packning, again.

2010-06-27 | 09:35:58
nu är det fullt ös här hemma! vi försov oss lite efter en mysig kväll över hos jeannine, junie och fredde igår. engla och junie somnade skavfötters och sedan vid halv tolv så tog vi henne i famnen och begav oss hemmåt. dock så ledde de till försovning .. men men, what to do? trevligt var det :)

nu är torktummlaren på i 180, tvätt hänger i hela lägenheten, packningen är på gång och paj är bakad. idag ska vi nämligen upp till landet, dalarna men en tjejliga av släkten. det ska bli otroligt mysigt att umågs allihop, det händer inte allt för ofta som vi alla ses med kidsen och bara hänger :)

packningen då?
gah!


jag bööör nog börja nu .. ska trycka i mig ett par mackor, fixa ett par inlägg till och sen ta mig för det! eftersom väderkartan visar på sol sol sol så blir det en rätt så lätt packning :) engla har valt enbart klänningar men jag har även slängt ner lite shorts med mera. blandandra dessa nya shorts från h&m, jag älskar dem! riktigt söta och dressade.


nya! shorts 149.-

happy weekend!

2010-06-26 | 19:18:42


hoppas ni alla njuter av det fina vädret och har det underbart som vi ♥
puss

midsommar

2010-06-25 | 08:41:42
nu mina vänner ska vi bege oss till hedemora, upp i dalarna en sväng. vi ska tillbringa kvällen och natten där i gott sällskap, god mat, skratt och en krans? ska bli otroligt mysigt att åka på en lite roadtrip, jag tror att jag nästan alltid varit hemma på midsommar :)

hur gör ni?
ska ni fira hemma i solen eller bege er bort?

engla mitt ♥ är hos mormor och nannie. igår när det gick upp för henne att hon skulle stanna så blev hon som en lite studsande sol! det är inte att glömma att de faktiskt är hennes 'barndoms' hem, hemma hos mormor. det kommer jag aldrig ta ifrån henne .. så länge hon uppskattar att vara där och vill det så kommer hon alltid få det.

nova ska också komma över och leka med engla idag och sova över till imorgon. jag kan bara tänka mig hur dessa kiddos kommer hålla liv i luckan och hålla mormor o nannie underhållna ;) vi kommer väl komma hem imorgon eftermiddag så då blir det till att hämta lillan och hem och packa om väskan!

på söndag åker vi nämligen till dalarna åter igen men då till vårat landställe i smedjebacken. vi blir en lite tjejliga som åker upp och det ska bli mys! jag ska hinna slänga ihop en köttfärspaj tills vi åker också .. not to self.

gladmidsommar mina söta fina läsare ♥

hets.

2010-06-24 | 11:11:13

älskar våra nya lakan!

känns som att livet alltid blir lite extra hektiskt innför semester tider. jag har upp över öronen med grejer att hinna med, känns det som, men jag kan inte riktigt ta på det? det jag måste hinna är väl att njuta av värmen, livet? varför gör man inte det mer. man lägger mer tid på att oroa sig, iaf jag.

idag ringde jag till min vårdcentral på morgonen. mitt hjärta har spökat lite den sista tiden och jag känner mig riktigt orolig. hjärtat är ju inte riktigt att leka med .. dock så fanns det ingen tid förens nästa vecka då vi är i dalarna och över helgen är det såklart stängt. ush, ska inte tänka på det - njut av livet ..

plåtningen som jag gjorde i tisdags gick super bra! dock så var det inte för DN utan SVD, så det kan gå :) det kommer vara en bilaga som kommer ut den 13 & 14 spetember så ni som prenumererar får hojta till om jag dyker upp :) det var någon tidning om karriär och jobb. jag ser tok preppy ut ska ni veta, tss.

idag är engla hemma hos mormor och nannie och badar och leker. nannie hade ledigt och engla var inte sen att haka på att vara där och mysa :) hon kommer stanna där till lördag och fira midsommar framför poolen och dansa runt stången (eller midsommar granen som engla säger). jag och c ska upp med några vänner till dalarna och ha det trevligt. tanken var att engla skulle med men som ensamt barn där kom vi fram till att de blir roligare hos mormor där även nova kommer vara.

nu måste jag göra mig iordning, idag jobbar jag 13-20 och har en hel del att fixa med innan jag ska bege mig. bädda sängen kanske? ser ni btw att det är våra nya ellos lakan som jag beställde? älskar dom!

gårdagens

2010-06-23 | 09:52:54


igår var första dagen för engla på dagis på över 2 veckor! hon var överlycklig när vi satte oss i bilen och begav oss bort. det har börjat gå över till semstertider på dagis så de har slagit ihop de tre avdelningarna till 2 stycken. i vanliga fall är det över 50 barn på englas dagis men nu börjar det smyga sig neråt och igår var dom 30 stycken.

engla, jag och en hel lite tjejliga av min mammas sida av släkten ska bege oss upp till dalarna och landet på söndag. så för engla blir det enbart dagis idag och sen ledigt i 1.5 veckor. sen ett par dagar på dagis och sen iväg till gotland i en vecka :) härligt att mellanlanda lite på dagis kan jag tänka mig, leka av sig lite och träffa kompisarna :)

gud nu insåg ja att jag kommer få urusel lön i juni-juli .. haha, fast jag har tagit ut en hel del mammadagar också så jag savear upp det me det :) och vad är pengar om man aldrig är ledig? i slutet av juli och hela augusti så ska jag jobba som ett litet djur :) hoppas de är just då de blir dåligt väder :P

klänning po.p
skor h&m
diadem h&m
kofta po.p

ett sista försök

2010-06-22 | 08:09:55


den här smått fantatiska lilla jumpsuiten köpte jag till engla för flera flera veckor sedan då den kom in till butik (polarn o. pyret). dock så fick jag inte den bästa responsen från min kräsna dotter som slängde ur sig "mamma .. jag hatar den!" när jag kom hem och glatt visade upp den, tji fick jag .. den fick åka tillbaka igen.

i söndags när englas pappa lämnade henne på jobbet så hade vi fått tillbaka en retur på just hennes storlek, den har nämligen varit så slut som den kan vara lääänge. jag gjorde ett sista försök och frågade om hon inte kunde tänka sig att ha en sådan? "joo, det kan jag" fick jag till svar. "jag vill ha den imorgon".

hm .. ?

ett nytt köp fick det iaf bli och imorgon när det är min dag att välja kläder ska jag banne mig välja denna, den är ju så underbart fin!!


jumsuit polarn o. pyret

lindex plåtning

2010-06-21 | 21:27:47
imorse var det smått omöjligt att få engla ur sängen! hon låg och snusade tills det var 30min tills vi skulle gå! vi som alltid brukar har lugna och stressfria mornar fick oss en riktig hetsig en! jag har en förmåga att gå upp flera timmar innan jag behöver gå men det resulterar ALLTID i att jag gör allt väsentligt som att borsta tänderna, smeta mascara och äta frukost precis innan vi ska gå. haha! bra där.


väl uppe och på språng så tog vi oss till söder och englas plåtning för lindex. det blev en rolig dag och engla träffade stora tjejer som hon lekte med. av någon anledning så proppsade hon på att kalla dem damer eller kvinnor!? det var altså kanske 9-10 år .. hm, skev bild min dotter har på damer/flickor/tjejer?

imorgon är det faktiskt dags för mig att bli plåtad för DN. jag tror det var en bilaga, eller framsida på en bilaga om jag inte minns fel? känner mig lite nervös faktiskt. det senaste 10 gångerna så har det ju varit engla som blivit plåtad eller jag och engla tillsammans .. men det var ett tag sen jag blev plåtad själv..


dagens by engla

2010-06-21 | 20:32:07

kofta polarn o. pyret
tshirt polarn o. pyret (rea nu!)
kjol polarn o. pyret (rea nu!)
strumpbyxor sonia rykiel för h&m
skor puma

puss!

2010-06-21 | 20:21:38

måndag?

2010-06-21 | 07:28:58
godmorgon!
gud är det måndag idag?

idag känner jag mig smått vecko -och dag vild. när vi var nere i PB så tappade man liksom fokus på tiden, man vara bara och somsagt så kunde vi äta middag vid midnatt om vi så kände. det är inte helt lätt att direkt hitta tillbaka till vardagsrytmen, även om vi bara var borta i 6 dagar ..

igår kunde jag inte somna förens klockan passerat 00 på långa vägar .. jag låg och tänkte. kände alldeles för tydligt hur mitt ♥ slog och då kunde jag inte ligga stilla och sluta koncentrera mig på det .. åh! hatar när jag blir sådär. idag var jag iaf uppe med tuppen och har redan fått i mig äggmackor och kaffe.

idag ska engla gör lindex. vet inte alls vad det är för bilder, bara att det är halvdag och på samma ställe som hon gjorde h&m sist. kommer säkert bli kalas! kameran följer såklart - som alltid, med oss. kanske att jag bör väcka fröken? vi ska vara i stan till 9.00 .. ah .. också var det de där med den knepiga rytmen ..




på dagtid bodde vi i bikinis och låg fastkilade vid poolen. till kvällen blev det klackar och partystass!

living the dream

2010-06-20 | 22:52:36





det finns inte så mkt mer att tillägga dessa bilder mer än att vi bodde helt fantastiskt! världens terras, utsikt, området .. you name it! känner mig lite lyrisk som fick komma iväg dit. tur man har med c släktingar ♥ vi hyrde nämligen lägenheten av hans morbror! tack ronnie!

nu ska vi ta och sussa här hemma. efter 30års festen igår så känner vi oss lite lagom möra och imorgon är det dags för lillan min att jobba för lindex. halå? vad hände, känns som vi springer på saker stup i kvarten nu!? och ja, jag ska igen understryka att engla gör fotojobb så länge HON tycker att det är kul. jag sitter ju mest på sidan och kuckilurar :) glad blev hon iaf när jag sa att vi skulle iväg igen! också hinner vi mysa lite extra ♥

ett annat jobb som dykt upp är ett för DN (dagens nyheter) som jag faktiskt ska göra. det är på tisdag, halvdags jobb med hyyfffssaaad lön :P ibland ska man ha flyt .. tror det var en framsida för någon bilaga .. tror ja ..

V ♥ D

2010-06-20 | 20:40:05

i vårat kök, smått ironiskt, men hey why not ? ♥

ja, igår så gifte sig altså viktoria & daniel - äntligen! vilken uppbyggnad och vilket stohej det har varit runt hela bröllopet, det känns som det var en hel evighet sedan de förkunnade sin förlovning, men nu är det altså över :) eller starten? beror på hur man ser det ..

jag som hade lyckan att jobba igår missade hela direktsändningen men jag har försökt uppdatera mig med bilder osv. ikväll visas det tydligen något form av sammandrag? som vi tänkte försöka se. min man såg dock bröllopet och hade tydligen inte långt till tårar .. helt sjukt egentligen hur man påverkas och blir känslosam inför dessa 'främlingar'.

för ett tag sedan så fick c idén om att köpa oss en bild på paret och nu står dom, lite stelt, i vårat kök ♥ haha! människor har ju i alla tider haft bilder på kungligheter på väggarna så varför ska inte vi ;)

nu har jag just lagt min älskade lilla engla i sin säng, läst tre sagor och bullat upp med gosedjur omkring henne. gud så skönt det är att ha henne hemma igen!! jag har längtat ihjäl mig och efter en mysig kväll med god mat och många skratt så kan jag inte annat än sitta och le i soffa. trots att c tvingat mig se fotboll ...

back from paradise!

2010-06-19 | 10:23:45
igår landade vi på arlanda efter en fanastiskt skön semestervecka i puerto banus - marbella! jag tror inte ni kan föreställa er hur skönt, lugnt och mys vi haft det. vi har vaknat vid 10 snåret varje morgon, gått ner till lilla butiken på hörnan och köpt färskt bröd. ätit en snabb frukost och sedan begett oss ner till poolen.

där har vi legat och njutit i några timmar under den mest klarblå himlen! :) vädret har verkligen varit på vår sida. sen har vi ätit lite lunch vid sisådär 16 snåret, semester tider jajjamensan! en kväll åt vi middag vid 23.30, haha, helt sjukt egentligen när man tänker efter men där nere levde vi verkligen i en helt annan tidsrytm. sola & bada på dagarna, kalasa och dansa sena natten och sen upp igen, underbart!

vi har varvat solfrossa med drinkar & skumpa på 'balkongen' (mer likt en terras på 40kvm!! se bilden för utsikten, åh!) killarna har fördruckit sig på kalla coronitas och spelat freesbe dagarna i ända, haha.

det var en dag, jag tror det var i tisdags? som jag fick smått panik och saknar engla så jag höll på att ramla av stolen och börja böla - fjantigt jag vet!! men det är en helt annan sak och vara hemma och hon är hos sin pappa men att vara långt långt borta och veta att det tar lååång tid att ta sig hem ger mig lite lätt ångest.

någon annan mamie som känner likadant??
eller är jag helt ensam som jag trodde ...

jag lyckades glömma min ena väska i bilen och självklart är det i den jag hade min kamera med sladdar och allt. så ja, ni får hålla er till tåls men ni kan räkna med ett ANTAL bildregns inlägg, fota har vi gjort kan jag lova! :)

nu är det back to reality och idag o imorgon ska jag jobba. jag har faktiskt längtat! för ni vet väl att vi har rea nu?? jag hoppas jag får fullt upp :) har verkligen verklige sett fram emot det, hur sjukt det än låter. visst är det underbart att bara vara, vända på dygn och inte ha några måsten men samtidigt så är jag en sucker för rutiner :) ikväll ska vi på 30års gallej och imorgon kommer min käraste hem ♥ fullrulle, yes!


den lilla blyga utsikten från terrasen (sorry för mobilbildsskitkvalité)

byebye värmen hello reality!

BYEBYE!

2010-06-12 | 06:53:58
nu drar vi från stan foks! wawawiwa .. eller något :)

ska bli super skönt att komma iväg .. min resfeber har lagt sig något .. men hej då so long! lägg till på bloglovin om ni vill veta när jag är back in businiss!!


ni får njuta av min vackra dotter ♥

resfeber

2010-06-12 | 00:17:29
ush nu har jag satt mig till med världen resfeber .. varför? varför kan jag inte bara, som alla andra, se fram emot att flyga, se fram emot att komma bort .. långt bort? jag får just nu enbart en klump i magen, en stegrande kramp som brusar igenom kroppen .. jag vet inte om det enbart handlar om min senaste flygupplevelse eller om det grundar sig i annat? jag vet att min flygrädsla har blivtit 100% värre sen jag fick engla .. men halå, hur mycket flög jag innan?

det är som att jag verkligen bereder mig på att vi ska störta, aldrig mer få komma tillbaka till våra nära och kära. det är ångest folk, ångest på HÖG nivå! jag föreställer mig hur vi sjunker mot marken, hur det där maskerna som det pratar om på  säkerhets videon faller ner och hur vi andas igenom dem till ingen nytta.

vi dör ju iaf
tänker jag

jag ska släppa det nu. jag ska koncentrera mig på englas ord idag "i love you gogo". vi har under flera år, ja sen engla kunde prata - töntat oss med att säga "i love you gogo" och "i love you lala" till varandra, helst samtidigt. jag vet inte alls var vi kom på det ifrån men nu är det stående här hemma. jag ska tänka på det och tänka att; 'herregud, folk flyger varje dag, hela tiden - jag är inte unik' .. jag är inte unik

jag har börjat få ordning på packning iaf. allt är, som jag ser det nu, i sin ordning. jag har med mig alla olika laddare, kläder, smink, solkrämer, pengar, pass .. och ja? allt annat som är bra att ha med sig :)

samtidigt som jag sitter på min ångest så längtar jag något otroligt efter att komma iväg på en riktig sol & njutar semester. jag tror verklige att det är just det vi kommer göra där borta. njuta, sola, bada? och ha det allmänt bra :) jag vet inte om det finns bättre semestrar än så? det var iaf länge sedan jag var på en sån .. åh!

packning!?

2010-06-11 | 18:39:19
gud det känns som jag smått missat att vi faktiskt ska åka imorgon. jag har på något knepigt vis trott att resa kommer gå upp i rök ju närmare vi kommer, men hey, det verkar inte så? ringde ticknet för femtioelfte gången för en stund sedan och jo visst, det fanns en resa bokad för oss, fortfarande :) haha.

det jobbigaste är att iochmed mina konstiga tankar så har jag inte alls planerat min packning. just nu har jag lagt fram lite grejs på sängen och ställt fram skor men det är låååångt ifrån klart. jag kan inte riktigt tänka klart och komma på vad mer jag ska ta med? jag kan inte föreställa mig värmen, klimatet och livsstilen vi lite checkt kommer byta till, haha.

semester livsstilen .. !

åh


men med några bikinis, shorts, basic tröjor, finare tröjor, byxor, underkläder och ett gäng skor - då bör jag väl vara all set? right? gah .. vi kommer ta oss härifrån vid sju tiden imorgon och planet går vid 9.45 .. aa! jag hoppas och håller alla mina tummar och tår att den här flygresan kommer gå en miljon gånger bättre än min förra .. mardröm!

nu ska jag återgå till mitt vin, godis och mina (englas .. men hon är ju inte hemma ju) cheesballs ..

så här ser du ut just nu hemma hos oss .. bör kanske kommit längre ..


torsdag

2010-06-10 | 09:48:17

engla fröken på h&m plåtning i veckan- min vackra fina unge!

åh, jag har sovit helt fantastiskt inatt - i min egna säng! det är något visst med att sova hemma, med sina egna saker & skit! jag fick panikryck igår kväll efter att jag och c gjort fajitas och ätit framför tv:n (är man barnfri så är man!) och började städa, plocka och tvätta. bra där! varför ska jag alltid få snilleblixtar vid sisådär 22 tiden?

idag är jag ledig och ska fortsätta med projektet tvätta, städa och fixa. jag ska ta mig an englas rum grundligt nu när hon inte är hemma. hon behöver ett litet städ-lyft! sen bör nog packa stå på schemat :)

ikväll har vi bjudit över finaste grannarna linda och björne på middag + vin. de sistnämna är alltid inkluderade i våra middagar, haha! jag har planerat att göra huvudrätt och efterrrätt, inget fancy men jag hoppas det blir gott och ska falla våra otroligt kräsna ;) gäster i smaken, tss.


2 dagar kvar till puerto banus!! final count down ..

new shoes

2010-06-09 | 09:48:47
finally så har jag fått mina lovely shoes! jag började precis bli lite orolig att min beställning hade blivit cancelled när det dök upp en avi i brevinkastet :) wawawiwa! det bästa är att det sitter som en smäck också. jag tror att dessa klossar kommer bli givna favoriter i sommar!

idag är jag super trött .. har drömt mycket inatt. blandannat att jag skulle föda, och gjorde det. att liza precis exakt innan mig fått barn och att vi båda var lite chockade och tänkte "vi bör nog köpa vagnar till dem .." sjukt? jag tror de är för att jag har kim på jobbet som jag snickesnackar graviditet med dagarna i ända och liza har en tjej på sitt jobb som hon pratar med.

vilket leder till att när vi ses så sitter vi och pratar om dem .. haha! också drömmer jag om det, fast lite skruvat ;)

nu ska jag göra mig ordning och plocka ihop våra saker här hemma hos christians föräldrar, de kommer nämligen hem idag :) skönt att få komma hem och sova i min egen säng! också är det lite jobb med hund, en vecka räcker! haha .. sen blir det fika med lina innan jobbet.

my new shoes! från tosphop

i love you!

2010-06-09 | 09:26:33


pants

2010-06-08 | 18:40:04


igår när vi strosade på stan så fann jag dessa byxor inne på zara och jag blev tok förälskad! mönstret är smått fantastiskt och modellen också för den delen. tror dessa kommer göra sig fin fint till både klackar och ballerinas/keds - som jag har idag.

nackdelen är dock att jag alltid jobbar i randig tröja, haha. mönstret + randigt är inte den grymaste a combos, haha, men men man får göra det bästa av det ;)

btw så har mina skor kommit på posten idag, som jag beställde för ett par veckor sedan! aah, jag håller mina tummar och tår att de passar. lär visa er senare i kväll ..

here we come!

2010-06-08 | 10:08:52

min vackra liza, du hittar henne här!

 

igår efter att jag lämnat av engla så tog jag och liza pendeln tillbaka till stan och traskade runt och satte oss på ute. det blev en flaska rosé, sur lunch för liza och en massa snack och skratt - som vanligt. jag älskar att jag och liza är lika på det settet att vi älskar vardagslyx, det är liksom livet! att man tillåter sig att ta en flaska vin, lyxa till det med en dyr & god lunch/middag osv.

vi snickesnackade om kommande helg då vi ska ta oss neråt europa till malaga och puerto banus! shit pomfritt vad skoj vi ska ha haha .. det blir jag, christian, liza och jonte. det kommer bli sol, bad och ja .. semesterlyx :) haha!

nu ska jag ut med frazer, vi är nämligen hundvakter då c föräldrar är nere i malaga just nu och slirar :) sen ska jag ta mig i kragen och klä mig i mina nya fina byxor och bege mig till jobbet. jag jobbar 13-20 både idag och imorgon eftersom jag inte har engla. gah .. hoppas det kommar massor med folk, haha .. tror vi det eller?

those dresses

2010-06-07 | 22:55:53

sommar tjejen!

engla är en enorm klänning fantast! jag tror inte att det har undgått någon av mina 450-500 besökare? haha. hon skulle helst ha klänning året - och dygnet, runt om så var möjligt :) dock så har vi ju som också känt en varannan dag princip hemme hos oss. engla-mamma-engla-mamma osv. tidigare var de = klänning-kjol/byxor-klänning ..

det går väl sådär just nu ..
jag gillar ju klänning jag också ;)

jag har dock funnit att h&m gör grymma vardags klänningar till ännu grymmare priser. som den hon haft idag exempelvis, eller den här. det har kostat mig knappa 50 lappen styck! helt sjukt ... det får en att undra liiite vem det är som gör dem? ;) haha nää men det är väl massproduktionen som sätter de låga priset?

klänning h&m
kofta zara
ballerinas h&m
knästrumpor + diadem h&m

h&m plåtning

2010-06-07 | 21:11:14
vilken mysig dag jag har haft idag, även om jag sagt hej hej till min lilla tjej tjej som åkte med pappa hem för en 2 veckors visit .. gah! jag måste ta mig samma, inte fokusera på det. vad är jag för en fjant mamma som saknar sin dotter så det på riktigt värker i hjärtat? .. jag VET att hon har det tok bra men jag vill ju alltid ha hennes hos mig ..

jag tycker såklart att det är super skönt ibland när hon stökar och bökar att hon far iväg till någon med lite mer innestående kraft och energi att handskas med det. man måste liksom få ladda batterierna, det ska jag fokusera på att göra nu. jag ska va super mom, som freja sa, när hon kommer hem mitt lilla ♥

vi var iaf på en h&m plåtning imorse. det plåtades höst & vinter kläder, kändes skit skumt när engla stod påbyllsad med mössa, halsduk och dunjacka. haha! stackars barn blev ju smått förvirrade :) kändes dock väldigt skönt att engla bara hade en bild idag. kändes som det kunde ha blivit en hel dags jobb annars ..

lek & stoj är det bästa med dessa plåtningar!

måndag

2010-06-07 | 08:40:28


nu är vi uppe här hemma, efter lite klagande från engla. hon har blivit en riktig sömntuta på morgnkvisten, hon vill inte gå upp före nio hellst.

idag är det dags för en ny h&m plåtning, ska bli skojjigt och engla hoppas hoppas att gibbson ska vara med idag, haha .. hoppas kan man :) direkt efter så ska jag lämna av engla hos sin pappa där hon ska ha semester i 2 veckor, gud jag börjar få lite smått panik. har aldrig varit ifrån engla sååå länge .. gulp!

nya knästrumpor polarn o. pyret
märker ni att vi har en crush på knästrumpor här hemma just nu lr?

friends ♥

2010-06-06 | 22:35:06
igår kväll hade jag, engla och liza en mysig hemma kväll. en riktig girlsnight, hehe. vi - läs jag, lagade smarrig gnocci gratäng vilket c också smaskade in tills han fick lov att pysa iväg :) sen var de godis, gubbisar, vin för mig och l och vatten (jaa min unge är inte svag för läsk .. hm) till engla.

när engla druttat i säng vid nio snåret så parkerade vi oss ute på balkongen med vin och olika ostar. håkan var på, såklart. det var så länge sen vi satt så, bara jag och min liza. jag har saknat det något otroligt! ibland glömmer man vilka fantastiska vänner man har ... man bör uppskatta dem mer!




studentens härliga dagar!

2010-06-06 | 21:03:36




jaa .. något sådant var det väl? om än lite dimmigt .. :)

i fredags var vi somsagt och firade att jakob hade tagit studenten, hipphipphurra! engla var i sitt esse och hittade en favorit i jakobs flickvän michaela. det var pussar, kramar, tecknings utdelning, smekningar på armen .. you name it! ja, engla blev smått förälskad i henne, haha. gulle! ibland blir hon sådär, helt fanatisk.

det bjöds på en smarrig buffé alla kerstin, och efterätten som bestod av någon rabarber tjofräs med grädde var gudomligt god, nami! inte alltid man har turen att bli bort bjuden på en sådan fest :)

efter att engla öppnat paket med jakob och skurat stenarna i trädgården så kom c och hämtade oss ♥ glada skratt och spex i bilen gjorde väl sen, dessvärre, att fröken inte riktigt hade ro att somna ... därav den sena timmen och kiss i sängen? vad vet jag ..

kalaskläder

2010-06-06 | 19:13:16

sötaste i väntan på bussen ♥

i fredags var vi bjudna på studentmottagning till lizas bror jakob! jag hämtade engla på dagis och sen tog vi bussen direkt och fröken fick byta om lite snabbt bakom ett säte från skitig dagisklänning till kalaskläder :) dock så var det inte englas kind of kalaskläder, utan mina. haha. ibland kan jag bli så trött på den eviga klänningen + kjolen.

jag gjorde det lätt för mig och tog enbart med mig ett alternativ så att det inte gick att snacka bort! det blev för första gången det här året SHORTS! wawawiwa, det som är så sött! jag älskar kids med jeansshort & blus, så fint!

blus under h&m
kofta polarn o. pyret
shorts gamla minns ej varifrån
ballerinas h&m
diadem nytt h&m

sunday

2010-06-06 | 19:05:33
hela helgen har gått i raketfart ska jag säga er!

eftersom det egentligen inte varit min engla-helg, fast jag ändå har haft henne, så har jag försökt parera jobb, lill fröken och en hel drös med andra saker. vardagssysslorna har jag slängt åt fanders kan jag säga och tvätten har varit den sak som fått lida mest, så nu har vi någon form utav tvätt-maraton här hemma :)

man får försöka komma i kapp så gott man kan :) engla som börjat jobba sig upp till en stående nattvätare har bidragit en del till den växande tvätthögen (två nätter i rad har det vaknast i plask .. och inatt fick jag själv erfara de)

.. host ..

stackaren har haft sena kvällar vilket jag tror har bidragit till att hon inte vaknat till när hon behövde besöka toa. i fredags kom hon inte i säng förens vid 23 snåret eftersom vi var på studentmottagning och igår så var liza här och mös så engla ville ju vara med och uppe en stund :) inget mig emot.

imorgon är det dags för englas semester med sin pappa del 1. han har hennes sammanlagt 2x2 veckor i år och den förta delen faller sig bra eftersom jag ska till malaga om en vecka. det kommer säkert att bli toppen bra för engla, även om hon är lite svängig ... men så är det alltid innan, sen brukar det alltid gå super bra :) såklart!

nu ska jag försöka slänga iväg en drös av inlägg under kvällen med pix från helgen mm. see you later!

sommartider hej hej

2010-06-04 | 09:11:22

mammas jordgubbsflicka - vi åt 2 kartonger på en dag .. haha


idag skiner solen - igen. jag vet att jag tjatar men man måste njuta, haha! det första jag sa imorse var "det är perfekt väder och ta studenten i idag!" och tur är väl det eftersom jag och engla ska ta oss över till jakan efter jobb/dagis och gå på lizas bror jakobs studentmottagning, så mysigt!

jag har kommit ifrån den åldern när man har vänner omkring som tar studenten så man får vara glad att det finns yngre syskon lite här och var. om 3 år är det dags för mina systrar ♥

nu ska jag packa ihop finkläderna och bege mig! njut av solen nu, ni som kan. kameran är med idag!

new stuff

2010-06-03 | 22:59:12
nu har jag suttit och klickat hem lite nya påslakansett ifrån ellos. det rosa prickiga har engla i sin säng nu så de som jag beställde idag är 2 stycken till systers kids. nova och nikki ska nämligen snart börja (inte riktigt ännu, nikka är bara knappt halvåret än) sova i en vit våningssäng och då kommer dessa passa primaballeringa tror jag.

det hel vita settet beställde jag innan vi flyttade. jag gillar att ha det enkelt och inte så brokigt, speciellt på lakan. är lite allergisk mot en massa mönster hit och dit, simpelt ska det vara - hos mig! så det har vi iaf slitit på ett tag nu så det rosa/vit randiga ska komma till och få joina oss. tom c var med på att det skulle vara en dov rosa färg på de, vad hände? det vita rekomenderas dock starkt!!

förövrigt så har ellos rea nu så det kostar typ .. ingenting!? det vita settet kostar som vanligt 149/st, de prickiga tror jag var nere på 90kr och det randiga kostad nog snart över femtiolappen. kap kap! några koftor till engla och lite annat fick också ramla med .. det är faktiskt inte ofta jag sitter och klickar hem saker (läs saker - skor händer väl ..)



tjusiga påslakansett från ellos. obs! du måste 'aktivera' rean

Fia-Lotta

2010-06-03 | 09:28:18

lillan min ♥ sorry för dålig kvalité


fick en kommentar igår om att emma hade sett engla på unt.se, eller ja hon trodde att hon såg henne :) och visst var det fröken engla! jag har faktiskt inte sett den här bilden. den gjordes för socialdemokraternas räkning i höstas tror jag det var. hennes pappa gick med henne och vad jag minns så var det en riktigt tråkig plåtning för engla.

hon hade muttrat och varit sur och irriterad. trist trist, så ska det inte vara! jag är glad att det var en engångsföretelse eftersom hon annars älskar att stå framför kameran och stojja med andra barn på olika plåtningar.

på måndag är det föresten dags för hennes 3 h&m plåtning, på väldigt kort tid faktiskt. ska bli roligt och engla hoppade högt när jag berättade. på h&ms plåtningar är det alltid ett gäng barn och trivselfaktorn är hög. engla trivs som fisken i vattnet, haha.

bild unt.se

sunny days

2010-06-02 | 21:46:09




ord är överflödigt ♥

tjatigt

2010-06-02 | 20:36:44
ännu en underbart solig - ledig - dag! jag tror inte man kan ha mer tur med vädret under lediga dagar än vad jag har haft idag och igår. idag har vi klättrat över balkongen och suttit på gräset nedanför och solat. vi packade ihop saft, goda picnik mackor, jordgubbar och hallomi. hur smarrigt?

dock så gick mitt pigga och glada jag tbx lite under dagen och jag har känt mig trött, seg och lite små hängig. jag har känt mig som en urusel mamma som 'bara' låtit engla cykla två gånger fast hon bett ungefär 2tusen gånger, bara gungat ett par gånger fast engla helst hade bosatt sig där .. blä hatar sådana här dagar när tjatet är övehängande.

men visst, alla har vi perioder och just nu har väl engla en liten svajjig en. hon rycker mig i kjolen, drar och upprepar "mamma, mamma, mamma, mamma" tills det nästan spricker för mig. gud det är så påfrestande! imorgon är det iaf dagis och ultimat stimulans för fröken tjat :) någon som vill låna henne kanske?

och nu känner jag mig sämst som klagar ...


min liza kom och hängde idag också, så mysigt!

onsdag

2010-06-02 | 09:37:53



jag har sovit som en prinsessa inatt ska jag säga er, jag är pigg och faktiskt glad idag :) är det solen som spökar? härligt är det i vilket fall. inte att jag inte brukar vara glad, men idag är ju ännu gladare, gett it?

idag är vi lediga, jag och engla. syster och nikki är redan här och snart ska vi äta lite frulle och dricka kaffe. nikki, som är stora tjejen sitter här brevid mig i soffan. tiden springer .. som sagt. nu ska jag ägna mig åt mina gäster. idag kan jag också lova bild regn :)

pixes från imorse, engla röjde ut lådan under sängen!

videos x 2

2010-06-01 | 22:16:44

 

här kommer ytterligare två videos från min och englas mini konsert förra veckan. det var en av de dagarna som engla var smyg-kräksjuk och vi var hemma och väntade på nästa hulkning. man fick liksom hitta på vad som hitta på kundes! kul hade vi iaf, haha.

nu sussar lillan för ett par timmar sen. hon var helt uttömd på energi från dagens bad, hopp och lek. all sol spelar nog in också, men man ska inte klaga! hur underbart är det inte att vara helt slut när man lägger huvudet på kudden? jag tror att jag kommer vara i exakt samma tillstånd om en stund. först; nya beck!

sommardag - pix

2010-06-01 | 21:36:25







love ♥

bara ben

2010-06-01 | 20:51:22


klänning polarn o. pyret

äntligen så är sommarvärmen här igen och bara ben är ett faktum! både jag och engla har tillbringat dagen varvandes mellan badkläder & klänning. dock så har jag varit en riktig badkruka och enbart lapat sol som en annan svenson. gud, jag kan inte minnas när jag sist hade en dag då jag enbart var ute, njöt och solade. NY kanske?

vi har varit hos mamma idag med några av mina tjejkusiner, deras barn samt moster nina. mamma bjöd in till semesterlunch och det med besked! vi åt smarriga pajjer, god sallad, bröd och en fantastisk efterätt som jag inte vet mer om än att den var just smarrismarr! jag vet inte om man kan ha det bätte än såhär en tisdag, bara sådär?

ni ska få ett litet bildregn om en stund när jag fått ihop ett litet collage :) många bilder blev tagna kan jag lova!


englas hosta har börjat ge med sig något men hon snörvlar ändå en del idag också. trots det så hade jag faktiskt inte hjärta att säga nej när engla böjde på huvudet och bad om att få bada. vi är lediga imorgon också och det verkar inte vara någon far på taket här hemma - hälsomässigt. vi hinner vila oss och ta det piano en annan dag ♥