födelsedagskort

2009-10-31 | 09:54:25
IGÅR KÖPTE vi glitter pennor och glitter till Mira som ska ha kalas idag. Liza och Engla slog in detta igår och fixade ett fin fint paket. Just nu är Engla så övertaggad som en 4-åring kan vara och vill at vi ska gå ungefär nu, nu, nu! Eftersom kalaset inte börjar förens vid 13.00 så försöker vi att sakta men säkert få tiden att gå. Nu har vi gjort ett fint kort till Mira som Engla själv skrivit (delvis) och ritat hjärtan på. Min duktiga tjej!




katt-engla

2009-10-29 | 17:15:10





NU NI
är flingan äntligen hemplockad!

Det ringde frenetiskt från dagis under mitt medarbetarsamtal i eftermiddags och meddelade att lillan hade feber och låg utslagen på soffan. Det blev att ta sig hem och hämta Engla och packa lite saker och sen har vi åkt till Liza där vi ska tillbringa några nätter. Engla berättade att hon hade kräkts igår samt att hon mått dåligt idag så jag har bestämt mig för att vabba imorgon. Vi får helt enkelt mysa här hemma hos Liza med lite filmer.

Engla älskar sin nya katt-mask som ni finner på H&M i tvåpack!

face

2009-10-29 | 08:33:30
BUHU vad dålig jag är på att blogga förtillfället. Ber om ursäkt för det, men nu blir det som alltid ändring på det när Engla kommer hem. Då har jag aldrig lika mycket planerat utan har tid att bara vara och emellanåt sätta mig vid datorn.

Igår bjöd ju jag som känt syster (och mig själv) på ansiktsbehandling. Det var underbart skönt och jag passade även på att färga bryn och fransar och jag måste säga att jag är positivt överaskad! Jag brukar tycka att det aldrig blir någon skillnad men nu blev  det verkligen det, och snyggt också. Jag ska säga er att på mig fungerar verkligen varenda merföräljningstrick i boken. Jag kom hem med en dag - och en natt kräm samt en olja som ska göra min hud len och mjuk (är rätt torr och flagning just nu). Kalaset var inte billigt men efter att enbart använt detta två gånger nu så känner jag skillnad. Kanske det var värt?


Någon som prövat?


kvällar som denna

2009-10-28 | 08:59:03



VI HADE en toppen kväll igår på Riche, som alltid, är att tillägga. Vi delade på trattkantarell risotto, gnocci med pesto och hallomi och till efterätt en mjölkcholklad creme brullé. Nami! Sen skadar det ju inte att man har världens bästa sällskap iform utav min Liza.

Nu ska jag skynda iväg på ansiktsbehandling med syster, sen blir dett till att jobba. Dagen kommer nog bli lång eftersom vi ska iväg på födelsedagsfirande ikväll men det gör mig inget, det är bara mysigt. Imorgon kommer min Engla hem.. behöver jag sägaq att jag längtar!

skynda fynda

2009-10-27 | 09:50:52





NU ÄR det inte många minuter kvar på syster tradera auktioner! Så nu får ni verkligen synda er att fynda för det är verkligen fynd-priser!

ni hittar dem här.

tid att vara sjuk?

2009-10-27 | 09:30:00
måndag träffa Liza och jobba
tisdag läkaren? jobba, middag på riche
onsdag ansiktsbehandling, jobba, födelsedagsmiddag
torsdag medlingssamtal, medarbetarsamtal, engla hem ♥
fredag jobba, till liza med engla
lördag liza 22 år! mys mys mys och middag, LEDIG!
söndag hoppa in o jobba pga begravning..



JUST NU känns det som att jag har alldeles för mycket att göra och alldeles för mycket att tänka på. Jag kom på mig själv med att skjuta upp ett läkar besök för jag hinner inte! Mitt schema den här veckan är verkligen späckat. Jag har iaf ringt läkaren efter en akuttid då min hals vägrar bli bättre. Den värker och värker och jag känner mig bara mer och mer svullen och har av och till tom svårt att prata. Jag vet, det låter inge vidare och jag borde ha agerat lite tidigare men somsagt jag hinner inte! Jag ska iaf försöka trycka in ett besök innan jag börjar klockan 12, vilket kommer vara fullt omöjligt. Kanske att jag kan åka från jobbet en stund, sjutton, jag vet inte..

jag skulle ringa dig men kom på att jag inte kan.

Måndag

2009-10-26 | 21:14:37


DET ÄR lite mycket i livet just nu, saker som känns konstiga och som jag inte vet hur jag ska handskas med. Jag har kommit fram till vissa saker och det betyder stora förändringar, men jag tror det blir bra. En sak som mitt i allt kaos är positivt är att min kollega fått nytt jobb så jag kommer få fler timmar i månaden, wii! Jag bytte till mig en morgon tid så det inte går ut över min Engla, men det känns goodie goodie att ha mer 'fast' tid.

Dagen har annars flutit på i en rasande fart. Började med att åka in och göra staden med bästa Liza och sedan bar det av till jobbet. Dagen och kvällen gick så fort så att jag inte riktigt vet om jag hann med någonting eller gjorde någon nytta, men det är en dag imorgon också! Jag hoppas den blir bättre än denna..

saknar mitt ♥

vintage stories x 2

2009-10-25 | 17:51:15




ÄNTLIGEN har jag landat hemma hos C! Har ingen lust att dra upp vad som hände i em då det är så jäkla sjukt så det är inte värt att berätta. Men jag är iaf på sjukt dåligt humör pga det.

Var en hyffsad lugn dag på jobbet idag men jag måste säga att vissa dagar så har verkligen tiden en förmåga att fullkomligen snigla sig fram, som idag tex. När dagen äntligen led mot sitt slut så åkte jag och C till barkaby för att reklamera mina lovers och kika runt lite. Kom hem med den här underbara koftan till Engla, även den kommer från Kappahls vintage stories kollektion, precis som hennes kråsblus, och är bara för söt. Ni som ännu inte checkat in barn kläderna där bör göra det snarast!

Ikväll blir det nog till att hyra någon film och bunkra upp med massor av godis och pringles.

Blus från kappahl 199.-

söndag

2009-10-25 | 10:00:54
SÖNDAG, söndag. En grå jäkla söndag är vad det är! Känns som att solen borde få för sig att titta fram snart innan vi alla får börja gå i sol-terapi.

Igår hade vi det riktigt trevlig, vi skrålade till singstar, skrattade och drack vin. Super mysigt och i hyffsad tid kom vi hem så att jag har orkat upp idag. Ska jobba fyra timmar och sen ska jag och C bege oss till ikea och fixa lite grejs. Nu ska jag äta årets första lussebulle! Nami.



Off.

2009-10-24 | 20:12:21




NU HAR vi ätit en god middag, druckit vin och disskuterat politik hemma hos C. Vi ska iväg en sväng till C kompis flickvän som är barnfri i helgen, precis som jag. Lär inte bli någon hel-kväll/natt utan jag siktar mer på att umgås med trevliga människor och orka upp imorgon. Jag jobbar imorgon och halsen värker fortfarande så det går inte att ta till hård handskarna, kanske blir till nästa helg då min Liza fyller år? Egentligen skulle jag och Engla farit till Gotland nästa helg men pappa fick ändra planerna så vi får byta helg, känns lite trist men somsagt så fyller L år så det lär bli hur trevligt som helst iaf!

Hoppas ni alla får en super mysig lördagskväll!

DARLINGS

2009-10-24 | 10:28:54



NU ÄR jag snart på språng men först ville jag lägga ut en bild på två fröknar som betyder mycket för mig. Min bästa bästa Liza & såklart min lilla lilla Engla ♥

En av dessa fyller år nästa helg, jag tror ni kan räkna ut vilken. Hm. Jag har lite lösa tankar och planer. Jag tror iaf denna donna kommer  få en fantastisk födelsedag och kväll. Off.

HIGH LEG BOOTS

2009-10-24 | 09:21:19



HOLA. Här är vi uppe med hosta  och hals värk. kan det aldrig bara  försvinna! Jag jobbar några timmar idag på mitt favoritställe vilket  känns otroligt skönt. Nu ska jag hälla i mig lite  kaffe och fixa iordning mig.

Vad tycks om mina nya skor? Jag fullkomligen älskar dem.

MIN TJEJ

2009-10-23 | 20:46:22




NU HAR jag landat hemma efter några timmar på jobbet. Var mysigt att komma tillbaka efter flera dagars sjukdom måste jag säga, lite befriande att kunna jobba igen. Man känner sig alltid så låst och halft värdelös när man inte kan jobba, men now i'm back!

Innan jag började så mötte jag Englas pappa påvägen och släppte av lillan. Blev kramar och pussar och ett och annat 'i love you gogo, i love you lala' för nu är ju fröken som bekant borta till nästa torsdag. Jag har massor av jobb och annat nästa vecka så jag tror nog tiden kommer gå fort. Även om man såklart saknar så det värker..

Nu ska jag kika idol med min kärlek och hörrni, det luktar mocka.. I will show you later!

ABOUT THE LEO

2009-10-23 | 13:15:31
JAG HAR fått lite frågor beträffande Englas pälsis som hon har blandannat här. Måste börja med att säga att den är smått fantastisk och att jag önskar att min såg ut  på pricken likadant. I vilket fall så kommer den från H&M och kostar 349,- och jag såg att den fanns kvar för bara några dagar sen så skynda er att haffa en, every princess needs one!



Girl & boy

2009-10-23 | 11:05:28


 

NATTEN HAR varit lite knepig med diverse drömmar och snarkande från Englas sida så idag är jag trött i ögonen och seg i bollen. Ingen vidare dag att vara den första att jobba på 'efter' sjukdom. Känner mig risig i halsen idag också, men det kan inte hjälpas.

 

Kiddsen är iaf glada och sitter förtillfället och gör pärlplattor. Vi ska väl ta oss ut en stund innan vi ska bege oss iväg vid två-snåret, trotsa det grå täcket över sthlm. Suck, ge oss sol!

 

båda Engla & Albin är klädda i polarn o. pyret dagen till ära, lite komiskt (utom jeans, tror de är seconhand fynd), tss.

ny design

2009-10-23 | 08:29:28
NÅ? Vad tycks om den nya designen som den här fröken har med lite direktiv knåpat ihop? Jag känner mig super nöjd och jag älskar den 'sommriga' headern! Herregud, jag har inte varit lätt att handskas med när de kom till det här. Har haft en bild av hur jag bill ha det och nu trot jag finally att det stämmer. Tack fina Ina.

Hit me, vad tycker ni?


en bild byttes ut efter denna.

KVÄLL

2009-10-22 | 21:56:04

 

 

NU HAR vi haft en riktig mys kväll här hemma hos dadie. Det är inte allt för ofta som vi alla är samlade så man får njuta medans man kan! Vi har ätit smarrig kyckling och sen myst i soffan med fika och barnen har spelat spel. Nu sover de små och jag börjar sega till rejält jag med.

 

Imorgon är det dags för lillan min att fara till sin pappa och vara där tills nästa torsdag. Det är ju höst-lov nästa vecka, vilket innebär att jag och M har Engla varannat år (detta år är dock lite speciellt). Kommer bli tokigt tomt hemma men jag får flytta mig över till C och gräva ner mig i allt jobb som jag har nästa vecka. Pju, tiden kanske springer iväg, i hope..


HÖST

2009-10-22 | 17:35:58



 

 




 

NU HAR vi snart avverkat en helt grå dag med seconhand-fönster-shopping, café mys och bus bland löven i parken. Vi har haft det riktigt mysigt och barnen har lekt och busat. Jag har ju känt mig lite hängig och vädret har kanske inte har hjälp mig på traven men det har verkligen barnen! Åh vilken underbar liten dotter och bror jag har.

 

Nu ni, nu är hösten här med stormsteg.


kråsblus

2009-10-22 | 09:36:55




GODMORGON! Här har vi varit uppe sen det var bäck-svart utanför fönstret. Nu är vi på andra sidan staden och hälsar på hos mini morbror Albin. Han är uppe några dagar från Gotland så vi passar på att ses då Engla tjatat som en toka på att få leka med honom. Själv känner jag mig seg i huvudet idag och halsen värker mer än igår. Gah! Blir tokig på den här långdragna sjuk prociduren.

Idag har Flingan på sig en ny blus från kappahl vintage stories (ska visa er lite annat som jag fotade igår från den kampanjen) och jeans leggings också från kappahl.

starwars.

2009-10-22 | 00:18:56


 

DENNA TISHAN fyndade jag idag inne på hm när jag och Liza strosade runt i kista innan vi gick på kvälls bio. Ville ha en enkel tshirt med tryck att ha till jeans eller ja till vad som helst och denna passade alldeles utmärkt och var härligt tunn i materialet. För övrigt så avskyr jag star wars och vägrar att se dessa filmer men jag tyckte trycket var coolt, så nu behöver ni inte fråga om de! Köpte även något till min Docka, men det får ni se imorgon!

Nu är jag alldeles för pigg för mitt eget bästa och jag borde, borde verkligen sova eftersom vi ska vara på andra sidan stan imorgon innan nio. Off.

tshirt hm 149.-

sko-vägg

2009-10-21 | 15:32:20

sea of shoes


JAG HAR börjat spåna på hur jag ska förvara mina skor när jag flyttar (någon gång i framtiden). Att kalla sig själv avundsjuk är nog alldeles rätt och riktigt när det kommer till sea of shoes skohylla(or). Men jag vill ha något liknande, fast märkbart mindre. Jag vill inte ha det som nu, skor intryckta i olika garderober lite här och där. Jag glömmer tillochmed bort vissa skor pga det! Nej, jag ska ha alla skor frontade, snyggt och prydligt. Åh.

Onsdag.

2009-10-21 | 10:45:23
NU ÄR jag på G att bli frisk känner jag! Halsen gör sig dock fortfarande påmind om nätterna och lite smått under dagarna men min energi börjar komma krypandes. Kanske var det the magic pills som Liza gav mig från Nevvan som gjort under? Vem vet.

Jag var upp tidigt imorse och sitter hos syster och sällskapar. Blir inga stora utsvävningar idag eftersom jag inte vill riskera att bli sjuk igen. Blir säkrt en film eller två innan jag beger mig till dagis (och förbi brevlådan hemma). Var är min beställning?

Btw så är förändring pågång här inne.. wait and you will see..




blondie

2009-10-20 | 21:52:18
GAH! Jag saknar mitt blonda hår som bara den. Fy så irriterad jag är på mig själv att jag alltid ska 'pröva på' nya saker. Jag vill ha mitt blonda, slitna, tråkiga hår. Jag känner mig konstant som en rockare med det här mörka håret. Det får mig att se blek och extra finnig ut. Liksom en krydda. Jag vill bara blondie, som jag har varit så länge jag kan minnas. Jag vill inte vara vit, som jag var ett tag utan skiftande blond. Någon som vill ge mig en hand? How to do?

mi ♥ blondie


ljus i vårt hus.

2009-10-20 | 17:57:49


FÖR EN
stund sedan så landade vi hemma, ja en ganska lång stund sedan. Jag känner mig mest seg i huvudet och allmänt avslagen och jag kan säga att Engla var inte på något änglalikt humör efter dagis, det var tårar och onda ord. Dock efter en lite uppiggning iform utav post från littlesiss och morbror så fann hon livet lite lättare och kom ner på jorden igen.

Nu kikar Engla på slutet av Snövit, hennes favorit, och jag har tänt ljus i köket. Till kvällen går ljuständningen vidare ner i vardagsrummet men till en början tänder vi alltid upp i köket, underbart mysigt nu när dag går till kväll så offantligt fort.

väskor på tradera.

2009-10-20 | 13:30:06


 

SYSTER YSTER har lagt ut några väskor på tradera som hon inte använder eller har använt. Super fina! Kika in och buda, låga utrop.


my ♥

2009-10-19 | 11:33:09



FICK ETT sms för någon timme sedan som antydde att jag skulle kika i brevlådan när jag orkade. Trots mitt dunkande huvud, kropp och hals så blev jag nyfiken och tog mig lite stapplandes ur soffa. Vad finner jag där om inte en påse med godsaker från mitt ♥ Liza. Ibland kan jag inte nog säga hur underbar hon är! Jag har nog den bästa vännen man kan ha.

Nu ska jag knapra m&ms, trycka i mig förkylnings tabletter från staterna och läsa min Elle.

Åh.


Och sen kom min fina C med god thai lunch till mig, man kan inte ha det bättre än jag (trots att jag är sjuk..)


sjuk.

2009-10-19 | 08:28:39
JAG HAR åkt på något skit. Jag har värk i hela kroppen, halsen svider och huvudet dunkar. Har legat på mage i sängen i ett dygn snart. Jag tycker så synd om min lilla docka, hon springer in här och kikar på mig och ger mig en lätt klapp på kinden titt som tätt. Hon vill liksom 'titta till' mig. Igår innan hon skulle sova så kom hon och kröp upp på sidan om mig med ett gäng leksaker och lekte tyst här brevid mig, sen kikade vi på hål i väggen och jag ansträngde mig för att uppbringa den entusiasm som Engla hade inför detta (värdelösa) program. Sen fick hon efter en liten kamp somna här brevid mig men sen bars hon ner för min ipren slutade värka och mitt lilla helvete gjorde sig påminnt.

Vid ett tillfälle vände sig Engla mot mig igår och sa; - Mamma jag är orolig över dig..

Min unge är den bästa och jag önskar jag hade kraft och ork men nu är jag sjuk, sjuk, sjuk!



Littledarling

2009-10-17 | 18:43:35
NU HAR fröken badat där hon har serverat mig 'kaffe' gång på gång, gulli sen klädde hon sig i nytt linne och trosor. Vi har flätat håret så att hon ska vara 'krullig' till imorgon och lillan har stolt sett sig i spegeln både länge och väl. Nu efter så har hon suttit uppkrupen i sin sängen med en gäng barbies runt sig och lyssnat på tingeling, största favoriten just nu! Snart dinnertime!







Video - Engla drar en Bellman

2009-10-17 | 15:39:03

Engla drar en bellman
by emslo

HAHA ENGLA har sett på barntv olika bellma historier och har nu lärt sig ett gäng utantill. En av dessa som dagligen dras i olika utformingar (ibland är jag gris, nannie bellman eller mormor gris osv) är den om bellman och grisen. Hon är så söt när hon berättar, jag dör. Också nova bakom "aa, aa, aa". Haha.

idontknowwhat

2009-10-17 | 08:20:17








 

FREDAGEN SPENDERADES som känt hemma hos syster, David och Nova. C kommer senare efter jobbet och lagom till beställd pizza/thaimat. Det blev en härlig dag med lekandes (och bråkandes) ungar, masserade av gravid ryggar, god mat, idol och gott sällskap. Flingan däckade på soffan straxt efter att idol hade börjat, idag kan jag nog se why.

 

Flingan vaknade vid halv fem och pratade knepigt om något hon just drömde, jag hängde inte alls med i svängarna utan försökte få upp liten på toaletten. Efter mycket om och men så insåg Engla att "jag får inte upp mina ögon mamma, dom sitter fast!". Mhm. Det var till att bryta nattfriden och tända lampor och plocka fram bomull och varmt vatten. Tillsist fick vi bort geggan som lagt sig som ett skinn runt bägge ögonlocken så fröken kunde öppna sina blå. Jag tror inte på någon avancerad ögoninflamation utan, som hon haft förut 'förkylning i ögonen'. Hon har på något vänster fått upp förkylningen från näsan till ögonen och då kan det bli lite geggigt. Nog om det.

 

Jag ska jobba idag, drömde en mardröm om att jag försov mig haha, men nu är jag upp på benen. Jag jobbar en kortis till klockan tre så sen bli det hem och krypa ner framför en film nedbäddad under ett gäng filtar. Min hals värker.


so far so good?

2009-10-16 | 15:47:08



SOMSAGT SÅ började jag dagen med att åka till mamamia med syster. Det visade sig, efter en del skäll från läkaren, att hennes livmodertapp börjat utplånas allt mer, sängläge oridnerades. Kanske inte the best news men syster har iaf snart gått 31 fulla veckor så det är ingen panik-panik även om det är att föredra att föda fullgånget.

Just nu sitter jag hos siss och kiddsen leker för fullt. Lägenheten osar av skratt och lek, love it! Jag har som jag skrev imorse, varit på ett möte idag. Det gick primaballerina och jag har en sådan goodfeeling gällande det här. Jag ber er nu hålla tummar och tår! Ni får veta mer nästa vecka. Wawawiwa!


bild som jag tog på syster & Nova för ett gäng veckor sedan.

Friday.

2009-10-16 | 08:01:38

 

NU HAR jag brådis, igen! Jag vet inte vad det är med mig men jag orkar för mitt liv inte gå upp när väckarklockan ringer. Jag snoosar inte heller utan jag stänger av den och hoppsa  på att jag vaknar sen ungefär. Humpf. Är uppe och studsar nu iaf. Engla är klädd, jag är, hm, halv klädd. Det blir dagis för Engla några timmar på förmiddagen sen ska Jossan och Nova hämta henne när jag ska iväg på 'möte'. Innan blir det att fara till doc med syster och bebbe-magen!


bild; syster för någon vecka sedan.

So many things so little time.

2009-10-15 | 22:58:32
todo.
- Beställa minimax
- Beställa dagis foton

- Skicka in A-kassa pappren
- Lägga ut på blocket/tradera

- Inhandla vinter kängor till Engla

mm.

DET VAR en hel massa jag hade tänkt att hinna med den här veckan men med allt jobbandes och annat så har jag verkligen inte haft tid att beta av min todo lista för veckan. Känns som att jag skulle behöva ha några dagar ledigt för att hinna ikapp på några områden. Det får bli uppskjutet till nästa vecka då jag har mer ledig-tid och slipper smocka ihop allting på en ledig dag. Imorgon är jag nämligen ledig men då ska jag med syster till läkaren på morgonkvisten, iväg på ett infomellt litet möte mitt på dagen och sen med Engla till syster och Nova så kiddsen får träffas och leka efter, det var några veckor sedan. Så ja fullt upp! Skulle behöva en hel ledig dag där jag låg på ryggen och blippade på tvn varvandes med att sova.


torsdag.

2009-10-15 | 19:13:53


 

 

NU HAR vi landat hemma och slängt ihop lite mat och fixat. Engla är på ett underbart härligt humör idag och drar bellman historie efter bellman historie, helst samma sjuttoelva gånger på raken. Hm. Men det är underbart, jag älskar sådana här dagar. Allt flyter på och det är inga sura miner. Det gäller att pricka in mat-gränsen. Kommer man över mat-gränsen är det kört, det innebär lågt blodsocker och ett j*vla liv. Men somsagt, idag har vi klarat oss galant!

Nu ska Engla göras iordning och sussa nosen.

En ruffsig fröken efter många timmars utelek läser nya barbie tidningen. Polarn o. pyret tröja och gamla underställsbyxor från samma ställe har fröken kilat runt i (jeans över till en början).

hårigt

2009-10-14 | 22:43:05

 

DEN HÄR koftan fick följa med mig hem idag. Den är gosig, varm och helt perfekt. Ni hittar den på Weekday.


%&I)€/WPO"?)I€(=)"Å?`

2009-10-14 | 22:39:10
NU ÄR jag arg så jag kokar. Jag vet, och ni kanske har märkt, att mitt humör kan vara ganska upp och ner men nu handlar det inte om mood swings utan om att bli behandlad på ett jäkla sett. Är trött på det. JAG VILL KOMMA FÖRST! För en enda människa kan väl JAG få komma först? Jag pratar inte om att alltid bli prioriterad men för i helevete, ibland, eller iaf när man planerat och ska ses. DÅ kan man väl få komma först och begära att det planerade prioriteras? Nej tydligen inte. Det finns så mycket viktigare saker än mig, ja, det mesta faktiskt.

091014

2009-10-14 | 21:07:21
HOLA LOVERS. Har haft en hel-dag som har fått mina fötter att värka nämnvärt. Vem sa något om att dessa var 'praktiska' skor? Humpf.

Jag började dagen med en mys frukost med mina tjejer Engla och Liza. Senare for vi till dagis och släppte av stjärnan och sen var det en vända till stan. Blev ett inköp iform utav en kofta som jag ska visa er sen, en hårig variant, kan jag avslöja. Efter saffranssoppa på NK så for jag till jobbet som idag (imorgon och i helgen) är i globen. Har varit en rolig dag med en hel del att göra.

Nu har jag för ett par timmar sedan landat hemma och har redan hunnit med att ha en smärre dust med min dotter, pju. Känner mig helt mör i kroppen och knoppen, tror sängen kommer ropa tidigt ikväll.


Liza fotade oss lite imorse, Englan var söt som få men mamman var rätt unfreesh om jag ska vara ärlig. Jag bjuder på den.


fröken flinga ser flingor falla

2009-10-14 | 08:49:26

 

 


IDAG SÅ vaknade vi till vita flingor som föll utanför fönstret. Det har snöat så pass så det lagt sig på bilen och marken likt ett tunnt, tunnt täcke. Engla blev farsinerad och har suttit och frågat 'om det är dags för tomten att komma', nu när det snöar och allt. Hm.

Nu har Liza kommit och vi äter frukost och Engla leker och bestämmer vad alla andra ska säga och leka också för den delen. Idag är det globen för min del, blir trevligt, var länge sen.

tjusningen med att leva i nuet.

2009-10-13 | 23:48:12
NU ÄR jag tokigt trött men jag har inte orkar flytta på mina gäster, så det ligger fortfarande här, tätt intill, och jag har inte haft kraft nog att ställa ner datorn på golvet och stänga av tvn. Det blir en hög med kvälls-tankar istället.

Jag har suttit och kika igenom iphoto och hittat ett gäng helt underbara bilder från i somras, jag får liksom inte nog. Jag kan inte släppa värmen, de bruna kropparna och de lyckliga leendena. Det ser fantastiskt ut! Varför kan vi aldrig uppskatta saker på det vis som det bör uppskattas när vi är mitt i det? Jag kan ibland komma på mig själv med att drömma mig tillbaka till tillfällen som jag vet att jag just då egentligen inte såg tjusningen med eller uppskattade det så pass mkt som jag borde ha gjort. Tex som sommaren.

När sommaren kommer så är vi alltid glada, men uppskattar vi värmen, semestern och allt vad det innebär som vi borde? Jag tror inte det, vi finner alltid fel och brister med allt, men dessa fel och brister minns vi inte när vi tänker tillbaka på det, kanske är det de som är grejen? När vi är mitt upp i något så ser vi inte tjusningen pga att vi fokuserar på fel saker, såsom bristerna/felen.

Jag tror starkt att vi borde börja uppskatta 'nuet' på ett helt annat sett än vad vi i dagensläge gör. Drömma kan vi gör, längta tillbaka, men att leva i nuet och uppskatta det som är just nu skulle ge oss alla en otroligt mycket större livsglädje och livsglädje ger livskvalitét vilket, jag tror, gör oss lyckligare.

 


 


right now

2009-10-13 | 23:05:47




... ligger Engla gott i sängen och drömmer säkert något härligt. Själv skulle jag just ta och lägga mig när jag fann detta i min säng, hm. Kan bli knöligt och trångt att dela säng med tre pers och ett slott..

framtiden knackar på.

2009-10-13 | 19:58:28
JAG HAR kännt mig väldigt tillsfred med livet idag. Liksom att saker håller på att falla på plats och bilda mönster, ett mönster som jag gillar skarpt. Jag har tillexempel länge funderat på det här med lägenhet och letat som en tok efter något som passar oss men inte funnit något. Nu tror jag att jag funnit rätt och går saker som jag vill så kanske vi står på egna ben efter jul och nyår. Och det känns i ärlighetens namn som ödet, för det var inget jag letade efter och fann utan något som hittade mig. Ni kommer förstå bättre när jag kan berätta mer.

Vad beträffar just jul och nyår så är det finaly spikat. Engla kommer vara med oss på jul och M på nyår (bakvänt från förra året). Vi kommer allihop, jag, Engla och C, fira hos oss med syster och hennes familj och såklart mamma och alla andra. Tror verkligen att det här året kommer få en bra jul tillskillnad från förra året. Då var allt upp och ner och människor betedde sig renutsagt. Det som jag gillar nu är att man börjar bli vuxen, bilda egna traditioner och själv göra julen till vad den blir. Som liten fick man allt serverat och förväntingarna på alla andra var skyhöga. I år har jag förväntningar på mig själv istället, att jag kommer göra julen till något fantastiskt och upplevelserikt, för min dotters skull. Liksom min mamma och pappa gjort för mig i alla år. Nej jag känner ingen press, inte alls.

Nej, nu ska jag och Liza kika på film och äta pringles. Engla ska straxt få lämna hello kitty slottet och krypa till kojjs.

myblueeyedchild

2009-10-13 | 19:42:41





NU HAR det jobbats och stått i hela dagen. Engla och jag åkte med C imorse till dagis och Flingan blev hämtad av Liza nu på eftermiddagen. Sen när jag slutade vi fem hämtade mina bästa tjejer upp mig på jobbet där Engla fick välja någon tröja eller liknande. Engla fick nämligen ett presentkort förut när hon var med mig en hel dag på jobbet och fixade och hade sig. För den pengen valde hon denna tröjan som hon har på bilderna. Den kom in i veckan och är verkligen super söt i modell och tryck. Den finns även i vitt med mönster.

Nu ska Flingan upp ur badet och sen blir det en glass i soffan.

Tröja från polarn o. pyret 225.-

fnatt.

2009-10-13 | 08:14:15


JAG TROR nog att jag har fått just, fnatt. Igår när lilla somnat (tog sin lilla tid) så for jag och C till Kista för att kika efter en ny vinterjacka till mr. Slutade med (som inte allt för sällan) att det var jag som gick därifrån hållandes i en påse. Jag fann det perfekt vardags-skorna inne på Nilson och kunde verkligen inte slita mig. Det är helt perfekt att ha på jobbet, ja varsom egentligen. Håller ni inte med? Idag behöver jag lite pushning. Sen tänkte jag meddela att jag ska göra en utsrensning i min sko-garderob idag. I neede it.

Skor från Nilson 1199:-

triss i vantar

2009-10-12 | 22:54:04



HÄR OM dagen fick jag fnatt på alla vantar som har fått fötter och gått ifrån dagis och köpte upp mig på tre par olika från pop. Alla ska noga märkas på alla möjliga ställen. Även om vi är väldigt *pepparpeppar* bortskämda med en noga personal och barn som håller koll på kläder, skor och dyl så finns det gånger då saker och ting får fötter.

Jag passade även på att köpa ett par fodrade vinter vantar samt ett par galonvantar att dra över fingervantarna, när jag ändå var i farten. Har sett hur barnen sitter och plaskar i vattenpölar med fingervantar och skoja inte att dom är dyngsura efter en sekund. Men inte min Engla inte, nu är vi garderade!


Svarta fodrade tummvantar 245.-
Galonvantar - 145.-
Fingervantar (andra paret) - 45.-

skönhet i sin bästa form.

2009-10-12 | 19:41:10



pix.

NEPP. Jag kunde helt enkelt inte invänt min bfriend ytterligare utan jag beställde skönheterna själv. Den som väntar på något gott kan ibland veerkligen få vänta för länge. Dessa lär väl vara mig tillhanda i slutet av veckan eller i värsta fall i början av nästa. Jag vill helst ha dem nu nu nu. Men vi vet ju alla att det tar sin lilla tid att korsa vattnet. Suck.

skor från topshop

monday morning

2009-10-12 | 09:42:57

HELGEN HAR gått i raketfart! Vet inte alls var dagarna tog vägen och nu är det måndag vilket betyder att min stjärna anländer hem. Åh! Har som tur var knappt hunnit blink sen vi sågs sist men idag ska det bli tokigt mysigt att få henne hem och nära. Jag tog en dag ledigt idag för att vara med syster som fortfarande mest ligger hemma och väntar in bebisen och för att kunna hämta Engla i em, känns som en kort och behövlig ledighet.

Något jag har tänkt på i helgen är dessa skor, jag kan för mitt liv itne släppa dem! Jag håller som bäst på att övertalar min boy att han bör köpa dem till mig i 3års present.. vet inte riktigt vilken framgång jag har..

Skor från topshop

 

 

 Bild , bild


Stolt som få.

2009-10-10 | 22:44:13

IGÅR INNAN jag och Engla skulle pallra oss iväg till dagis respektive jobb så satt fröken i sin hörna och lekte och fixade. Jag fick enbart störa då hon skulle välja klänning, annars var hon strängt upptagen med barbies, målning och skrivning (!?). Hon kom in till mig i badrummet och visade upp bilden där hon hade skrivit sitt namn och sa 'mamma det blev liiite fel, men liiite rätt'. Jag blev så förvånad över att lillan hade skrivit sitt namn UTAN att jag skrivit det innan så det blev kramar och pussar i överflöd. Ibland slår det mig verkligen hur fort tiden går. Min LILLA tjej kan (nästan) skriva sitt namn själv. Är det inte sjukt? Känns som det var igår hon låg på rygg och ryckte spastiskt i armar och ben, men icke. Var har tiden tagit vägen?

Nu ska jag dricka lite rötjut med godavänner. Mer imorgon!









love you.


Friday.

2009-10-09 | 21:53:26

HAR JOBBAT
12-20 idag. Riktigt lugnt och skönt har det varit, lugnet före stormen hoppas jag på. Jag hoppas vi kommer ha massor att göra imorgon och ett härligt gäng med glada kunder. Det är något av det bästa med mitt jobb faktiskt, det får en att orka lite till och ge liiite mer. Ett exmpel är att vi i vår butik har en rätt så 'nära kundkrets' så man börjar känna igen folk och folk blir glada när man är där eller när man hjälper. Dom kan säga saker som att "åh vilket tur att Du jobbar, vi som behöver hjälp". Det värmer så mycket att bli igenkänd och kanske lite behövd också?

I helgen är det M helg så jag är barnfri. Det känns skönt att kunna jobba utan det dåliga samvete som vi alla föräldrar har när vi måste lämna våra barn. Men jag saknar redan Plingan och undrar hur det ska kännas att sova utan henne i sängen (hua, en ovana vi har.. den måste bort snart..men ack så mysigt) skönt att jag har min C att stryka över håret och pussa på nästippen, hihi.

Såhär ser man ut om man heter Emily eller Engla på morgonen.

Lekhörnan.

2009-10-09 | 09:15:12
före.

 

 

efter.


 

'

 

 

IGÅR NÄR vi kom inspingandes efter dagis så hade jag en jäkla energi och tog tag i Englas lek-hörna uppe på övervåningen utanför vårat rum (ja vi delar). Hitintills så har det varit ett virrvarr av leksaker och gamla skrutt saker som ingen egentligen lekt med men nu när vu fått ett nytt bord och stol så tog jag mig samman och rensade bort all skit och ställde om lite. Englas käraste ägodelar såsom dockskåp (hon har inrett själv, host), barbies och sin sjukhusväska mm fick såklar vara kvar efetrsom det sådant som leks med FLITIGT. Nu ska det bara köpas till en liten rund matta i någon härlig kulör samt sättas upp lite bilder på Engla-skruttan, Nova-flingan och lillan som snart ska anlända. Tycker det känns skönt när det inte är överdrivna mängde av leksaker utan ett 'fåtal' som man faktiskt leker med. Engla tycker också själv att det är roligare att leka när det är lite ordning. Nu är det bara lek-hörnan på nedervånging kvar..ett senare projekt..

 

här kan ni kika på bordet.


välkomen till världen Elin.

2009-10-09 | 08:34:44
SAMTALET IMORSE gick prima ballerina och efter kände jag mig riktigt lätt om hjärtat. Jag kände det verkligen som att vi är i trygga händer. Efter tog jag bussen bort till kusinvitamin och deras nytillskott Elin.
En liten Elin kikade, några dagar över tiden, ut i förra vecka och nu verkar familjen ha börjat landa hemma. Lille Lukas verkar dock inte tycka att det enbart är en dans på rosor med en ny liten varelse i familjen. Jag tror att en liten treåring behöver all tid den kan få när det händer något så revolutionerande som att inte längre vara ensam barn. Men alla anpassar vi oss i sinnomtid.
Efter besöket svängde jag förbi syster för att äta lite lunch och se på när hon förbrilt försökte sy en ros/zebra filt till lillan i magen. Sen off till dagis och mys hemma! Har faktiskt hunnit med ett gäng tvättmaskiner samt en lite ommöblering av Englas lek-hörna, you will see it later!

 

 

 


brandnew.

2009-10-08 | 21:41:19

 

MÅSTE BARA slänga in en bild på mina nya skor som jag är mäkta nöjd över. De är skyhöga, perfekt passform och riktigt balla. Love them!
Skor dinsko (rätt otippat) 599.-

torsdag

2009-10-08 | 09:38:55
HEEJ! GODMORGON! Och allt det där. Här har vi varit upp sedan det var mörkt utanför fönstret. Igår hade jag en otroligt mysigt kväll med min bästa. Vi åt fantastisk gnocci med hallomi och spenat på Riche. Vi pratade och skrattade som alltid. Vi avslutade med marängswiss och champagne, mycket bättre kan det inte bli. En man sa till oss att han tyckte det var fint att vi kom på vardag för att umgås. Jag funderade på det senare, kanske är det inte alla som kan unna sig det som jag och L försöker göra MINST en gång i månade. En vardag eller helg kväll, oftast bara vi två, äta en god middag och catch up. Man hinner inte om man har det som vi har det, jobbar i skift och uppe på det så har jag också Engla. Man får ta all tillfällen och jag ÄLSKAR dessa kvällar som vi har, bara för oss.

 

 

NU ÄR Engla på dagis och jag ska läsa igenom ett gäng med A4 som jag knåpade ihop igår. Måste vara bra förberedd inför ett medlingsmötet jag har idag, känns skönt att hjulet är i rullning och vad som än bestäms så kommer det nu vara till ENGLAS bästa, inte mitt eller M. Det är jag glad för. Efter så ska jag fara till Mörby och hälsa på AK och hennes nytillskott med  systeryster.

 

Igår körde jag på skor från Emma Cook och byxor från gian tricot. Tshirt vet-jag-inte-var-ifrån.


o o o onsdag.

2009-10-07 | 09:40:01




 

GODMORGON! Har haft en smärre bråkig morgon med min kära dotter. Det började med att fröken skulle ha klänning trots att det är min dag att välj kläder, tillsist fick hon lov att gå med på jenas och blus med strumbyxor under jeansen (kompromiss). Sen när vi väl skulle bege oss till dagis så kom Engla på att hon skulle ha nässspray. Visst, hämta den där uppe vid sängen! sa jag. Då utbröt ett litet helvete med en Engla som blev arg och tyckte att jag skulle hämta sprayen, hon 'orkade' faktiskt inte. Slöhög sa jag, och tillsist (kompromiss) gick vi hand i hand och hämtade sprayen. Det är verkligen inge vidare när dagen börjar så här, men men.

Jag är ledig idag så jag och syster ska åka och köpa tyg, syrran har blivit en riktig bull-mamma som prego och ska nu sy bebiskläder. Sen blir det att hämta flingan tidigt och ikväll efter E lagt sig så blir det gamla goa Riche med Liza. Det var år och dagar sedan.

nattångest.

2009-10-06 | 23:30:36
EN FIN kväll blev till en sur och irriterad kväll på bara ett par sekunder. Fy satan vad arg och irrterad jag är! Det är så mycket just nu att jag har svårt att greppa vad problemet egentligen är ibland, eller vad orsaken till min upprördhet eller surhet kommer ifrån. Idag vet jag inte ens om det är befogat, antagligen inte. Jag har mycket som rör sig i mitt huvud nu och mycket som är på gång. Det finns en sak som jag gärna vill just nu, så hemskt gärna så jag spricker. Jag hoppas kunna berätta mer för er snart, när det är spikat och satt.

Det blåser ute, på ett lite läskigt sett. Som att blåsten ska ta med sig huset..

Love, im off.

 

jag ♥ dig

mys middag.

2009-10-06 | 22:38:24





PAPPA BJÖD oss systrar på gottis middag idag på thai boat på söder. Riktigt mysigt var det att samlas alla systrar och pappsen, det vill jag lova er inte händer ofta, om det ens HAR hänt. Vi hade det riktigt trevligt och skratta och åt gott.

Jag längtar lite tills jag flyttar hemifrån mamma, och jag kan träffa henne över en middag eller liknande. Idag blir det så lätt att man tar saker förgivet och att man istället går varandra lite 'på nerverna' istället för att uppskatta varandra sällskap. Självklart uppskattar jag mamma idag men vad jag sett på tex min syster och min mamma så har deras relation blivit gladare och mer uppskattad nu när min syster har flyttat. Jaa ni kanske förstår var jag vill komma, annars har jag väl bara rört ihop allting..

dinsko.

2009-10-06 | 08:03:34




NU HAR vi varit upp en bra stund här. Vi har kikat morgontv och myst i soffan. Snart kommer jag inse vad klockan är och få eld i baken! Men än så länge är jag lugn så jag försöker mig på ett inlägg så här på morgonkvisten.

Här om dagen var jag inne på dinsko och kikade runt lite. Hjälp säger jag bara vad otippade skor det har fått in! Tex dessa över, det jag prövad på ser ut att höra hemma i en gothar butiker och det andra är rätt schyssta men jag har inte sett dem i butik och det finns en stor risk att det är otroligt plastiga. Men men nog om det. Idag ska jag jobba och sen ska jag ut och äta med min pappa och mina två systra. Ska bli så mysigt! Nannie har lovat att hjälpa mig med plingan.

Love.

av längtan till dig.

2009-10-05 | 23:34:26
SITTER I sängen med en kopp te och lyssnar på glömd musik av  Åsa Jinder och Cajsastina Åkerström. Jag brände en skiva när jag väntade Engla med bland annat "Av längtan till dig" av just det överskrivna. Jag får en så speciell kännsla i magen när jag hör den för jag minns det, faktiskt nästan som igår, hur jag låg i min säng med magen i vädret med slutna ögon och just den här musiken spelandes. Hur jag försökte föreställa mig min framtid och barnet som låg i min mage. Idag ser jag allt så klart och lyckligt. Jag tror inte det hade kunnat bli bättre. Min Engla är det kärast jag har och hon får mig att orka, att kämpa och att vilja göra det bästa av livet. Det är en sådan gåva att få ha hennes hos mig varje dag. Jag kan inte föreställa mig en sekund utan henne.


♥♥♥

"..tänk alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött, för att möta den vackraste människan jag någonsin mött.."

blacklittleskirt.

2009-10-05 | 21:53:15



ÄNTLIGEN SITTER jag hemma i soffan med datorn i mitt knä, TRÅDLÖST uppkopplad mot internet. Wawawiwa! Jag kan tyvärr inte ta åt mig äran till att det fungerar nu utan det får C göra som har suttit och klurat (och nämnt någonting om att jag inte kan läsa, humpf) och fixat ihop allt.

Det blev en hyffsat stillsam måndag på jobbet idag vilket var en kontrast mot den halvt hysteriska helgen. Dock en ganska så skön kontrast, har hunnit med att städa och fixa istället. När jag kom hem så flög en Engla upp runt min hals och har sedan suttit som klistrad vid mig tills hon föll i sömn för någon timme sedan, lilla söta. Hon har varit så glad och mysig ♥

Kjolen på bilden köpte jag igår på H&M och det är den perfekt 'lilla-svarta-kjolen'. Den är i skinn och i mocka och sitter som en smäck. Jag vet att den även finns i konrblått men en svart snygg, tights kjol var något som fattades mig och jag hoppas att snart kunna inviga den.

i hate my router

2009-10-05 | 16:13:42

OJOJ VILKEN morgon jag har haft. Jag har verkligen ställt till det hemma. Telefonin, internet samt den nya routern har sagt upp sig. Ingenting fungerar. Kan vara ganska så förståligt när jag själv försökte mig på att installera om allting. JAG som aldrig i hela mitt liv hållt på med teknik överhuvudtaget kände mig riktigt peppad imorse när jag började leda om kablar och följde manualen till punkt och pricka. Sen när jag kom ner några steg så måste engelskan bytts ut mot ryska eller något liknande för jag förstod verkligen NADA.

Slutade med att jag fick ringa support som sa att jag skulle göra si och så och om det inte fungerade så skulle jag ringa ett annat numer och få hjälp. Jag ringde det andra numret och efter 45 min i kö så BRÖTS samtalet. Förstår ni, det BRÖTS! Jag blev mest arg och åkte till jobbet. Nu ska jag försöka lösa det genom mail till ikväll för när jag slutar vid åtta tiden så har också support stängt. Åh!


raining sunday.

2009-10-04 | 20:10:22





'



SOM JAG skrev tidigare så gick det prima ballerina hos doktorn idag och pricken ska självläkas. Efter AL begav vi oss till centrum för att äta lite lunch och kika runt lite. Tanken var att jag skulle finna mig en router men expert hade tydligen stängt. Fick bli att senare fara till kista där jag fann en för en hyffsad peng. Nu ska jag bara säga upp mitt tre modem och jag kommer för sjutton spara pengar på det. Efter centrum for vi hem och värmde kanel & vanilj bullar. Engla värmde mjölk i en av fin kopparna och jag tog kaffe. Sen har vi myst i soffan medans regnet smattrat på rutan. Engla bli alltid lite nedstämd när det regnar och ska då sitta i fönstret och längtandes blicka ut, söt unge.



DETTA FICK följa med hem till flingan idag samt ett halsband och armband. Det har 'flyttrea' på H&M i sollentuna och där fanns det massor av linnen med trosor och annat skojsigt. Det här lilla kalaset gick på 145.-

Btw så kan jag inte förstå att jag sitter vid min gamla Mac som nu fungerar prima! Åh.

new stuff.

2009-10-04 | 14:54:56

  




NU HAR vi gjort AL och är nu hemma igen. Regnet smattrar här utanför och Engla har krupit upp framför Odette, svan prinsessa. The favourit movie of the week. Det gick super på AL och vi fick med oss lite plåster ch grejs, jag ska lägga om såret varje dag och hålla ett öga på det men det såg fin fint ut sa doktorn.

Klänningen som ni ser på de övre bilderna är en Edge klänning från Polarn o. pyret. Edge sortimentet är ett sortiment som enbart finns i vissa butiker ex innerstads butikerna. Vi i Stinsen har inte det sortimentet men jag har såklart ändå snappat åt mig en av dessa. Det är precis i samma modell som en av dessa men i annan färg och med annat tryck. Jag ÄLSKAR folklore temat som är i år! Helt fantastiskt fint. Sen för några dagar sedan köpte jag de tok blommiga-mönstrade tightsen som passar utmärkt till den överskrivna klänningen och till den här lila.

Klänning edge pop - 295.-
Tights pop - 225.-

sunday morning.

2009-10-04 | 10:05:32



 


 






GODMORGON! Både jag och Engla har sovit som små stockar i natt. Vi var inte uppe förens vid halv tio, och det måste jag säga var en välförtjänt sovmorgon. Här över är lite bilder från gårdagens upptåg. Idag blir det inte lika livat utan jag och Engla ska till doktorn igen och sen ska vi ta en tur och köpa en raouter. Min dator och fixad men tydligen så är det mitt mobila bredband som ställt till det så nu blir det trådlöst för hela slanten.

Engla hade igår på sig jacka och mössa från H&M, klänning och strumpisar från polarn o. pyret, skor från Zara och väska från eden.

slut som artist.

2009-10-03 | 21:41:34
BÅDE JAG och Engla är efter en fartfylld dag OCH kväll helt slut som artister. Dagen har bjudit på en hel drös av olika aktiviteter inne på jobbet, modevisning mm. Jag kommer visa er en hög med bilder imorgon men nu finner jag varken ork eller motivation.

Nu på kvällen upptäckte jag att Englas prick, som hon haft på benet, började tömmas på en vit knepig sörja. Det verkade inte göra något vidare ont men när den väl var tömd så blev det två obehagliga hål rakt in i benet kvar på pricken och det började efter en stund rinna blod. Det blev för mig, Engla och C att fara till akuten för att få en närmare titt på spektaklet. Doktorn kikad, mot Englas vilja, på pricken och tyckte vi skulle åka till ALs kirurg imorgon. Han trodde absolut inte att det var någon fara men han ville inte ta ett beslut om pencelin eller om de skulle öppna pricken för att tömma den mer för att undvika mer infektion. Så ja, vi får se imorgon men det känns alltid skönt att någon kikat på den.

Nu ska vi sussa gott i sängen och drömma sött!



Mitt ♥ med pricken för någon vecka sedan.


TREDJE OKTOBER.

2009-10-03 | 07:13:47



IDAG ÄR ingen vanlig dag för idag är det något slag av stinsens-dag! Detta innebär en hel hög med happenings i centrum med modeshower, ansiktsmålning för barn, lekhörnor, pysselhörnor och fiskdam. Det fyra sistnämnda sakerna kommer vi ha i våran polarn o. pyret butik uppe på övervåningen. Jag kräver att ni, liksom jag och Engla kommer och kikar in!

Jag och Engla ska vara på jobbet vid 9 tiden, därav den tidiga timmen. Engla ska få leka, fiska, dela ballonger och ha sig. Själv ska jag fota modeshowen och lite annat. Kommer bli en tokigt rolig dag och jag hoppas verkligen ni som håller till på denna sidan om stan kommer och joinar!

bild.

lekmer - holografiskt målarset.

2009-10-02 | 10:33:57






ENGLA FICK det här settet hemskickat från lekmer.se och det har redan andvänts vid tre tillfällen. Det är ett holografiskt målarsett med tingeling och hennes vänner. Engla som är en riktig lite pyssel-tjej fullkoligen älskar de små målarburkarna, hållaren och det glittriga bilderna. Hon målar för fullt och springer fram och tillbaka från handfatet och tvättar av penseln när hon ska byta färg. Det var otroligt billigt måste jag medge och en perfekt present för en pysslig tjej eller kille!

Ni hittar det här.

morningglory!

2009-10-02 | 08:34:03



HÄR HAR vi varit upp och hoppat sedan sju och Flingan ligger och kikar barntv och jag har suttit och skrivit av mig i min låsta blogg beträffande vårdnaden. Jag känner att jag har ett enormt behov att spy ur mig lite galla och nu känner jag mig lite lättare om hjärtat.

Today; dagis för fröken med löken och jobbe för mig. Jag börjar inte förens vid lunch så vi passar på att mysa nu på morgonen med lång frukost och bullar. Idag kommer jag ha ungefär en miljon saker att förbereda inför imorgon. I will tell you later whatsup!

Gottis frukost hos syster igår (bild)

Video - Engla gungar.

2009-10-02 | 08:01:10

Engla gungar
by emslo

EN VIDEO som är någon vecka gammal men som jag inte tidigare har fått in på datorn. Here it is! Flinga gungar hos Lina.

DAGEN.

2009-10-01 | 17:33:50
HAR VARIT mycket att stå i idag, blandannat möte på tingsrätten och lägenhetsvisningar. Tingsrättsmötet är ang. vårdnaden om Engla, som jag idag står för själv. Englas pappa M vill ha delad vårdnad vilket jag i dagens läge inte är villig att tillmötesgå av en hög olika anledningar som jag INTE går in på officiellt på den här bloggen utan det är en sådan sak som är typisk för min låsta blogg. Jag tror ni alla kan förstå att det är ett känsligt ämne och att det är alldeles för privat för att dela med 300 okända människor dagligen. Men nu vet ni att det finns en tvist och att det finns en del saker som just nu får mig att må lite upp och ner, snett och vint.

Jag ska tacka ja till båda lägenheterna som visats idag och ser med spänning framemot att få svar imorgon. Tror dock inte att jag kommer få någon av dessa men jag vill såklart vara med i matchen! Om det inte blir någon av dessa så blir det någon annan och jag fortsätter att söka som e tok.

Nu har jag och plingan kikat på Odette, ätit bullar och druckit varm mjölk. Vi går all-in på det här med att hösten kommit och myser för fullt. Plingan är så söt och sjunger med i varenda sång, högt och tydligt.


I miss my blond hair.


solstråle.

2009-10-01 | 17:13:57




IBLAND KAN det slå mig med en obeskrivlig kraft hur mycket jag älskar den här ungen. Hon är det bästa som hänt mig och jag skulle inte kunna leva en dag utan henne. Jag kan inte ens föreställa mig hur det hade varit om hon inte fötts, om jag inte hade haft henne hos mig. Jag vågar inte tänka så. Jag är så glad att ett 'misstag' kunde bli något så fantastiskt som en Engla. Jag känner en obeskrivlig kärlek för henne, ett pirr som inte går att beskiva med ord. Hon ger mig så otroligt mycket och jag hoppas att hon som stor kommer tycka att även jag gett henne en hel massa. Hon förgyller mitt liv och har tagit en plats som jag innan inte ens visste fanns. Jag tror inte det finns något så fint som bandet mellan mor och dotter. Jag älskar dig min Ängla Engla.

Grattis till AK, Jens och lilla Lukas som imorse fick en lite tösabit!

1oktober.

2009-10-01 | 11:29:54



HÄR HAR det varit en hyffsat lugn morgon med målning och mys. När jag hade släppt av Engla vid dagis vid 9 tiden där de skulle gå och titta på några av barnens hus (hem till oss ska de nästa vecka) så kom syster och hämtade mig och nu har vi ätit bullar och druckit latte. Har lite att stå i idag blandannat lägenhetsvisningar så vi hörs ikväll!

Off.


Klänningen fröken har på bilden finns nu med special pris på polarn.