hets.

2010-06-24 | 11:11:13

älskar våra nya lakan!

känns som att livet alltid blir lite extra hektiskt innför semester tider. jag har upp över öronen med grejer att hinna med, känns det som, men jag kan inte riktigt ta på det? det jag måste hinna är väl att njuta av värmen, livet? varför gör man inte det mer. man lägger mer tid på att oroa sig, iaf jag.

idag ringde jag till min vårdcentral på morgonen. mitt hjärta har spökat lite den sista tiden och jag känner mig riktigt orolig. hjärtat är ju inte riktigt att leka med .. dock så fanns det ingen tid förens nästa vecka då vi är i dalarna och över helgen är det såklart stängt. ush, ska inte tänka på det - njut av livet ..

plåtningen som jag gjorde i tisdags gick super bra! dock så var det inte för DN utan SVD, så det kan gå :) det kommer vara en bilaga som kommer ut den 13 & 14 spetember så ni som prenumererar får hojta till om jag dyker upp :) det var någon tidning om karriär och jobb. jag ser tok preppy ut ska ni veta, tss.

idag är engla hemma hos mormor och nannie och badar och leker. nannie hade ledigt och engla var inte sen att haka på att vara där och mysa :) hon kommer stanna där till lördag och fira midsommar framför poolen och dansa runt stången (eller midsommar granen som engla säger). jag och c ska upp med några vänner till dalarna och ha det trevligt. tanken var att engla skulle med men som ensamt barn där kom vi fram till att de blir roligare hos mormor där även nova kommer vara.

nu måste jag göra mig iordning, idag jobbar jag 13-20 och har en hel del att fixa med innan jag ska bege mig. bädda sängen kanske? ser ni btw att det är våra nya ellos lakan som jag beställde? älskar dom!

Kommentarer
Emilie

Kan det kasnke vara lite panikångest som smyger sig på?

Har det ibland och inte sällan med tex hjärtklappning som resultat. Inge farligt, men lite läskigt innan man fattar vad som händer.



Vad det än är, bra att du fått en tid och kollar upp det. :-)



Glad Midsommar!

2010-06-24 11:28:10
vintageRetroPrinsessa



Ussh aldrig kul när kroppen krånglar.

Har jaft samma problem med hjärtat :(

Ha det finast massa kramar

2010-06-24 18:48:56 http://bambii.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback