Äntligen Sommar!

2008-05-31 | 09:49:47
Ja, så sa Engla imorse när jag berättade att armpuffarna och poolen skulle åka fram. Som hon har tjatat hela vinter halvåret om att bada i poolen, ha armpuffar och springa nakenfis. Det är så härligt att se sitt barn så sprudlande glad och skinande av lycka. Det kan jag lova er att hon gör just nu.


image838image839
image840image841
image842


Är hon inte bara för söt? det riktigt skiner om henne. Min fina, underbara!

Kläder
Tights PO.P, Linne H&M, Skor Egypten, Hatt PO.P
(baddräck PO.P och armpuffar Åhléns)


Nu ska jag göra mig färdig för att åka och jobba. Usch, känns sådär en dån här fin dag..

Pussa.

Sliten...

2008-05-30 | 20:50:53
Har slitit som ett djur på Indiska idag. Mina fötter värker och de snurrar i huvudet. Var kanske ingen topp ideé och dricka allt de vinet igår på personalfesten (SJR) och sen gå upp 06.30 idag och jobba, jobba, jobba, 9 timmar. Ingen hit! (bilder från igår kommer inom kort.)

Är iaf hemma nu och som tur var är Engla fortfarande vaken. Har saknat henne idag. Hann med lite små shopping till henne på min lunchrast idag. Blev lite smått som behövdes i lådorna. Kände också ett enormt HA begär inför ett par jeansshorts vi har på Indiska, de fick också följa med hem :)

image834image835

Jeans H&M (nya unisex avdelning), utsvängda och sten coola, 198:- Linne med Mimmi från H&M, härligt 'slitet' och tunt, 79:- Hårspännen med prickar H&M.

image836

Kalas fina shorts (till mig) från Indiska, 249:-


Nu ska jag mysa framför tv:n, inte gör något alls. Imorgon är det dags att jobba igen. Indiska på Hamngatan är det som kallar.

Jossan, David och Nova ska vara här hela dagen/kvällen imorgon och mysa. J ska passa E 12-17 då jag jobbar. Tror E o N kommer få super kul :)

Puss lovers.


Update; Onsdag.

2008-05-30 | 07:50:32
Onsdag var min lediga dag denna vecka. Den va mest soft men jag har faktiskt inte sedan dess haft tid att sitta ned vid datorn och blogga.

Var iaf på möte på Indiskas huvudkontor på Onsdag morgon, allt gick fint och Sofia har mailat ut alla mina lediga dagar i sommar till alla butiker. Känns skönt att jag fått ihop en hel del jobb under sommar månaderna, lite knapert hade det varit om jag inte haft de då jag inte har något studiestöd under den perioden.

Efter mötet så mötte jag upp mi siss och några från henne jobb i Humlan för lunch. Jag hade köpt en Sushi Wrap. Så jäkla oväntat. Men jo, den va faktiskt god och väldigt mättande!

image828image827

Sen träffade jag Lina och Frida. det blev fika och lite fönster shopping.

image829image830image831

Ih, vadå att det varit super väder hela veckan!?

Sen bar det av att hämta E och sen hem till Lina för en liten 'avskeds middag'. Hon åker ju sin väg på Söndag morgon. Hon ska jobba i Tokyo hela 9 veckor. Kommer sakna..

image832image833

Mer updates ikväll. Ska iväg till Indiska, Täby och jobba 10-19.15

Pussa



Bara för den är så himla bra.

2008-05-27 | 20:40:01


Who - Five O'Clock Heroes feat. Agyness Deyn

Ny dag, nya tag!

2008-05-27 | 08:36:32
Känns bättre idag. Verkligen bättre, de enda som känns nu är att mina ögon är helt svullna av all gråt från igår.

Idag ska jag till PO.P för sista dagen. Ska bli roligt! Jag vet ju att jag ska jobba redan nästa vecka igen :)

image823image825image824
image826


Här är då mina underbara skor från Bronx som jag beställde samt ett par shorts/trosor från H&M som jag fick köpa för halvarpiset igår för att bh:n saknades (den ville jag inte ens ha!). Halsbandet är från Indiska och kostar 19pengar.

Puss på alla och tack för att ni finns.

Så jävla ensam.

2008-05-26 | 23:10:16
Jag känner mig ensamast på jorden just nu.

Fy fan vad jag känner mig sviken. Så sviken så att tårarna sprutar och händerna darrar över tangenterna. Hur kan man inte vilja stå upp för mig? Hur  kan man acceptera en sådan förlikning? Man kan inte alltid gömma sig och sopa saker under mattan, det funkar inte så i livet. Det vet jag.

Frågorna fullkomligen haglar över mig.

Hur fan i helvete kan man låta en annan männsiak styra en så där. Styra, ställa och bestämma. Hur kan den här personen vara så inne i sig själv så den inte ser vad den gör? Fast.. jag tror fan den personen vet precis vad den gör och hur den påverkar. Den vill förstöra och nest

Känner mig helt ensam i det här, sviken av den jag älskat så högt. Sviken, trampad och spottad på.

Dra för i helvet. Dra.

Vårfest!

2008-05-26 | 15:35:53
Nu ska jag alldeles snart gå från jobbet. Kl. 16.00 börjar Vårfesten på Englas dagis. Fy vad jag ser fram emot den, eller kanske det mer är längtan efter min Engla som spökar? Det liksom pirrar i magen. Har inte träffat henne sen Torsdags kväll, min fina. Kameran är med och massor av bilder kommer knäppas.

Indiska i Täby ringde för en stund sen och bokade mig på fredag, sen på torsdag är det Hamngatan som gäller. Ska jobba både i Täby och i stan en hel del i sommar, ser verkligen fram emot det. Och OM ni visste vad fina kläder som finns på Indiska nu.. ja.. då skulle ni vara mer än panka.

Puss love.

Sommaren

2008-05-26 | 13:58:27
Sommaren är faktiskt ganska så färdig planerad. Det blir lite Gotland, lite Öland, Stockholm och en massa picnics och mys i Stockholms skärgård. Men jag måste medge att höjdpunkten inte kommer ske förens i början på September. Jag och Liza har somsagt tänkt oss en tripp till Rom. Ha, vad sägs om de va?

Vi ska åka en lång helg, troligtvis onsdag-måndag då det ser ut att vara billigast. Vi ska försöka få rum på de hotellet hon och hennes familj bodde på sist de var där. Det ska tydligen var sådär härligt pitoreskt och med en underbar man som överhuvud.

Vi ska bara vara, srosa längst smala gator med skorna i handen. Dricka ljummet vin in på småtimmarna och äta torr fralla med nattsvart kaffe till frukost. Det kommer bli så fint.

image812
bild. google.se

1 år sedan & 2 år sedan

2008-05-26 | 11:17:24
För ett år sen..

image796image797
Låg vi på sjukhus pga dum magsjuka. Sonden fick åka på igen.
image798image799
..men det va rätt kul där me ;)
image800image801
...vi var såhär söta ;)
image802image803
..och jag såg ut såhär. Lång lugg och allt.

För 2 år sedan..

image804image805
..var lillan så häär liten!
image806
Och morbror var som nu, lite större..
image807image808
Det var varmt och soligt och Engla var på solskens humör!
image809image810
Hon kunde stå med stöd & kunde sitta ned men gå kunde man visst inte..
image811
Jag såg mest ung ut och Lina som en prinsessa (datum stämmer ej).

Godmorgon alla glad.

2008-05-26 | 09:09:15
Hoppas ni är glada idag iaf för jag är varken speciellt glad eller pigg. Jag vet inte vad det var men det var super svårt att somna igår, trots att älsklingen höll om mig. Detta resulterade såklart i en tok strejk imorse. Jag hade ingen lust alls att kliva upp ur sängen, kunde ha legat kvar där hela dagen utan minsta problem. Dock kallade jobbet.

Sitter på ENEA idag också, precis som i fredags. Måste ju tjäna massa pengar så jag kan skämma bort mig och Engla (right!?) haha. Ska gå vid 16 då dagis har vårfest, vilket innebär massa sånger och fika. Mysigt, jag missade förra året.

Helgen har varit mer än trevlig. Var ute med Lina, Liza, C och 2 av hans vänner i Fredags. Var sjukt roligt förutom den lilla insidenten då jag trodde att Fredda (C:s kompis) var C som stod tryckt mot en tjejs rumpa och dansade lite väl tätt. Det blixtrade till i huvudet och jag slog honom stenhårt på ryggen, fick tom blåmärken på fingrarna av slaget. Lite mindre lyckat, men men.

Lördagen
var en lugn och mysig historia hos Alx och Sandra i Uppsala. Vi grillade, drack vin och kollade fiasko schlager. Bilder kommer senare, glömde sladden.

Söndag då.
Fick inte mycket gjort, vaknade först vid lunchtid. Hann med en liten familjemiddag hos C och sen var det mys framför tvn. Något som var mindre mysigt var poltergist klippen vi tittade på på youtube.

Nu ska jag försöka boka lite biljetter till Gotland och Öland bla.

Puss o hej.

kjolarkjolarkjolar

2008-05-23 | 15:39:10
Det är banne mig mitt kall i livet förtillfället. Helsike vad många kjolar jag köpt senaste tiden och helsike så många jag kommer köpa. Tex dessa två. Tyll kjolen försökte jag beställa i förrgår men då var den slut i lager. PANIK! När jag vill ha något så MÅSTE jag ha det nu nu NU! Men men bara till att vänta..

image794     image795
Kjolar: attraktivt.se

Fredag & Helg i all ära.

2008-05-23 | 09:45:27
Äntligen Fredag, eller vad säger ni? Har längtat innerligt efter denna dag. 

Just nu sitter jag på ENEA, kanske inte låter som det roligaste genom tiderna men faktiskt rätt soft och helt OK. Det är väl mer kvällen jag väntar på. Jag ska, efter jobbet, ta mig till Sumpan och möta upp Lina. Köpa plockmat och gottis, vin och mousserande är redan fixat. Senare kommer också Liza och vi ska köra en såndär helkväll med för mycket vin och alldeles för mycket känslor och Håkan. Eller, för mycket Håkan kan det ta mig fan aldrig bli.

Helgen.
Ja om vi skulle dra helgen en snabbis. Ikväll blir det troligtvis att jag dimper ner i min älsklings säng. Förhoppningsvis hämtar han mig tillochmed ikväll.

Imorgon på dagen så är det en massa som ska fixas hemma hos C:s mormor så han ska dit och jag ska nog hem och tvätta några fönster som jag lovat mamma (för alldeles förlänge sen).. Kvällen bjuder på Uppsala för hela slanten. Vi ska till Alx och Sandra, grilla och kolla Schlager EM. Ingen favorit i repris från sist dock, då det blev alldeles för många shoots och alldeles för mycket kräk.

Söndag är slappar dag. Inget spec händer, vad jag vet nu.

Puss lovers.

Auktioner.

2008-05-23 | 08:16:13
Glöm inte mina auktioner som går ut på Söndag.

Gå in här och kika vett ja.

Hej alla glada!

2008-05-22 | 21:39:39
Jag har haft en super mysigt dag idag.

Dagen började med att jag vid 8.30 fick skaka liv i min sovande dotter, som förövrigt vaknade 00.00 inatt och va ledsen och ville ha välling och lyssna på Bullerby skivan. Hon va så mysig och vi låg och hade ett sånt där härligt natt samtal om allt och inget. Iaf, tillbaka till dagen.

Vi gick upp, gjorde oss fina (Engla iaf med flätor och hela kittet) och begav oss med stooora packning (som alla dagar i veckan) till dagis. Väl där fick jag ett följe av 5 tjejer som vägrade släppa mig om inte alla fick pussar och kramar. Detta (slängpussarna o vinkningarna) resulterade i en svartsjuk E som då skulle visa vem jag tillhörde och hängde runt min hals tills fröken fick lyfta av henne.

Efter lämning hade jag och Lina bestämt oss för en heldag på stan med lunch och shopping. Min älsklings vän åker ju snart ifrån mig i 8 veckor. Hon ska till Tokyo och jobba. Stan bjöd mest på skratt men även en klänning och ett halsband. Trevligt värre.

image793


Sen, off to dagis! Väl där så var Engla försvunnen. Hon fanns ingenstans och alla fröknar blev oroliga och jag hade hjärtat i halsgropen. Vi tittade inne, överallt på gården (trodde vi) men ingen Engla. Jag fick halv panik och blev nästan arg på Englas fröken som inte hade koll. Tillsist, efter flera minuter, ser vi två huvuden som sticker fram ur buskarna. "Mamma, jag och Frans dricker kaffe", hör jag från busken. Huh? Det var tydligen fullt normalt med kafferep i buskarna för dessa två, men aj aj aj vad oroliga vi blev.

Ikväll har vi varit på kalas för min lillasyster Ulrika och sen skjussade pappa Engla och mig till Matte. Han ska ha henne i helgen och eftersom vi var på den sidan om stan så bestämde vi att hon skulle komma redan ikväll.

Oj, så långt det blev. Sorry.

Puss

-dagen i bilder-

2008-05-21 | 22:21:51
Tidig hämtning resulterade i en lång vandring hem. En vandring på 1tim o 25min (dock med ett glasstop, skålart!)

image783image784
image785image786
image787image788
image789
image790image791
image792


glömde bort.

2008-05-21 | 15:11:56
Glömde bort två bilder på mobilen som är från Måndagmorgon då jag och E är påväg till dagis.


image781image782


Vadå cooling med hårspänne, brills och skinnpaj?

Bronx

2008-05-21 | 11:49:42
image779
image780

Ajajaj!

Kunde inte hålla tassarna borta från dessa underbart fina skor. Dom kommer passa perfekt i sommar, vita och härliga!

De fanns tidigare på ellos.se men är iprincip slut i alla storlekar. Jag som inte kan vänta gick genast in här och klickade hem dem istället. Något dyrare, men det är det värt!

Love.

Jag är inte död

2008-05-21 | 11:33:56
Nä, det är jag verkligen inte. Hade tottala fullt upp igår och idag tog jag en lång sovmorgon.

Jag praktiserade sista (?) dagen på PO.P igår. Jag tror det iaf om jag inte har skrivit upp någonting fel. Jag ska jobba första REA dagen dock som är den 12 Juni för alla nyfikna ;) Kommer finnas massor av fint att fynda!

Igår gick min telefon varm av alla samtal. Jag ringde i Måndags till Indiskas huvudkontor för att skriva upp mig som pool (att de ringer från ALLA Indiska butiker då de behöver extra folk). Tidigare har jag bara stått på Indiska Hamngatan. Detta resulterad i att både Hamngatan och Täby ringde för att boka upp mig under sommaren. Ska få fler dagar från Hamngatan nästa Torsdag då jag ska jobba. Senare ringde också SJR och gav mig en massa tider på ENEA under sommaren. YES! Det känns så skönt att veta att det kommer rammla in lite pengar under sommar månaderna också, det behöver vi!

Efter PO.P gick jag till Nordea för att lösa ut min check. Jag kom inte därifrån förens 30min efter stängning. Då med 2 nya aktie sparanden för mig samt ett till Engla. Jag har lagt undan varje månad sen Engla föddes men hitills har jag lagt de i en stillastående fond men nu ska jag somsagt börja spara med lite mer risk.

På kvällskvisten, när Engla nannade gott i sin säng och alla bestyr var klara begav jag mig till C. Vi hade en riktig mys kväll. Älskar!

Mer updates under dagen med nya inköp (aaah!!)

Puss love.

Sunday.

2008-05-19 | 19:52:47
Igår va somsagt Jossan och Nova här på besök. Jossan klippte faktiskt Engla. Det började bli lite väl risigt i topparna och för att det ska kunna växa och bli lite längre måste det endå kännas fräscht. Så ja, någon cm fick ryka! Engla tycker bara det är roligt att klippas och sa senast idag "Mamma, kan du klippa mig idag?". Hehe.

image769image770

Trodde jag tog många fler bilder än jag hade gjort på Nova och Engla igår men neej det va typ 5 stycken och ingen av dem va speciellt bra (halv blundande, gapandes osv).

image771image772

Nova ser verkligen jätte stor ut mot Engla. Det stämmer iof att hon är större än E men E är väl iaf 5-10cm längre. Men min miiinii tjej är verkligen mini ;)

Puss hej.

En outfit och annat.

2008-05-18 | 22:38:00

Dagen har varit väldigt slapp och mysig. Mi siss och Nova kom förbi hos oss vid 12 snåret. Sen dess har det lekts, tjivas om vartannat. De där två damerna (Nova och Engla syftar jag på) kan verkligen konsten att gå från kärleksulla klappningar till slag och dragandes. "Den är miiiin!!" är Englas återkommande mening när Nova är hos oss. Men men, det är kärlek, eller hur?

Har fotat lite men det kommer upp imorgon. Nu ska ni bara få nuta av min utsökta ;) klädsel, haha.

image768

Detta är vad som dras på imorgon. Hade inget för mig så jag fotade de ;) weioo vad roligt tänker ni nu, hehe.

Klänning från H&M, kjol under från monki, strumpisar och kofta från Indiska.

Pussa.


Tradera

2008-05-18 | 19:07:31
Nu har jag lagt in lite nya auktioner på tradera.com

Kika här.

Puss

Centrum shopping.

2008-05-17 | 20:48:34
Englas farmor lånade Plingan mellan 10-16 idag. Tycker det är viktigt att även jag jobbar för den relationen och ser till att den delen av familjen får träffa och umgås med Engla.

Jag åkte aldrig och tittade på C idag, orkade inte och det skulle vara piss väder. Jag har istället tillbringat ungefär 2.5 timmar i Kistas Indiska butik samt 2 timmar i de övriga (skit) centrumet. Okej, det låter nog inte helt normalt eftersom den butiken är på typ 70kvm2 och absolut inte har sååå stort utbud. Nej, det var så att Liza jobbade idag så jag hängde där för att få äta lunch med henne. Haha! Stackarn, hon måste ha känt sig uttittad med mig som smög runt mellan håller och klädstänger.

Såklart gick jag inte därifrån tomhänt. 2 kjolar och en tishe fick glatt följa med mig hem. Jätte fina kjolar men båda ska sys om lite. De är för långa och för stora i midjan båda två men jag kunde inte hålla mig ifrån dem!

image766image767
Afrikan inspirerad kjol, Indiska 199:-

Den här kjolen är egentligen längre än ned till knäna och är stor i midjan. Här har jag bara vikt upp den i resåren och satt ett skärp i midjan, jag ska sy om den senare! De andra får ni se imorgon när jag pillat klart :)

Jag och Liza kom in på att hon ville åka till Rom i sommar. "Ja!" sa jag och jaa, det lär bli vi två, high heels stapplandes runt på gatorna i Rom i September. Det ska jag benna mig se till! Vi ska inte göra annat än dricka vin, shoppa, gå gator upp och gå gator ned.
Längtar!

Puss.

LYCKA - jag kan ha knut!

2008-05-17 | 20:14:35
image764image765

JAG KAN HA KNUT!!


Ni som känner mig och/eller har följt min blogg vet att jag har varit nästintill varit självmordsbenägen pga att mitt hår rök i februari på en Sasson visning. Jag har längtat som en tok efter att kunna få upp mitt hår i knut och kunna känna mig som MIG igen. Idag, efter rätt mycket hårspray och med hjälp av X antal hårnålar fick jag upp de! Wei, LYCKA!

Gottis middag

2008-05-17 | 16:32:03
Kvällen igår blev verkligen slapp och mysig. Liza kom vid halv 8 och fick såklart mat och vin. Super god middag btw som jag inte kunde motstå att fota lite, dock med mobil kameran då C tog stora kameran med sig till Gelleråsen.

image756image757
image758image759

Gottis! Sparris med chevré och balsamvinäger. Pommes, eller vad man ska kalla de, lite barbecue aktiga. Kyckling inlindad i bacon. Sen en gräddsås med soltorkade tomater.

image760image762image761image763

Efterätten kan ni se i föregående inlägg! Så sjuuuktligt gott.
(hm, undra om Engla håller med ;))


Engla somnade helt utslagen efter massor av bus i soffan vid 9 tiden. Lilla söta! Vi satt mest och pratade, lyssnade på Håkan och drack lite vin. Helt perfekt för en hemma-slappar-kväll!

Pussa.

En utsökt Fredag kväll.

2008-05-16 | 16:49:44
Ikväll kommer Liza på besök. Hon jobbar i Västermalmsgallerian till kl.19 och dyker väl upp här runt 19.30. Jag har planerat att göra bacon inlindad kyckling, sparris med chevré ost, någon slags potatis och någon god gräddsås. Till efterätt blir det cookiesmousse, fast troligen utan nötterna. Tycker inte det är någon höjdare. Till allt detta blir det såklart vitt vin :)

image755
bild: arla.se (se länk)
Tips! Super gott.

Hämtat Engla vid 14.30 och påvägen hem gick vi förbi affären och köpte en varsin godispåse. Jag lär väl dela med mig av mitt men Engla höll sin i ett fast grepp hela vägen hem och predikade om hur det var henne godis, bara hennes. Snåljåp!

Idag åkte min C till Gelleråsen för att köra race imorgon. Jag ska troligen dit och titta med två av hans kompisar imorgon men det beror lite på väder och vind.

Puss

Plåtning med Patricia Reyes

2008-05-16 | 14:08:23

Vet inte om ni minns att jag och Lina gjorde en plåtning tillsammans för några veckor sen. Patricia Reyes hette tjejen som plåtade, super duktig var hon verkligen. Mån om att allt skulle kännas OK och att vi blev nöjda med bilderna. Nina Belkhir stod för make, riktigt snyggt och enkelt.

Vi gjorde säkert 5 olika bilder men jag valde att bara visa två sålänge innan min agentur fått bilderna och bestämt vilka de vill använda. Så ja, här har ni ett litet smakprov :)

Hope you like!

image753

image754



Helt ofattbart.

2008-05-16 | 13:50:55

Det är en piss dag idag. Jag mår inge vidare, känner mig skakis efter en händelse igår och kan inte riktigt släppa de. Jag tänkte inte ta upp Vad det är, men jag ville bara skriva av mig lite.

Visst kommer man chockas av människor många gånger i livet men det här, det tog tamej fan priset. Att kunna sjunka så lågt och utsätta en närstående för de som denne person gjorde igår är för mig ofattbart. Hur kan man så medvetet vilja såra någon? Ser man inte själv hur man ställer sig själv i dålig dager och hur människor av denna anledning tar avstånd? Ser man inte att den enda det finns att skylla på och lägga skuld på är en själv? Jag vet inte hur man kan vara så blind, jag vet bara att jag aldrig kommer sjunka så lågt.

Jaha. Det va skönt att få skriva av sig lite, även om ni sitter som frågetecken och undrar förbrilt vad nu detta menas med.




Är ledig idag. Skulle ha gjort en rnb kurs på datorn men har inte funnit ork. Känner mig somsagt matt och omotiverad till det mesta. Det enda jag ser fram emot är att Liza ska komma och mysa med mig och E ikväll. Saknar henne.

Ska snart gå och hämta Engla, min lilla Ängel, snart. Hon är det finaste som finns trots att hon är världens argaste och mest bestämda treåring genom tiderna (har dock hört att jag låg i ungefär samma liga).

Ses sen med pix och annat!

Kort blir längre.

2008-05-16 | 11:07:04
image750image751image752

Äntligen har mitt hår börjat växa lite. Visst, jag har inget svall men lite längre har det iaf blivit! Har tillochmed börjat kunna sätta upp de med hårnålar bak och bara ha lugg, som jag hade förra sommaren. Tycker det är sött och lite mer kvinnligt. Snaaart, med hjälp av tusen hårnålar, får jag kanske kanske kanske upp de i en knut ;)
Haha min dröm!

Kort och gott.

2008-05-15 | 17:57:00
Idag har jag inte gjort så mycket alls. Va super lite folk och jag har mått halv illa hela dagen, not so najs. Nu mår jag bättre iaf och väntar på att middagen ska bli klar. Har precis kört in en mackaronipudding i ugnen, faktiskt rätt smarrigt :)

Engla har haft "hatt fest" på dagis idag. Detta innebär flagghissning, roliga hattar, sång och glass. Super mysigt! Engla var smått lyrisk.

Ikväll ska jag träffa min C. Saknar massa!

Puss o hej.

Onsdagen.

2008-05-14 | 21:56:16
Vilket pissigt väder det har varit idag. Riktigt ruskigt med regn och kyla. Tur för mig att jag stått inne hela dagen och jobbat! Idag jobbade jag somsagt själv på Polarn, är från igår stolt anställd (där också). Känns super bra med ett till jobb, ligger inte så långt hemifrån och alla där är toppen. Älskar att vara där och alla männsikor där (när ska hon sluta älta, tänker ni?). Dock ser det mörkt ut för ekonomin att jobba där. Bara idag har jag köpt en klänning och en båtringad tröja (butte den randiga tunika jag köpte här om dagen, den va för tajt) till Engla. Tyckte de va så söta och kunde inte motstå. Har fotat henne i kläderna så ni får se sen :)

Hämtade Engla vid 17. 16.15 bussen kom inte av okänd anledning så jag blev någon minut sen. Engla stod och var iklädd ketchup från topp till tå när jag dök upp. De hade fått korv m bröd då det var 'fixardag' på dagis. Detta ville hon såklart att mamma skulle se så hon passade på att kleta in sig själv och sina kläder i ketchupen. Trevligt? Nja..

Vi begav oss iaf hem i regnet, vilket tog säkert 40min då Engla traskade själv och hoppade i varenda vattenpöl vi passerade. Jag tycker det är mysigt att gå hem med E från dagis och småprata så det får faktiskt ta sin tid (även i regn).

Nu sussar E och jag har hjälpt min little siss med läxor och grejs.

pussa.

Vardags lyx!

2008-05-14 | 21:37:08
Mm.. Dumma blogg.se. Jag skrev ett nytt inlägg imorse och postade det. Nu när jag skulle gå in så ser jag att det aldrig kom in? Skrev väl inget uppseendeväckande, mest bara en slags daglig rapport :)

Börjar med att visa de jag köpte igår på Body Shop. Somsagt svindyra krämer som jag hoppas är grymma!

image739image740

(vems lilla hand sticker fram där..? hihi)


Köpte en kräm för faster hud (typ?) som jag hoppas ska göra underverk! Den kostade 350pix men med kupong eller va det var fick man 100 rabatt. Sen det klassiska Body Butter, kostar 165pix och är grymt för alla hudtyper.
Lite dyrt kanske, men det är sånt jag aldrig unnar mig för att det är så tråkigt att köpa men nu kände jag att det va dags för lite vardags lyx!

Kväll.

2008-05-13 | 21:38:39
Har jobbat hela långa dagen på PO.P. Är trött i både fötter och huvud vill jag lova. Idag va det faktiskt en riktig spurt på eftermiddagen. Kanske denna berodde på Hanna Graaf som kom in och stor shoppade (hela 29varor!). Haha, fick stå där och larma av, galga av, vika och packa i flera minuter. Men det va lite skoj faktiskt :)

Nu är jag hos C och kolla på Desperata hemmafruar. Har även sytt om en kjol jag köpte på Indiska för år och dagar sen. Den satt liksom på höften och var längre än knä lång. Nu sitter den tight i midjan och går en bra bit över knät. Super snygg! Visar bild imorgon.

Shoppade även lite grejs idag ( jobbigt att befinna sig i ett shopping centrum dagarna i ända). En kjolis till Flinga på PO.P och sen ett bodybutter och en kräm för att få faster hud på Body Shop. Aaah vad dyrt det blev, bara krämerna gick över 400! Lägger in dem imorgon också iaf. Nu är jag för trött..

Hoppas ni alla mår topp.

Puss.

Godnatt.

2008-05-12 | 22:23:21
Nu är det sängen som kallar. Har haft lite små saker för mig, målat naglarna, kikat tv och hämtat lite kläder. En skön kväll med andra ord :)

Imorgon är det Polarn i Stinsen som gäller. Börjar 9.30, ska vara med på öppningen och kolla rutinerna och så. Ser faktiskt fram emot morgondagen. Jag gillar att gå runt och pilla med kläderna, packa upp, larma och små prata. Jag trivs med livet där helt enkelt.

Puss babe.

Nytt från Monki

2008-05-11 | 10:11:43
Igår svängde jag och Lina in på Götgatsbacken en snabbis innan jag skulle iväg till C och hon skulle på klädprovning. Självklart gick ingen av oss tomhänta därifrån (har de någonsin hänt?).

Lina Köpte en svart heldress, linnestuk uppe och sen lite drapperade höfter och lite vidare ben, grymt söt. Jag fick med mig denna skönhet. Måste erkänna att den inte gjorde sig bra alls på bild, men den är attans snygg.

image728
image729

Nej ni, nu ska jag ut i solen :)

Underbara sommardag!

2008-05-10 | 19:53:37
Ni anar inte vilken fantastisk dag vi haft. Helt perfekt!

Hämtade upp pluppan vid Södra straxt efter 12, hon var lite små trött men humöret var endå på topp! Vi begav oss till Mariatorget för att gå till bokslukar cafét där teatern skulle vara. Det blev glass och glasögonprovning innan Nina, Isabelle och Patricia kom för att joina.

image712
image713image714
image715

Teatern va lite skum, men det var mysigt att sitta där inne, hoptryckta och dricka latte/saft och kika på alla mini bakelser som fanns. Dock blev det bara ett varsitt mumin kex för Isabell och Plingan, det räckte mer än väl.Kanske inte låter som den ideala sommardagen, men den var bara 20min lång så solen fick bara vänta lite :)

image716image717
image718

Efter mys inne begav vi oss ut för ännu mer mys. Blev picnic på Mariatorget med massor av godsaker! Isabell fyllde nämligen 3 åt dagen till ära. (bilderna får tala)


image719image720
image721
image722image723
image724image725
image726image727


Ja vad mer kan man säga än att vi hade en hel dag på Mariatorget! Och en underbar sådan. Englas pappa kom och hämtade henne vid 15 tiden, det är ju hans helg och jag tjuv lånade henne bara idag :)

Nu har jag ätit en god middag hos C och ser framemot en kväll med mys. C jobbar mellan 6-10 imorgon bitti så kvällen lär iaf inte bli sen. Imorgon blir det att sola och kika lite F1, bara soft altså :)

Puss älsklingar.

(gå in här för att se ännu fler bilder från idag!)

Morning!

2008-05-10 | 10:01:09
Hej allihopa!

Jag har sovit som en prinsessa i natt och mår verkligen super bra idag. Vem gör inte de när man får vakna till solljus och fågelkvitter?

Idag ska jag möta upp Matte och hämta Engla vid Södrastation vid lunchtid. Jag fick låna henne idag för att gå på en barn teater upp på Mariatorget. Vi ska gå med Lina, Nina och hennes dotter Isabelle. Nina är makeupartisten som vi jobbade med förra helgen när jag och Lina plåtades tillsammans. Hennes dotter fyller faktiskt 3 år idag och vi tänkte att de skulle vara mysigt för dem att träffas. Självklart åker kameran med :)

Eftersom jag varit riktigt dålig på att uppdatera så glömde jag visa er ett ur sött kort Engla fick i veckan. Det står "Storasyster" Engla Slotte på kuvertet och sen är det ett brev till E som faktiskt blivit big siss för bara några veckor sedan :) Hon var överlycklig (kanske mest för 20-lappen som låg där i och hon skulle köpa glass för?). Gulle moster jag har.

image711

Hoppas ni får en toppen dag i solen!

Jag är hemsk.

2008-05-09 | 14:55:17
Ja fy vad hemsk jag vait på update fronten den sista veckan. Ska verkligen bli bättring på de :)

Jaaa i Torsdags började jag helt sonika att tok kräkas, mindre trevligt om ni frågar mig. Jag va super rädd att de inte skulle gå över då jag skulle följa med C på en eventdag med racingen. Dock blev det bättre till morgonen och jag följde med!

Vilken dag sen! Vi åkte vid 06.00 och vad hemma 21.00. Snacka om att man var trött. Dagen hade bjudit på mycket bilar och faktiskt en tur i porschen för lilla Emilys del. Gick galet fort men C körde galant och jag tyckte faktiskt de va skoj, oväntat! Sen va de ett 3 timmars race och massa annat skoj. Allt detta+en hel dag med sol+en hel dag utomhus=dööööö bränd! Mina kinder hettar i skrivandes stund och har gjort så hela dagen. Jag är KNALL röd på kinder och näsa. Iof så är det ingenting i jämförelse med C kompis Jonte som (stackarn) var blodröd i heeela anisktet och armarna redan igår. Han har ett sådant pigment som gör att de är en hel omöjlighet att bli brun, han blir bara röd. Kan bara tänka mig hur det hetta på hans kinder idag ;)

Nu är lillan min påväg till sin papps och ska vara där över helgen. Hon var positiv och glad över att äntligen få träffa pappa igen men hade såklart att skiljas på dagis idag. Många pussar genom grinden följt av endlösa vinkningar.

Puss o hej.

...

2008-05-07 | 20:18:53
Jag har kräkts flera gångern nu på em/kvällen. Har fått nått skit. Ahh vad jag hatar att kräkas. Tyckte ni skulle vet de.

hej.

Pärlplattemys

2008-05-06 | 08:43:19
image705image706
image707
image708


Älsklingen och jag vaknade efter 8. Så skönt med lite sovmorgon. Hon är faktiskt pigg och glad idag, har ätit en massa frukost och så. Känns bra att jag är hemma en stund så hon fick äta i lugn och ro och inte stressa. Det är verkligen viktigt att inte stressa med barn, gör man de så sätter de sig på ändan och vill göra precis tvärtemot vad man själv tycker och vill. Hehe.

Nu ska vi kika på Emil en stund. Får se vad dagen blir av. Ska iaf inventera på PO.P ikväll, hoppas jag hittar fler fynd, de ni!

(På bilderna myser E med sin ny gjorde pärplatta, hihi)

Puss o massa Love
(btw, Liza, Saaaaknar dig!)

Night People

2008-05-05 | 22:54:12

Ikväll ville Engla, precis som igår, absolut inte sova på vanlig läggdags tid. Hon proppsade på att vara uppe. Självklart försökte jag vid 19 tiden men utan vidare resultat. Hon låg och sjöng och lekte dockteater, glad och pigg. Det blev till att gå upp och underhålla lillfröken ett par timmar till :)

Vi passade på att lägga färdigt hennes ap-pärlplatta. Vi började igår, men ni ska veta att det tar sin tid att hitta precis den rätta platsen för rätt pärla, hehe. Men hon var ritkigt nöjd över slutresultatet när vi hade strykt den och satt den på sina fötter (jaa pärlplattor har fötter nu för tiden!)

Tillsist somnade hon iaf och nu ligger hon och snosar gott i sin säng. Jag är helt slut så sängen lär snart få sig ett besök.


image703image704
haha, min lilla ruffs-prinsessa!



Imorgon skulle jag ha jobbat på ENEA men nu när Engla har kommit så ur fas sen hennes kämpiga helg så tyckte jag det var bäst att vara hemma några timmar extra och styra upp lite. Sen får vi se hur dagen urartar. På Onsdag är det iaf dags för ENEA igen :) wei!

Puss o hej, sovsött!


Bästisar.

2008-05-05 | 22:12:19
image701image702

Tänk att just jag har en sådan tur att ha just Lina som min Bästis. Är så otroligt lycklig och glad över att hon finns och förgyller mitt liv. Att hon alltid bryr sig om än för mycket ibland, och finns där när jag behöver, natt som dag.

Med Lina är allting lätt, livet, Allt! Ingenting utgör hinder eller problem, det gäller bara att se på saker med rätt inställning och med rätt ögon.

Hon kan lätt som en plätt vända ett pissigt humör (som infinner sig titt som tett hos mig)  och få mig att tänka med klarhet. Få mig att förstå att just de där inte är värt att lägga ned en massa energi och tid på, det blir ingen lycklig av.

Tänk er en människa som blir lycklig bara av att shoppa, bara en sådan sak. Det är fan fantastiskt. Är hon surmulen så blir det shopping för att lätta på hopen av moln. Hon säger ofta att hon känner sig lycklig och upprymd. Det är faktiskt inte så många som ärligt kan säga att dom känner sig lyckliga. Lika så kan hon säga att hon är arg just idag. Att livet inte är roligt idag. Det sköna är då att jag vet, jag vet, att imorgon är de bättre igen. Med Lina håller skitsaker aldrig i sig.

Vi har känt varandra i snart 5 år jag o Lina. Hon är gudmor till mitt barn och ta mig fan den bästa vän jag någonsin kommer att ha.

Lite mycket Kärlek.

Måndag.

2008-05-05 | 08:56:53
Japp, då var det måndag igen och dags för skola. Nääää! Jag börjar ju på min praktik idag! Jag börjar inte förens 12 och jobbar till 16, så jag och Engla har de lite relax här hemma för tillfället. Plutten är frisk nu, hon åt bra igår och har fått i sig frukost idag. Känns skönt att hon är på banan igen mitt lilla spinkoo :) (det säger ja med enbart kärlek i rösten.)

Igår somnade Engla efter att ha klämt sitt lilla finger (och gallskrikigt) mitt på golvet i en liten hög. Klockan var inte mer än 16 så de va ingen höjdare kanske. Hon vaknade vid 19 och somnade inte förens 22! Vi hade en improviserad mys kväll med pärlplattsläggande och melon ätande. Dock så vaknade dockan vid 7 tiden, hon lär svimma i säng ikväll.

Håll nu tummarna för att allt ska gå bra idag, tror faktiskt de kan bli sjukt kul. Ska försöka hinna med lite små inköp innan jag börjar hade jag tänkt..

NU; dags att göra oss iordning!

Love

Spyan från Sollentuna.

2008-05-04 | 11:18:44
image697image698


Ja stackars min lilla söta. Hon har kräkts nu varannan dag/natt sen i onsdags. Skit jobbigt. Hon är ju bra späd redan innan så när hon åker på något sånthär så blir hon så sjukt liten. Inte bara kroppsligt, hon blir ynklig och nedstämd också. Vem blir inte de när man haft en ihållande magsjuka?

Det jobbigaste är att man helatiden tror att de är över eftersom hon mår bra i ena sekunden och tok kräks i andra. Kanske inte riktigt så, men ungefär. Tror dock att de är över nu, och att de bara är att få henne på banan med mat igen. Det behöver hon min lilla prinsessa.

E skulle ha åkt till sin framor och farfar idag men nu blir de inte så eftersom hon kräktes senast igår vid 23 tiden, ingen stämning att åka iväg då. De blir att ta de lugnt och kanske ta en promenad och mysa. Ingen här hemma har iaf blivit smittad, vilket jag tycker är väldigt werid? Hm.. Kanske kommer..

Love.

My Lovely Dress

2008-05-03 | 18:06:59
image693image694

Vad tycks om min nya, helt bedååårande, klänning? Tycker den är sååå fin. Käpte den innan plåtningen igår när jag och Lina skulle luncha. Hade den ute igår och tror jag ska ha den ikväll också, kanske imorgon me, hihi. (Klänninge kommer från hm och kostar endast 298pix).

Köpte såklart en prisent till min Älsklings tjej också. Fick bli en skål från Mique med texten "Prinsessgodis". Tycker hon kan ha den på lördagar när hon kryper upp i soffan med sina små godisar o myser.

image695image696

Är den in hur söt som helst? Hon blev hursomhelst super glad :)

Puss

Juste!

2008-05-03 | 10:32:01
Var och kikade på Åhléns innan plåtningen igår (samt hann förbi H&M och köpte en bedårande klänning). Jag var på lite större bilder än jag trodde och i en borchyr. Lite najs sådär men samtidigt skumt. De som stod där tittade lite förundrat på mig när jag och Lina smög runt. Hihi.

image692

Ja ni kanske ser..?

Friday.

2008-05-03 | 10:29:37
Igår va en topp dag. Plåtningen gick super bra :) Blev nog rätt coola bilder. Tror det blev 4 olika looks varav 2 med både mig och Lina. Vi blev inte klara förens framåt 19 tiden och då åkte vinet fram och gottis sallad. Blev en riktig hel dag-kväll som slutade på Rich för mig. Där ringde min kära pojkvän och var alldeles för full för att vingla omkring ensam på Sthlms gator så jag begav mig till hans undersättning (typ?) haha.

Lina tog massa bilder under hela dagen/kvällen. Ska försöka få dem senar idag och lägga upp! Har bara några jag tog med min mobil..

image690

Rich. Jäkligt najs.

image691

Nina och Patricia. Lovely!



Nu har jag och Engla pillat in frukost. Engla är ju sådär halvtänd på mat efter sin magsjuka, men vi jobbar på :) Idag ska vi troligen in till Mariatorget och nyöppningen av något ban-bok-café, typ. De bjuder på glass och massa mys. De har tydligen mini av allting också. Mini mackor, mini glass, mini-allt! haha.

Plåtning&Åhléns

2008-05-02 | 08:46:51
Beh! Idag vaknade Flingan tidigt. Hon somnade ju sjukt tidigt igår så där har vi väl anledningen. Hon hade massa gojs i ögonen och har nyst ut en hel sjö. Men annars är hon tiptop :) hehe.

Jag och Lina ska göra en plåtning tillsammans idag. Ska bli riktigt kul faktiskt. Vi ska ha med oss våra egna kläder och skor. Jag har inte börjat packa ihop saker ännu då jag var super trött och arg igår. Min lillasyster har en tendens att ta mina kläder heeela tiden och nu hade hon gjort missen att ta ett par sprillan tights. Inte roligt. Men nu ska jag slänga ihop lite grejjer och bege mig till stan för att möta upp Lina för lunch innan plåtningen.

Engla mår sisådär idag.. Blir nog att vara hemma med Nannie istället för dagis.

(Btw. Kika på Åhléns idag, på nagelavdelningen eller beauty eller va den heter :))

Puss

Marimekko Engla

2008-05-01 | 16:18:22
image683
image684image685
image686
image687
image688image689


Vad ska man säga? Fasiken så fin min lilla Pärla är. Helt otroligt. Kläderna passar henne perfa också!

Den största storleken i Marimekko kläderna var 86/92 men jag tänkte att E kunde ha tunikan mer som linne och trosorna är faktiskt väldigt stora, hatten passar perfa den me så summan av kardemumman är att dessa är rätt stora i storleken. Engla har ju 98/104 annars(Såg nu att dessa dressar är heeelt slut på hemsidan samt i butiken, tyvärr..)



The Valborg.

2008-05-01 | 15:23:03

Hej hopp!

Hoppas ni alla mår bra fast att de kanske är 'dagen efter' för många. Själv hade jag en tok trevlig kväll med mousserande som jag sa :) Lite väl mycket märkte jag sen när jag skulle gå och lägga mig, men men, haha.

Englas valborg va inte så mysig.. Hon såg fram emot "Mal brasan" men de blev inte att hon kom dit. Hon satte igång att tok kräkas vid 19 tiden.. Minst 20 gånger flög maginnehållet upp.. Min lilla fina gumma.

Idag mår hon dock bättre och vi har varit ute i flera timmar. Ätit glass, varit i parken, lekt och haft oss. Så skönt väder ju, blåser lite bara.. Sen var vi en sväng förbi posten och hämtade tunikan från meandi och ett trådlöst grejsemojs till C från 3. Trevligt trevligt.

Ska fixa lite med bilder jag tagit på E idag och sen lägga upp :)

Kärlek.


gårdags shoppingen

2008-05-01 | 12:55:19
Slänger upp de nu eftersom jag inte hann igår :)

image677image678

Randigt i alla ära! Linne 98:- & Tröja 98:-, H&M.

image679image680

Kalas fin sovklädsel. Trosa 59:- & Linne 129:-, H&M.

image681image682

Marimekko sett 198:- + Gympisar 79.50:- (från strl 23) H&M.