my new skin

2009-03-30 | 15:33:58
 



 



 
moí in Whyred.


I Lördags var vi ju som känt i stan. Vi åkte dit direkt efter jag slutat jobba, vilket jag för övrigt bara behövde gör i 2 timmar. Whyred hade en utförsäljning i Sverige huset på Hamngatan och satan i gatan vad grejer dom hade! Jag brukar alltid tycka att sådana utförsäljningar är hypade och att de egentligen inte finns ett vettigt plagg att fynda. Men här ni, här fanns massor! Tyvärr så var det inte bara vi som tyckte att de var ett bra lördags nöje utan halva Stockholm var där och drog i högarna. Engla sov som en liten stock i sin vagn hela tiden när vi var där. Hon vaknade så tidigt på morgonen så det var inte konstigt att fröken behövde sig en lite powernap. Annars sover hon aldrig på dagarna. Men nu passa det sig prima ballerina!

Fann i vilket falls som helst 3 tighta fodral i olika modeller och färgställningar samt ett par schyssta shorts till C. Blev inte heller ruinerad som jag hade blivit om ja köpt allt för orginal pris (ca 4500:- hade kalaset gått på). Grymt är ordet ni söker.

diffust.

2009-03-30 | 08:53:40

jag.


Stress, stress. Engla sjunger på övervåningen och jag slänger i mig yoghurt. Är inte livet härligt?

Idag har jag massor av saker att uträtta. Gå på ett super viktigt möte, lämna tillbaka 2 par skor och ett par fel köpa tights. Sen kanske det viktigaste av allt. Fara till Farmor som ligger på sjukhus. Har snickrat ihop hennes album med bilder från i sommras som jag framkallade för en tid sen. Det blev fint, om än lite kladdigt. Som sagt, streesssss! Sen en hel hög med andra saker som jag har för bråttom för att skriva.. haha.

(fler bilder på fodralen jag köpte kommer upp under eftermiddagen!)

bonde?

2009-03-29 | 20:48:43


 
jag, idag. Söndags slapp.


Har
varit en lugn och mysig dag. Har umgåtts med Lina fina, hennes pojkvän och Engla. Engla har sjungit iprincip hela dagen. Något hon alltid gjorde för något år sedan men sen slutade med, men nu har hon börjat igen. Tycker det är så gulligt när hon sjunger det hon hon ska säga

- Maten är sönder, maten är sönder, varsåååågod, nu är det mat!



Vet inte om hon syftade på att jag "lagade" maten och att den va sönder? Haha, men rolig är hon iaf.

Nu ska jag mysa med C som förövrigt fått tre par nya skor av moí idag! Ibland är jag rätt snäll.

dn söndag

2009-03-29 | 10:21:49

 
 
dn.se

I dagens Dn, Söndags bilagan så ser ni denna skönhet. Min fina Lina såklart! Dock så måste jag erkänna att de inte var det bästa bilderna, rent ljus, bakgrund och styling mässigt. Bild serien skulle handla om vårens trender och jag vill inte påstå att dessa tilltalar mig det minsta. Men ja ja, Lina är ju med och det gör ju såklart det hela bättre!

För övrigt så åker Lina till Nevvan imorgon. Hon ska jobba där till Juni. Jag hoppas innerligt att jag kommer iväg och kan hälsa på henne. Bäst att passa på när man har gratis boende, haha! Sen kommer jag självklart sakna henne och det är lång tid att vara borta.. fast man börjar vänja sig.

fredags bilder

2009-03-28 | 08:44:27


Snövit is the shit.



Sleeping beauty.

 

Moí och mitt nya halsband.



Lina fina!



Min älskade kjol, köpte en i mörk blått också, (finns på rea om ni är intresserade!)



Och mina strumpisar fick en maska, och en till, och en till.. hm..


march27th

2009-03-27 | 23:46:24
Åkte direkt och hämtade upp Flingan efter jobbet och ut i snöstorm med kassar, vagn och en oförberedd mamma i högklackat it was. Begav oss direkt till Lina för lite födelsedags firande och mys. Engla har lekt Allan och visat sina färdigheter hela långa kvällen må ni tro. Sen stupade hon i säng vid åtta tiden och ligger nu här brevid mig med ruffsigt hår och mätt mage. 

Fröken äter ju 2 flaskor välling när hon ska somna/sover samt en flaska under natten/morgonen. Trots det så äter hon faktiskt kalas bra hela dagen också. Konstigt egentligen. Men det är inte mitt påhitt med alla välling turer (innan var det upp till varannan - var tredje timme) utan Englas läkares. Så länge hon VILL ha vällingen på natten och ber om den så är det bara bra för henne att hon får i sig den extra näring som det faktiskt ger. Engla äter ju ingen vanlig majsvälling eller liknande utan en recept belagd välling från apoteket som heter minimax. Luktar och smakar skit, men E har nog vant sig för hon gluffsar in.

Strul med blogg.se (är det inte alltid?) så inga fler bilder vill dyka upp. Försöker slänga upp dem imorgon bitti.

Hm.. Engla snarkar högljutt...



Vet inte hur snövit - lik denna pose är..

Ord som värmer.

2009-03-27 | 20:47:26
Engla lägger sig på madrasserna som är utläggda på Linas golv mellan vägg och hennes egen säng. Hon skrattar och suger i sig vällingen. Hon är sådär glad, trött och loj. Hon lägger sig på sidan och säger:

- Mamma ta flaskan och ställ den på hyllan.

Jag gör som hon säger och håller henne sen i handen tills hon skrattar och lägger sig tätt intill.

-  Du är Miiiiiiiiin mamma, mamma...

- Och du är min Engla!

- Mm, det är ja verkligen...

ziggazigga

2009-03-27 | 14:34:03
Är rätt seg idag. Om möjligt så är det ÄNNU mer som rör sig i huvudet nu än igår. Fantastiskt hur mycket som får plats egentligen. Men jag har fått lite viktiga saker uträtta och det känns bra och skönt.

Ska snart åka o hämta pärlan, hon blev väldigt överasskad när jag ringde förut till dagis o sa att de va ändrade planer och att jag skulle hämta. Hon sa med sin baby röst att "m m, mamma du ska hämt". Loveli. Ibland får man styra om skutan och lägga planer och andra saker åt sidan. Engla kommer alltid i första hand och är prio numero ett! Håller på att styra om lite annat också så helgen ska bli bra, och det blir den såklart.




shoeshopping, again

2009-03-27 | 08:51:46
Jag vet. Jag är en lite syndare! Men jag har till mitt försvar att jag köpte ett par skor tidigare i veckan (ja, nej jag har inte nämnt dem här i bloggen) som jag faktiskt ska lämna tillbaka. Och de kostade precis lika mycket som dessa som jag hittade igår och som EGENTLIGEN var de jag ville ha från början men inte hittade. Oj så komplicerat. Och undrar varför jag känner att jag måste försvara mig? Kanske för att C påstod att jag var sjuk här om dagen. Mindre roligt, men kanske jag har tur och att han sa det med glimten i ögat. Eller inte.. hm.




pix.


Är dom inte hysteriskt fina och färgen är lite så man spricker? Som Liza skrev i ett sms:
 
"Sjukt fint med bruna fötter o rött nagellack!".

Håller med, kanske dagens sanning?

how you doin.

2009-03-26 | 15:09:01
Sådär ja. Nu kan ni alla söta läsare komma tillbaka hit, utan lösen. Weihoo!

Är toppen seg idag, kanske mest beror på de glas vin jag drack igår eller också på sömnbristen som rått det senaste dagarna. Jag har mycket som springer runt i huvudet och tankarna jagar varandra. Det är mycket som ska falla på plats inom en snar framtid och det känns faktiskt enbart bra och positivt.

Schemat för kvällen är enbart mys. Har inte ork för annat och mina näsa är täppt som bara den. Längtar efter att få igång smaklökarna igen. Känns helt omotiverat att sitta och trycka in godis i munnen och inte känna ett uns av smak. Bara konsistens. Men ändå gör jag de, ändå fortsätter jag. Hm.




Chanel. Mina kopior ska lätt åka på snart!

maniac

2009-03-26 | 09:48:08

bild


Jag är sko manisk. Det är en väldigt trevlig mani egentligen och om man har tur, tur, tur som jag har (ibland, dock mycket sällan) så hittar man riktigt billiga shoes som ser både fancy och dyra ut. Precis som dessa på bilden. De är från forever21 och är nu påväg hem till Josse, haha. Stackars Josse som bor i Nevvan kommer inte få det lätt nu när jag och L insett att det är riktigt smidigt och lätt att beställa hem skor till hennes adress (man slipper tullen osv). Självklart dröjer de ju lite innan vi får dem men va sjutton, de är ju sommar skor och J ska ju hem innan den dragit igång på riktigt!

för er tio.

2009-03-25 | 09:11:40


Tjoho, mina typ tio läsare. Det blev en minst sagt drastisk minskning på läsarfronten sen jag låste. Hm, weird. Not! Men ni förstår säkert och är det någon ni vet som vill ha lösen så är det självklart bara att ge det, så länge ni vet att personen inte kommer stalk me, vill säga (hör ironi).

I Söndags var vi och hälsade på en liten nyfödd krabat. En underbart söt liten tös vid namn Alexia. Fy fanken så söt och liten. Förstår verkligen inte att Engla var 1KG MINDRE, helt stört. Man glömmer fort.

men inte mellan oss.

2009-03-20 | 09:17:18
Vilken trist morgon att vakna till. Grått väder och fortfarande kyligt. Visst att det är tiptop när solen tittar fram och man får någon sekund av värme i ansiktet, men annars tycker jag vi kan skippa det här mellan spelet och hoppa på den riktiga våren nu. Vill vakna och med säkerhet veta att det räcker med ett par byxor, en jacka och ingen halsduk. Nu svettas man som en idiot eller fryser som en toka, inget mellanting.

Somnad lycklig igår, igen. Du är så fin så de gör lite ont i magen och Du får mig att känna mig lugn och glad. Jag fick panik men att ha någon som direkt kan få en att känna sig bättre till mods och se saker ur ett annat perspektiv är ovärdeligt.

Dagen då. Fredag var det visst! Hjälp vad tiden springer iväg. E är hemma idag, mysigast så när jag ändå är ledig. Vi ska nog inte göra så mycket, kanske åka en sväng till Lina? Beror på om hon vaknar någongång, fröken var ute på upptåg igår och hon lär inte ha repat sig än. Och sen ikväll har jag ingen plan, planlös med andra ord. Vill gå på bio, dejt, något sådant. Vill känna Din närhet och hålla hand som att jag var fjorton igen, det vore den ultimata fredags kvällen.

 
En ängel i soffan.

Ps. Har hittat laddaren så nu sjutton bullar blir det bilder igen!

lateatnight

2009-03-19 | 22:10:10
Wow, är helt tok slut. Verkligen utpumpad! Har inte varit mycket alls på jobbet (det är ju dagen innan the B day) dock en hel del trevlig människor som jag pratat länge med. Alltid roligt när folk är pratglada och man inte har så mycket att göra. Man kan verkligen ta sig tid för varje kund och nästan lära känna folk lite granna. Mys!

Nu håller jag på att städa iordning på rummet, snosa på min lilla och packa in några presenter. Jag menar, det är ju inte varje dag man får barn och det är inte varje dag man föds. Och det ska firas! Förhoppningsvis så kommer ja iväg i helgen till Uppsala för att hälsa på lilla Alexia (och Sandra och Alx, såklart) som föddes i vecka. Åh, va länge sen jag träffade en riktig baby baby.

Imorgon är jag ledig. Blir sovmorgon och stor frulleburre med Engla banan. Hon är verkligen en hejare på att äta frukost för tillfället, och alla andra mål också för den delen. Hon har verkligen lyckats äta upp sig från sin magsjuka för 3 veckor sen. Lilla hjärtat. Senare vet jag inte riktigt vad som händer. Får se, kanske något överasskande och spännande.. eller kanske inte.. den som lever får se!

Nu kallar sängen och jag måste påminna mig själv om att leta fram min kamera laddar imorgon så ni får lite nya bilder!!




this time I know it's the real thing

2009-03-19 | 10:24:56
 
Lilla björnen ca 1.5 år

Min kväll igår var mysig. Väldigt mysig. Dagen idag har också börjat bra och nu ska jag snart bege mig till Stinsen och jobba, men först lunch med Lina. 

Hade egentligen ingen tanke på att jobba idag men hon som jag täckte upp för i Tisdags är sjuk även idag så det är bara hoppa in. Bra för mig så jag får lite pengima! Ska kika runt och försöka hitta en fin present till lilla Alexia som föddes igår. Hon behöver lite girlpower kläder har jag en känsla av eftersom mamma och pappa trodde hon skulle titta ut i form av en liten pojk, haha.

Jag vet inte vad det är som gör att allt är så bra nu, att allt fungerar och flyter på. Det känns som jag förstått mig på saker nu som jag inte gjort innan. Om hur saker ska vara. Jag är lycklig med settet jag är på och hur jag behandlar folk i min omgivning. Jag är nog mer omtänksam och glad. Verkligen mycket gladare och jag tror folk märker av det för det känns som att också jag uppskattas på ett nytt sett. Aja, massa strunt prat som ingen egentligen begriper sig på!

Love!

Lucky 22.

2009-03-18 | 16:15:27




 


Fyllde år för en vecka sen.. Ganska så exakt. Det var en väldigt fin och kalasig dag. Man blir lyckliga av sådana dagar och jag tycker man borde fylla år lite oftare, på hösten också, kanske. Det är så grått då och en födelsedag livar upp!

Det man inser när man fyller år och under andra högtider är hur många personer runt omkring än som man har som faktiskt tycker om en och bryr sig. Det är rätt fantastiskt egentligen, och samtidigt konstigt att man inte oftar uppmärksammar det. Men man är väl inrutad i mönster och ser inte allt fint och bra man faktiskt har utan ibland blir man rent av trött på det. Men jag menar, halå, att få en flaska champagne, god glass och världens godisskål sent på kvällskvisten är inte dåligt det! Det är dom små sakerna, i vardagen, som gör det. Det är dagens sanning.

Idag har jag gjort fina saker med bästa Lina hela dagen. Strosat, shoppat och fikat. Hämtat min docka tidigt och bara almänt myst runt. Men det är inte slut här. Kvällen bjuder på mys med Någon och bio också. Kan man ha det bättre? Nä, trodde inte det heller.

friday im in love

2009-03-17 | 08:33:54


Jag är seg startad, jag vet. Men det har varit en brist på internet uppkoppling här. Nu fungerar det helt från ingenstans och har jag nämnt hur mycket jag älskar tre? Inte, konstigt.

Helgen var super fin. Bodde hos Lina och mös mest hela dagarna. Lördagen bjöd på en bula och en tappad dator, kanske inte det ultimata. Men men, i fina vänners sällskap gör det inte mycket.

För tillfället är det någon som gör mig glad. Väldigt glad. Det pirrar i min mage och jag älskar att längta och sakna. Det är fint och otroligt underskattat.

Nu ska jag till jobbet, någon var sjuk så jag hoppar såklart in. Föresten så har ju polarn öppnat webbutik i dagarna, ta en titt vett ja!

shoegal

2009-03-14 | 20:21:34
Fin dag på alla sett och jag har känt mig tokigt lycklig. Lite sådär sprudlande som jag ofta gjorde förr. Vi har varit i stan, tokat hemma och köpt skor.

Efter Linas visning så insåg jag ganska snart att mina skor (dessa) var trasiga och att det krävdes en reklamation. Dom hade spruckit i platån på flera ställen och jag har ingen lust att pung ut 1499 för ett par skor som spricker hipp som happ. Så off to toppan och en reklamation it was. Hittade somsagt ett par andra underbara skor som var snudden på fantastiska.






Topshop 1099:-

Bradshaw is still single and living in New York

2009-03-13 | 20:43:29
bild.

Jag älskar bröstvårtor. det är så otroligt vackert och sensuellt så det finns inte. Ville bara säga det. Nej, inte då!

Har varit ett par rätt omskakande veckor av händelse efter händelse som har vänt upp och ner på det mest. Men äntligen är jag på banan igen och livet är faktiskt ganska fint, om dock ännu snöigt. Vad hände med våren? Vi har pratat om den varje dag också gömmer den sig på det här viset. Engla är besviken och jag med. Värme vill vi ha, tack. E sa igår "mamma, det är faktiskt liiite varmt idag, men tyvärr inte vår varmt". Hon är så medveten och stor. Häftigt!

Juste, jag har fyllt år också. 22 styckern faktiskt. Fick fina presenter och en underbar kväll kantad av champagne, godis och ben & jerrys. Love it (Juno sound).

Helgen blir inte som planerat men när blev det de senast? Men den kommer bli fantastisk iaf. Imorgon är det visning på NK för alla som är intresserad. Min fina Lina ska gå och det är accesoarer som skall visas. Fint.

Love. Missed you.

Torsdag

2009-03-05 | 19:36:19
Har varit iväg hela dagen idag. Varit i staden med Lina och varit på lönesamtal på jobbet. Det går bra nu, jag gillar den frasen och hade gärna velat säga det. Men det går inte. Det är för mycket. Jag känner mig lycklig, faktiskt. Men det är alldeles för mycket som händer som jag inte har kontroll över. Som ingen har.

Jag vill ha dig och bara dig alltid. Och du är också lycklig idag och förhoppningsvis i morgon också när vi vet. Kärlek.

ljus?

2009-03-04 | 18:45:08
Det känns lite bättre idag fast att det borde kännas sämre.

Varför har livet en tendens att slänga på en alla världens problem på en och samma gång? Kan det inte vara lite utspritt så hjärtat, hjärnan och magen får följa med?

Ska och träna nu med syster. Gjorde det igår med. Känner på mig att jag kan bli något av en narkoman på ämnet. Har pratat med min K idag, blev lycklig över framtidsplaner! För vissa måste det verkligen vända. Nu, nu, nu. Med all rätt.


mi.

dramaqueen

2009-03-03 | 15:12:07
Det finns saker som folk kan säga som får en att se ljusglimtar. Så som en komplimang eller en liten historia "apropå". Jag blir glad av det och för en sekund glömmer jag. Sen kommer det igen. I magen, i hjärtat och i huvudet. Den där påtagliga medvetenheten som är så översvallande så ord inte räcker till. Jag måste repa mig, men vem begär det av mig efter en dag, inte jag iaf.

Jobbar idag, med syster. Känns fint och bra för folk är så otroligt trevliga och ömsinta. Hann med en sväng på stan på lunchen och jag kände mig nästan vanlig. Precis som hon som gick förbi med pälsen eller hon med de galna skorna. Nästan. Fast på insidan är jag inte som någon, jag är liksom ett öppet sår som blöder och varar. Det tar inte slut och det svider och värker.

Jag har så mycket frågor och så mycket att berätta och visa. Min nya kjol och mina blå shiffong tröja. Dom är jätte fina, jag lovar, vill du se? Inget svar. Nej för det finns inget, det är inte. Bara tomhet och luft. Allt som var då är inte nu. Men jag vill att nu ska vara då så jag får göra om det. Göra det bäst och kontrollerat, lägga band på mitt inre agg och känslor som egentligen inte var för dig utan för mig. Jag vill bearbeta det rätt, inte fel. Bara vara rätt. Och jag kan det nu, men nu är det tomt.

Vad gjorde du idag, varför har du stängt av? Inte för att kontrollera utan föra att jag är genuint intresserad och vill stötta dig i vad som är jobbigt och vad som är svårt. Vara den axel som jag alltid fått vara, ditt levande bollplank med idéer och tankar. Men jag vill också hör glädjen i din lite små hettsiga röst när du vill berätta något nytt, något spännande. Dina utsvävningar om framtiden och de materiella ting som sätter cravings i dig likt något jag aldrig skådat. Jag vill ge dig allt jag gav förut och lite mer.

Fy vad jag är melodramatisk. Men jag får vara det. Så det så!

tröstshopping

2009-03-03 | 10:58:12

bild


Någon som hört om fenomenet? Jag verkar vara en jäkel på det. Men det finns liksom ingen glädje i det som förr. Det känns bara praktiskt, inte glatt. Jag vill vara glad, sprudlande och kärleksfull. Jag vet att jag kommer tillbaka till det och jag önskar att du kommer med det.

Blev iaf prinsess saker till en prinsessa som alltid är glad.

slut

2009-03-03 | 08:11:11
Det har varit en tuff helg. Den började smått kaotisk på fredags natten och igår så gjorde jag och min pojkvän C slut. Ett slut som inte är byggt på brist av känslor eller något liknande utan enbart pga att jag har betett mig dåligt de sista 2 månaderna. Jag har mått så dåligt psykiskt och gör man inte allt för ofta de felet att den som är närmst får ta smällen?

Jag mår hemskt efter det här och jag hade inte velat något mer än att jag fick en chans till, men jag förstår min C som inte orkar mer. Inte nu iaf. Man vet inte var framtiden bär oss och jag hoppas så otroligt innerligt att han endå kommer vilja vara med mig. Trots mina brister.

ni har säkert förståelse för att jag inte är på topp nu utan helst gråter och gräver ner mig. Sån är jag.


.....

2009-03-01 | 17:33:49
jag älskar dig mest.
du är mitt allt.
och utan sitt allt, är man inget.
jag gör ALLT.