oh no!

2011-11-30 | 18:17:22
när man inte kan, vill eller har tid så händer det. alltid! utan undantag.
nu kliar näsan och halsen svider.

hey champagne cream te!

kompishäng

2011-11-30 | 08:11:45


mini engla 1.5 år ♥

ikväll har jag lovat engla att claire ska få följa med oss hem och leka! det var ett bra tag sen sist och då var det tom sleepover hemma hos claire. nu blir det tvättäkta kompishäng och nedstökning deluxe .. i can promise you!

dessa två donnorna, precis som engla och nova, är kalas bra på att dra fram varenda liten sak ut englas skrymmslen och sprida ut dem över hela lägenheten. lucky christian så är han borta på konferens till imorgon så det blir för mig att jaga legobitar och barbiehår hela långa kvällen. i love it! :) engla är lycklig iaf!


antikvitt & blommigt

2011-11-29 | 14:46:38

mitt nya second hand kap - stolar för en hundring!

ja i helgen var det klippt igen. jag bör kanske hålla mig borta från second hand och antik butiker, det börjar bli trångt här hemma. "andra som flyttar säljer av grejer. du emily, du köper på dig" det var christians kommentar i lördags när jag tröck in en fotölj och två stolar i bakluckan - med våld. hahah!

jag har liksom börjat inreda vår sumpan lägenhet på avstånd kan man säga. och visst är det kanske sådär med enbart två stolar ist för 6 eller 8 men jag tror jag vill ha 4 lika och sen dessa på flajjen av bordet. dock så ska jag klä om dem och sökandet på det rätta tyget började igår med en vesit på svenskttenn. jag hittade väl allt och inget kan man säga, haha, men jag vill känna mig helt säker innan jag lägger ner 1100kr/m.

köket sitter ju ihop med vardagsrumet i den nya lägenheten så bordet kommer stå fritt. ska bli så grymt skönt att kunna bjuda hem folk och faktiskt kunna erbjuda annat än sittplats i soffan :) vi som älskar att umgås kring middagar har haft det lite väl trångt kring vårt runda stalands bord i snart två år .. åh 20 januari kom nu!

engla på fotografiska?

2011-11-29 | 13:16:08

engla ♥

har fått höra från två läsare att engla finns på fotografiska i sthlm just nu .. ?
någon som vet vilken bild det handlar om?

den här kanske.

spettsat

2011-11-28 | 21:28:29

ny spettsklänning från h&m
99kr

nya bordet!

2011-11-28 | 20:15:44

secondhand fyndat bord!

nu var det drygt en vecka sen det nya bordet fick flytta in i vårt kök och oj jäklar som jag älskar det! äldre, gustaviansk stil som klippt och skuret för oss. det finns även en till iläggsskiva så jag tror nog vi kommer kunna sitta 6-8 pers i det nya köket i sumpan sen! där kommer ju bordet stå "fritt" utan någon kortsida mot väggen.

på samma ställe som jag fyndade bordet för 800kr köpte jag två stolar i helgen. ni ser de yttersta? för en hundring blev det våra så att det enbart var två stycken gör mig inget .. jag gillar att missmatcha med lite olika! dock absolut inte våra lanni stolar från ikea. wauuk! någon som vill ha? kom och hämta! haha.

nu längtar jag bara galet till att få flytta med bord, stolar och allt annat pick och pack till vår nya lägenhet. mindre än två månader kvar och julhelgerna nalkas. det kommer gå fort .. right?

thank god it's friday!

2011-11-25 | 12:53:04


syster & kidsen ♥

äntligen fredag! den här veckan har gått rätt fort men har samtidigt varit grymt intensiv. jag vet inte alls vad ni foks jobbar med men på polarn o. pyret dras det i växeln inför den stundande julen. det köps klappar till både stora och små och butiken är proppad med härliga juliga kläder. den här säsongen är verkligen den bästa rent kollkeitonsmässigt, enligt mig! jag älskar plyschen, de röda och blå färgerna och de lekvänliga med festliga kläderna.

men nu är det iaf helg och ikväll blir det en utpustning med fullt hus då syster, nikki och nova ska komma över! jag har dock lovat mig själv mjukiskläder och big jo till rödvinsglas i soffan, nami. lovely friday!


drinkvagnens öde ..

2011-11-23 | 14:21:16


okej jag ger mig.
ni har rätt.


jag har bestämt mig för att inte mål om min drinkvagn! jag älskar att ni engagerar er och säger "stop stop". jag kanske var ute på lite hal is? som jag fått som input från många så är hela charmen med den just att den är i orginal trä.

dock så måste jag ta tag i våran byrå/sminkbord i sovrumet och englas skrivbord. Jag kommer aldrig dit! där ska det bli vitt vitt men det är inte orginal utan ommålat och påmålat om vartannat. jag kan tom skymta grönt under den bruna lackfärgen på englas skrivbord .. men det är väl ett projekt att lägga till min svindlande höga hög med saker som ska göras.

(gammal bild så det är inte det nya matbordet)


psst 10% för klubbmedlemmar!

2011-11-23 | 10:10:54

ni har väl inte missat detta för polarn o. pyrets klubbmedlemmar?
jag tänkte väl inte det heller :)

favorit i repris!

2011-11-23 | 07:55:40

här hittar ni receptet.

i måndags så gjorde vi en riktig favorit i repris! vi slog till på en klassisk, men enkel, grön ärtsoppa med parmesansnurror och vitlökskräm. nami! sist vi åt det var i mars och jag hade verkligen glömt hur mätt man blir av det! dock så verkar englas smak ha ändrat och de föll henne inte alls i smaken som sist .. trist!

där åts det mest parmesansnurror :)
haha.

200 dagar.

2011-11-22 | 21:50:20

engla på sicilien ♥

det blir bara mörkare & mörkare nu.
och mörkare.

som de flesta vet så är jag ett stort fan av ljus och mysigt inne men jag är inget fan av mörker, kyla eller snö. jag avskyr det! visserligen så börjar tom jag undra vad som hände med varga vintern som vi blev lovade i augusti? det känns som vi ligger i någon form av ingenmannsland när det kommer till vädret. varken eller liksom.

nu är det iaf ,give ore take, 200 dagar kvar till värmen och bara veckor kvar till vintersolståndet och sen kan vi börja räkna ner till den 25 mars då vi ska vrida klockan igen! jag längtar! dock så kan snön få falla någon dm i slutet av december - runt jul - så vi får det ljust och härligt över helgerna :) haha.

du är bäst ♥

2011-11-22 | 21:36:09


satan i gatan vad du är bra engla viola aurora ♥

imorse var det dags för englas första utvecklingssamtal i förskoleklassen! jag följde med på morgonen och satt med i hennes grupp och lyssnade när hennes de gick igenom bokstaven Å och pratade i mun på varandra :)

senare kom englas pappa och vi gick in på frökens kontor och gick igenom en hemma blankett som jag och engla fyllt i i början av veckan. det var mest frågor om trivsel och om hur man är som kamrat osv. basic info men bra att ta upp till ytan om det finns problem! dock inga smärre för engla denna gången.

när engla trippade ut och ritade Å-pappret så gick englas fröken E igenom två "uppgifter" som engla gjort. uppgifter är väl helt fel ord men det var en bunt papper med bilder där man skulle ringa in ex 'toffs' om fröken sa det. den andra handlade om att man skulle gissa vilken av bildernas figur som hade flest bokstäver i sig.

normalt för en 6 åring var 11 poäng på andra.
engla hade 23! - ibland får man faktiskt skryta om sitt barn :)

den andra hade hon 57/60 och visserligen är bägge uppgifterna mest för att se var barnen ligger i utveckling av olika saker men man kan inte låta bli att pysa upp sig några centimeter. det är ju banne mig min lilla engla som blivit så stor o duktig .. ♥


hissgardiner

2011-11-21 | 10:52:37


hissgardin åhléns 199kr
(ta 2 betala för 1)

för några veckor sen tog jag och christian en utstickare till skärholmens centrum av alla ställen! jag fick något infall och christian med körkortet satt väl rätt muttrandes på vägen och förstod inte riktigt varför vi skulle åka över hela stan för att kika i samma butiker vi har ett hundratal meter hem i från?

kanske lite knäppt.
men tanken var att besöka myrorna som självklart var stängt på söndagar!

det blev en tur in på åhléns där jag hittade de här hissgardinerna som jag sökt efter med ljus och lykta! det var innan sommaren som jag fick fnatt och ville ha men aldrig hittade. nu, lagom till julpyntet har den fått pryda vårat varsgrums fönster med 3 våder, den fjärde fick lisa. vårigt och fint till advent :) haha!


second hand

2011-11-21 | 09:21:57

nya champagneglas & matbord.

missionskyrkan och pingskyrkan har en lokal fyllde med seconhand fynd precis här i närheten av där vi bor. de har öppet lördagar 10-14 och jag har väl traskat dit 3-4 gånger? de 1.5 åren vi bott här.

egentligen på tok för lite.
det går att fynda till förbannelse där!

christian släppte mig där i lördagsmorse vid 9.45 och kön slingrade sig x antal meter. jag stod där och huttrade en kvart tills vi blev insläppta genom dörrarna till två våningar fyllda med möbler, inredning, lampor, kläder och böcker.

jag tog en snabb titt på möblerna men rusade vidare in och hittade det här 20-tals champagne glasen för en tjugolapp och en blå flaskvas för en tia. på vägen ut bestämde jag mig iaf för att kika in på möbelavdelningen. å där stod det. bordet jag drömt om för 800 kronor! jag blev eld och lågor, betalade och ringde efter skjuss.

de invidges i lördags med finaste tjejerna, så jävla fint! det finns två iläggsskivor så jag tippar på att vi kan trycka in iaf 8 pers i den nya lägenheten. nu är det jakten på de perfekta stolarna som börjar. bättre bild kommer!

måndag

2011-11-21 | 08:23:26

också var det måndag igen och aldrig har helgen gått så fort som denna! fredagen föll bokstavligen bort när jag valde att knoppa in 4 timmar i soffan över idol och det ena med det andra. christian satt själv och drack rödvin och kollade på två filmer. haha så jäkla rolig flickvän! våra avslutsnings festligheter (på jobbet) i torsdags tog in sin rätt på fredags kvällen .. minst sagt! men det var det banne mig värt - vilken kväll det blev!

i lördags hade vi girlsnight hemma hos mig och vi intog en grym middag runt mitt nyinköpta matbord, åh ni bara måste få se det! jag är så grymt nöjd över mitt kap! men mer om det sen :)

lördagen gjordes exakt tvärtimot fredagen. klockan 6 tyckte jag, lisa och christian som anslutit sig att vi var redo för sängen. haha att man aldrig lär sig. halå klockan sex på morgonen - då brukar vi gå upp!! men vi hade en fantastisk kväll med dans i mitt vardagsrum till lemon tree och håkan hellström ♥

behöver jag skriva att söndagen föll lite mellan stolarna och de mest produktiva jag gjorde var att ta mig ner till ica - handla - laga tacos? men som sagt, värt värt!

idag har jag städ & tvätt planer tills jag vid 12 ska på massage och sen på en secondhand roadtrip med lisa. mitt bord har gett mig cravings! nu är vi i desperat behov av nya matstolar. ikea till gustaviansk är ingen höjdare!


ännu har snön inte nått stockholm! så här såg de ut för över ett år sen ...


weekend!

2011-11-19 | 07:47:31


engla ♥

nu var det fyra veckor sen engla var hos sin pappa så igår hämtade han upp henne på skolan! eftersom jag hade höstlovet i år så blev det ett glapp, igen. mindre bra men jag hoppas vi kommer in i någon form av rytm nu så det inte går så långt mellan gångerna för engla. hon behöer lite kontunitet i pappa-helgerna.

så ja, det är första helgen som jag och c är helt ensama på ett bra tag och det utnyttjar vi till max genom att c sticker iväg och lägger golv hos en kompis och ska på herrmiddag ikväll medans jag kör storstädning idag och ska ha tjejmiddag här hemma ikväll. haha! så typiskt oss att planera så bra :) fast vi ses ju jämnt iaf

jeannine, linda och lisa kommer över ikväll. det var år och dagar sedan vi sågs allihop och körde en hel kväll, så nu är det på tiden! jag är inte helt på det klara med huvudrätten men det ska nog ge sig .. ska väcka christian snart och köra en tidig handling innan han åker iväg. hoppas ni alla får en fantastisk lördag!


veckans polarn outfit!

2011-11-19 | 07:32:32
sötaste lilla godsaken, klädd som en riktig polarn o. pyret karamell ♥
klänning 379kr
kofta 299kr
tights 249kr

lördag morgon.

2011-11-19 | 07:20:35

vad sjutton gör jag uppe 06.32 en lördag!?

utan barn, ledig .. vad hände där?

jaha kanske man ska börja städa då?


godkväll

2011-11-16 | 19:25:35


my bejbi i italien ♥

vilken dag! vad jag fått saker avverkade och känt ett flow - not. jo visst, jag har fått en hel del gjort men jag har känt mig lite ostrukturerad och borta i tankarna. vissa dagar är det mer och andra är det mindre. jag har väl inte riktigt pustat ut ännu och ransakat var mitt huvud varit på besök idag .. snart kanske jag får lite ro.

nu har engla och christian någon form av jagningslek där de springer runt runt runt mellan kök, vardagsrum och hall. snart somnar väl engla framstupa på golvet av ren utmattning :) haha!

ikväll blir det sons of anarchy, galet spännanden nu! både jag och christian väntar spänt in varje nytt avsnitt! ska ta fram de sista chokladsnittarna och göra kvälls te. jag har blivt en riktigt tråkmåns sista tiden då jag kan gå och lägga mig innan jag knappt kommit innanför dörren och knappt okar umgås med folk. hösten som gör sitt?


älgmössa!

2011-11-16 | 19:09:42

nu har kylan kommit med besked och nya älgmössan blev en riktig engla-hit :)
polarn o. pyret 299kr

måndag!

2011-11-14 | 19:53:05


söta ungen min med långt hår ♥

idag började jag och maja vår dag i stan vid 9.30 och avslutade den vid 16.30. helt galet! vi har traskat runt, fönstershoppat och shoppat. länge sedan jag gjorde en sådan här hel dag i stan :) annars brukar man alltid har brådis iväg och vara på g någon annanstans. vi hann betat av en hel del vill jag lova!

jag kom egentligen inte hem med någonting till mig själv förutom några biotherm krämer som jag var in need of. mina har tagit slut! annars har jag köpt på mig fina fina födelsedags presenter till lisa fisa och lite annat smått.

nu är jag ordentligt trött och den här kvällen blev lite hipp som happ. engla var seg efter en lång måndag i skolan, christian landade hemma efter en lång arbestdag och ja, jag är väl lite medtagen jag med. en tallrik curry kyckling med ris senare så är jag nästan redo för sängen. nästan. engla har redan knoppat in hon ♥


we ♥ klänningar

2011-11-14 | 07:57:02

när jag var på semester så rammlade det in massor av fin fina klänningar hos oss på jobbet. åh jag har gått runt i något sorts jul-rus på jobbet (trots att jag inte kan förstå att det faktiskt snart är jul!) och känt och klämt på alla fina vinter & jul kläder som kommit in. allt från pullovers till knästrumpor :)

några av mina favoriter är dessa tre! engla ääälskar den i mitten och skulle nog kunna använda den varje dag fram till jul om det krisade sig, haha. dock så är det en annan klänning som är i samma modell som den blåvit rutiga som är orange med vit brodyr fram som inte finns på hemsidan, den är lhelt ovely!

hm .. nu är frågan bara vilken som ska bli årets julaftonsklänning?


favoriten i jeans med fjärilsarm.


- 20'c på en vecka!

2011-11-13 | 20:49:00


nu är det snart skrapa rutor & skotta snö som gäller ist!

för exakt en vecka sen satt vi i hotellbaren på sicilien och intog sen smarrig irsih coffe medans barnen dansade till den evigt spelande pianistens toner. eller nja det var mer han sstereo som han klingade i takt med som det dansade till om man ska vara pet-noga! vi hade precis avnjutit den enorma italienska buffén med allt från pasta-fisk, röror och sallader. livet lekte kanske man skulle kunna uttrycka det rätt och slätt?

satan i gatan vad bra vi hade det! på kvällskvisten sjönk temperaturen till kanske 17-18'c men på dagarna var det upp mot 25'c! gah vad jag längtar tillbaka till värmen! jag avskyr avskyr avskyr kyla, vinter och snö. jag vet inte hur jag ska överlvea de kommande månaderna av mörker och kyla? ikväll har vi minus grader. damn it!


söndag

2011-11-13 | 20:06:55


sötaste lilla hjälpredan!

idag vaknad vi, precis som hela sverige, upp till farsdag! engla proppsade på att slå in sina handplockade snäckor som hon plockade på stranden i sicilien i ett paket med hjärtan på till christian. visst, inte pappa pappa men hon valde helt själv att slå in detta till c och 'fira' honom :) jag tyckte det var lite gulligt och det värmde mitt ♥

dagen har fortlöpt med chokladsnitts bakning och sen en tur till christians mamma och daniel där det också firats farsdag! min egen dadie har jag fått nöja mig med att jaga på telefon och tillsist smsa ett grattis, hahah!

nu har engla intagit liggläge och lyssnar på julsagor del ett. tydligen så var det jultomtens lärling imorse på barntv också, galet juh! jag är inte alls med på noten som sjunger om jul om sex veckor!? jag och christian har  iaf kokat te och kikar på gustafsson tre trappor, eller nja .. det zappas mest mellan det och formell ett .. weihop!


världens bästa pappa ♥

2011-11-13 | 09:31:11


grattis finaste pappan min ♥
love you.


tulpaner i mängder

2011-11-13 | 09:00:15

70 tulpaner hem till mig.

i måndags när jag hade landat lite efter den något skakiga flygturen hem från sicilien så insåg jag lite besviket att ALLA mina blommor hade dött under min bortavistelse. tänk att det alltid är så, blommor + män är ingen kombo att lita på!

nu har jag slängt bort ruttna nejlikor och tulpisar och fyllt på med nya! jag hittade även världens största azalea här om dagen som jag ställt på köksbordet - när det är så grått ute så måste man förgylla med färg inne :)

just det är ja faktiskt rätt bra på! köpte även en amaryllis som jag planterat om i en cylindervas, finnemang! och mängder av basilika, citronmeliss (tack majsan för inspo) och oregano till köket. jag njuter!

(måste dock erkänna att det är ingen vidare kvalitét på tulpanerna så här års, synd!)

koftan

2011-11-13 | 08:36:56

kofta polarn o. pyret
jeanskjol
polarn o. pyret
strumpbyxor h&m

sweet home!

2011-11-12 | 20:58:13


första hemma-kvälls lördagen på år & dagar!

pju! nu är hemmet äntligen storstädat! engla sover sen ett par timmar, framstupa - totalt slut! jag och christian kikar så mycket bättre och delar på en flaska vin. jag känner mig ordentligt mosig och seg måste jag medge. kan min första jobb vecka ha något med det att göra? skönt med en riktig hemmakväll framför tvn i mjukisbyxor :)

later mina kära fina läsare ♥2011-11-12 | 10:52:17


nu har den fjärde tanden rykt ♥ grattis!
den sicilianska tandfen kom med besked & lycka till min engla.

3 bilder

2011-11-12 | 10:05:42

fötterna i havet . by me!

jag tog med min nikon till sicilien och min lilla canon. den lilla tappade engla andra dagen i marken så objektivet fastnaden och inte gick att använda - jag arg? nä nä. jag fick ett litet utbrott och engla blev halvt hysteriskt, självklart var det ju inte med mening men vad sjutton man måste få bli förbannad ibland. jag vet inte hur många gånger jag gett henne kamerna och förklarat vikten av att vara försiktig och ha snöret RUNT handleden. tjena, de glömdes på 2 röda.

som alltid när jag är på semester så finns det en uppsjö av bilder på personerna jag varit med, platserna vi besökt men knappt en enda på mig! jag har börjat tröttna lite och där av tog jag med den lilla kameran som engla tom kunde fota med, ingen avancerad systemkamera alltså :) ja nu blev de så att det finns 3 bilder på mig från en vecka på sicilien.

och då är det här en av dem .. !

de andra två är i halv mörker och den ena saknar fokus delux! trist trist. det var ingen annan som kunde handskas med mitt manuella objektiv och dum som jag var tog jag inte med mig något annat. tillbaka till den lilla kamerna, host, nej jag ska sluta älta dens öde. kanske går att laga?

jag använder den aldrig hemma så de är ingen jätte förlust men jag hade förväntningar på att få se mig själv på en semester för en gångsskull. trist. dock så bör det finnas någon rackare på den lilla kameran från typ flygplanet somjag inte lyckats få fram ännu eftersom jag inte har någon kortläsare. dagens i-lands problem, oh yes!

by the sea!

2011-11-12 | 09:44:18

hotellet som vi bodde på vid campofelice di roccella på sicilien var verkligen top top! det låg precis vid havet och en ett par minuter från hotellrumet så stod man nere på stranden. det fanns en lekplats och något slag av ute-gym där .. haha barnen stampade på de där gnisslande trampcyklarna dagarna i ända ;) hahah! rolig syn kan jag lova.

vi var väl nere vid havet en stund nästan varje dag. det fanns en liten uppsjö av solstolar och bord och som det mesta så var det rätt öde. jag tror jag såg en annan person som låg där nere en dag och läste. vi kom ju halvt om halvt och invaderade hotellet som nu har stängt för säsongen, vi vär nog några av de sista gästerna som kom.

det var verkligen skönt att slippa samsas med de 600 personer som under högsäsong invaderar hotellet, stranden och poolen. att lägga ut en handduk på en solstol för att paxa den var extremt överflödigt! vi hade på sätt och vis allt "för oss själva" och det finns verkligen en viss frihet i det. dock så var där en hand full andra svenska par som kom med samma flyg som oss och bland dem fann engla och albin maja och olle, två sthlms kids som det lekte med.

jag som inte är någon vidare fisk i vattnet tog mig faktiskt ett par dopp i det ljumna havet. åh det var så skönt! engla varvade de 20'c varma havet med en nästintill isvak till pool - satan vad kallt det var! ingen uppvärmning här inte. vädret låg väl och pendlade mellan 20'c-25'c och kvällarna var riktigt härliga! vi satt ute på balkongen tills det var bäcksvart och katterna slutat jama och spelade kort på balkongen. åh lite av mig vill tbx nu nu ♥

tempot som blir när man är på semester är verkligen ovärderligt! det var år och dagar sen jag åkte på charter men hjälp vad praktiskt och skönt det är, speciellt då man har barn! det satts inte direkt på våra bleka rumpor hela dagarna utan vi var på diverse utflykter och for runt. jag ska skriva om det sen .. en av utflykterna var en ren dödsupplevelse ..


nere vid stranden en ljummen eftermiddag ♥
(vinden hade en vecka tidigare dragit upp alla stenar från havet upp på stranden)


kusinerna ♥

2011-11-12 | 09:13:11


sötaste kussarna!

det har verkligen varit mycket den här veckan och inte minst så har jag varit på utbildning i 2 dagar! engla har sovit hos mormor eftersom chrtisitan har nytt jobb och har lite flygande tider. det går inte riktigt att säga att "du slutar 17 idag" och skolan stänger ju 17.30. men fy som jag avskyr när det känns som man inte sett sin lilla på hundra år!

igår var vi bortbjudna till linda och björn på middag och jossan smsade i veckan och frågade om vi inte kunde komma över till dem då david var borta och hon ville ha en tjej-kväll. eftersom vi var bortlovade så blev det lillfrsöken som körde tjej-kväll med novisen, jossa, nikki och ellan.

det hade haft en riktig höjdar kväll när jag pratade med jossan igår och engla lät lätt över exalterad i telefonen :) det är så roligt att de leker så pass bra. visst tjivas det och blir suris miner ibland men det har verkligen blivit stora bägge två och kan samsas om saker på ett helt annat sett. nu ska vi om ett par timmar åka och hämta hem engla, åh äntligen blir det lite kvalitéts tid den här veckan. vet dock inte alls vad vi ska hitta på? bullbak & pyssel kanske?


uppehåll!

2011-11-12 | 09:02:40

den här veckan har verkligen bara runnit mellan mina fingrar och försvunnit .. vad hände där? jag som tänkte mig att hinna blogga precis när vi landat från sicilien i princip :) bidde inte riktigt så! jag är back on track på jobbet, har haft utbildning i två dagar och haft fullrulle på hemma fronten.

resan var fantastisk! vi hada tiptop tur med vädret och fick en fantastisk vecka blandad med sol, kultur och utflykter. jag kommer skriva några inlägg och försöka slänga upp bilder så ni får en bild utav det lilla paradiset som vi var i :)

egentligen så är väl anledningen till att jag inte bloggat just att jag har haft så mycket på jobbet. det gället att prioritera, speciellt då jag haft dom här problemen med magen (kanske någon combo av stress och något annat?) och nu när det blivit så pass mycket bättre, iprincip försvunnit, så vill jag vara försiktig.

det är härligt att se att det trots mina icke existerande inlägg är så pass många som kikar in här ♥ det värmer mig! det handlar väl om det som många skrev om ang blogglovin, det är lite "mysigare" att få kika in och hoppas på en update på sina favorit bloggar. jag ska inte lova ett flööde av inlägg men nu har jag fått lite space i kalendern iaf.

kram om er fina!


veckans polarn outfit!

2011-11-03 | 10:16:00

stretchjacka 999kr
mössa 299kr
tunika 249kr
zipjacka 349kr
långkalsonger 229kr
gummistövlar 299kr


nu är hösten här och det med tjockarekläder, fler lager, vantar & mössor och kyla! visst är vi redo för kallare väder? engla har kvar sin stretchjacka från förra årets polarn o. pyret kollektion och den användes faktiskt hela vintern - trots den riktiga vargavintern förra året! den är något tunnare än skid och snowboard jackan.

det jag tycker är bäst är att den går att börja använda tidigt på säsongen med en tunnare tröja under och senare till vinter vintern så kompletterar man med vindfleecen som man haft under skalkläderna eller under våren och sommaren.

engla är inte speciellt kall av sig och klarar sig bra på det viset. lite kallar barn skulle behöva komplettera med ullunderställ och/eller använda skidjackan eller snowboardjackan - eller varför inte overall? polarn o. pyrets overaller går faktiskt hela vägen upp till 128, så varför inte? smidigt, enkelt och tätt!