följ mig på instagram

2012-07-13 | 09:38:29

eftersom jag kanske inte kommer var all over bloggen de nästkommande veckorna men hänger desto mer på instagram så får ni mer än gärna följa mig där! skicka en förfrågan ♥

namn: emsloo


finaste.


livet går vidare!

2012-07-13 | 09:25:03hej ni underbara fina och fantastisk människor ♥

var tog jag vägen? vad hände? jag som lovade så mycket och trodde själv på en updaterad blogg dagligen. det hände en hel del kan jag säga. livet tog sig en lite twist och idag står jag på en helt annan plats i livet än jag gjorde när det senaste inlägget skrevs. både bokstavligen och i sinnestämmningen.

jag har för det absolut första separerat. jag och engla har tagit vårat pick och pack och flyttat hem till mina barndomshoods (iaf nästan, från 12 år då ..) här där jag har min familj och vi kan springa över till min syster på 5 minuter. fantastiskt ♥

sundbyberg är en kort men till viss del en härlig historia, men det gick liksom inte. saker förändras, människor förändras. man inser saker när tiden går och jag har kommit fram till så mycket den senaste månaden och haft "aha" upplevelser nästan dagligen. livet känns nu ljust och spännande, jag har min engla och är så glad!

jag är så glad över att kunna stå på egna ben, ha kapaciteten både ekonmiskt och personligt. jag har köpt oss en lägenhet på 77 kvm med 3 rum som jag älskar! tapeter har kommit och efter semestern kommer den kläs in i massor av blommigt och tjejigt som ni aldrig sett maken till! lovar att visa er när ork och tid finns. ha tålamod!

ikväll tar vi färjan över till himmelriket i jorden - gotland! engla är redan där då hon varit på semester med sin pappa så inatt när vi trillar in kommer jag få krypa ner brevid henne efter nästan 2 veckor! åh vad ja längtar!