en vecka sedan ..

2012-06-02 | 08:42:50


förra lördagen såg det ut så här .. skillnad?

för en vecka sedan, precis, så satt vi vid poolkanten hemma hos mamma med fötterna i vattnet och svettades i solen. idag gör vi väl totalt tvärtom! det SPÖregnar utanför fönstren här i sumpan och jag har till och med vaknat flera gånger i natt av smattrandet. vad äääärr deetttaaa!!?? 6 grader .. är det höst nu?

idag fyller finaste fanny 18 år, hipphipphurra!! det är min låssas syster och ikväll blir det fira av :) första blir det några timmars jobb (kom kom till stinsen och shoppa!) men sedan snabba puckar hem och svida om inför firandet hemma hos mamma vid 17! ha en fin fina lördag nu mina vänner, trots väder, vind och kyla ...


på vardagsrumsväggen.

2012-06-01 | 13:45:38

fina hundar illustrerade av lisa bengtsson!

jag är rätt dålig på de här med att få upp saker på väggarna här hemma, mest för jag har svårt att komma på vad jag/vi gillar och få till det med inredningen. jag kan pendla mella massa olika saker och tillslut blir det liksom ingenting utav det.

men i måndags när jag var en tur till stan och skulle reklamera ett par shorts så kikade jag förbi en inredningsbutik på gamla brogatan där de säljer lisa bengtsson inredning och hittade som jag srev om tidigare en vit-guldig kudde på 50% rea men även dessa tavlorna!

jag har kikat på dem ett bra tag på nätet men inte kommit mig för att beställa hem dem. nu när jag såg dem irl så kunde jag inte motstå att köpa hem 4 st vykort :) i måndags kväll åkte vi till ikea och köpte ramar och sedan blev det fix och trix kvällen lång med att få upp dem i rätt höjd. men visst blev det fint?

jag älskar att hundarna har namn som står nedtill, sixten, hugo, barbro och ulrika eleonra är de som fick flytta in hos oss :) sen är det ju inte fel att min sambo är hundgalen och älskar allt vad hundar heter ;)

1 juni!

2012-06-01 | 08:36:24

då ska de väl banne mig vara sol och härligt väder va? inte en väderkarta som är svartgrå och en temperaturskala som tyder på närmar frost än sommar :( inte alls bitter inte!


jag och engla slipper gå utanför dörren idag vilket iof är en liten lycka i ett väder som detta. här i sumpan vräker det ner utanför fönstret och himlen är totalt gråsprängd! det positiva med detta är dock att man har möjlighet att tända ljus tidigare än vanligt och kan mysa upp i soffan med filt, te och en bra bok :)

när solen skiner och värmen är total så har man liksom inte riktigt mage till att göra just det, inte jag iaf!

planen idag är följande:

- upp på vinden och hämta ner skor och sommarkläder (hm .. motiverat!)
- städa badrum!
- damma och plock iordning.
- dammsuga av och torka golven.
- möjligen handla vid uppehåll!