378!

2010-08-10 | 19:57:32
ojoj här har ni varit inne och väntat på mig ser jag :) över 300 - närmare 400, har ni varit dagligen och kanske sökt nya inlägg? nu är det iaf dags att sparka igång igen! det är mklt på gång nu och mitt huvud snurrar för fullt men hjälp som jag saknar att blogga och er söta som gör det så roligt med era kommentarer + mail ♥

engla åkte till sin dadie i söndags och ska vara borta 2 veckor, det är hans andra 2 x 2 semester med henne. jag som inte alls var för det här påhittet om att hon skulle vara borta så länge har faktiskt fått backa och säga att det fungerar super!

visst saknar jag min lilla e mer än mest men att få ha så mkt 'sommarlov' som det faktiskt blir nu med semester med pappa, oss och min mamma så kan jag inte annat än glädjas och unna henne detta :)

på alla andra fronter i livet är det fullt ös medvetslös och jag är inne i en både inspirerande/rolig/jobbig - fas och det är faktiskt så att än så länge är det som är insprierande & roligt hemligt ;) men snart så! you will know ..

ikväll har jag en del att sätta mig in i och fixa men med lite tur så blir det en snabbis med vin på balkongen med liza. det är faktiskt otippat varmt här i sthlm idag och jag har tok svettats i mina jeans och skjorta. varför kunde det inte bara ha fått vara några dagar till av sådant här härligt? man behöver det för att orka, älskade sommar!

puss på er finaste fina läsare!
later skaters ..

i'll be back

2010-08-04 | 15:24:14
det är lite mkt här just för tillfället på de absolut flesta fronterna ...
i'll be back soon!

bloglovin - om ni vill veta when i'm back. imorgon? en vecka .. jag vet inte.


tisdag ;)

2010-08-03 | 10:33:28
hjälp, igår somnade jag i soffan vid 22 tiden, mitt i love actuallly, inte helt ok! vi hade bunkrat upp med popcorn, täcken och mys också somnar jag .. trist men sant. c började buffa på mig och sa åt mig att lägga mig i sängen, kul tjej, verkligen! nu är han iaf hemma ett bra tag så det kommer fler kvällar ♥

är iaf pigg idag och det får väl vara värt en del efter min dvala igår. jag var verkligen helt slutkörd efter för många sena kvällar och tidiga mornar. det ska bli skärpning på den fronten! just nu är det mkt som händer omkring och jag vill inte missa någonting :)

igår var vi med linafina hela dagen, englas gudmor. hon följde somsagt med på plåtningen på morgonen och sen åkte vi hem till oss i regnet och kikade film och spelade spel hela dagen. riktigt mysigt när regnet smattrar mot fönstren.

när lina skulle hem började jag dock känna mig som en smått värdelös mamma så det blev en cykeltur till centrum och sen kärleksmums bakning på det! dock så är det bara engla som smakat och godkänt dessa .. en viss person somnade ju i kvällsmyset igår, host!memory är alltid en fem poängare. här var det astrid lindgrens memory som spelades!

pixes

2010-08-02 | 19:47:41
somsagt så gick plåtning idag som en dans. engla gillar verkligen hela den här grejen och som jag skrivit om tidigare så skulle jag aldrig gå med  på sådant här om inte engla tyckte det var så roligt! och ja, lite extra kul var det såklart idag när man fick en massa saker också ;) det slår väl aldrig fel?

oftast när det är plåtningar så är det - precis som nu, så att sakerna/kläderna man plåtar kommer ut framöver. ibland kan det handla om ett par veckor, ibland några månader och nu 1 år!! sjuk framförhållning där :) engla har ju gjort en del grejer på sista tiden och jag har börjat tappa bort var det är jag ska kika och speciellt när det är ...

september
- mama gravidbibeln (?)
13&14 september - jag i SVD bilaga
höst/vinter - h&m jackkampanj i butik
höst - lindex web/butik(?)
tillander smycken, nu?

jag bör väl försöka hålla koll som jag alltid tidigare har gjort (eller ni har sett åt mig att engla suttit på h&m osv ;) men somsagt det är inte helt lätt att komma ihåg osv men ja .. fortsätt hojta om jag missar!

nu ska vi äta thai mat med mitt fina ♥ som just anlänt hem från en grabbweekend på öland :) later!

plåtnings dax!

2010-08-02 | 14:41:06

man måste kika på bilderna som tas juh!

jag var uppe i icke mänsklig tid imorse och for till sollentuna och hämtade upp engla som varit hos dadie fredag - måndag. klockan 9 skulle vi vara på james & perra för oriflame plåtning så vi mötte upp lina som ville med och åkte raka vägen.

mellan 9-11 så var engla i nonstop fokus och körde med varenda kotte som kom i närheten, haha. hon pendlade mellan att vilja höra lena eller lady gaga på spotify och har väl fått  alla att gå runt och nynna på satellite ;) jag kan inte släppa den .. blir tokig!!

en riktigt snabb och smidig plåtning var det iaf idag och engla var den enda som skulle plåtas. det blev en hel del spex men som tur var så va fotografen grym! gud som det uppskattas, det kan verkligen ställa till det om det är en dålig fotograf utan barnasinnet kvar ..

bilderna kommer att vara i oriflames katalog inför nästa sommar, om jag inte minns fel? engla tog dock med sig alla de fotade assesoarer hem, haha. det blev skor, väska, hårband och ett par brillor. she was in heaven!

fler pix kommer senare!