resfeber

2010-06-12 | 00:17:29
ush nu har jag satt mig till med världen resfeber .. varför? varför kan jag inte bara, som alla andra, se fram emot att flyga, se fram emot att komma bort .. långt bort? jag får just nu enbart en klump i magen, en stegrande kramp som brusar igenom kroppen .. jag vet inte om det enbart handlar om min senaste flygupplevelse eller om det grundar sig i annat? jag vet att min flygrädsla har blivtit 100% värre sen jag fick engla .. men halå, hur mycket flög jag innan?

det är som att jag verkligen bereder mig på att vi ska störta, aldrig mer få komma tillbaka till våra nära och kära. det är ångest folk, ångest på HÖG nivå! jag föreställer mig hur vi sjunker mot marken, hur det där maskerna som det pratar om på  säkerhets videon faller ner och hur vi andas igenom dem till ingen nytta.

vi dör ju iaf
tänker jag

jag ska släppa det nu. jag ska koncentrera mig på englas ord idag "i love you gogo". vi har under flera år, ja sen engla kunde prata - töntat oss med att säga "i love you gogo" och "i love you lala" till varandra, helst samtidigt. jag vet inte alls var vi kom på det ifrån men nu är det stående här hemma. jag ska tänka på det och tänka att; 'herregud, folk flyger varje dag, hela tiden - jag är inte unik' .. jag är inte unik

jag har börjat få ordning på packning iaf. allt är, som jag ser det nu, i sin ordning. jag har med mig alla olika laddare, kläder, smink, solkrämer, pengar, pass .. och ja? allt annat som är bra att ha med sig :)

samtidigt som jag sitter på min ångest så längtar jag något otroligt efter att komma iväg på en riktig sol & njutar semester. jag tror verklige att det är just det vi kommer göra där borta. njuta, sola, bada? och ha det allmänt bra :) jag vet inte om det finns bättre semestrar än så? det var iaf länge sedan jag var på en sån .. åh!

Kommentarer
Johanna

Jag förstår precis hur du känner. Sen jag fick Angelina vet jag inte om jag klarar av att flyga... tänker att det skulle vara jäkligt nice att ta en resa nån gång, men det är flygresan som hindrar min. Skitlarvigt. Men är man rädd så är man och förhoppningsvis går det över! Hoppas det blir en lugn och fin resa och att du kan njuta ordentligt nu! Kramar

2010-06-12 23:55:21 http://solomamman.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback