermann on Vimeo.

Igår va en väldigt fin kväll i goda vänners sällskap. Det blev middag på Riche och senare champagne i en av Filippa K butiker där det var releas fest fär Igors konstfilm "Awake". Filmen som jag medverkar i med rygg, hand och ansikte. Jaa, ni kan ju se själva vett ja.

Igår jobbe ja idag jobbe jag, imorgon är jag ledig och jag ska mysa med Engla som ville vara hemma och "mysa och göra pärlor", som hon själv sa. Ska även försöka ta mig till Söder, eller staden för att göra ett besök på Weekday. Rean är tydligen snudden på fantastiskt, har jag hört.

Nu ska jag kika på min ny uppsatta tv, dricka te ur min nya kanna/kopp. Så ser min kväll ut.

Älskar.

jobbe

2008-11-26 | 07:40:54


Ge mig sommar. Nu.


Har drömt hela natten om att jag ska jobba idag. Dock va det lite skuma drömmar som jag höppas INTE går i "uppfyllelse". Jag tror jag bytte tex om femhundraelva gånger, tog sönder kläder och var aldrig ute i butiken. Hm.

Åh! Juste, jag fick se Filippa K filmen igår. Hehe. Den ca fin, vacker och lite skör om man kan säga så. Det är releas party för den ikväll i en av Filippa K butiker och jag och Liza tänkte ta oss förbi efter vår planerade middag. Och nej Liza, inget big spender ikväll. Tänkte Donken med vin under bordet. Nej juste, det va ju innan Håkan.. hm..

Nu ska jag göra mig fin och sen iväg till jobbet!

Love.

itsallabouttheshoes

2008-11-25 | 21:21:35
Iiih nu har jag (love) beställt The Shoes till mig. Är lite smått lyrisk och undrar nu när snön ska försvinna (och slasket för den delen också) så jag kan ta ut dessa puddingar på en tur på stan.

Fick även hem ett par skor jag beställde för ett bra tag sen från ellos. Liiite besviken blev jag måste jag säga. Dom var lite för plastiga och även för hårda vid fotsulan. Men det blir endå ett par keeper, mest pga att det är praktiska vardagsskor och att jag kan sätta in en mjuk sula så är det lilla problemet borta.


pic.


Efter
brödbaket idag så begav jag mig till Kista för att möta min Liza och bli en pulka rikare. BR hade ta mig fan inte en jäkla pulka, vad händer där liksom? Har istället åkt till barnenshus nu på kvällen och införskaffat en mintgrön/blå helt vanlig klassisk pulka. 59spänn, sicket kap va!

Nu blir det kaffe och lussebulle, imorgon jobb och middage med Miss L. Jag längtar efter båda (utan irioni).

glädje en tisdag.

2008-11-25 | 12:46:36

Vaknade faktiskt vädlgit utvilad imorse trots att jag la mig sent igår. Engla låg och kikade barntv en stund sen va de på med "Sammvetts klänninge" som Engla kallar sin Pop klänning i velour. Söt nöt har fått Lotta repliker på huvet. Fick bli att ta den alldeles för lilla pulka till dagis idag men jag insåg halvvägs att jag bör ta mig till Kista och BR för att inhandla en ny senare idag.

Nu håller jag på att för fulla bullar baka bröd till syster 14års dag på Torsdag. Den ska självklart firas med ett "litet" släktkalas med mat och annat. Juste, sjutton. Ska väl försöka hitta en liten gåva till hennes också när jag endå beger mig ut.

Jag måste bara få sprida lite sjuk glädje idag. Jag trooor jag lagt in detta förut, eller va det Liza? hm. Men det är så hysteriskt roligt (till och med sjuttielfte gången!!) så jag bara måste dela med mig av detta dagen till ära.


ursäktaröranjagbyggerom

2008-11-24 | 23:35:23
Håller på med någonslags "ombyggnad" här på bloggen. Kommer inte riktigt till ro med var säker ska vara i vilken storlek osv. Kanske får lite bättre koll imorgon med lite mer koffein i kroppen och en mindre slumrande hjärna.

Imorgon är min "sista" lediga dag sen börjar jag jobb ganska så kontinuerligt. Tre jobb är inblandade Pop, Indiska och SJR. Känner mig riktigt eftertraktad. Eller inte. Mer som en slav i juletid.

Sov gott nu era sötnosar!



Engla på Scandic plåtningen.

auktioner i slutspurt

2008-11-24 | 17:47:51
Ikväll går 2 auktioner ut och imorgon går ett gäng andra ut. Är inte lika mycket som sist men endå några godbitar, bla 2 splitter nya tightslim jeans från Polarn! Skynda fynda.

(Syster som inte tömt Novas garderob sen hon föddes, typ, har även hon massor av fina auktioner ute.)

midnightblueshoes

2008-11-24 | 15:20:35
Min älskling har köpt något till mig. Eller ska rättaresagt imorgon. Något väldigt fint som jag o L fick syn på i Lördags (efter några drinkar blev det nära ett köp redan där och då, men jag höll mig!).





amlul.

"Nej.. det är mjukt!"

2008-11-23 | 22:25:06
Jag och Engla hade en lite dusskution på tåget påväg hem från pappa. Det började med att Engla såg surmulen ut och mungiporna pekade nedåt.

"Ååååh livet är hårt",  sa jag lite skämtsamt och kramade henne.

Lång eftertänksamhet..

"Nej.. det är mjukt! Livet är mjukt"

Haha jag hade redan tappat bort vad det var hon pratade om, men jag tyckte det var så gulligt sagt! Så uppfostrande och vist ur en barnamun. Inte har väl dom stött på några svårigheter eller hinder och kan kanske se livet så, mjukt.



Untitled by

2008-11-20 | 21:22:38
Kikade in på Filippa K hemsida precis och det finns en länk där man kan följa filmproduktionen (en konstfilm som jag medverkat i). Verkar som att filmen är klar men att dom suger lite på karamellen, spännande tycker jag!

Här kan ni hålla utkik om den dyker upp. Jag kommer säker glömma bort det som jag gjort tills nu så säg till om ni ser den innan. Haha.


 

foton: filippa-k.com Igor Zimmermann

Lyckorus

2008-11-20 | 19:55:45


Är glad ikväll. Har två pälsar som ligger och vilar sig i varsin fin fin kasse ( se inlägget nedan). Otroligt nog så fick jag ringa till 5 olika butiker kl 10 imorse för att tillsist få tag i en 34a. Hade i en tidigare butik lagt undan en 36a, vilket jag kan tala om gladde min vän Lina. Så idag har det altså sprungit runt och fixats pälsar till höger och vänster haha.

Hann även med en tur till Stinsen innan staden kallade. Gjorde lite jobbrelaterade grejer på PO.P och sen sprang jag som hasstigast in på BR leksaker och gissa vad jag fann? Haha, jaa.. har ni läst i bloggen tidigare så kan jag säga att det är en mycket efterlängtad sak som fick följa med, till Flingan, MEN som får vänta till jul.. hihi.

Puss nu.

nej jag dör.

2008-11-19 | 21:18:38


Nej. Jag. Dör.
Jag. Har. Ett. Begär.

I might just love you forever

2008-11-19 | 19:29:39
Engla ligger nu nerbäddad i sängen med välling och sjuhundraelva gossedjur. Vi har haft kanske den ultimata mys dagen idag. Vi började med att bege oss till den stora staden för frukost på Grand Hotell. Engla hets åt bröd, bullar och kanske allra mest croissants. Hon satt lugn och fin, lekte med sina gubbar, ritade, kikade på båtar omvartannat i flera timmar. Hon är ta mig fan helt fanatstisk! Sen gick vi på stan med Liza, ett par skor till moí och toffsar till Engla fick följa med hem. Dock vet jag inte riktigt om skorna är några keeper, får se.

Liza är hemma nu. Ville bara göra ett förtydligande i detta. Hon är hemma och är vad man kan kalla en förvirrad människa. Dagar är upp o ner och tiden likaså. Haha. Lite gulligt är det allt.

Det senaste dagarna.



My girl is home!!



Och kanske värdens coolaste skor? .. och underbar krämer!



Nu ska jag krypa upp i sängen, kika på nya Gossip girl, dricka te och känna på mina nya skor.

Love!

En helg i November..

2008-11-18 | 17:27:02



AK och Lukas var på besök, det bjöds en hel del "långtradare"!



Först såg det illa ut med regn och blåst men, den som väntar på något gott behöver inte vänta länge, eller hur va det? Inte så iaf..



Vänta, vänta...



Weeii!! Snöööö!! Ut och leka stod såklart på schemat.



LYCKA!



Nova kom på besök och det sjöngs och hade sig.



Klappa händerna.. la la!... typ.



Vackra systerdotter mi!


Det är bara du..

2008-11-16 | 14:15:57
Efter en hel dag med Anna-Karin och Lukas med allt från mjukpepparkaka till creme brulé begav jag mig in till Riche för att drinka en drink med J. Blev en knepig kväll där jag råkade springa in i Elin Kling som var exakt likadan klädd som mig (eller tvärtom?) jag har alltid gillat hennes stil, men jag skulle aldrig koppa någon, så det blev bara så fel.. Men men, efter lite suckar och stön så var jag på banan igen.

Det åts lite smårätter inne på Riche restaurang och någonstans där mitt i allt får jag sms från Lizas mamma Kerstin. "Liza har tagit fel på dag, hon kommer inte imorgon, utan på måndagmorgon".  Då har alltså min lilla Liza tagit helt fel på datumet och i taxin påväg till flygplatsen så upptäckte hon detta lilla misstag. HAHA! Tji fick jag som skulle hem tidigt och vänta på att K skulle hämta mig vid 06.45 imorse. Liza, Liza, kära Liza.. det är ta mig fan bara du som kan lyckas med något sånt här! haha.

Vi har redan hunnit med att räffs löv i trädgården och lekt ute. Snart kommer syster med Novisen. Då blir det liv i luckan vill jag lova. Sen blir det tidigt i säng för jag ska ta mig ut till Arlanda med tåget imorgon så inte Liza behöver stå där på Arlanda helt ensam med massa väskor och allt. Alla andra har ju jobb så det blir att åka hemifrån vid 6 tiden, hihi. Det är det värt.


Förvirrad Liza?

The perfect jeans

2008-11-14 | 17:25:09

Bild - Elin Kling


Är lite i extas för tillfället. Har letat som en tok efter det perfekt slitna jeansen och idag fann jag dem. Cheap Monday har tydligen gjort 50stycketn special edition byxor där varje par är unikt med sin slitning. Helt fantastiska! Jag knep faktiskt det allra, allra sista i storlek 27, fanns nu bara något par i 32-34 kvar, hihi. Lycklig.

shoes, välling & mardrömmar.

2008-11-14 | 09:59:09
Shoesen får Liza stå för. Hon måste ha hittat det coolaste skorna i Soho (i den prisklassen, ja ja). Ett par till henne och ett par till lilla mig. Hur glad bli man inte? Som hon skrev på sin blogg:

"Måste dock säga att så mycket som jag har gått i högklackat och så van som jag är så känns det lite konstigt att säga att dessa är mer "taxi-skor"

Haha! Lite komiskt men troligtvis rätt så sant, jag menar kolla bara!



morgonkvisten idag så skulle jag ge Engla sin välling. Hon vaknade till vid halv 6, klättrade över till mig och jag gick upp och hällde i vällingen i flaskan. Jag sträcker henne den och ska just gå till toaletten när jag hör ett iiilll skrik! Ops.. Engla ligger nu täckt av vit gegga.. Ännu mer oops.. Glömde visst locket. Hur förvirrad är man inte då? Nu på morgonen har vi skrattat åt de men i stunden va det inge vidare roligt.

Efter välling insidenten så somnade vi båda om och jag måste ha haft en av, eller nej, rättning, två av de läskigaste drömmar jag någonsin haft. Jag drömde att världen skulle gå under och att vi satt och väntade på vattnet som skulle komma och täcka oss in i en säker död skulle komma. I den först drömmen var jag med C tror jag.. Och då hann jag vakna innan det hände något mer allvarligt. I den andra drömmen var jag ensamn med Engla, massor av hysteriska människor omkring. Jag försökte vara lugn och vaggade E tills hon sov i min famn. Nu gick det så långt att vi blev täckta av vatten och dog. Va fan! Kan man drömma att man dör!? Har aldrig kommit så långt i en dröm förut. Det var hemskt, allt svartnade och var sen borta. Jag menar, vad betyder de??

Ni kanske förstår att jag vaknade upp föga skakig imorse? Hua.

Nu har det ätits frukost och sen ska jag bege mig till Söder.

Puss (sorry för så mkt text)

En av dessa dagar

2008-11-13 | 22:49:52
Världens segaste dag borde den här dagen bli utnämnd till. Gick upp vid 8, lämnade Engla, sov, sov, åt, tittade på tv, Engla hem, badade, åt, sms shoppade, internet shoppade. Ungefär så rolig har min dag varit. Känner mig dock bättre ikväll, mer utvilad dock väldigt mycket rödare under näsan, hm.

Liza har sprungit runt på forever21, Victoria's Secret, Sephora och American Apparel idag. Har haft en hel drös med beställningar från mig och syster. Är man i New York får man lida pin, va det inte så? nehe. Blir allt från skor, kläder och smink för min del när L kommer hem på Söndag, fast det största och bästa är endå Liza! Saknad som få.

Imorgon ska jag på dejt på Söder, Eller? Jo, jag ska ta mig samma och bege mig in. Engla ska gå en kortis dag på dagis sen hem och tjata om "jag vill ha ett lamm som heter Pontus som kan säga bää". Någon som vet var detts kan finnas? Mindre levande men bää vänlig? Orkar inte med allt tjat längre.

Sängen kallar visst, igen.


Ginatt!

Gratis är gott

2008-11-12 | 22:02:37
Ja det må jag säga. Vet inte om det är någon som inte håller med mig? Även om man har massor av pengar, som många stora bloggar har, så går man med i alla möjliga olika sajter där man får gratis grejer skickade till sig från höger och vänster. Fint, men jag som är en fattig lapp då? Jag ska ta mig fan gör ett försök jag med, även fast jag är ett väldigt litet fan av detta och faktiskt har lyckats stå emot länge.

Klicka här och bli medlem, det kostar inget och jag tycker ni kan vara snälla mot mig (som får poäng när ni blir värvda av mig). GratisBio heter sajten och är den första sajten, och tydligen den bästa, som håller på med sånt här tjaffs.

Det enda ni behöver göra är att samla poäng och när ni når en viss nivå så får ni presentkort, som ni själva väljer varifrån ni vill ha, hemskickade till er. Gå in och läs mer.. eller nått, va lite snälla för fan.

Maskerad is the shit

2008-11-12 | 10:15:19






Igår var det maskeradande för hela slanten. Engla var prinsessa (som ungefär 98% av alla flickor) och jag vet inte när jag sett henne lika stolt och glad över sina kläder. Vilken liten flicka - eller pojke, skulle inte vara lycklig över att springa runt i tyllkjol, glitter skor och tiara?

Snorigt är signum för dagen. Inte Engla, utan jag. Min hals och röst är svajjig och jag känner mig hängig. Kanske för jag promt tvingade C att vara med mig igår fast han också mådde dåligt? Vi har väl smittat varandra.

Ska bara slappa med Gossip Girl och kurera mig med choklad idag, sen hämta Flingan och mysa.

Love.

081111

2008-11-11 | 21:05:30

Tillsist måste man bege sig hem, kramkalas är förståss givet!


Har varit en innehållsrik och speedad dag idag. Var ingen vanlig dag på dagis idag utan massor av maskerad aktiviteter. Det åts popcorn, dracks saft, dansades och lektes hela havet stormar. Är helt slut nu och ska lägga mig i sängen med C och kolla på någon skräckis. Har fotat massor men efter att ha tillbringat en hel massa tid framför tradera med att lägga upp nya auktioner så känner jag mig redo för sängen. Blir imorgon bitti :)

tradera - håll koll, massor av nytt har lagts upp!

En puss till Liza ikväll, imorgon och alla andra dagar också för den delen. Fan.

En outfit värd en prinsessa!

2008-11-11 | 08:33:07


Nu är vi uppe och ready to go! Engla är för dagen klädd i dett + trollspö. Hur sött kan det inte bli?
Hoppas ni får en fin dag, det ska iaf jag ha på dagis.

Hörs.

skynda fynda!

2008-11-10 | 23:22:28
Har lagt in en hel drös med auktioner på tradera ikväll! Allt mellan storlek 62-98 och både kill, unisex och flickkläder. Massor av ytterkläder från bla Polarn och Pyret finns upplagda, allt med låg utgångspris. SKYNDA FYNDA, typ.

Imorgon ska jag lägga ut en massa vuxen kläder också men det hanns inte riktigt med ikväll. Sen är det skönt att dela upp det lite så man inte sitter med hundrafemtioelva mail nästa måndag.

Här hittar ni dem



Imorgon så ska jag följa med Engla till dagis. Ska bli riktigt skoj eftersom det är maskerad och Engla är hysteriskt exalterad. Det sista som gjordes innan läggdags var att vika alla nya fina maskerad kläder och lägga dem i en fin lite hög. Allt skulle vara perfekt inför morgondag. Älskling!

Kameran åker självklart med och det kommer komma upp massor av fina bilder här imorgon. Vad som fick följa med hem och agera maskerklädsel får ni också se då. 
Nu kallar sängen.

Pusse

maskerad

2008-11-10 | 11:15:04
Imorgon ska Engla ha maskerad på dagis (tack M för påminnelsen). Jag vet att Nova hade det på dagis för någon vecka sen och att hon var utklädd till balettprinsessa, tänkte väl något liknande till Engla. Dom har ju så söta balett kläder på H&M för inga pengar alls. Tror Engla skulle tycka det va roligt, hon som älskar rosa och och tjejigt.

Efter en lite omtumlande natt med C som drömt mardrömmar och jag som svettats och tyckt att kudden var för hård så ska jag ta mig samman och möta upp Freja, Vega och min lilla Plinga för maskerad shopping och fika. Tror det är roligt för Engla att träffa oss tillsammans och se att vi också kan umgås. Engla sa för några veckor sen när M skulle hämta henne "Pappa, kan inte mamma få följa med och sova hemma hos oss", lilla hjärtat. Det är inte alltid lätt att förstå alla konstalationer och varför det är som det är. Hon älskar ju både sin mamma och pappa och för hennes är det inget konstigt att jag skulle komma och lägga mig hemma hos hennes pappa på soffan. Barn är för härliga.

Dessa hade Nova på sig på sin maskerad, är det inte för söta? Ska se vad vi hittar för skoj.


H&M, Dräkt 149:- och skor 79.50:-




otrohet - ett jävla föräderi.

2008-11-08 | 22:37:57
Känner mig lite ensam ikväll. Har kollat på Himlens hjärtan,en Svensk film med bla Lena Endre och Mikael Persbrant. En otroligt kännslosam film som lämnar mig med magont och lite ångest. Filmen handlar om äktenskap och otrohet..

Otrohet kan nog vara det absolut värsta en människa kan utsättas för. Man är är nog inte så sårbar för någon annan människa, som man är för den människa man älskar och delar sitt liv med. Den person som vet det innersta om dig och som påstår sig älska dig för "den du är". Och endå, endå är det ta mig fan inte ovanligt med otrohet. Folk som sviker sina närmaste, går bakom ryggen och sårar så djupt som det bara går. Jag kan i ärlighetens namn säga att jag inte känner mycket annat än avsmak för de människor som klarar att genomföra en otrohetsaffär. Det är något sjukt över det som skrämmer mig något otroligt. Jag verkligen hoppas och ber att jag kommer tillhöra den (lilla?) grupp som aldrig kommer behöva utsättas för de föräderi som otrohet faktiskt är.

Vad känner ni inför ämnet? Jag blir mest irriterad och lite illamående.

victoria's secret

2008-11-08 | 14:49:08
Har aldrig vait inne i en VS butik och ännu mindre haft någon produkt därifrån men nu har jag och syster lagt in en beställning hos Liza. Syster hade lite koll på vad som luktade gott så jag hoppas det är grymma grejer! Har beställt en bodylotion med någon champagne choosan och två bodymists. Mmmm, jag behöver ha lite "lukta gott" saker, jag som använt samma perfym sen jag gick i 7:an.


Bild: victoriasecret.com


Ikväll händer det inte mycket. Ska umgås med C och kanske se någon film eller så. Är sjukligt trött, har ingen aning om varför. Somnade tidigt igår och gick upp i tid. Kanske är just det här "planlösa" som jag inte riktigt klara. Jag måste ha saker planerade, saker att göra, människor att träffa.

Hoppas ni har en fin Lördag i kiss vädret.
Hej.

"mamma, du är en Ängel"

2008-11-07 | 09:48:42
Halsen värker och samvetet också. Fy vad jag avskyr att ta sånna duster som igår kväll. Engla satt i en timme och till sist höll hon på att somna och vi kompromissade med en klunk till och att hon ALDRIG skulle be om mer mjölk än hon kunde dricka upp. Men jag ska ta ett tips jag fått och köpa en bok om trots. Tror det är bra, även om det är väldigt individuellt, att ha läst lite grundläggande tips och trix.




Engla igår fm, med leksakstidningen och allt. Älska!

Idag ska det inte göras någonting alls egentligen. Ska vila mig, fixa med lite tvätt och städa undan lite. Bara slappa med andra ord. Har inte haft en sån dag på en hel evighet. I eftermiddag ska Freja, och Vega (som Engla direkt påpekar om man glömt nämna, stolt storasyster som hon är haha) hämta Engla på dagis, det är en pappa helg i helgen. Min helg på planlös, skönt.

Hörs sen!

Uppfostring, i min rumpa.

2008-11-06 | 18:15:30
Helvete vilken kväll. Engla har inte varit i sitt esse vill jag lova. Hon har skrikigt och gråtit om vartannat. Allt pga (den j*vla) mjölken. Hon tigger och ber om mer fast jag är nästintill hundra på att hon inte kommer dricka upp den, men jo visst, klart hon kommer, säger hon. OK, häller upp så får du dricka upp säger jag. Jaaa, nu är det väl över halvtimmen hon suttit med sitt glas. Hatar sånt här, balansgången är så svår. Uppfostring, vänner, är ta mig fan inte det lättaste. Man vill ju ta dem i famnen och säga "ojoj, förlååååt, va glaaad!", men hur bra skulle det vara på en skala?

Avskyr det här.

Hej.

Impulser

2008-11-06 | 09:30:56
Här om dagen, närmare bestämt i Söndags så gjorde jag ett ganska stort impuls inköp. Jag har inte tänkt egentligen att jag behöver en, men när mamma o Anders skulle åka och köpa en så följde jag med och köpte en jag med. Varför inte liksom? Haha. Ja, ni ser ju vad det är jag fick med mig. En Sony 32tums tv. Fin. Jag är inte så highteck men den är fin på kanterna och står fint på sin lilla fot.



Ganska trevligt va? Kanske ska få upp den på väggen, om det går. Vet inte om det finns balkar bara.

Hela morgonen så jag har jag och E kikat på Peter och Petra och nu sitter vi och äter fulleburre och Engla "läser" sin Toysrus leksaks tidning, kanske det bästa hon vet just nu. Allt som är rosa pekar hon på och säger "den vill jag ha i julklapp!". Det blir en dyr jul.

Kärlek till er (och Liza lite extra)

med rosett i håret

2008-11-05 | 20:40:01






Engla min Engla! Glad som jag vet inte vad var hon vid hämtning idag. Jag fick krypa till korset och be om ursäkt för mitt sura beteende imorse dock. Mitt val, hon mindes det nog knappt men mitt samvete gnagde lite lätt. Egentligen ingen stor grej, men jag stod och "åååååh,gggrrade" mig framför henne och hon såg att jag var av och irriterad. Allt pga min sömnbrist (som jag i natt/kväll ska ta igen).

Hemma gjorde jag Englas favvis med stuvad makkisar och stekt falukorv, och vilken klassiker sen. När näsan skulle tvättas och jag ser torkat blod berättade Engla att en pojke på dagis stoppat upp en pinne i henne näsa, hm? Lite förvirrad ringde jag till dagis och ville ha detaljer, jag menar när Engla säger att hon blödit näsblod och allt så vill jag ha informationen! Hatar när kommunikationen brister, även om det nu kanske var en hyffsat liten sak. Engla ska inte behöva komma hem och berätta utan jag vill veta allt när jag hämtar. punkt.

Sova kanske? Hm.. känns lite tidigt.
Liza, lever du? Har du blivit skjuten på gatan av en ligist (sånt händer alltid i Amerika har jag hört)? Berätta allt.

filippa-k.com

2008-11-05 | 10:31:56
Som jag skrev förut så gjorde jag ett jobb för Filippa K hemsida i måndags. En konstfilm som handlar mycket om ljus, refklektioner, hud, närbilder och dova färger. Väldigt väldigt vackert tror jag det blev. Jag är den enda "människan" i filmen men sen är det en del föremål i fokus. Jag fick ligga naken (sånärsom på ett par små trosor och ett litet lakan) i en säng, jag går från sovandes till nyvaken och ljuset spelar över lakanet och senare över min hand. Åh. Jag blir ltie varm av att tänk på det.


Daylight by Igor Zimmermann.

Bilden är från en av hans tidigare filmer som jag tror ligger mycket till grund för den här han gjorde med mig.

Har en kort, kort film på när jag ligger där i sängen från min mobil som jag kan lägga in i detta inlägget ikväll. Den färdiga filmen kommer ligga på Filippa K hemsida, jag tror inte det dröjer länge. Jag hojtar.


Filippa-k
by emslo

Sommar.nu.tack.

2008-11-05 | 09:12:21
Fy som jag sovit dåligt i natt. Rikgit uselt. Vet inte om det var Christian som vred sig så jag inte kunde somna eller om det var Engla. Jag har nog aldrig inte somnat, men igår somnade jag inte ens, var vaken till långt efter midnatt. Kanske inte det ideala när man ska upp 06.00 och vara på jobbet (SJR) senast 8. Är iaf här nu och ska snart klämma i mig en gigantisk macka. Det hanns liksom inte med imorse med all påklädnad och allt. Engla fick ta mackan och yoghurten till dagis, vilket faktiskt är rätt uppskattat.

Ganska så exakt nu så sitter min vän på planet och är påväg långt långt bort. Hon ska korsa Atlanten och bosätta sig i New York det närmaste 2 veckorna. Gulp. Små tårar trillade ned för min kind när detta slog mig igår. På tåget och allt. hm. Sen kanske det inte blir lättare när en vän sa till mig "vad ska du göra då?" som att jag inte hade något att göra nu när Liza farit iväg. Fast när jag tänker på det så kanske det inte finns så där överdrivet mycket att göra..



Fick dessa bilder på mailen för någon dag sedan. De är från i sommras när vi satt på mariatorget och hade kalas för Isabell som blev 3. Tycker dom var somriga, härliga och jaa, lyckliga. Jag vet inte, men det är något visst med sommaren. Jag vill ha den igen.

dimma.

2008-11-04 | 09:33:59
Förra veckan var hetsig och nu har tröttheten tagit över och jag går runt som i en dimma. Är så seg så det inte är sant. har väl antagligen med den lilla sömn jag fått den sista tiden. Allt kommer i kappm eller hur?

Igår gjorde jag en "konst film" för Filippa K hemsida. Ska självklart lägga upp när den kommer ut och allt sånt. Tror att den blev fin. Det var mycket ljusspel och ryggtavlor.

Imorgon åker L till Nevvan och jag ska snart möta henne för att panik shoppa det sista nödvändiga. Måsteockså fundera ut vad det är hon ska köpa till mig. Men det får bli sen. Frukost och kaffe väntar.


Lina, älskad och saknad. (ej död, bara ute i världen och jobbar)