romromromromrom

2008-08-27 | 07:23:16
hej hej dåå.

Nu drar jag och Liza till Rom!

Hon var väl kärleken

2008-08-25 | 19:21:57

Ingen skola idag, plugg och SATC hos Liza blev det istället. Den är så fin så tårar rinner varje gång. Frågan är bara hur sjutton jag kunde somna i allt de fina? L har börjat packa lite smått med mig hetsandes i bakgrunden. Ska väl själv ta tag i det ikväll. Måste bege mig och klacka om två par skor först bara. Vill inte stå på någon gränd i Rom med trasig klack, bäst att vara safe.

Engla var mest arg när jag hämtade henne idag, sur för dittan och dattan men i slutändan var det som alltid bara lågt blodsocker, hehe. Har sagt att jag ska resa iväg några dagar och hon tycker prompt att hon ska få följa med. Hon tycker faktiskt att hon ska få följa med Lina som åker till London på Söndag också. Min bebis har rescravings ;)  
Flingan i Fredags när vi slog in paket till Selma.

fredaglördagsöndag

2008-08-24 | 22:21:15

Helgen har varit livad och fin. Allt från bio, barnkalas, parklek & kräftskiva. Bio på fredags kvällen med Liza och lördagen blev kalasens dag. Selma blev 3 och Lina körde på klassisk kräftskiva. Tokigt lyckat faktiskt.


Har fått lite plugg gjort idag mellan parken och middagen. Känns skönt att vara på banan och ha koll på vad man gör. Imorgon blir det dock ingen skola, vi ska bara göra en intervjuv med Kicki, Indiska Hamngatans butikschef, sen är vi lediga. Allt sker nog smidigt över mailen så jag och L kan planera inför Rom och kolla SATC ones and for all.

Love!


mynewshoes

2008-08-24 | 21:00:16
Jag är förälskad, kär, hela balletten!

Här om dagen blev jag med ett par skor. Inte vilka skor som helst heller utan skorna med stort S. Dom är helt fantastiska. Just nu ser jag mig springa på gatorna i Rom iklädd dessa med enkel topp/klänning. Underbart, det är ordet ni söker.Topshop 999:-

Puss.

Bara för att.

2008-08-21 | 21:41:32

Håkan Hellström - 13


Jag har världens finaste skor, så det så.

Verkligheten kallar.

2008-08-19 | 14:58:51
Skolan är igång och verkligheten kallar. Känns rätt hemskt att vara tillbaka i skolbänken med allt vad räkenskapsanalys, balansräkning heter.

Jag och Liza såg likadana ut när vi trippade in på skolområdet igår förmiddag. Randig halsduk, beige respektive brun tjocktröja, high heels, glajjer och knut. Rätt fint om jag får säga det själv.

Igår kom min Engla hem igen, underbart, som alltid. Jag, Liza och Lina plockade upp henne oh traskade backarna upp tills de små treårs benen inte orkade längre och bad om bärning. Lina ställde upp (den enda som var smart nog att bära låga, stängda skor när regntunga moln hängde över oss). Engla var som alltid glad tills hon slockande i säng vid 19 tiden. Den ungen altås, hon är något alldeles, alldeles extra.

Dagen spenderas hos Liza med budgetering på schemat, det är ungefär lika upphetsande som det låter.

Pussa.

Min fina STORA tjej!

2008-08-14 | 15:49:21
Vi hade ett jätte fint besök på bvc idag. Engla fick peka på bilder, berätta vad hon såg och vad man kunde göra med sakerna. Hon fick rita en boll som aldrig tog slut och berätta om pippi. Fy så fantastisk hon är. Både jag och Matte pyrde av stolthet inför barnmorskan! Hon hade gått upp precis i linje med förra gången. Skönt, då vet man att all välling och all mat hon stoppar i sig hjälper :) Hela 11.5 kg väger vår stumpa!

Engla åkte med M hem efter besöket, det är hans helg och eftersom dagis är stängt imorgon och M tagit ledigt så följde hon med redan idag, smidigast för alla. Själv fick jag just ett samtal från Hamnis om att jag ska jobba 10-18 (eller 19, berors på). Skönt faktiskt, behöver träffa lite människor.

Love!

bvc

2008-08-14 | 12:28:46
Jag förstår inte vad det är som gör mig så trött! Idag är jag helt slut och livet känns mest planlöst, fast att jag har massor inplanerat i helgen, framöver och massa roliga kalas och annat inbokat. Vad hände? Är det vädret? Hjälp, vill bara att det ska sluta så jag kan vara super pigg och full av lust och liv.

Idag iaf så har jag och E softat hemma, haft de riktigt mysigt med pusselläggning, doktor lekar och gemensam matlagning. Är inte det de bäst? Att laga mat tillsammans. Jag tycker det är så otroligt mysigt och det är så roligt när Engla lär sig nya saker och visar mig vad hon redan kan. Åh.

Aja, mindre roligt är att vi straxt ska ge oss ut i blås vädret till BVC. Hålla era tummar och tår att min lilla blivit liiite större!


Liza Fina, Lina Fiza, Fiza Fina.. Hur va det nu igen?

2008-08-13 | 13:51:07
Det är ju inte det lättaste för Engla 3 år att hålla reda på vem av Lina och Liza som är vem. Hon säger det ena namnet till den andre och de andre till den förste, äh, vem har koll?

Idag tillbringar vi denna, faktiskt nåågot soliga dag, inne hos Lina (med N). Vi dricker kaffe, kikar pippi, bullerbyn omvartannat. Sen har vi gjort skivor, flera stycken faktiskt, är lite pirrig. Musik är så fint så det inte finns ibland. Tiden stannar till och inget annat finns. Sådan musik som får en att känna så ska ni få ett smakprov på. Varsågoda.

 
Moneybrother sjunger Håkan Hellström.
Tyst. Njut.


Det blir en dag på Skansen

2008-08-12 | 20:32:48
Hej mina vänner.

Är tillbaka nu efter ett super långt uppehåll (igen!?) Har inte haft något roligt att skriva om eller ens haft någon lust att skriva. Har varit mycket jobb de senaste veckorna, och nu är det äntligen över. Jobbar bara på Lördag innan skolan sparkar igång igen, hjälp. Ska inte heller jobba med vem som helst utan min egna och fantastiska Liza Fiss, dom hade panik i Västis och behövde mig som standin, ih så skoj!

Har varit ledig nu sen i Fredags och jag har hunnit med mys, härlig inflyttningfest hos Erle Erland och ett skansen besök med Liza och engla. Dock fick vi stå ut med ett korta anfall av regn men annars var dagen hur mysig som helst och innehöll allt en dag på Skansen ska innehålla.Promenerar upp för backen, mot djuren! Engla är på topp, Liza likaså!Från att rida Dalahäst till hällregn, bokstavligen.Åka bil va en hit!KÄRLEK!Engla och L försvann iväg och pumpade icke befintligt vatten i en pump på en innergård.Sen blev det till att rida, min stora tjej!Flygplans åk var ännu en hit, dock lite snålt om tid..LYCKA!Vad tror ni, hade vi mysigt eller vad?

Hjärta.

Teeny weeny blue bikini.

2008-08-01 | 10:23:54
Här om dagen när jag och Jess Press sprang runt i Kista så fann jag denna sötnos som tiggde om att få följa med hem.  Av någon anledning gick vi in på Cubus där dom hade super rea, brukar annars aldrig gå in där faktiskt.

Jag provade ungefär femtioelva olika bikinis men fastnade för den absolut sista som jag fick syn på när vi var påväg ut ur butiken. Ett riktigt kap måste jag säga 50kronor/del. Den satt som ett smäck också :) Den fanns även i trekants modell med kuddar, i brunt samt i en baddräktsvariant. Alla kostar 50kr/styck.

Glasögonorm

2008-08-01 | 09:20:16
Godmorgon på er.

Sitter på Enea och filosiferar lite, väntar på att rättegången ska börja idag igen. Tycker det är väldigt intressant och följa utvecklingen och jag hoppas innerligt att den skyldige ska fällas. Annars har dagen inte allt för mycket att bjuda på. Ska på synundersökning kl 13, har hittat världens grymmaste glasögon som jag bara måste köpa. Inte så dyra alls, kommer gå på 900pix med undersökning och allt. Happy! Sen blir det kanske lite rosé och mys.


Underbara! Fast jag ska ha med silver kanter.

Igår myste jag med älsklingen och kikade på SATC, fantastisk film, finner inte ord! Några tårar föll när C gick för att duscha (mitt i filmen!!??), det var så fint och så sorgligt. Sen somnade jag som en sten och C låg vaken hela natten (igen), han har lite mycket att tänka på just nu. Älskar.

Engla är fortfarande i Dalarna med M, tror hon kommer hem till mig Måndag eller Tisdag. Längtar!

Love.