midsommar

2010-06-25 | 08:41:42
nu mina vänner ska vi bege oss till hedemora, upp i dalarna en sväng. vi ska tillbringa kvällen och natten där i gott sällskap, god mat, skratt och en krans? ska bli otroligt mysigt att åka på en lite roadtrip, jag tror att jag nästan alltid varit hemma på midsommar :)

hur gör ni?
ska ni fira hemma i solen eller bege er bort?

engla mitt ♥ är hos mormor och nannie. igår när det gick upp för henne att hon skulle stanna så blev hon som en lite studsande sol! det är inte att glömma att de faktiskt är hennes 'barndoms' hem, hemma hos mormor. det kommer jag aldrig ta ifrån henne .. så länge hon uppskattar att vara där och vill det så kommer hon alltid få det.

nova ska också komma över och leka med engla idag och sova över till imorgon. jag kan bara tänka mig hur dessa kiddos kommer hålla liv i luckan och hålla mormor o nannie underhållna ;) vi kommer väl komma hem imorgon eftermiddag så då blir det till att hämta lillan och hem och packa om väskan!

på söndag åker vi nämligen till dalarna åter igen men då till vårat landställe i smedjebacken. vi blir en lite tjejliga som åker upp och det ska bli mys! jag ska hinna slänga ihop en köttfärspaj tills vi åker också .. not to self.

gladmidsommar mina söta fina läsare ♥

Kommentarer
mammaxtre

Trevlig helg!

2010-06-25 22:53:29 http://mammaxtre.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback