♥ värme

2012-11-27 | 15:15:00
i will love you forever.
 
i somras efter att vi sålt lägenheten i sundbyberg och semestern hade startat så bestämde jag och lisa oss för att köra en utlandsresa. vi bokade en sistaminuten till grekland, lefkas närmare bestämt. vi bodde på ett fantastiskt litet familjeägt hotel upp i bergen som var precis lagom stort och super mysigt!
 
dagarna fördrevs framför poolen med diverse pocketböcker, barbies och luftmadrasser. engla låg som en fisk i poolen i den 40 gradiga värmen och jag och lisa pressade oss bruna ;)
 
nu när vintern börjar smyga sig på och minusgraderna börja krypa sig närmare så tittar jag allt oftare på bilderna från resan, längtar tillbaka och har verkligen jätte svårt att förstå hur värmen kändes. hur man svettades i solstolen och drack litervis för att inte torkaut. varför glömmer man så fort? jag hade behövt den värmen nu.
 
det är bara härda ut. 7 månader kvar ..
om vi har tur.

blommor och städning.

2012-11-26 | 22:39:00
hemma hos oss.
 
när man är hemma och vabbar så hinner man verkligen med saker man inte annars skulle hunnit med. jag har verkligen hunnit med att storstäda lägenheten, bytt lakan och rensa böand kläder och annat skit.
 
en annan sak som jag faktiskt inte gjort på läng men som jag bestämde mig för att unna mig idag var att köpa snittblommor. jag vet inte riktigt varför det inte blivit av på ett tag men så är det iaf. kanske är det de att mitt ica som ligger här inte är helt 100 på blommor .. och inte heller blomsterbutiken mitt över. det suger faktiskt!
 
idag hade de iaf fått in rosor och lite annat härligt på blomsterbutiken så jag slog till. vad är väl 350kr den 26, right? haha tänk att det alltid är samma visa. pengarna brinner upp i början av månaden när man inbillar sig att man är rik och har ett överflöd på kontot. ha ha. men fina blommor och ett rent hem har vi nu iaf :)
 
night ♥

it's brown!

2012-11-26 | 19:10:55
i september fick jag ett ryck. som jag allt för ofta får när det gäller just hårfärg. jag fick för mig att jag var trött på blont och ännu en gång (det var några år sen sist men men) skulle bli mörkare, röd för att vara exakt.
 
vad fick jag rött ifrån egentligen? jag har aldrig i hela mitt liv tänkt att jag skulle passa i rött. impulsiv som jag är så köpte jag något billigt kraffs på ica som min syster smetade in i mitt härligt gulbonda hår ;)
 
ångest. shit vilken ångest jag fick!
 
håret blev rödare och rödare och jag räddare och räddare. när färgen var urtvättad så var väl min första kommentar "var är vinet?". haha. jag undvek speglar ett tag tills jag kände att äh, aja det är bara hår.
 
en vecka senare fick jag för mig att det börjat bli dassigt och tråkigt i färgen så jag kom på den briljanta idén att färga det ännu lite mer rött, typ koppar - skrikandes rött. fy fan vad jag såg ut efter det! ännu mer ångest. en vecka till och jag bestämde mig för brunt. brunt bli bra!
 
nu sitter jag med mitt bruna hår och känner mig faktiskt rätt nöjd. jag gillart! för det första så ser det ut som mitt tunna hår nästan är lite tockt (på långt avstånd då ..) för det andra så gillar jag att va mörkare så här på hösten. jag kan dock inte lova att jag sitter här i mars och fortfarande tycker det är häligt, men just nu gillar ja det.
 
halvsliriga bilder men men, ni ser färgen iaf :)

vab.

2012-11-26 | 18:48:18
de senaste veckorna har varit rätt fullproppade med vab måste jag medge. det är väl som man säger att alla får sin del av sjukdomar, tidigt i livet eller lite senare. min syster tex har ju sin lilla nikki som är sjuk till höger och vänster och jag som har varit rätt skonad från sjukdomar med engla har nu börjat få min dos känner jag.
 
här om veckan var de 40'c feber och en knockad liten engla som fick vara hemma och glo film i dagarna tre. idag var det dags igen. en hel natt av slemmig hosta är inte kul för varken barn eller mamma som försöker sova brevid. det blev till att vara hemma idag.
 
engla har nästan inte hostat överhuvudtaget idag vilket gör mig smått irriterad (fast att det såklart är grymt skönt om det inte blir värre) för vi är ju liksom ändå hemma. haha. vilken dubbelmoral! om det inte eskalerar inatt så blir det skola för fröken imorgon och butik för mig. jag får väl hälla i henne honungste eller liknande ikväll :)
 
liten sovandes söt och massor av julpyssel igår.

kommer ni ihåg?

2012-11-26 | 18:28:00
kommer ni ihåg den här bilden?
 
i förra veckan så tog jag och engla äntligen tag i att åka till mikas för att göra pollar och hämta den här fantastisk bilden! kommer ni ihåg när engla gjorde senaste plåtningen för la petite magazine? det var filmstjärnetema och fröken sur fick ha en stickig tröja på sig, haha.
 
här hittar ni inlägget.
 
vi fick en stor förstoring på riktigt fotopapper (tack carolina!) och en mindre variant. den stora står nu i mitt sovrum. jag har sprungit runt med den som en galning idag och undrat var sjutton den ska få sitta. jag har liksom tavlor på nästan varje vägg här hemma. tyckte ändå den passade in där på skåpet tillslut :)
 
den lilla varianten tänkte jag att någon ska få i julklapp. hm vem? .. i know!

Ska vi göra ett nytt försök?

2012-11-23 | 17:47:00
okej. hur länge sen var det som jag var aktiv här egentligen? på tok för länge sen och den sista tiden har jag bara blivit mer och mer sugen på att börja uppdater och blogga igen. lusten har liksom inte funnits där innan men äntligen börjar suget komma :)
 
ni vet att det har skett mkt. ni vet att jag nu mera är ensamtående med den lilla stjärnan jag har och att jag har flyttat tillbaka till mina hoods, där jag vuxit upp. så vad mer är nytt?
 
engla har börjat ettan, stor tjej nu. hon trivs i skolan men hatar läxor. jag jobbar kvar på polarn och bloggar även på vår hemsidan polarnopyret.se, checka in! livet rullar, jag är otroligt lycklig! det var år sedan som jag hade den här känslan som jag har i magen idag. jag trivs med mig själv, jag tycker om att vara ensam (har aldrig gjort det innan) och jag har verkligen hittat mig själv, igen. 
 
i 6 år var jag i ett förhållande, och i ett halv år så har det bara varit jag och engla. jag ska vara ärlig och säga att den här separationen var en av de bättre saker jag gjort i mitt liv. jag behövde ta tag i mig själv och bli en människa som jag kan vara stolt över.
 
nog med ordbajs. hörs vi snart? i hope. pixen är från instagram, roligare än så blir det inte idag :) haha.
 
juste. jag har brunt hår now a days. vad tycks?
 
instagram: emsloo