-dagen i bilder-

2008-04-30 | 16:31:18
Åh idag har varit en riktigt hääärlig dag! Jag fick skjuss av min C till Kista, fick mitt kära linne och for iväg till Gamla Stan. Fy så mydigt de är där. Verkligen undersktattat ställe från min sida. Där blev det lunch med Lina som praktiserar på Indiska på Stora gatan eller vad det heter. Det bidde sushi me light cola. Lina tog en jävla macka. Sen blev det gottis med glass i solen (dock ingen höjdare för mig att äta så mkt glass som jag gör då jag är mjölkallergisk).

Åkte i min ensamhet till stan när Lina var tvungen att bege sig tillbaka till Indiska. Fick med mig lite små saker hem som jag ska visa sen :)

Vid 15 tiden hämtade jag de lilla Miraklet. Hon var som alltid glad och ännu gladare blev hon när hon fick se vad hennes (kära) mor hade köpt till henne. "Liiiika skor som Nova!!" hihi.

image671image672
image673image674
image675


Underbar lunch i Gamla stan med andra ord :)

Puss o gull.

Goooodmorning!

2008-04-30 | 09:47:32
Idag är en sådan dag där jag inte riktigt vet vad som händer. Jag vet att jag ska köpa linnet, jag vet att jag ska hämta min Pärla. Sen då? Det är för sjutton Valborg! Fast.. aa jag tycker Valborg bara är ännu en ursäkt att festa stenhårt. Jag känner inte för det alls, vill bara krypa upp i soffan med ett glas mousserande och ta det super lugnt. Jag tror det faktiskt kommer bli något liknande..

Somsagt, snart off to Kista för att köpa linnet sen blir det nog hem för att hämta massa avier på saker som ska hämtas ut på posten och sen till mitt Lilla Mirakel.

I em blir de update med massa pix. Har med kameran :)

Puss och kärlek.

Mimmi linne

2008-04-29 | 22:05:44
Haha, fick små panik idag när Lina hade köpt mimmi linnet som jag bara viiillleee ha! Fick sådan panik att jag direkt ringde till Kistas H&M och kollade om de hade några kvar (tror leveransen kom igår) och de han EN, EN ENDASTE i 36 kvar, weei jag fick lägga undan de :) Är lite lyrisk. Hoppas verkligen de motsvarar mina förväntningar.

Imorgon ska jag även visa en bild på en randig långärmad tröja jag köpte på H&M idag. Ska plugga vidare (som jag gjort heeela kvällen) och sen sussa gott. Imorgon är de Valborg.. Har inga planer alls, bara mys!

Vad ska ni göra imorgon?

image670
Linnet från H&M. Najs, ha?
(knut hade varit ULTIMAT!)

Emily på Åhléns

2008-04-29 | 13:12:00
image669

Fick just ett mail av Anna-Lena som fotograferade Snowcrystal kampanjen om att bilderna kommer komma  upp på Åhléns (i Stockholm) den 2 Maj och sitta uppe i en vecka. De kommer finnas på Beauty avdelningen. Nu blev jag väldigt nyfiken måste jag medge :) Hoppas att jag ser fin ut!

Färg på naglarna.

2008-04-29 | 12:31:46
image668


I Söndags köpte jag två nya nagellack. Tyckte det var dags med lite roligar färger än rött på naglarna, nu när det börjar bli vår och allt :)

Har på mig de oranga idag. Den rosa är lite halft självlysande men faktiskt jäkligt cool! Ett litet tips till er som vill sätta lite färg kluttar på tillvaron. Dessa kostar 25:-/st och finns på bla Kickis (där köpte jag dem). Grymt bra pris, tycker de sitter riktigt bra också. 

orange Nr. 83
rosa Nr. 34

Trött prinsessa

2008-04-29 | 09:21:15
image665image666

Imorse var min lilla tjej så otroooligt trött. Hon ville inte alls gå upp ur värmen i sängen. Efter mycket om och men kom hon iaf med mig ned och fick efter lite motsägelser på sig lite kläder. Ny tunika från PO.P faktiskt. Hade tänkt köpa röda tights till där också men de var helt slut så jag fick ta dem på H&M, funkar lika bra de!

Engla var inte glad när ytterkläderna skulle på heller... Det blev ett smärre krig för att få på henne tjocktröjan och skinnjackan. Hatar när det blir så. Får så sjukt dåligt samvete när man måste 'tvinga' på henne kläderna. Det slutade iaf med att hon kräktes ned jackan och vagnen. (Engla kan göra så när hon skriker). Ush.. Inte roligt alls. Har en klump i magen nu för att hon blev så ledsen. Påvägen till dagis var hon dock på topp och berättade sjuhundraelva gånger hur hon hade kräkts och var, haha.
3 års trots?

Nu sitter jag här på ENEA idag igen och ska agera väktmästare och receptionist. Skönt att det är över sen, hehe. Ubland känner man sig faktiskt smått värdelös när folk säger åt en saker och bara antar att de ska jag kunna fixas och jag kan inte de.. Men men, bara att svälja och le :)

Puss mina fina!

bebisen och jag

2008-04-28 | 22:46:24
image660
image661image664

Ja man kan lugnt kalla min (snart) 3åring för en jätte bebis ikväll. Hon gör så ibland. Vill bara krypa upp hos mig, vara liten och ligga under filten med snutten. Sen vill hon bara ligga där och mysa. Jag säger inte nej, tycker det är sjukt mysigt att bara ha henne där i famnen och titta på. Min lilla perfekt varelse!

Ikväll somnade Engla sent och jag har varit på personalmöte på PO.P. Sjukt roligt faktiskt. VD för RnB koncernen var där och pratade en massa om.. en massa, haha! Kände igen så mycket ifrån skolan och blev verkligen topp inspirerad av honom och min chef Sofia. Är super glad att jag fått chans att gå med henne nu i 4 veckor.

Hoppas ni alla haft en trevlig kväll. Imorgon blir de Enea för min del och dagis för Englas del :)
Hörs då!

Puss

15 år eller yngre

2008-04-28 | 15:25:21

- Vadå? Är du över 15?
Frågar en gubbe på kontoret som ser ut att vara minst trehundrafemtioelva år.

- Eh, ja. Jag är 21.

Svarar en chockad Emily som inte vet vad man svara på ett sådant påståeende.

- Jag lovar, jag trodde du var under 15, att du var någons barn som var här och extra jobbade
.


Ji Thanx, you made my day.

(Varför beteer sig alla annorlunda när jag sitter ensam här. Som att jag vore en inhyrd slav?)


monkimonkimonkimonki

2008-04-28 | 10:16:02
Fy sjutton gubbar vad jag tycker om den butiken. Jag blir så där pirrigt glad av kläderna. De är ju kläder man faktiskt KAN köpa utan att bli reunerad och VILL köpa för de är så attans snygga. Dock tror man att man är 'speciell' som handlar där, unik på något outgrundligt vis. Tji fick jag då hela Sverige verkar brinna för Monki dessa dagar.

Igår blev de iaf en snabb vesit på Monki i SOUK gallerian. Fick med mig ett mycket trevligt linne. Jag tänkte solbränna och vippig kjol när jag köpte de. Kanske min nya vita från Indiska? Linnet kostade iaf endast 150pix. Mycket bra. Kunde köpt 3 till.. Fast varför skulle jag vilja de? Men tanke på att jag faktiskt har rååååd med några till är tillfredställande.


image659
Bild: Monkigirl.se


Hejhopp

2008-04-28 | 09:26:37
Idag är jag tottala ensam på Enea. Känns lite tomt och nervöst att bara vara jag som är ansvarig över reception och allt där i kring. Egentligen brukar det jobba 2 personer till här men de är på kurs respektive har semester, så här sitter jag nu :)

Igår hade jag verkligen en mysig dag med mi love, sådär härlig och kärleksfull. Fy fasiken vad jag älskar när det är så :) Dock hände en liten insident på eftermiddagen men jag har bestämt mig för att hålla huvudet högt och inte bry mig längre. Jag vill inte att C ska utsättas för den onödiga frustration som denna händelse i allra högsta grad får honom att göra.. Jag får bita mig i tungan och inte ta åt mig längre. Det kommer alltid finnas människor som inte tycker om en, som vill en illa. Det gäller bara att välja vilka som är värda att ta de ifrån och vilka som inte är värda den energin. Nog babblande i gåtor nu ;)

Ikväll ska jag på personalmöte på Polarn. Känns så kul att Sofia (butikschefen) involverar mig så pass mycket som hon faktiskt gör!

Puss på er mi loves. 

Helgen

2008-04-27 | 14:20:34
Har inte suttit still en enda sekund den här helgen känns det som, där av blogg torkan!

Igår åkte jag och E till Sös och kikade på Englas lilla mini syster (fast endå större än E var som nyfödd). Engla var blyg i början och ville ha mig brevid med efter en stund slappna hon av och klappade, satt brevid och hadde sig. Tror hon tyckte det var mysigt och lite spännande med den lilla "gulliga Dega" som hon kallar henne, haha. Hon heter Vega. Sen proppsade hon på att det var en pojke, inte alls en tjej som alla andra påstod, hehe.


image650image651

Flingelutten på tåget påväg till Söder.

image652image653

Av med jackan, va ju suuuper varmt! Sommar (nästan)..

image654image655
image656

Här träffar Engla sin systeryster för första gången, hon sov mest dock (såklart).

image657image658

Engla drog sin väska hela vägen till Nova :)

Efter besöket for vi iväg till Bagarmossen och kusinen Nova. Som alltid va dom tok glada över att träffas men endå slutade de med tjivandes och tårar. De två kan aldrig hålla sams och dela på saker, de är båda envisa och ska ha de på sitt eget sett, haha!

På kvällen igår kom C förbi och vi käkade en toppen god middag med fläskifilé och pommes o en massa tillbehör och efterätt. Nami!

Nu är jag hos C och Engla är hos sin farmor, hon ville träffe Engla en stund idag och eftersom det är Mattes helg som hon sa.

Puss o kram

dance dance dance

2008-04-26 | 11:51:48
Igår var det kalas med klassen. Till en början var Jag och Liza hos Lina. Åt middag, mös, hoppade till Håkan och drack vin. Kan inte bli bättre! Senare drog vi vidare till Renée i Sumpan. Där va det glatt och livat vill jag lova. Alla var glada och stämningen på topp.

Helt plötsligt var vi påväg till Garbos och vi höll knappt på att komma in pga att det var 23 (!?) men tillsist så :)

Sjukt rolig kväll måste jag medge, verkligen bra stämning. Det enda som känns i kroppen från gårdagen är mina skavsår, hihi, men det gör inte så mycket för jag var fin i mina 11cm klackar!

image647image648

Mouserande var ett måste! (eller hur de stavas)

image649

Sushi ett annat ;)


Nu ska jag och Engla bege oss till Sös och träffa Englas nytillkommna syster Vega. Ska åka och köpa en present först bara. Senare bär det av mot systeryster i Bagis och en massa mys och bus med Nova (för Englas del).

Hoppas ni har de great i värmen!
Pussa

Tenta, Sol & Skor.

2008-04-25 | 13:48:50
(Tentan gick skit piss bajs, så den får inte ta upp mer av detta inlägg.)

Sol! Aaah det är så varmt ute att jag svettas med kofta ju. Helt underbart och jag håller mina tummar att det ska hålla i sig i helgen också. Vore fantastiskt. Har ju Engla i helgen då Matte fick barn igår så det vore mysigt om man kan vara ute i en park eller något sådant imorgon.

Nu är jag inne en snabbis på ENEA och ska gå igenom allt inför måndag och tisdag då jag ska jobba själv här, Jess är på kurs och Kenth är ledig. Lite läskigt men det kommer nog gå great.

Ikväll blir det bubbel med Lina och Liza först sen beger vi oss vidare till en tjej i klassen och ska ha lite nu-är-det-slut-på-kursen-fest. Ska bli så skönt att bara få ta det lugnt och sitta med ett glas vin och snacka massa skit, I need it!

SKORNA HAR KOMMIT! Hur kunde jag nästan glömma det? Dom är fantastiska. Riktigt, riktigt fina. Så där pippinetta, eller vad det heter. Love it.

Så vad ska ni ha för er i kväll/helgen?

Natti Natti

2008-04-24 | 21:36:46
Nu har jag målat sängen en gång och pluggat lite. Har fått mig en rejäl tankeställare också. Får se hur tankar och handling urartar.

Hoppas ni alla mår topp och får en fin morgondag. Lär blir lite glesare med inlägg imorgon då jag har mycket att hinna med.

Puss hej.

Sneak a peak

2008-04-24 | 20:39:50
image645image646

Engla har ju en egen liten 'hörna' i mitt rum. Det är där hennes säng står och där har hon även lampa, tavlor, sina bokstäver och stora barbapappa. Mer får egentligen inte plats, men det är faktiskt rätt perfekt. Vi sover ju bara inne på rummet och det har aldrig varit problem att hon vaknar av mig eller så.

Tänkte iaf visa er hennes hörna när den är helt färdig med sängen och så, dock blir det inte idag som jag trodde. Jag har inte hunnit måla HELT klart ännu utan har små dutt kvar.. Suck, ska det aldrig bli klart?

Ikväll var Engla iaf skit arg, rent ut sagt, på att hon inte fick ligga i "nya fiiina sängen med alla gosedjur" som hon snyftade och skrek om. Hon kunde inte göra det eftersom jag ska måla klart nu tänkte jag. Lilla somnade tillslut iaf med snutten och collin för ansiktet.

Ska måla och plugga nu, helvete, har tenta imorgon.

Kärlek.

The kjol.

2008-04-24 | 18:26:07
image634image636

Loveli!

image642image644

Loveli!

image638image640

Ja, här kan ni se kjolen jag köpte igår. Iaf delar av den. Engla vill absolut  ha den på sig när jag skulle fota den, haha! Blev dock piss sur när jag inte vill att hon skulle leka med den.

Ska lägga lill damen nu, hon har inte sovit på dagis idag så hon är totalt slut som artist.

image641
Här är kjolen, rakt upp och ned.

(Kjolen är från Indiska och kostar 299pix.)

Det blev en flicka.

2008-04-24 | 13:40:40
Englas pappa har precis fått en till liten flicka. Hon föddes vid 11 tiden imorse och allt verkade ha gått bra. Jag och Engla ska väl försöka ta oss till Sös imorgon, om tid finns.

M ville att hans mamma, som inte träffar Engla allt för ofta, skull hämta upp henne idag och åka med henne dit men jag tyckte inte det var en jätte bra idé. Dels för att vi håller på med avvänjning av Englas nap vid lunch, och hon är i och med det dödstrött vid 18.30 samt att jag inte tycker det känns OK att hon skulle hämta utan att jag fått berätta det för Engla. Jag tycker det är viktigt att saker inte händer över huvudet på henne utan att man delger henne vad som händer, vem som hämtar osv. Pga detta blev Mattias arg..

Gjorde jag fel som tyckte de var OK att Engla kommer imorgon eller möjligen lördag? Barnet finns väl kvar att komma och titta på??

Jag behöver er.

2008-04-24 | 11:21:46
image632image633
Bilder: asos.com


Mina fina vackra skor som jag köpt av tjej här har inte kommit ännu.

Som jag sprungit hem varje dag och förväntansfullt öppnat brevlådan och hoppats och hoppats och till min besvikelse fått konstatera att de ännu inte kommit. Det visade sig dock att min betalning hoppat tillbaka till mig då jag lagt till en 3:a (i smyg? haha) och att posten där tjejen skickat dem ifrån hade inte skickat dem när hon var där igår för en dubbel check (hon lämnade dem i söndags). Känns som detta köpet går väldigt smidigt till eller vad tycker ni?

Fast vadå, skorna är lätt värda det. Hoppas jag.

Morning glory.

2008-04-24 | 08:01:51
ENEA för hela slanten idag!

Engla Pengla ville verkligen INTE gå ur sin (nya!) säng imorse. Hon sa surt "Mamma, jag vill osva en stund till, jag är faktiskt trött!" och lade sig på kudden med täcket över huvudet. Stackars lilla som tvingas upp så tidigt (06.45). Kommer dock bli grymt sen när jag börjar på Polarn då jag jobbar 10-16, perfa! Jag kan nästan slå vad om att Engla då kommer vara extra hurtig och vilja gå upp klockan 6 senast. Smällar man får ta med barn :)

I helgen skulle Matte haft Engla men hans flickväns vatten har gått så E blir hemma hos mig. Jag klagar inte :) På fredag hade jag dock lite planer och då ska mamma och A passa henne. Lördagen lutar åt att spenderas i Bagarmossen hos mi Siss och Englas kusin Nova, mysigt värre.

Puss o hej leverpastej.

Änglabarn.

2008-04-23 | 22:13:28
Ni är väl kanske lite trötta på alla min bilder på min Pärla, men det är min dotter och hon är så satans vacker!! Ah, det gör ont ibland när jag tittar på henne.

Bilderna tog jag idag när vi var ute efter dagis.

image627
image629
image630image631

Har sålt E:s spjälsäng idag till ett par som skulle ha barn snart, sköönt! I natt är det altså invigning av den nya sängen, dock har hon bara den ena delen, den andra måste få sig ett lager till. Så förhoppningsvis blir det före och efter bilder här imorgon, samt en titt på mitt pyssel idag!

Ikväll mötte jag Lina i Kista för att passa på att köpa en kjol på Indiska då Liza jobbade samt lämna tillbaka 2 par skor på H&M som var alldeles för hårda för mina stackars fötter. Kjolen ska jag visa imorgon, den är helt gudomlig!

Kärlek.

Pumpkin Bag

2008-04-23 | 18:06:10
Denna fick följa med mig hem idag. Tyckte den var trevlig till en avslappnad stil i sommar.

Pumpkin Bag kallas den och kommer från Gina Tricot. 149:- och finns även i rött och vitt.

image621
image622image625

Love it!

Onsdag.

2008-04-23 | 17:40:37
Dagen har verkligen varit mysig! Har hunnit med lite av varje. Shopping, möte, solning osv.

Begav mig mot Stinsen vid 13 tiden för möte på Polarn. Oj, jag är imponerad av butikschefen där. Vilken energi och vilken positiv inställning hon har till precis ALLT. Hon har planerat möte för oss på huvudkontoret, besök på centrallager samt på 2 andra polarn butiker, vadå engagerad?

Vid 16 tiden hämtade jag Plingan och vi har varit ute och lekt med hink och spade. Nu är det dags för kvälls pyssel, ni får en bild som ledtråd :)

image620

Någon som anar?
;)

solsolsolsol

2008-04-23 | 08:42:26
Idag är det väl ett fantastiskt väder (igen!). Jag har precis pillat i mig frukost och ska snart gå ut och sätta mig i solen. Är ledig idag men jag ska förbi stinsen och Po.p vid 14 tiden, annars no plans. Skulle gått på castingen för kondom grejen men som jag skrev så känns det inte alls bra. Ligga och vara "lekfull" i bh och trosor med någon kille jag inte känner känns bara sååå fel!

Hoppas ni alla kommer ut i solen och inte är stuck inne på något tråkigt kontor/klassrum.

Puss!

....

2008-04-22 | 21:17:12
image618
image619

Dagen i 2 bilder fick det blir. Orkar inte uppdatera mer ikväll. Ska mysa med min pojke nu.

hej

Glass i solen.

2008-04-22 | 15:04:11
image617


Ååh finns det något underbarare än just detta? Glass i solen är verkligen något helt fantastiskt. Detta lilla fenomen ägnade jag och Jess oss åt på vår lunch idag.
Namnam.

Förfrågning om kondomreklam.

2008-04-22 | 13:48:15
Fick juste en förfrågan från min agentur om jag kunde gå på en casting imorgon beträffande en filminspelning för ett kondom företag.. Ja, vad säger man? Jag sa okej och tänkte bara gå dit och se var det leder. Kanske inte känns helt hundra men det är ju bara en casting än så länge och imorgon kommer de bara fota mig i bh och trosor.

Själva inspelningen skulle absolut inte vara sexuell sa hon, utan mer romantiskt/mysigt/gulligt.. Jaa.. somsagt, känns inte helt hundra men jag går dit iaf vid 11.30.. Reklamen skulle visas i ett flertal länder men INTE Sverige.

Ciao!

Påfyllning

2008-04-22 | 09:37:45
Har kikat på dessa shorts förut men tyckt att de blev lit väl dyra med shipping och allt. Nu råkade jag dock springa på dem på REA! 350:- inkl. frakt. Tyckte inte jag var så farligt alls. Tror de kan vara snygga bara med ett vitt linne, lite kick back and relax shorts helt enkelt och lätt värda 350! :)

image616
Bild: urbanoutfitters.com

Morning sunshine!

2008-04-22 | 08:01:54

Åh en sådan underbar morgon! Varmt och soligt, precis som det ska vara. (Det är kanske inte fullt så varmt men vi låssas de för syns skull.)

Engla var super trött imorse och åt välling i sömnen och låg sedan med huvudet ned i kudden. Ville INTE gå upp. Jag var upp redan vid 6 tiden,  jobbar ju på ENEA idag och på torsdag.

image610

En super trött Engla.

image611image612

Cooling med Rayban :)

image613image615

Sol sol sol! Sen fick det bli diadem eftersom jag känner mig så pojkig...

babybabybaby

2008-04-21 | 20:49:25
image601image602
image603image604

Lilla älsklingen har en förkärlek för nyckeltoffsar. Vet inte var denna besatthet kommer ifrån men hon har iprincip en toffs i handen hela dagarna!

image605image606
image607image608

En annan favorit är denna. Ställa upp kudden och pallen och flyga, leka stålkvinnan :)


Pojkfrippan är ond.

2008-04-21 | 20:32:47
Idag har varit en sådan dag då jag lägger mycket vikt vid mitt hår. Jag har hatat det hela dagen. Jag vill ha långt hår för sjuttongubbar! GE MIG LÅNGT HÅR!! Jag har tänkt mig hela min garderob och alla mina skor med långt hår och knut. Jag blir arg, rentav ledsen av mitt korta pojkhår.

Jag tror faktiskt det är ont mitt hår, jag tror det ligger äckligt platt på mitt huvud och skrattar åt mig, hånflinar! Fan helvetes skit jävla mig som valde att klippa av mig allt.

Jag sörjer så in i helsike idag.

Bara så ni vet de.
Jag är trött på Dig också. Så de så.

Soliga Söder

2008-04-21 | 18:37:55
Idag har varit en fin dag, iaf solmässigt. Var rätt arg på den dåliga shoppingen på söder dock. Kanske bara var jag eller så har de inte fått in något nytt. Fick med mig en kort svart Monki kjol dock, alltid bra att ha.

Jag och Lina slog oss ned på en uteservering på Medborgarplatsen och tog ett glas vitt. Hur mysigt och varmt som helst. Sen blev det glass.. Ja ni kan se själv på bilderna föresten ;)

image592

Smet ut på rasten i skolan och fladdrade lite i vinden...

image593image594

Jag fladdrade desto mindre och solade mig desto mer!

image595image596image597

Mös på Medis med vitt vin i solen!

image598image599image600

Glass, underbart! Men lyckan blev kortvarig för Lina ;)



Härlig dag med andra ord!


Nu kikar E på bollibompa och är klar för sängen sen. Hörs lite senare.

Puss

Konversation med Engla.

2008-04-21 | 17:13:03
Påvägen hem idag gick samtal med engla så här;

- Mamma, mormors mamma och pappa är döda.
- Jaa.. det är dom. Vet du var dom är då?
- Döda?
- Ja men var ÄR dom då?
- Dom är i himlen. I ett flygplan... (mycket eftertanke) Men vet du mamma, dom har med sig en till liten flicka, en annan som också heter Engla.. Men inte jag..

Tänk vad barn snappar upp. Helt otroligt! Tycker det va så fint och med eftertanke.

Underbara unge.

Underbara måndag.

2008-04-21 | 11:25:01
Japp äntligen har jag fått tillbaka min tredje kärlek (E o C kniper första och andra plats). Min KAMERA! Så jag och Lina var ute på rasten och fotade i solen. Grymma bilder om jag får säga de själv, kika in i kväll så ska jag uppdatera med massor av bilder från dagen :)

Måste bara berätta om Englas middag igår som bestod av enbart scampi. Min dotter är något av en finsmakare, haha. Hon vägrade tomatrisotton och ville ha scampi efter scampi, dock kallade hon dessa "räkisar". Kanske inte alla 3 åringar som skulle göra de valet?

I eftermiddag blir det shopping och latte på uteservering på Söder (antagligen med sjuhundraelva andra sol njutande människor).

Puss och hej.

Inbakadeflätor.

2008-04-21 | 07:17:27
image591


Igår kväll gjorde jag inbakadeflätor på Engla innan läggdags. Hon ville ha sådana som Ida i Emil. Nu har hon sovit med dessa och fått lockigt hår :)

Men är det inte gulligt med inbakadeflätor i absoluta miniformat!?

E är så rolig för alltid när jag kammat eller satt upp hårt på henne så "måste titta i spegeln" så springer hon ned i hallen och beundrar sig själv. Sötast.

Godmorgon föresten. Puss

Sunday pix

2008-04-20 | 21:43:12
image585image586image587

Pärlan fick sig en pigelin på eftermiddagen.

image588image589

Underbar dag!

image590

Mys ute på trappan med bullar och saft :)


Nu sussar lillan för många timmar sedan. Hon var helt slut vid 19 tiden och somnade på bara några minuter. C plockade upp mig för ett tag sedan och nu har vi ätit Mc Donalds, okej, jag tog en Mc flurry. Namn!

Imorgon är det skola för hela slanten. Känns som det var år och dagar sedan jag var där så det känns bra. Vi går till 12 och sen skulle jag och Lina anintgen åka till Ikea eller gör något annat mys. Måste köpa nya lakan till Englas nya säng ju :)

Hoppas ni haft en mysig söndag.
Puss o Kram

Lägesrapport!

2008-04-20 | 17:24:53
Har tok målat hela eftermiddagen medan resten av familjen befunnit sig ute i trädgården. Vill verkligen få klart sängen till början av veckan så E kan 'flytta in' i den :) hon är såå förväntansfull ska ni veta. Kommer och tittar stup i ett och säget till alla att "AKTA min säääng!!" om någon kommer nära (kanske för att jag präntat in att hon får akta så hon inte får färg på sig).

Här är iaf en lägesrapport på hur sängen ser ut förtillfället.

image580image581

Så såg den ut som 'ny' och till höger ser ni tidigare idag.

image582

Just nu ser dem ut såhär. Den bortre är målad 3 gånger och de behövs lite små dutt till. Den främre är målad 1 gång.

image583image584


Måste medge att det kommr bli så jäkla fint! Är verkligen super duper nöjd. Visst att det tar sin tid och det är lite pill, men det är de värt! Sen kommer en liten prinsesskrona komma upp på karmen. Ska kika på panduro om det finns någon chablom, kanske någon som har tips annars på var man kan hitta sådant?

Hej! Puss!

Smoothie

2008-04-20 | 14:08:57

Åh! Det är så otroligt gott med smoothie så här års. Jag har precis gjort en till mig och en till Engla. Ska sätta oss och avnjuta dess med varsin kanelbulle (från ballders).

Nu är det vår!

image579
Kalas överfylld! (hade ingen större..)

Dagens shopping

2008-04-20 | 13:55:12
image572image573image574
image575image576
image578image577


(uppifrån till vänster)

LINDEX

Linne - (3 för 2),  59.50:-
Tights - (3 för 2),  59.50:-
Linne - 79.50:-
Shorts - 79.50:-
Tshirt - (3 för 2), 59.50:-
Tights - (2 pack) 129:-
Kofta - 149:-
Strumpor - 29.50:-
Leggings - 49.50:-
Trosor - (3 för 2) 39.50:-/styck.
Klänning/tunika - 129:-

H&M
Linne - 49.50:-
Knickers - 98:-
Strumpor - 39.50:-

Grymt om ni frågar mig.
Engla packade alla kläder i en mini vagn som hon körde runt i centrum, söt. Det bästa var faktiskt att vi hade en kupong med 25% på hela köpet (lindex) ! Så ja, så dyrt blev det inte.

Pussas (nu ska jag ut i vårvädret!)

Sunny Sunday

2008-04-20 | 10:23:07
Idag vaknade plutten iaf något senare än vanligt. Det sköna var att hon inte började tjata;

- Mamma, släcka LAMPAN!
- Engla, det är solen, inte lampan, jag kan inte släcka den!

...som hon gjorde igår morse. Hur tror ni en 3 åring ska förstå att det är solen och inte lampan? haha, lite kul var det iaf.

Nu har jag precis målat sängen en andra gång och konstaterad att de kommer behövas en tredje gång. SUCK! Inte trodde jag det skulle ta en hel evighet att fixa den jävla sängen. Men men, det var ju rätt mörktträ under (furu) och jag vill absolut inte att det ska synas igenom!

Snart ska vi åka till Sollentuna C och handla mat, sen blir det en del inhandlande av kläder till Miss E. Behövs lite påfyllning på vår/sommar sidan. Nu vill man ju inte klä barnen i mörka färg som brunt, rött osv utan ljusrosa, gult och turkost TACK.

Ooops, 'råkade' just köpa ett par skor av en tjej som lagt ut en annons här. Blev lite smått kär så jag var bara tvungen! Vad tycks?

image570
image571



Sängen; NÄSTA!

2008-04-19 | 21:07:03
Japp, nu är jag helt slut. E har just somnat och jag höll på att göra likadant. Sitter och pillar i mig lite godis förtillfället och ska snart prova på min chokladmousse (som jag trooor smakar skit).

Idag har egentligen inte så mycket gjorts. Hämtat sängen, målat halva delen, fixat hemma, lekt, kollat på vår spruckna pool.. jaa inget speciellt. Hoppas ni haft en lite mer innehållsrik dag.

Puss, hörs imorgon!

Lördag i bilder

2008-04-19 | 20:18:55
image560image561
image563image562

Världens sötaste lilla sockerunge!

image564image565
image566image567

Älsklingen fick lite smågodis i ett decilitermått och somnade sen haha, oväntat!
(många klädbyten idag;))

image568

Nu på kvällskvisten blev det relax på trappan och sen frukt i soffa. Mys Lördag!

image569








Första racet för säsongen.

2008-04-19 | 18:07:55
image559

C har idag kört sitt första riktiga race för säsongen. Det gick av stapeln på Mantorp Park och med porscheklubben. Kvalet var vid 13.30 och C kom in som 5 förare. Riktigt bra, eftersom hans bild var den enda som inte hade nya däck. Vid 15.45 kördes racet som slutade med en  3 plats för min C, altså pall plats!!
Duktigaste ever.

Älskar och Saknar. Imorgon kommer mi love hem.

Puss

Håkan Hellström + fru = ?

2008-04-19 | 16:54:01

image558Jag undrar hur kul det känns för Håkans fru Nathalie att veta att Håkan "tycker om fula tjejer". Måste endå kännas lite surt att han sa så i en intervjuv en tid innan han träffade henne. Vet inte, men jag hade iaf börjat fundera på mina looks.

Jag måste medge att jag blev förvånad när jag fick se en bild på henne. Jag har ju ingen aning om hur hon är ocksåvidare men när jag bara tittar på henne och Håkan måste jag medge att det, utseende mässigt ,inte passar så kalas bra ihop. Nu menar jag inget taskigt eller så, de är säkert som gjorda för varandra!

(bild: aftonbladet.se)



Ciao!


                                                                                                                


Måla måla

2008-04-19 | 13:01:59
Nu sitter Flingan och kika Råttatouile, eller vad den heter. Hon ville absolut se filmen "med de små mössen",  fast den kanske är för lite äldre barn.

Har varit och köpt vit färg precis. Ska försöka bära ned sängen till källaren och börja måla. Jag har en rosa färg här hemma som skulle kunna funka till kronan men jag är lite osäker så jag väntar med den (men det blir en krona) måste också köpa guld färg till knopparna på kronan :)

Usch jag som trodde det skulle vara topp väder idag så man kunde vara ute. Tycker det mest är grått och kallt. Har iaf bestämt att liva upp lördagen med en chokladmousse till efterätt ikväll, haha. Vet inte varför jag fick för mig att göra de, men men.

Hoppas ni alla mår bra.

Puss o kram

Outfit á la Engla

2008-04-19 | 12:09:25
image553image554
image555
image556image557

Haha min söt unge skulle absolut ha 'fin' kappan när vi skulle åka och hämta sängen. Stövlar var också ett måste, fast att de är förstora. Så det blev en väldigt ihopplockad outfit á la Engla.

Puss på er

Pottdebuten

2008-04-19 | 11:21:06

Igår gjorde Engla sin pottdebut! Måste säga att jag är super stolt som mamma. Visst har hon kissta lite då o då på pottan men igår gjorde hon det flera gånger och sa till varje gång hon behövde kissa. Kom bara utanför en gång! Duktigaste tjejen.


Jag hade tänkt vänta med potträningen tills i sommar då det är lättare eftersom barnen inte behöver ha så mycket kläder på sig ute osv men nu tror jag att vi sätter igång lite tidigare. Hon verkar så mogen för det och är super intresserad.


Växasängen är nu i vår ägo och är perfekt! Ska köpa vit färg så det pasar in lite bättre i vårat rum (furu är inte riktigt ett genomgående tema där.) Kanske att jag ska måla dit ett prinsess krona, är det over the top? Vad tycker ni?

Lägger in före och efter bilder sen!


Pussas


Gnight foks

2008-04-18 | 21:00:53
Nu har jag äntligen fått min lilla Pärla i säng. Hon låg och sjön "lilla lilla Tjorven, stora stora Tjorven" tills rösten bara dog ut, haha.

Jag är döende trött men tänkte fixa med lite saker som målanagalarna (av någon anledning har jag gått runt med bara en hand målad med röda naglar idag!?) bada och kika film. Behöver lite lugn i huvudet efter en hajpad dotter ;)

C ringde för en stund sedan och dom var framme på Mantorp nu. Hade tagit sin tid eftersom dom var tvungna att åka efter lastbilen med tävlings porschen i (då är det ju max 80km/tim), men nu var dom iaf framme och skulle äta middag. Imorgon ska han köra vid 15 tiden och jag kommer hålla både tummar och tår för att det ska gå super och att han ska vara nöjd med racet.

Stor puss och kram till alla nya läsare, LOVA att komma tillbaka!?

Engla blir storasyster till en LILLASYSTER!

2008-04-18 | 20:10:15

Japp, hennes paps ska få en till liten tjej! De hade gjort ett ultraljud idag och fastställt detta :) Super roligt tycker jag!

Undrar om denna lilla blir lik Engla eller om hon kanske kommer likna sin mor lite mer? Engla är ju väldigt lik sin pappa med hårfärg, ansiktsform osv så det kan ju hända att halv syskonen blir super lika! Tycker alltid att det är så spännande att bebbarna ligger där inne i magen och faktiskt 'ser ut'. Tycker det är helt sjukt faktiskt.

image552image550

Kanske en liten mini Engla?

image551image549
(Alla bilder är från BB)

friday night

2008-04-18 | 19:57:26
..och Engla knoppar inte ännu. Jäkla dagis som lät henne sov på dagen idag!! Men men, hon är glad och sprallig, springer runt med sin handväska och collin (mjukis sköldpaddan) under armen.

Jag är verkligen super duper trött. Har ju varit sjuk hela veckan och jobbat torsdag-fredag. Man är ju inte van vid de tempot som det är på en arbetsplats, men det är kul när det händer lite!

Nova är sjuk. Stackats mosters gullegris. Hon har tok kräkts nu i flera dagar och har super hög feber. Så jaa, det blir inget hook up imorgon för kusinerna, synd! Får se om min kusin Anna-Karin och hennes son Lukas vill komma förbi en stund och fika istället.

Ska försöka lägga E igen.

Hoppas ni alla har en toppen kväll!
Pussas

Engla&hårbandet

2008-04-18 | 17:46:59
image542image545image546
image547image548


Haha min sötnöt ville ha på sig hårbandet som jag hade som armband idag. Blev lite hockey frajs alla 80-tal. Sjukt snyggt!

Är hemma nu iaf och middagen är snart serverad (utan att jag behövde lyfta ett finger!) och jag sippar på ett glas vitt. Engla tjatar om att se film, hungern har väl slagit till och gjort henne extra gällig och tjatig.

Ikväll vankas myskväll. Har köpte en mini godispåse till E, hon lär väl som alltid suga en stund på godisen och sen spotta ut den, haha.

Puss på er!

Nytt från Gina?

2008-04-18 | 14:44:23
Har jag missat denna lilla söta bakelse helt, eller har den inte kommit ut i butik ännu? Den är från Gina Tricot och jag såg den nu när jag kikade in på hemsidan. (Kostar endast 199:-)
Någon som vet? Fick ett litet HA begär..

Tänk så fin till sommaren, iiih!


image541
Bild: ginatricot.com



Update: Ringde till Gina i kista och kjolen har inte kommit in ännu :(

meandi partyt

2008-04-18 | 13:30:34
Ja jag var på ett sådant hos min kusin för några veckor sedan och lyckades glömma min kamera där som ni säkert vet. Hämtade den somsagt igår och då fanns det en massa bilder från just meandi partyt. Tänkte peta upp dem här för er som är intresserad :)

image529image530
Engla var inte med, hon var hos paps, så jag mös med Novisen!
image531
Denna köpte jag men har inte fått ännu. Tightsen har kommit och är grymma! SupTycker det är super att de är inställbart resår i midjan på dem. Det är sällan det är det och E är så smal..
image532
Den här klänningen är också hur fin som helst och passar E som ett smäck! Den här är väl i strl 122 tror jag, hehe. Tightsen var också super fina, funderar på att beställa dem..
image534
image535image536
Mamma beställde klänningar till E o N samt en "massa bilar" klänning till sig själv :)
image540image537
Här fick man kika och känna på kläderna. Här ser ni min syster Josephine, den blonda.


Meandi är ett klädmärke för barn. Meandi sälj tyvärr inte ute i någon butik utan enbart på hemma partyn. Jag har själv haft ett sånt men det slutade i smärre katastrof då E började sprut kräkas.. hm.. så nu mera går jag bara på andras. Kläderna måste jag säga har grym kvalité och ett super högt andrahands värde. Jag har sålt saker för över ordinarie pris, trots att det varit begagnade (på tradera) helt sanslöst.

Kika in på hemsidan vettja!


växasäng

2008-04-18 | 10:55:00
Nu har jag precis ringt på just en sådan som jag hittade på blocket. Min stackars dotter är snart 3 år och sover fortfarande i sin spjälsäng. Stackars, klart hon ska ha en egen riktig säng!

Den här sängen är i furu, men jag tänkte måla den vit. Den kosta 550:- inkl en madrass som är använda i max 6 månader. Tycker jag var super, hoppas hoppas att ingen ringer och hinner dit före mig. Jag sa att jag ville ha den och kommer imorgon, men man vet aldrig..


(Sushi till lunch? Jag åt det faktiskt till middag igår, men det lär funka idag med.)

Pussa

Hur kunde jag missa!?

2008-04-18 | 10:26:11
image527Hur kunde jag missa Håkan Hellströms konsert imorgon. AH! Den är jätte slutsåld. Vad aaarrrggh jag är nu, hade verkligen VERKLIGEN velat gå.. Varför har ingen sagt något, jag har ju endå en hel drös av vänner som tok diggar honom och ingen har sagt något..

Puh nu ska jag gråta en skvätt.

(För er som har biljett så funkar det utmärkt att sälja eller ge denna till mig, jag skulle inte klaga.)

shoesshoesshoes (en gång för alla)

2008-04-18 | 08:46:28
Det är många som gett mig komplimanger över mina nya skor (köpta i söndags), både här på bloggen och ute. Har även fått frågor om jag inte kan visa mer av dem, på och så. Så jag och C försökte få dem att fastna på bild igår. Blev rätt mörka bilder eftersom vi kom på det vid 22 tiden och inte ville ha direkt blixt.. Men iaf, ni ser dem ju! Sen får ni stå ut med mina ben och konstiga avkapningar, har inte hunnit redigera eller fixa någonting, lägger bara upp dem som de är.

Enjoy!

image521image523
image524image525
image526


(Skorna är från Wedins och jag har storlek 37, brukar dra en 38 men i högre  skor har jag en tendens att behöva gå ner en storlek.)

Morning.

2008-04-18 | 08:06:42
Nu sitter jag här idag igen. Var här redan 07.40! C väckte mig vid 5 tiden med sitt alarm så sen när jag sov mellan halv 6 - 6 sov jag stenhårt och hade super svårt att vakna sen.. men men, här sitter jag nu.

Ikväll blir det bara till att mysa hemma med min docka, kika tv och snacksa. Imorgon kommer Nova hem till oss, hon ska sova över lördag-söndag. Engla är ju helt frälst i henne så om dom håller sams tror jag dom kan ha super skoj (dock brukar dessa helgen sluta i slit och bråk innan E accepterar att N FÅR låna hennes leksaker).

Puss på er sötisar.


Dumma!

2008-04-17 | 22:35:59
Blogg.se verkar ha något almänt fel just nu och allt går super segt och jag får bara upp bilder stötvis. Jag har fotat min nya skor nu, på mig, för er som har bett om att se de :) Har fått super många komplimanger över dem, super kul ju! Bilder kommer iaf upp imorgon eftersom jag måste sova snart. Ska upp 6 imorgon.

Jag och C åkte över till min kusin nu på kvällen och hämtade min Canon 400d, mi love! Har saknat den sjukt mycket, äntligen blir det lite roliga/fina bilder. Dock så ska C ta med sig kameran till Mantorp över helgen för att fota bilar, eller nått. Så på söndag blir det att börja fota mer!

Tack för hjälpen med deklarations frågan, skönt att jag inte ör helt ensam! Sen har jag också försökt kolla på internet med id grejs, men det funkar, som någon skrev, inte... Håll era tummar och tår att jag får tillbaka feting mycket och att brevet kommer imorgon :)

Puss o sov sött!

(Juste! Att Engla skulle skippa sin nap mitt på dagen visade sig inte vara någon hitt när man vaknar 06.15, hon somnade med huvudet på bordet under mellanmålet idag.. hmm..dags att tänka om!)

Deklarations helvete.

2008-04-17 | 17:10:13
Nej, jag har fan i mig inte fått den idag heller!
Jag ringde till och med till skatteverket idag och fick veta att absoluta utskicket görs till imorgon. Kul, självklart ska jag vara spess och få SIST AV ALLA! Jag har världens ångest nu och tror jag kommer få lämna tillbaka hutlösa pengar. Jag och Jess här på jobbet kom fram till att anledningen till förseningen måste vara att det är så många nollor som måste skrivas så det tar tid, haha. Kanske är positivt för mig, vem vet? Hope so!

Nu blir det kista en snabbis och sen ska jag träffa C för sista gången innan han ska iväg på race över helgen. Första riktiga racet för i år, woho! För er som inte vet så kör mi love i år för Porsche cluben, nästa år carrera cup ;)

pussaa

Äldre bilder

2008-04-17 | 14:45:07
image519
image520
Bilder: Tagna april 08 av mig.

Var bara tvungen att peta in två bilder på min vackra dotter idag. Kommer ju inte hinna träffa henne och fota henne idag eftersom jag jobbar, så det fick bli två äldre bilder. Dessa är tagna för ganska exakt 1 år sedan. Älskar den övre, de är rätt coolt att den är oskarp, tycker ni inte?

Kramis!

Lunch & 10cm klackar

2008-04-17 | 13:18:53
Nu har jag precis tryckt in en lunch bestående av kalvfärsbiff och potatismos. Jag vill inte påstå att det var världens höjdare. Känner mig äckligt mätt, ungefär som att jag hade ätit sten, Inte sådär häligt mätt som jag kommer göra imorgon då jag ska ta mig en 10-bitar sushi i kista, fy fasiken så gott.

För att iaf väga upp min sten så har jag köpt mig en påse med dumle (oväntat?njae).

Har precis satt på mig mina 10cm klackskor. Mest för att gå in dem och få dem att bli sådär härlig gjutna efter mina fötter. Bra att göra det på jobbet när man springer sådär lagom mycket och kan byta skor om det blir alldeles för påfrestande.

image518
Skor från Wedins.

Ciao!

Saga och Maximilian

2008-04-17 | 10:58:58
image517
Bild: aftonbladet.se


Jag mår illa.
Jag fick just syn på den här bilden på aftonbladets hemsida. Som ni kanske förstår är detta bilden på de två barn, Saga 1 och Maximilian 3, som blev mördade i Arboga för en månad sen.

Det är så hemskt och tragiskt så jag inte finner ord. Hur kan någon se på dessa vackra barn och vilja/kunna mörda dem? Hur kall är man inte som människa? Hur SJUK är man inte? Jag tycker det är läskigt att mördaren ännu inte är fast och att mamman fortfarande inte minns någonting av händelsen.

Somsagt; vilket jävla samhälle vi föder våra barn till.

En tanke till Saga och Maximilian idag.

Jobbeh Jobbeh

2008-04-17 | 10:12:47
Japp. Idag sitter jag i receptionen här. Hade egentligen inte tänkt jobba idag utan vila upp mig och försöka bli kry men det var för kort varsel för dem att hitta en ersättare så det var bara bita i det sura äpplet. Det verkar dock vara ett rätt najs företag med roliga människor. Började egentligen inte jobba förens nu då jag och den gamla receptionisten fikat och gått igenom massa saker.

Suck. Jag har grupparbete idag. Jag hade behövt gå på det.. Jag vill gå på det, men jag känner mig så omotiverad med skolan just nu. Mest pga att jag varit sjuk så länge och kommit av mig med studierna. Jag vet jag är värdelös.

Engla var glad imorse och låg och lyssnade på Bullerbyn när jag sminkade och gjorde mig iordning. Självklart skulle hon också ha rouge borschten och bli rosa på kinderna, haha!

Hur ser eran dag ut idag? Skola, jobb?
Pussa

meandi

2008-04-16 | 21:37:49
image507image509image513
image510image511image512
image514image515image516


Här har ni min snutta med nya meandi kläderna (rått tunikan är försenad, tyvärr, ni får se sen).

- Tunikan heter singoalla frotté och kostar 190:-.
- Tightsen heter pantalonger och kostar 160:-



E somnade vid 18 tiden ikväll. Vi har börjat prova att skippa hennes nap mitt på dagen för att se om kvällarna blir bättre utav det. Jag vet inte riktigt.. men kanske det blir bättre när hon vant sig mer? När det blivit en vana. Ikväll var hon ju super sur och arg. Men men, alla har vi väl våra dagar, varför skulle inte kiddsen få ha de, right?

Puss o Kram

Treårstrotts

2008-04-16 | 19:41:41
image502Ja herregud vilken middag jag och Engla haft.

Till en början så fixade jag och Engla med maten och dukade tillsammans, som alltid. Hon rörde i såsen och fixade. Helt på topp! När middagen väl står på bordet och E ska äta blir hon arg som ett bi och gallskriker "Jag vill inte ha såååås!!". Nu var det så att köttet låg redan i sås och och E hade smakat på den tidigare och tyckt den var god så jag sa bestämt att hon allt fick äta maten så. Engla skrek konstant i 10min. Kul, verkligen. Nu vet jag med säkerhet att min plupp kommit in i trottsåldern. Tidigare har jag sett tendenser men inte på det här sättet.

Det absolut roligast är att när jag tillsist fick henne lugn och hon smakade på maten så säger hon "jag vill bara ha såsen mamma.."

Bild: Engla, väl ätandes.




Tussilagos

2008-04-16 | 18:50:32
image503image504
image506


Min lilla älskling påväg hem från dagis. Hittade fin fina tussilagos. Engla ville absolut plocka dem och ta med dem hem! Gullisa.

Hon går INTE runt med skinnjacka på dagis utan jag tog med den för det var så varmt ute, så ni inte tror hon går runt och fryser rumpan av sig.

Väl hemma provade hon meandi kläderna. Var typ helt omöjligt att få en schysst bild på dessa på, men jag gjorde ett försök och de kommer upp senare.

Puss!

Håkan Hellström - Kär i en Ängel (lycka!)

2008-04-16 | 15:58:02
Åh det är så skönt att ha massa jobb inplanerat framöver. Ska bla jobba 2 dagar nästa vecka på ett företag i Kista som heter ENEA. Ska ta emot besök och svara i telefonen så vi får verkligen hoppas att min röst slutar pipa och rassla, helt värdelöst med den här skit rösten ju! Sen frågade hon på SJR vilka veckor jag har möjlighet att jobba i sommar och så. Sjukt bra om jag får något hyffsat stabilt sommarjobb med tanke på att man inte får något studiebidrag under sommaren. Tror också jag har lite mamma dagar att pussla in också :)

Lägger in en låt som man blir sjukligt glad och lycklig av. Den är skriven till hans Flickvän Nathalie. Som förövrigt inte alls såg ut som jag trodde. Hittar inte bilden jag såg förut men jag leta vidare och försöka lägga upp så får jag se om ni också blir chockade ;)


Håkan Hellström - Kär i en ängel

Nej, NU går jag till dagis!
Pussas

Pix.

2008-04-16 | 15:03:02
Tänkte stopa in två nya modellbilder. Kan vara lite trevligar än lägga upp en bild på en tok sliten emily från idag ;) Jag väljer altså att visa en lite finare sida av mig själv, en lite mer 'tillfixad'. haha.

image498

image499

Dessa bilder är tagna för Wella Nordic. Den övre bilden har bla visats på omslaget av en tidning som heter "Trend News". Tycker jag ser halft äcklad ut på den undre, hihi. Men det funkade tydligen med avsmaks looken :P

Puss på er
Dagis nästa!

Våra bästa år & Meandi

2008-04-16 | 13:04:59
Va tragisk jag känner mig. Ligger i soffan, käkar dumle och kollar Våra bästa år. haha!

Meandi kläderna kom idag, dock hade dom beställt fel storlek på den rosa tunikan men tightsen och den turkosa klänningen har kommit. Slänger in bilder senare när jag hämtat Engla. Kanske att det tillochmed går att fota henne i dem ;)

Ikväll är det SATC på 3:an kl.22.00 för den som vill se. Jag ska lätt se fast att jag säkerligen sett alla avsnitt minst 2 gånger.

Puss så länge.

Världens bästa Engla.

2008-04-16 | 10:02:06
image496image497


Jag har nog världens gulligaste dotter. Hon kom och kröp upp hos mig igår, lade sig tillrätta under täcket och sa "mamma, jag tror du är frisk nu". Barn är så naiva! Jag älskar hur hon bara konstaterar saker som att det är världens mest självklara. Älskar min Engla! 

Puss

Morning Sunshine

2008-04-16 | 09:36:37
image495


Nu har jag precis gått upp och slängt i mig en välbehövlig frukost. Vet inte varför jag stressade upp så 'tidigt' egentligen, ingen är ju hemma och E är på dagis. Tror jag det var nyhetsmorgon som lockade. Tycker det är lite små mysigt att slå på tv:n på morgonen och bara slötitta på de.

Idag har jag NO PLANS, förutom att Mia, en tjej jag känner sen min tid i kyrkan ska intervjuva mig beträffande val av namn på sina barn osv. Vet inte om hon kommer höra vad jag säger men det går säkert fint.

Hoppas ni ska ut i det varmavädret och mysa. Jag vill också!!

Stor kramis


Tisdag kväll.

2008-04-15 | 20:07:45

Mår fortfarande piss och har legat i sängen hela eftermiddagen och kvällen.

C skjussade hem mig vid 14 tiden och vi gjorde ett snabbt stop vid Väsby C för att han skulle köpa nya hörlurar till sin mp3 (tråkigt att gymma utan musik). Vid kassan hittade jag Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg. Var bara tvungen att köpa den för 59:-, känns så mycket trevligare med riktiga cd skivor.

image501

E sover inte än. Vet inte vad det är med henne.. Förtillfället plockar hon blommor åt mig på mattan. Hon har pussat min hals och frågat "känns det bättre nu?"  och sett almänt bekymrad ut hela kvällen. Min älskling!

Funkar fortfarande inte att ladda upp bilder.. Hoppas det funkar imorgon!

Pussas

Gossip Girl&Röst lös.

2008-04-15 | 12:49:19
image500


Nu har jag druckit mitt te och kikat på avsnitt 10 av Gossip Girl. Fy så fint det var! Blev lite rörd och fällde en eller två tårar. Vilket jag alltid gör, varesig det är Extreme Homemakeover eller Titanic, haha. Kom på att jag MÅSTE införskaffa knallröda strumpbyxor. Mycket mycket fint. (vet inte vad det är för fel men jag kan inte få in någon bild i det här inlägget?)

Har nästan helt tappat rösten nu och jag får verkligen trycka fram orden, hemskt. Och jag som flyttade mina jobbdagar till torsdag och fredag. Eller hur att jag kommer ha en helt fungerande hurbulle röst då, inte en chans!

Ikväll ska jag försöka undvika att pussas med min Pärla (som förövrigt var påväg till dagis idag iklädd endast regnbyxor och tröja!) så det inte blir en ondcirkel av sjukdomar här hemma.

Är super hungrig nu och jag har ingen större lust med en repeat på Greken så jag ska ta mig något att äta.

Puss (förlåt för hemsk update idag, återkom imorgon :))


Skit Tisdag

2008-04-15 | 10:49:48
Godmorgon.

Skit vad dåligt jag mår. Har hostat som en idiot och har fått gå upp flera gånger inatt för att inte haka upp mig alldeles för länge. Idag har jag träningsvärk i magen efter all hosta och halsen värker. Vad är det för skit jag har fått? Jag kunde verkligen inte ta mig upp när klockan ringde imorse, jag märkte inte ens att den ringde förens efter 10 min! Snacka om borta..

Blir att ta det lugnt idag och kurera mig med te. C mår inte heller så jätte bra och är orolig inför racet i helgen, funkar inte riktigt att vara sjuk när man ska köra. Han måste vara tiptop så vi lär väl inte ses på några dagar.

Puss på er och hoppas ni mår bra?

Flickan med förstora skor.

2008-04-14 | 22:17:50
image490image491
image492image493


Engla är så söt! Hon stapplade runt i mina skyhöga skor innan tvättning och jag var livrädd att hon skulle vricka fötterna av sig. Dock var det en smärtfri gång men skorna fick följa med in och sitta på toaletten och vänta medans E duschade. Hon vägrade gå utan dem!

Jag mår inte alls bra nu. Känner mig hängigare än någonsin och är så hes att ingen hör vad jag säger. Känns sjukt jobbigt att behöva må såhär. Känner mig slut med sjukdomar och vill bara vara frisk och må bra!

Hoppas ni alla mår bra och får en god natt sömn. Jag ska försöka dricka något varmt och hosta så lite som möjligt. Hur man nu väljer de?

Puss

-Dagen i svartvitt-

2008-04-14 | 17:13:53
image483image485
image486image487
image488image489

Video - Vardagssnack och rasslig mamma.

2008-04-14 | 16:49:49

Vardagssnack och rasslig mamma.
by emslo

Engla berättar lite smått om sin dag. Självklart klämmer hon in ett "bajs" i sista sekunden, Hon tycker själv att hon är SÅ rolig sen när hon tittar på filmen och skrattar hutlöst! Jag låter mest rasslig och som en fjortonårig kille i målbrottet..

Enjoy!

Mamma hjärta Engla

2008-04-14 | 14:49:52
Hämtade Engla vid 13 tiden på dagis idag. Hon hade precis vaknat och var sådär ynklig och kramgo. Lilla gulle!
Jag småpratade med dagisfröknarna tills Engla blev otålig och ville gå till parken. Hon gick hela vägen själv och efter lite luktande på blommorna vid stationen, för Collins del, fick han "ligga i vagnen och sova",som Engla sa.

image480
image481image482


Engla gungade och grävde tills det från ingesntans började tok regna. Och jag som tyckte det var ett riktigt vår väder idag.. humpf!

Nu har jag ätit Halomi sallad och Engla har ätit en yoghurt och grönsaker. Ska mysa lite framför bullerbyn nu och sen blir det pärlplattor!

(Var fasiken är min deklaration? Har alla utom jag fått den??)

En Måndag

2008-04-14 | 11:32:04

Idag händer det inte mycket. Jag har städat lite nere i C rum och han ligger fortfarande och snarkar i sängen. Ska väl gör mig iordning och sätta mig ute i solen några minuter. Känner att jag måste få frisk luft trots min svidande hals och rassliga hosta. Tror faktiskt jag vaknat minst varannan timme inatt pga min rethosta. Stackars C som fått ligga brevid.

Ska åka och häma min Engla sen. Saknar henne, vill hålla om henne och kramas länge. Hon är verkligen den finaste lilla människa på denna jord. Helt fantastisk! Känns skumt att hon ska bli "halv" storasyster. Men tror säkert hon kommer hjälpa till och ta hand om pappas lilla nya (såsom hon läxar upp sina dockar och ryter åt dom att "titta på mig, titta på mig sa jag! Man får inte smaska" haha, hon kommer blir en grym syrra ;)

Ska jobba torsdag och fredag nu istället, det gick tydligen likabra? Knepigt.

Puss och ut i det härliga vårvädret med er!


Shopping i Västerås.

2008-04-14 | 10:16:51
image473 image474

Likadana som jag köpt svarta rosett skor H&M 149:- Kofta från Gina Tricot 79:- (köptes i Sthlm innan vi åkte)

image475

Världens finaste skor. Sista paret i storlek 37 från Wedins, 499:-

image476image477

Söta strumpisar från MQ, 3par 100:- Kofta H&M 149:-

image478

Shoes till C från Wedins. Säger jag inte vad de kostade ;)

image479

Skivorna jag fick av Johannes. Mycket trevliga.

Detta var det samt en lång randig tröja från Gina Tricot för 49:- som fick följa med hem från Västerås. Lina hade med sig bra många kassar hon också.

Nu känner jag mig alldeles för materialistiskt när presskonferansen ang Engla och Pernilla morden visas på Tv4.

hej.

Engla är död.

2008-04-14 | 09:27:36
image472

Engla är död.

Jag tror inte att det är många som har missat denna nyhet. Jag hörde det igår när jag kom innanför dörren och en extra nyhetssändning stod på vid 19.58. Jag frös till och fick kallakårar. Hur kan något sådant hända? Vad tänkte han? Vad tänkte HON? Hur gick det till? Varför!?

Tydligen så ska denna man ha salgit till redan -00 då han mördade Pernilla, vilket han också erkände igår. Herregud.

Jag är helt mållös. Har så ont i hjärtat och försöker tänka mig in i mammans situation. Jag vet inte, hur fan ska man tackla någotsånt. Hur går man vidare?

Jag blev sjukt rädd och började tänka på min Engla. Ska man behöva hålla sina barn i koppel? Gå efter dem var de än går? Vad är det för jävla samhälle vi föder våra barn till!?

Arg. Ledsen.

Chockväckning&Super krasslig

2008-04-14 | 09:15:55

Är hemma idag. Är super krasslig och det låter som jag är i målbrottet. Helt hemskt! Skulle egentligen jobbat tisdag och torsdag i receptionen på ett företag i Kista, men jag vettesjutton om de vill ha mig där med min hesa stämma. Ska ringa Linda min chef och kolla hur vi ska göra.

Vaknade lite halft chockartat imorse. Mattias (Englas pappa) ringde och berättade att E hade haft lite ont i magen osv i helgen och sen apropå inget så "ska jag och Freja ha barn". CHOCK! "om 4 veckor!" DUBBEL CHOCK!

Då är det på det viset att F inte märkt någonting då bebben legat långt bak mot ryggen. Så det är helt nytt för dem också. Jag vet inte vad jag känner och tycker. Mest kanske synd om dem som inte fått bestämma själva utan får 4 veckor att mentalt och psykiskt gå igenom en graviditet som är tänkt att gås igenom på 9 månader! Jag kan bara tänkte mig hur det skulle vara själv.

Jag antar att E kommer hem och berättar sen också. Btw så ska dom inte åka till Grekland nu utan det blir en Svensk sommar för stjärnan (om inte jag och hon tar en sista minuten eller så).

hej.


Söndag.

2008-04-13 | 18:28:11
Nu är vi hemma hos Lina i Sundbyberg. Vi har verkligen haft en heldag i Västerås "staden". Vi gick i butik till butik från öppning till stängning. Helt underbart faktiskt. Både jag och Lina känner oss upprymda och lyckliga över nya inköp. Alltid trevligt att förnya sig lite.

Igår när vi kom hem till Johannes hade vi mini julafton och bytte presenter (okej, jag och J har fyllt år och vi fick presenter). J fick en Håkan Hellströms bok av mig och slips, glajjer och disktrasor av Lina. Tror han blev glad. Jag fick två skivor, Hello Saferide och Markus Krunegårds skiva - Markusevangeliet. Trevligt värre.

C kommer och plockar upp mig här om någon timme. Nu dricks det smoothie och ses på Juno för sjuhundraelfte gången. Grymt!

Har fotat alla saker jag köpt och lägger upp när jag kommer till C.

Imorgon kommer min Ängel hem. Saknar henne..

Puss

Västerås

2008-04-13 | 09:16:57
Jag och Lina for till Västerås igår eftermiddag för att träffa Johannes. Kvällen blev inte som vi trott. Tråkig fest resulterade i tidig hemgång. Jag och Lina var helt slut vid halv ett tiden och somnade gott i Johannes säng. Han tog soffan.

Nu är det frukost på agendan sen ska vi väl göra Västerås och kika runt.

C kanske hämtar upp oss påvägen från Gelleråsen eller så tar vi tåget hem i eftermiddag. Det har i vilket fall som helst varit trevligt att träffa Johannes igen.

Hej

NK Visning

2008-04-12 | 10:59:21
image470image471
Bilder: Mikas.se - Lina Söderström


Nu drar jag in till staden och tittat på min fina Lina på NK visningen. Måste förbi systemet och en bokaffär också. Hoppas på att hinna träffa Liza en snabbis.

Puss på er.

Tips om regnkläder

2008-04-12 | 10:30:15

image469

Engla har haft ett regnklädessett nu i över ett år. Och det har används flitigt på dagis och hemma. Det har varit helt perfekt att ha över vinter overallen eller på vår/sommar över byxorna och jackan. Tycker det är super eftersom man slipper enmiljontrehundraelva fläckar på byxor och jacka och kläderna håller mycket längre.

De som Engla har haft är från Didriksons. Vi köpte storlek 80 förra året och dessa har hon haft fram till idag (då hon har storlek 98). Igår köpte min söta mamma nya, likadana regnkläder fast nu i storlek 90.

Vill bara tips om dessa som är så grymt bra och tåliga. Inte en reva eller ett hål har det blivit. Jag tycker inte om Lindex eller H&Ms varianter på regnkläder. För det första så har de alltid någon Bamse figur eller liknande och för det andra så är det inte i närheten av så tåliga som Didriksons. Sen skiljer dessa egentligen inte alls i pris. Detta sett kostar 399:- och det gör de på H&M och Lindex också (kanske skiljer en 50lapp men det är de värt!)

Saturday Morning.

2008-04-12 | 09:50:07

image467image468

Godmorgon folket.

Min älskade dotter, som i helgen är med sin pappa i Dalarna, får representera de ruffs och nattlinne jag har på mig just nu (lite pinsamt och lägga upp sådana bilder på sig själv). Fotade henne igår när vi fortfarande var i sängen men la aldrig upp dem.

Nu har C åkt iväg mot Gelleråsen och jag ska göra mig iordning och åka förbi hemma en snabbis för att hämta mina Zara skor som jag ska lämna tillbaka. Sen ska jag in till stan och NK. Lina ska gå en massa visningar där idag och jag joinar henne så tar vi 17.06 tåget till Västerås sen.

Ikväll blir det somsagt vin och konsert, vad jag vet? Nu ska jag iaf ringa min sötnöt.

Hej så länge


Snippsnappslut

2008-04-11 | 22:07:16
Nu är jag hos C och ska precis kika på 27 dresses,hälrigt.

Imorgon drar C till Gelleråsen och ska köra porsche och jag ska till Väserås och gå på konsert och dricka vin. Mycket trevligt (inte att vi inte ska vara med varandra utan att åka till Västerås). I Västerås bor Johannes. Det är honom vi (läs jag och Lina) ska hälsa på.

Engla har det bra i Dalarna tror jag. Har inte hört annat. Jag ringer henne efter min efterlängtade sovmorgon imorgon. Saknar.

Är super trött nu även fast jag sovit på dagen. Har väl inte fått i mig all näring och energi som jag hade behövt...

Godnatt sötnosar.

Bilder till Snowcristal

2008-04-11 | 17:37:19
Gjorde en plåtning (se här)  och fick idag se två färdiga bilder som de tänker använda till sin kollektion i Europa. Bla på Åhléns City i Sthlm. Tycker kanske det fanns andra jag gillade bättre, men hey, det är inte jag som ska använda dem.

image465

image466

Jag gillar uttrycken. Skönt att kunden blev nöjd! Hon hade sagt till Anna-Lena att om hon ska ha fler bilder (vilket hon troligast ska) så är det absolut mig hon vill ha som sitt front face. Schysst :)

Puss

Back in life

2008-04-11 | 17:21:30

Haloj!

Nu har jag tagit en super lång powenap på 3 timmar. haha! Behövde det efter allts stojj. Engla har ringt mig (läs hennes pappa) 2 gånger och skrattat och skojat. Första gången hon ringde så sa jag "Heeeej Engla, hur har dagis varit." ungefär så, och hon sitter "eh, halå, va, va? Hör inget.." Så tar hennes pappa telen och hör mig perfekt. Hon är så rolig, ska alltid spexa och skoja. Nu skulle hon ju bara "låssas" att hon inte hörde mig för det var ju sååå kul! Gulle.

Mamma -min undebara mamma- ringde precis och skulle köpa med sig en lite sushi till mig. Det är verkligen det enda jag är sugen på! Så great. Sen ska jag åka till C och mysa och se 27 Dresses. Någon som vet om den är bra?

image464


Stor kramis

Kräktes två gånger på greken.

2008-04-11 | 14:23:39
Jävla piss skit dag!

Allt va grym imorse när jag och Engla gjorde oss iordning och fixade. Sen dess har allting gått utför.

För det första så var det nästa fredag jag skulle till PO.P, inte idag altså. Jag hälsade bara kort på butikschefen och så, sa att jag bara "hade vägarna förbi" för att de inte skulle bli konstigt.
För det andra så åt jag knappt någon frukost imorse och hann inte heller köpa någon lunch eftersom jag skulle skynda mig till skolan. Jag tog med mig en dryck nutrilett hemifrån så jag skulle få i mig nånting iaf.

Min frukost torka + lunch torka ledde till ett otroligt illamående. Jag satt hukad hela tåg resan från Karlberg-Handen. Hemskt! Efter rådslag med Lina i telefon kom vi fam till att jag skulle gå upp till Centrum och till den grekiska restaurangen där, och hon och Liza skulle komma efter. Väl där beställde jag mat och satte mig. Från ingenstans känner jag hur det vätska upp i munnen och jag springer snabbt in på toaletten (tur att den var ledig) och bara tok kräks flera gånger. Hej nutriletten, hej hej. OK, ringer Lina och ber henne skynda sig upp. Jag slår mig ned vid bordet när jag lugnat ned mig och får snart in min mat. Scampi med couscous och pommes (fick beslutsångest och tog båda tillbehören). Lina och Liza kommer och tittar på mig som pillar med maten, små pratar lite.. Lina behöver kaffe och går till Cafét mittemot. Med det rusar jag snabbt in på toaletten igen och där blev det hej scampi, hej pommes, hej hej.

Sen var det att ta tåget hem och här sitter jag nu. Ekande tom i magen och rädd för att kräkas. Ska vila mig och sen kanske äta något.

Hej

Fredag

2008-04-11 | 08:09:46

Godmorgon allihopa!

Jag och E har en skön och lugn morgon. Har ätit frukost och tittat på nyhetsmorgon. Det är första dagen på hur länge som helst som jag känner mig utvilad när jag vaknar. Kan ha att göra med att jag somnade 22.00? Eller att jag inte vaknade en endaste gång inatt (av E hosta) eller att E väckte mig med skönsång från sin säng i säkert 20min? Hursomhelst känner jag mig pigg. Är fortfarande krasslig och dan, men man kan inte få allt.

Engla är lite sur på mig för att jag inte ska följa med henne till Dalarna i helgen. Haha, ja hur förklarar man det? Men sen är det aldrig något knas när M eller F hämtar henne, skönt!

Idag är planen denna:
- Lämna på dagis vid 10.00
- Åka till Stinsen och träffa butikschefen för PO.P
- Skola!
- Staden för att kanske lämna tillbaka skorna, annars bara kika lite
- Hem till min C och mysa heeela kvällen

Men vi hörs såklart där i mellan :)

Puss
(är det kallt ute??)


Skor & Glajjer

2008-04-10 | 21:40:19
image461image462
(Bilder: Zara, dom missade nog att jag tog dem ;))

Det här är shoesen jag skrev om tidigare idag. Jag har faktiskt köpt dem. Dom är faktiskt grymt snygga på, men jag har blivit lite osäker nu när jag gått i dem hemma. Kommer jag verkligen använda dom? Är dom sköna? osv osv.. Köpte strl. 37, fast jag brukar dra en 38. Vill ju inte att de ska bli slappa i resåren över hälen, då går de ju inte att använda.
Ska fundera tills imorgon.. vi får se. Vad tycker ni?

Sen lämnade jag tillbaka de tights jag köpte igår för de took drog till sig damm och allt möjligt, skumt material. Bytte till ett par coola glajjer. Jäkligt 70-tal enligt mig, men coola på!

image463
Rätt grymma va? :P

Nu får ni sova så sött så ska jag gå och ta nässpray.
Puss.


Badbus

2008-04-10 | 21:27:18

Ikväll har jag bara börjat bli mer och mer täppt. Halsen frotsätter att värka och hastabletterna har slutat fungera. Orkar inte bli sjuk nu.

När jag kom hem efter jobbet var det middagsdags. Jag och mamma satte först en deg till ett morotsbröd jag hittade tidigare på internet idag (super gott btw).

Det blev en lång middag med en matvägrande Engla. Efter mycket om och men fick hon iaf i sig lite middag och en halv macka och MASSOR av mjölk. Sen bubbelbadade vi tillsammans och Engla konstaterade "Du har stora tuttisar, jag har smååå", så jäkla söt.

Det blev en lång läggning, hela 45minuter! Det är iprincip alltid såhär dagen innan E ska åka till sin pappa. Jag brukar alltid börja prata om det på eftermiddag-kvällen så hon vet vad som gäller. Detta leder till lite oro och frågor som "men mamma, du hämtar mig va?". Det är inte så att hon inte tycker det är kul hos pappa men det är bara just innan hon kommit dit som det kan vara lite problematiskt.
 

(Engla var inte super sugen på att vara med på bilder idag, bara när man fick lipa ;))
image458image457image456image459image460


Saknad Plinga and new shoes?

2008-04-10 | 15:27:59
30min kvar tills jag slutar och kan springa hem till min Plinga. Saknar henne! Vet ju också att hon ska iväg till far sin i helgen och att jag bara har kvällen och morgonen att mysa med henne innan hon far iväg. Dom ska tydligen upp till Dalarna och hälsa på Ms flickväns föräldrar. Mysigt för Engla att komma ut på landet.

Ska möta upp Lina Fina påvägen till tåget och springa snabbt in på Zara för att känna på skorna igen. Dom är såå trevliga. Kanske jag köper dem och lämar tillbaka dem och de inte känns bra sen hemma. Zara är bra för dom har 30 dagars öppetköp!



Update:
Nu blev det så att jag ska jobba över för Nannie (Englas namn på Anders min mammas man) och mommo kunde plocka upp Engla på dagis. Så det blir att lida till klockan 17.00!

See ya.


Vår, underbara vår.

2008-04-10 | 14:28:17
image455image446image448
image449image447image451
image454image453image450

Engla 060426. Altså ganska exakt 2 år sedan. Vill ha det där vädret nu. Vill kunna breda ut en filt och sitta på gräsmattan med fika och leka. Längtar något otroligt..

skorskorskor

2008-04-10 | 13:02:39

Min vän Liza, min fiiina vän Liza har gett mig en last. En väldigt dyr och snygg last. Nämligen skor! Har väl alltid varit en hejjare på att handla skor men inte dyra och höga. Nu, från ingenstans så vägrar jag iprincip titta på skor med lägre klack än 10cm! Och jag lovar er dessa skor är inte de billigaste.

Har redan inhandlat världens snyggsate skor från Zara, men nu på lunchen hittade jag ännu ett par. Har lagt undan dem för att fundera och känna efter i plånboken. Okej, 599:- kanske inte låter så mycket men jag tycker endå det är ganska mycket. Om man verkligen kommer använda något så är det såklart ett bra pris, men jag har en förmåga att köpa på mig saker och sedan låta dem ligga. Så ja, får ta mig en funderare på dem.

Hoppas ni har en fin dag.


Graviditeten - Magen

2008-04-10 | 10:58:42
image434image436

Första bilden är tagen i vecka 16 och andra i vecka 24

image437

Gulle magisen.

image438

Dessa vet jag inte riktigt vilken vecka det är.. tycker bara om dem för man ser Englas rumpis.

image439 image440 

Första bilden tror jag är ca Vecka 30 andra bilden är Vecka 33

image441 image442 image443

Tagna i Vecka 33

image444

Tagen Vecka 35

image445

Dags att komma ut! Vecka 36+0



Tänkte bara fylla på lite under kategorin"Min graviditet" med magbilder. Där finns även min förlossningsberättelse.

Puss



Kickback and relax

2008-04-10 | 09:39:38
359561-431359561-429

Såhär låg Engla igår när jag kom hem och gluttade pippi. Snacka om relaxed stajl ;)
Inte heller brydde hon sig om kameran rakt i nyllet.

Puss.

Hurtbulle.

2008-04-10 | 08:51:44
Jag gick rakt på sak nu på morgonen, glömde till och med att säga; Godmorgon!

Sitter på kontoret nu. Har köpt med mig en sallad och nyttig juice till lunch, borde börja (om) och jobba på mitt "nya liv" igen. Det vill säga; utan godis, promenader, nyttig och varierad kost. Oj vad jag lät hurtigt. Känner mig inte så hurtig men det ska nog gå.

Engla fick bege sig till dagis idag. Fröknarna var inte överlyckliga men vadå, ska jag vara hemma med ett fullt friskt barn? Känns väldigt ologiskt måste jag säga.

Puss på er.

Hem klickat! (ringt) från Marimekko, H&M.

2008-04-10 | 08:17:12
Har just klickat hem 2 underbara sett från H&Ms Marimekko Kollektion som kommer ut i butik idag. Tycker inte att dam avdelningen hade så mycket att erbjuda, för mig iaf. Men barn avdelningen hade lite sötsaker, såsom dessa.


image432 image433
(Bild: hm.com)

Den orange-rosa är till min lilla pärla och den turkos-rosa är till min andra pärla, Nova! Dessa sett kostar endast 198:- tycker inte jag är alls farligt med tanke på att du får ett tre-dels-sett och att det faktiskt är Marimekko.

Hinner ni inte till butik så kila in på hemsidan vett ja :)

(Obs! Det är nu driftstop på hemsidan. Men gör som jag och ring deras kundtjänst så beställer de åt dig!)

Godnatt folket.

2008-04-09 | 22:33:47
Jag är inte alls trött men behöver verkligen, verkligen sov nu eftersom jag ska upp super tidigt.
Jag har lagt in Håkans nya album samt Veronica Maggio - "Vatten och bröd" på min ipod precis, alltid trevligt med musik påväg till jobbet och dessa två skivor är att rekomendera!


Sov sött mer er alla!
Hoppas vi hörs imorgon.


Puss o nightie nightie
 

Shoppat.

2008-04-09 | 20:49:45
359561-428
(Denna kollektion säljs endast på Hamngatan-Sthlm, i en H&M butik i Gbg och på internet.)

Det var de här två topparna jag köpte idag från H&Ms Basic kollektion. Så jäkla nice kvalité, tunna och härliga. Perfekt i vår/sommar till bara tights och högklackat. Eller som jag har den gråa nu, med ett par "mjukis byxor" jag också råkade få med mig hem idag, från H&M trend. Dom är som ett par tights fast med sömmar över och under knät. Snörning i midjan. Skit sköna, och snygga till vardags eller mys.

Flingan sussar nu gott efter en mycket lång läggningsprosidur. Jag låg brevid henne i sängen (vi har bojkottat "ligga i egna sängen" grejen) och låssas sova. Hon ligger och små pratar/hotar Collin (hennes mjukis sköldpadda)  att han allt ska blunda, annars kan han inte sova. Så hon ligger där och säger "godnatt, godnatt nu Collin. Du måste stänga ögonen annars kan du inte sova" och trycker på honom och låter sådär arg som bara hon kan göra. Efter en stund vänder hon sig emot mig och säger säger "Mamma" upprepade gånger. Jag låssas sova. Då tar hon tag i mina ögonfransar och LYFTER upp mitt öga "visste att du inte sova", säger hon. Haha,  helt galet. Men men nu sussar hon.

Imorgon är det sista dagen på SJR för denna gång. Då blir det tyvärr(?) färre inlägg/dag, eftersom jag då inte konstant sitter framför en dator är totalt uttråkad :P

Puss

Video - "Jag vet inte" & Treårs fasoner.

2008-04-09 | 18:29:51

"Jag vet inte" & Treårs fasoner.
by emslo



Kom på att A kamera har videoinspelnings funktion. Grym kvalité ju, hehe. Dock har jag inte riktigt lärt mig att hålla rätt.. men det kommer, om inte annat brukar jag upptäcka det efter ett tag!

(Ber också att inte era barn ska se denna film då den innehåller ord som kanske inte är de lämpligaste..)


Ängeln och Jag.

2008-04-09 | 18:10:52
Japp, nu har vi ätit middag. Engla är hur glad som helst och "stämningen" jag skulle känna av känns bara glad och sprallig. Hon har suttit och fjantat sig framför kameran och lekt och haft sig. Sötaste.

Jag berättade ju imorse om det där rosettarmbandet. Tänkte bara visa hur jag menade för er som är intresserade :)

image426image427
Jag tycker det blev super sweet. Relaterat inlägg kan ni se här.

Godeftermiddag.

2008-04-09 | 15:54:54

jobbetSlutar snart. Pust!


Har gått super bra med Engla hemma. Hon tog igen sin missade sömn med en två timmars nap mitt på dagen. Känner mig så osäker inför morgondagen med dagis och allt. Jag skulle tycka det var jätte jobbigt om de ännu en gång ringer mig för hämtning. Men jag får åka hem och känner på stämningen lite, man brukar märka på barn när de inte är 100%.

Ikväll ska jag försöka träffa C en stund. Han ska jobba torsdag-fredag ute på Arlanda, och då blir det super tidigar mornar och sena kvällar (men bra pengar).

Bloggade ingenting igår kväll och glömde därmed att skriva att jag köpte ett par svarta gympaskor samt ett rött sånt där rosett band (som jag skrev om tidigare idag) på H&M. Ska fota dem hemma sen när jag har tillgång till sladd och så. Lite trist att jag inte kan lägga in bilder på denna datorn, men det finns väl en anledning till de ;)

Puss

(bild: kontoret, min vy)

Tillskott i garderoben

2008-04-09 | 13:30:40
På lunchen skulle jag springa bort till Lindex på Drottninggatan för att kika på de här kläderna.
Jag kom inte så långt. Jag skulle bara springa in en snabbis på H&M på Hamngatan påvägen tänkte jag. Tog dock lite längre tid än väntat..

H&M har nämligen lanserat en kollektion med bara basic kläder. Super sköna kläder med bra kvalité. Och dessa kläder skulle precis hängas ut men hängde fortfarande kvar på ställningarna. Jag, och många andra, stod och kikade och letade storlekar. Jag hittade ett linne (som det på bilden nedan) som jag såg på hemsidan så sent som i morse samt en t-shirt i grått med en ficka på bröstet. Båda topparna är i sådär härligt tunt material som jag bara älskar. Känns så svalt och skönt, speciellt till sommaren.

image425
Bild: hm.com

Hann med ett snabbt stopp på NK och köpte lite lösviktsgodis också. Tanken med att jag valde just NK för godis inköpet var att det är SVIN dyrt (11.90) och då köper jag bara yttepytte lite. Haha, jag vet, jag har ingen karaktär :P

Puss hej.

Ärligt, det är inte kul.

2008-04-09 | 11:20:03
Nu har A hämtat Engla på dagis. Hon mådde ju, enligt dagis fröknarna, inte bra, var trött och "inte sig själv".
Jag ringde precis A för att kolla läget med min Pärla.

"Ja du, hon är fullt frisk."

GAH! Jag får verkligen panik, vad är det med dagis att skicka hem henne full frisk dag på dag. Jag vet att jag ältar, men kan ni förstå frustrationen jag känner när jag för en gångsskull jobbar och försöker få ihop lite pengar inför sommaren. Då ska dom ringa och påstå att min dotter är i desperat behov av hämtning. Jävla skit snack. Hon är på topp humör, lite knackig med hosta men det har hon varit nu i några veckor.

image422
image423image424
Jag och min älskling. Som alltid är hon sådär lite halv galen idag. Inte alls sjuk. Suck!
(Bilder tagna av mig 080817)

Carmex

2008-04-09 | 10:59:38
Hittade en super billig sida som säljer carmex. För er som kanske inte är jätte insatta så är Carmex en grymt läppbalsam mot torra och nariga läppar. Faktiskt riktigt riktigt bra! (dock svin dyrt i butik)

Hittade iaf en hemsida som säljer alla olika sorter direkt från USA, FRAKTFRITT, och för endast 35/styck!

Gå in HÄR.

image420   image421
(Jag beställde hem dessa två för 70:-, perfekt!)


Hjälp vad jag är "tipsig" av mig idag ;)



Dagens låt.

2008-04-09 | 10:11:21

..kanske månadens? Eller rentav ÅRETS?


Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Jag längtar..

(Tror ni att folk blir arga här nu när jag spelar denna högt? Jag tror inte det, gör det bara i smyg med musen på "ljud av" knappen..sen kan man inte bli arg av Håkan..)

Fy vad trött jag blir!!

2008-04-09 | 09:49:45
Vilka tror ni ringer precis. Jo DAGIS!
Suprise.

"Eh, Engla har inte varit så glad idag och somnade precis i soffan. Så jaa.."

Vad gör man när ens dotter dagen innan inte sov middag och somnade kl.18 och vaknade vid 5 imorse. Klart hon är trött, förklarar jag för henne. Men nej, jag hörde på hennes tonfall och att hon inte trodde mig.

Ringde precis Anders, min mammas man och kollade om han har möjlighet att hämta henne. Han skulle kolla om han kunde avboka sina möten. Jag blir så less. Och jag menar verkligen inte att jag inte skulle hämta henne om hon var sjuk, bara det att jag VET att det inte är någon fara. A skulle ringa upp mig snarast så får vi se hur dagen ter sig.

Gaaaah arg.



Update: Anders kunde hämta så jag blir kvar på jobbet ett tag till. Lär gå hem lite tidigare.

Rosettarmband

2008-04-09 | 08:54:20
Tänkte ge ett litet tips beträffande det här cocoo armbandet.

image419

Tycker det är super gulligt och tänkte köpa ett tills jag kom på en sak. Jag köpte flera olika rosett hårband från H&M för en tid sedan. Dom är elastiska och har tunnt band och en liten rosett (ska visa bild när jag kommer hem) dom finns i flera olika färger, brunt, rött, rosa, grönt, vitt osv. Så jag tog ett sånt band två varv runt handleden och vipps! hade jag ett kalas fint rosett armband. Faktiskt ett mycket finare än det här över och för endast 14.50:-.

Så vill ni ha ett rosettarmband så är det mit tips till er, bättre för plånboken och du kan köpa flera olika färger istället för bara ett som kostar 75:-.



Kass morgon.

2008-04-09 | 08:15:36
Halå hej.

(Bered er på klagan)

Riktigt kass morgon.
Det började med att jag försov mig till 06.30 (jag måste gå 06.55). Upp, ut i badrummet. Helvete! Det har tok snöat inatt och idag låg hela tomten inbäddad i ett vitt täcke. Hemskt, enligt mig. Jag vill ha vår, high heels, kort kjol och tunn kofta. Jag trodde, som säker många andra att den äntligen var på väg men icke. Så ett råd är att dra fram dunjackan, vantarna och mössan.

hej.

mensmensmensmens

2008-04-08 | 18:50:58
Varför blir jag så störd när jag har mens?
Okej jag vet, jag vet alla hormoner hit och dit. Men fan, jag blir ju hemsk. Förstår inte hur människor i min omgivning orkar med mig av och till under denna plågsamma tid i månaden. Hua.
Fast kanske det är de dom inte gör?
Nej. Jag har faktiskt märkt att så är fallet, men va sjutton vad ska jag göra? Jag kan inte säga upp mensen direkt. Jag lovar, hade det gått hade jag varit den första att testa (okej, kanske Liza hade hunnit före).

Vill iaf be lite försiktigt om ursäkt för mitt uppförande och mitt hoppande humör.

(Finns en liten möjlighet att jag senare kommer säga att de här inte gäller och att jag bara skit snackar, men så är det inte.)

Hej.

Men det är inte schysst att heller om man inte kan få någon förståelse alls. Det tycker jag är elakt.

Video - "Engla Vicktualia Slotte"

2008-04-08 | 17:23:09
eller..?



Engla heter.. 
by emslo

Haha, vi har inte gjort så mycket idag. Bara tagit det lugnt och disskuterat vem som heter vad, som ni ser.. Men jag tycker Engla är väldigt duktig för att vara 2 år och 9 månader. (haha jag vet aldrig om jag ska säga tre år eller 2.5..)

image415image416
(Engla proppsade på att ha Pippi nattlinne på sig efter sitt bad.)

Nej nu ska vi äta kyckling i pitabröd.

Hej på er.


Jag fick praktikplatsen!

2008-04-08 | 16:17:49
Är överlycklig. Jag fick praktikplats på PO.P i Stinsen. Så underbart skönt att det är fixat och att det blev så pass nära. Det är ju bara ta tåget till Sollentuna och antingen ta en promenad eller buss. Perfekt! Praktik perioden är från vecka 18 - 22. Kommer blir grymt skoj! Kul att vara i en butik med barnkläder också, lite variation från Indiska jag var på sist. Lär ju bli en del tillskott i garderoben för Englas del  ;)

Engla sitter och är helt trollbunden i Bullerbyn. Hon har druckit blåbärssaft, ätit en banan och en tallrik yoghurt med russin och crunch. Inga kräkningar, så jag känner mig lugn. Skönt att jag inte gjort bort mig och trodde jag visste precis hur det var med E också i själva verket var hon dödssjuk!

image413image414

Mitt hår har verkligen börjat växa och få liiite liv igen. Ruffsi ruffsi som jag gillar det. Innan låg det ju bara platt eller stod rakt upp!

puss

Skumlady

2008-04-08 | 14:34:00


 

image412

Haha gulle grisen som blev slängd i badet. Luktade inte direkt mumma ;)

Engla är sjuk! Eller hur..

2008-04-08 | 14:19:27
När jag och Liza satt och åt lunch på Rise så ringer min mobil men jag hann inte svara och får ett meddelande på telefonsvararen.

"Hej, Helena på dagis här. Det är så att Engla är magsjuk, har kräkts massor.. Ja, så du skulle behöva hämta henne.."

Skit också. Men visst, det är så att ha barn så jag bet mig i tungan, ringde jobbet och tog tåget hemmåt. Väl framme så sitter Engla vid bordet och läser böcker med en fröken. Hon får syn på mig och springer och kramas och hoppar. JÄTTE glad och stojjig. Berättar massor om vad hon gjort och dansar till min ringsignal när min mobil ringde. Sjuk? Mmm.. eller hur! Jag är otroligt trött på att bli kallad att hämta en fullt frisk Engla. Det är säkert tredje-fjärde gången nu.

Nu tänker du säkert; Men vadå, hon kräktes ju??
Det är såhär att när Engla va liten så fick hon ha sond pga matproblem. I och med matproblemen och i alla högstagrad sonden, så började Engla kräkas en hel del. Dagligen iprincip. Inga små kräkningar utan här snackar vi KASKADER, flodvågor. Detta har lett till att E har ett otroligt känsligt svalj och kan få kväljningar av att bara ha mat i munnen. Väldigt ofta när hon är hostig och lite slemmig i halsen (vanlig förkylning) så leder också hostningarna till kräkningar för att de retar i svaljet. Kanske låter skumt, men så är det.

Jag har förklarat detta för fröknarna ett flertal gånger och varit tydlig med att man märker snabbt på Es humör om hon är sjuk. Är hon hängig och dan så är det inget snack, då ska hon hem. Men annars kan det lika väl vara henne känsliga halsreflexer.

Jaja, nu sitter vi här och E är nybadad och luktar äpple. Ska kika Bullerbyn och passa på att mysa.

Puss hej

Barnkläder från Lindex.

2008-04-08 | 11:04:53
Åh, kikade just in på Lindex hemsida och fastnade på barnavdelningen. Fy så söta liten "fem myror är fler än 4 elefanter" kollektion de fått in. Ska springa dit på lunchen och se vad som finns i butik. Tror jag ska försöka få fatt i linnet och klänningen. T-shirten är lite killig enligt mig, men det är en smaksak. Jag älskar kombon rosa-brunt, lovely!


image406 image408image409
         Linne 79.50:-                                  T-shirt 99:-                                        Klänning 129:-


image410

Ny profilbild!

2008-04-08 | 10:09:45
Som ni ser har jag bytt till en lite mysigare profilbild. Tycker den bilden är så fylld av ömhet och kärlek. Ja, jag vet, jag ska alltid överanalysera alla bilder, men jag tycker faktiskt det!
Är vi inte fina? ;)

Har just pratat med Liza Fiza som är ledig idag om en lunch dejt. Lite roligare att äta med någon. Får spara min lunchlåda tills imorgon.

Godmorgon!

2008-04-08 | 08:16:27
Mja.. inte för mig men förhoppningsvis för er! Jag har fortfarande en stor klump i halsen och det är en stor plåga att behöva svälja.. Ska ta Lizas råd och köpa Strepcil idag.

Dum som jag är tänkte jag i morse "jag ska banne mig lämna mössan hemma idag" (eftersom jag har den varjedag för att dölja mitt korta hår) och självklart är det svinkallt och börjar tok värka i mina stackars öron. Dom är ju vana att ligga tryggt under min mössa i varmt förvar. Dumt gjort. Ha ALLTID mössa!

Vet inte vad som flugit i Engla, hon har vaknat 06.20 nu två dagar i rad. Perfekt för mig eftersom jag endå måste gå upp så pass tidigt men jag brukar börja med att göra mig i ordning och sen väcka henne, brukar gå smidigast. Hihi,  E är så söt när jag lämnar henne på dagis på morgonen med sin lilla frukost påse med yoghurt, smörgås och fruk. Ser så liten och skör ut.

Nu ska jag titta på nyhetsmorgon och äta mina smörgåsar.
Jobba kanske..?

Puss

Närbilder 060818

2008-04-07 | 21:35:18
image394image396
image397image395
image398
image399image400
image401image403



Jag ÄLSKAR närbilder. Jag tror jag har en miljon på Engla. De här bilderna snubblad jag precis över när jag var på jakt efter ny profil bild. Dessa togs i Augusti 2006. Tycker de är så vackert och rofyllt med sovande barn. Kanske inte så konstigt, men endå, det är något visst med det.

Nu ska jag välja kläder inför morgondagen och sedan krypa till kojjs.

(Nu nös jag så strykbrädan föll..japp dags att sova.)

Puss på er


Orkar inte. Inte alls.

2008-04-07 | 20:23:46
image392Ikväll har Engla proppsat på att få vara vaken till nu. Jag försökte lägga henne som vanligt vid 18.30-tiden men hon har det senaste dagarna haft lite problemos med sitt popo på kvällen. Det har haft en förmåga att komma så sent så hon inte kan somna i vanlig tid. Detta leder ju till en övertrött unge som inte tycker livet är roligt för femöre. Vi har kika på nyheterna och lagat en lunchlåda till mig iaf, mysigt. image393

Nu till det jag inte orkar. Min hals går snart av på mitten. Det gör så ont så jag bara vill skära av den och slippa svälja. Fy så jobbigt det är!! Börjar känna mig lite små hängig men inte dunder sjuk ännu (peppar peppar). Det passar sig inte riktigt nu, jag som bara MÅSTE jobba. Behöver få ihop till sommar pengarna, kan inte vara sjuk. Det är väl bara bitaihop och hoppas att det går över. Eller nått.

Hej.

Home sweet home.

2008-04-07 | 17:45:43
Japp, är hemma nu och har lagat middag och väntar nu in resten av familjen. Engla var som alltid lycklig när jag kom och skulle hämta henne. Hon gick bitar av vägen hem själv och slog med pinnar i marken, rolig sysselsättning, eller? Så det tog sin tid.

Det här var vad som fick följa med hem idag. Haha, rosettdiademet för 29spänn är kanske lite väääl gulligt. Men det kan vara fint om man inte har en allt för gullig outfit i övrigt.

image391
(jag hade jätte mkt att göra på jobbet, verkligen ;))

Har ringt Polarn och Pyret i Stinsen precis. Butikschefen var super trevlig när jag frågade om praktik och skulle fundera tills imorgon. Det som var svårt var att hon hade massa sjukskrivningar just nu och att hon vill att jag skulle få ut så mycket som möjligt av praktiken. Jag hoppas på ett Ja!!

Maten kallar, namnam!

Bara tjatter om inget alls.

2008-04-07 | 14:09:06
Hej på er för femtioelfte gången idag :)

Nu har jag precis fått en flatscreen instalerad med typ 100 kanaler framför näsan. Lite riskabelt då jag kanske inte ska sitta och sucka och gapa åt "Våra bästa år" dagarna i ända. Har på MTV nu, tycker det är lagom hippt för ett företag som SJR.

På lunchen sprang jag ett ärende till posten uppe på Regeringsgatan och slank in på H&M påvägen tillbaka. Hittade en rätt cool morgonrocks jacka i frotté på trend avdelningen, blev lite sugen.. rätt cool och slapp i vår/sommar, funderar på den till imorgon tänkte jag.. Fick iaf med mig 2 par strumpisar med 40den eftersom det inte verkar existera storlek small i 100den. Hittade ett sött rosa rosettdiadem på barnavdelningen som också fick följa med hem. Har inte bestämt om det är till mig eller Engla i första hand ;) kanske att dela på.

Tänkte bara tips om att linnena som jag köpte till Engla och  visade här även finns i mörk blått. Funderar på att köpa ett sånt också, det är alltid praktiskt med linnen på sommaren och de var ju så söta!

Nu är min C på viktigt möte. Håller alla mina tummar och tår.

Pusse

Håkan vem?

2008-04-07 | 13:22:13

- Såg dig i Metro härom veckan ju, visst var det du?
- Joo.. Det var det nog..
- En såndär "dagens fråga" va?
- Njaa, de frågade om Håkan Hellström.
- Jaha, är han journalist eller?


Skit också..

2008-04-07 | 10:12:18
image389Upptäckte just en hel låda med Dumle i köket, fasiken jag som bör hålla igen på godis fronten.

Brevid lådan står en stor skål frukt. Jag övervägde länge och traskade tillsist iväg med en mandarin och tre *host hos* Dumle.. 

Nyttig, jag? Det var längesen..





Till Min C

2008-04-07 | 09:35:57
Tänkte skriva ett litet inlägg tillägnat min kära pojkvän som ska på ett super viktigt möte idag som bara inte kan -eller får-, gå fel.

Du är bäst, du kommer fixa det galant med din charm baby, bara då du vet. Ingenting att vara orolig eller nervös över!

image388
Egypten Januari -08

Haha, där fick ni en glimt av honom iaf ;)

Älskar dej.

Kjolen

2008-04-07 | 09:11:35
359561-386
(frägen stämmer inte precis, den är mörkare brun, och finare när den är struken)

Jag och Lina satt ju och sydde lite smått i fredags efter fek tentan. Blev en brun småblommig kjol. Tycker det är så sött när den står ut lite i ballerina stuk. Jag har tre eller fyra i samma modell nu fast med olika mönster och tyger. Engla har en hon också i vinrött, kika här! Kalas bra kjol, passar till både vardag och fest. Sy en vett ja :)

Lina sydd en blå småblommig kjol, vet inte hur resultatet blev för jag kilade innan hon blev klar.

Pussas

Regn, rusk och halsont.

2008-04-07 | 08:17:53
Uscha vilket väder att vakna till, regn och grått. Jag och E gick upp 06.20, då vaknade jag av att Engla låg nere vid mina fötter och just satt sig upp för att kravvla sig upp till kudden igen. Hon kan verkligen konsten att åla sig runt i sängen. Skulle kanske helst sova själv men Engla vaknar ganska ofta vid 6-tiden och vill komma över till mig. Vem kan säga nej? Det är ju faktiskt rätt mysigt att ligga och morna sig tillsammans.

Nu sitter jag på SJR inne vis Stureplan. Dricker te och äter smörgås. Jag har super duper ont i min hals och håller tummarna att min röst ska hålla hela dagen (eftersom jag sitter i receptionen). Blir nog bra..

På lunchen ska jag försöka komma iväg och köpa nya strumpbyxor och kanske något fint linne. Hade brist på de imorse.

Hej så länge

Bara en Söndag...

2008-04-06 | 22:15:37
Som jag nämnt så var jag och Engla en snabbis i Kista idag och fikade med Lina och Lotta. Lina hade varit och klippt sig precis då vi anlände, super snyggt och fräscht! Blir sån skillnad av bara en cm (se bild nedan).

Vi fikade och Engla åt lite gröt och drack mer (Obs! För tillfället så har E en grej om att jag måste tilltala henne som Madicken eller Lisabeth och säga "Åh, får jag se på Lisabeths stooora gap!" varje gång hon ska äta.. hm, små jobbigt och trotsigt, men det gör inte så mycket.) Det är kul med E för hon tycker det är super roligt med människor kan sitta och bara iakta. Hon kan sitta så länge och se helt farsinerad ut, haha. Sen avbryts hennes dagdrömmar av spring i benen såklart..

Efter fikat gjorde vi en snabb shopping runda. Engla tyckte det var super roligt och sprang runt och visade saker och sa; "De här va snygga, och de här..och de här!" heeeeeela tiden! Blev mest saker för Linas del dock. Jag fick med mig en grym väska (sebild). Liza köpte en likadan igår och vi är så nördiga så vi har typ allt lika, haha, men det är kul, vi har rätt lika stil..

image380image381image382
(haha, ser ni Engla långt därborta på bänken, spanandes?)
image383image384
Måste ju prova väskor..
image385

THE BAG! Är den inte sjukt grym??


Nu har jag just målat naglarna och pratat med min C. Ska upp och kolla klart på "flightplan" som börjar nu igan :)

Gnight sötaste.

Min badpärla

2008-04-06 | 20:51:12
image374

Uttryckslös.

image375

Super glad!

image378

JÄTTE ledsen..

image377

Finurlig...

Min lilla badpärla höll på med tusen olika uttryck i badet idag. Hon sa "ta nu mamma, nu är jag ledsen, ta!", sen ville hon se på bilden efter och skrattade hysteriskt. Haha, lättroad!

Jag och E har haft en mys kväll med höjdar mat. Mommo och Nannie hade gjort havskatt med parmaskinka och risotto med champinjoner och sparris. Riktigt smarrigt, blev en lunch låda till mig imorgon för jag ska ju jobba på SJR mån-torsd. Nice, lite cash behövs!

Var och träffade Lina och hennes mamma i Kista idag (låter det som jag göra annat än ränner där?) och fikad. Riktigt mysigt var det trots en lite överspeedad Engla. Haha, bilder kommer sen.

Kramen

Engla är Borta

2008-04-06 | 19:45:28

Hörde just om 10 åriga Engla som försvann i Dalarna igår. Hon försvann tydligen vid 14-tiden när hon var påväg hem på sin cykel. Hennes mamma hade pratat med henne när hon var påväg hem men när hon inte dykt upp efter 30min ringde hon igen, och telefonen var då av.

Hennes familj hittade hennes cykel senare på kvällen bara några hundra meter från deras hem. Men de verkar inte finnas några fler spår efter henne..

Vad rädd man blir som mamma när det slår en att det faktiskt kan -och har- hänt. Man tror liksom att det inte händer att barn försvinner, att de blir mördade eller bortförda. Endå händer det, dagligen! Det är så sjukt att det inte finns ord. Jag kan inte tänka mig vad jag skulle göra. Jag skulle gå under och troligast dö av sorg om man inte fann min dotter.
Herregud...

Det gör så ont i min mage. Vad kan ha hänt henne? Vem kan ha tagit henne? Vem skulle ens tänka TANKEN på att TA henne?

Man har sökt igenom hela närområdet utan framgång, troligast är att hon är bortförd.


Gårdagens shopping.

2008-04-06 | 19:23:18
image372image373
(Sorry för hemsk kvalité, den högra är svart.. INTE grå daskig!)

Tänkte att jag skulle visa linnen jag köpte till Engla igår. Jag tycker de var så underbart söta och praktiska (Att det är organic cotton är ju inte heller negativt). Dom är väldigt tighta i modellen och det passar min lilla sticka utmärkt, hehe. Super billiga, endast 49/styck ju! Rekomenderar!

Den svarta har E i vitt fast långärmad och det har varit en favorit, så jag slog till på en svart kortärmad på REA för 49kronor!

Trevligt hår. Kanske?

2008-04-06 | 19:13:28
Igår kväll var jag med Emi och Liza hemma hos Emi i Ålsten. Herregud sikket mysigt område, pittoreskt och hemtrevligt. Vill nästa flytta dit ju. Det ligger lite väl långt bort från dagis och resten av min värld, men annars så!

Blev lite knepig kväll och jag orkar inte gå in mer på den ;)

Jag tyckte faktiskt mitt hår var lite fint igår. Det börjar bli lite längre (ser iaf ut så på utväxten) och de inbringar ju hopp om framtiden!

image371
Tycker iaf det var lite fint. Så fint som det kan vara..typ.

Bilder från Dagen

2008-04-05 | 21:15:32
image364image365image366image367

Dagen har varit super mysig. Lugn och skön, precis som en Lördag ska vara.

Engla och jag gick ut och invigde för året hennes röda Bobby Car, Vilken hit, kanske att fröken har lite långa ben.. men men, hon var glad och lycklig. Efter lite åkande på gatan så såg vi Liza längre upp på gatan. Engla släpper bilen och springer till henne. Gullungen har pratat om Liza hela morgonen :)

Lite lek och pyssel i gruset (socker/vaniljsocker/köttbullar i Englas värld) sen bar det av in för lunch.

Senare var det tänkt att vi skulle gå ned till Edsviken och mata gässen där men vi kom inte så långt. Plutten somnade i vagnen så vi styrde stegen mot Kista istället. Liza inhandlade en väska och ett par likadana rosett skor som jag köpte här om dagen. Jag köpte två organic cotton linne till Engla och en svart t-shirt med spetts på REA, Engla sov under hela shopingrundan och vaknade lagom påvägen hem.

Nu dricks lite vin. Får se var kvällen bär.

Hej och hå

Video - "Lilla Lilla Melker"

2008-04-05 | 18:41:46

Lilla Lilla Melker
by emslo

Haha sötnöten ute i trädgården tidigare idag. Hon är så söt, springer fram och tillbaka och hämtar allt från socker - köttbullar! Gullegris. Jag och Liza bara satt där och höll med ;)

Pussas

Mys med gäss och annat.

2008-04-05 | 10:09:11
Idag är det en fantastisk och solig dag.
Jag ska väl mesta delen utav dagen leka ute på tomten med E som har fått massor av nya ute leksaker av mig. Sen blir det nog en promenad till Edsviken och mata fåglar. Engla är smått livrädd för fåglar efter sista gången vi var och matade dem. De jagade oss och jag blev panik slagen, haha. Vi hoppas på snälla fåglar idag :)

Ska försöka se om jag kan ta mig till min kusina en snabbis och hämta upp min kamer så ni kan få se lite vettiga bilder för en gångsskull :)

image361

Detta var i September förra året. Det började ganska fint :)

image362

Lilla snurpan inget ont anande..

image363

Sen började gässen eller vad det är att springa emot oss och jag fick panik!


Nej nu ska Engla kläs och sen ska jag allt få tag i Liza som jag tycker ska joina oss idag

Pussas



Update: Liza kommer och joinar mig och E idag :)

preliminär header

2008-04-04 | 23:32:51
Nu har mi Love fixat en preliminär header så att det ser lite mer enhetligt ut här i blogg. En massa små pyssel kvar att göra, men iallafall en bra början.

Hoppas ni alla har/haft en underbar kväll.

Nu vankas sömn.

Puss

fredagskväll

2008-04-04 | 21:20:47
Blev lite vin hos Liza också innan hemgång. Var ju tvungna att fira mitt G! Haha, alltid en anledning att fira.

Nu ska min älskling försöka fixa en ny header åt mig. Försök iallafall!

Engla sussar sött och är värdens bästa tjej, bara en liten notis ;)

Hoppas ni har en mysig fredag foks.

Pysseltajm&Godkänt

2008-04-04 | 17:08:11
Japp, min lärare ringde mig och berättade att jag fick Godkänt på företagsekonomi provet jag gjorde tidigare idag. Är lite små stolt över mig själv. Känns skönt att det är över nu.

Hos Lina sydde jag en brun småblommig kjol i samma stuk som jag gjort en röd och svart i tidigare. Den blev super söt men lite lång, ska fixa med det ikväll så ni får se den sen!

Nu är jag hos Liza och har knåpat lite. Här om dagen åkte vi till Pärlshopen i Sturegallerian och köpte lite olika band och tillbehör. Idag fick de bli till armband! Blev super snygga tycker jag. Det lila kanske lite mer sött än snyggt men riktigt trevligt det också.

image354image358
image357image356

Jag lovar.. Jag var jätte hjälpsam..*hosthost*

image359

Blev dom inte söta??

Sushi time

2008-04-04 | 12:40:06
Jag och Lina har precis kommit innanför dörren hemma hos henne. PROVET ÄR AVKLARAT!
Ah, så sjukt skönt. Har varit en last i flera månader nu. Resultatet vet jag inte riktigt dock. Kan bli icke godkänt eller godkänt. Det beror mest på hur bra jag svarade på de första sant/falskt frågorna eftersom ett fel svar blir till ett minus :S

Nu har jag köpt mig en 12-bitar sushi och Lina en wrap.
Så, hör sen :)

pussas

Spårlöst + Plugg = funkar ej

2008-04-03 | 21:06:26
Satte mig ned för att plugga vid fem i åtta. Körde på en kvart med tv:n på i bakgrunden (jag kan inte koncentrera mig utan ljud i bakgrunden). Sen började helt otippat Spårlöst på 4:an..

..som jag har gråtit! Som ett litet barn har jag suttit på säng kanten och hulkat. Så fint. Så fantastiskt och vackert. Blev otroligt rörd när Emelie fick träffa sin pappa som hon aldrig träffat..

image352

Mitt golv väntar...

Helvetes kväll.

2008-04-03 | 19:51:52

Ungdomsmottagnings besöket var ett fiasko. Vi kom dit 17.05 och fick komma in 18.07.

"Men OJ, vi måste ha förlagt din lapp!"

No shit, eftersom väntrummet ekar tomt och alla som kom in efter oss redan har fått komma in!!?? Ibland förstår jag mig inte på vissa system. Bristen på vissa system snarare..

Fick iaf mitt recept och den faktiska besöks tiden kan jag uppskatta till 2 minuter, så jävla värt..

Inte nog med det kommer jag på vägen hem på Bullerby filmen jag och Engla lånade 2 dagar tidigare. Åh, nej! Måste ta omvägen förbi centrum för att slippa skyhög förseningsavgift. Bara bita i det sura äpplet. Off to centrum!

Kan nu någon förklara för mig hur man säger till en 2.5 åring att man bara LÅNAT en film och att den måste LÄMNAS TILLBAKA!? Jag lovar, det är totalt omöjligt och hela vägen hem skrek Engla i högansky.

Nu sitter hon i soffan och frågar om precis ALLT "Vad är deeeeeeet?"

Vi säger nog hej så länge.


pluggpluggplugg

2008-04-03 | 15:09:24
Shit. Vi har varit riktigt effektiva idag. Är lite chockad över mig själv. Brukar verkligen suga på att sätta mig ned och plugga. Jag brukar lita på min förmåga att memorera saker och klara proven rätt lätt med hjälp av bara det. FEK känns dock som ett ämne man inte memorerar och kan utantill efter en snabb överblick, det är helt enkelt jävligt komplicerat!

Åker och hämtar min lilla vid halv 5. Hon får följa med mig till ungdomsmottagningen en snabbis sen. Jag MÅSTE verkligen ha nya p-piller, jag är inne på sista veckan nu och nej, inga syskon är påtänkta till Engla ;)

Vi satsar på stenhårt plugg nu och ska försöka att kanske hinna sy kjolar imorgon efter skolan, vi ska ju bara göra tentan sen slutar vi. Har även ett litet annat projekt som ska slutföras imorgon med hjälp av min Liza.

Puss på er fina.
Kärlek

En dagens.

2008-04-03 | 11:31:38
image351


Idag är det officiell invigning av mina nya Zara skor!
Jag älskar dom till tusen. Trodde jag skulle få super ont eftersom jag har gått hela vintern i låga skor men icke. Dom är ju höga fram och sen sitter dom skönt med remmarna så dom är faktiskt rätt sköna :) behöver bara gås in lite.

Jag och Lina har redan hunnit med en sväng till Tyg affären här i Sumpan samt Ica. Vi köpte ett varsitt småblommigt tyg och reså. Kjolar skall tillverkas!

Nu blir det lite företagsekonomi plugg. Det behövs..

Kläder
Mössa - Indiska
Halsduk - Linas, H&M
Skinnpaj - H&M Divided
Linne - H&M
Kofta - Christians, ??
Brillor - Rayban Wayferers
Väska - Åhléns
Skor - Zara
Armband - Glitter och Thomas Sabo

hej svejs

Sophie Kinsella - Mina hemligheter

2008-04-03 | 08:29:39
Här om dagen var jag tvungen att sitta i bilen och vänta på C som gjorde
ärenden på Arlanda. (Jag satt i bilen för att parkering vid Arlanda är hutlöst dyrt!) Jag ville ha någonting att sysselsätta mig med så jag sprang bort och köpte en bok. Jag var ute efter en sån där lätt bok som man slipper tänka efter på när
man läser. Som man bli glad av och mer än en gång skrattar högt av för sig själv. image350

Så idag är det denna bok jag vill tipsa om. Jag gar Jag är egentligen inget jätte fan av chicklittromaner men av och till, och speciellt sommar tid, så funkar det alldeles utmärkt att sträck läsa.

Tänkte lägga in ett litet tips här i bloggen. Ny kategori och allt.



Sophie Kinsella - Mina hemlighete provläs
HÄR

Sängen kallar..

2008-04-02 | 23:00:47
Ingen trodde nog jag var SÅ HÄR värdelös på att fixa med bloggen. Men jo, fasiken, det var jag ju! Skitsamma, nu har jag fått nog för dagen och nöjjer mig så här för annars rör jag nog bara till det ännu mer.
Ska försöka fixa en hel och schysst header imorgon. Obs! FÖRSÖKA!

Sov gott nu alla fina underbara.

(imorgon är dagen för dagen och det blir plugga till företagsekonomi omtentan på fredag..)

Video - "Hoppsande Engla"

2008-04-02 | 22:06:05

Hoppsande Engla
by emslo

Lilla dockan hoppsar hem från dagis. Åh söt unge!

Börjar göra ont i mig att jag har en sån dålig mobilkamera. Det blir till att införskaffa en videokamera helt enkelt. Men det ni ser och hör, är hon inte så söt!?

Triss i Skor

2008-04-02 | 21:46:12
image343image344image345
Triss i skor. Vad tycks?



Jag och Liza gjorde Kista en snabbis nu ikväll innan koncentrerat plugg (!?)

Precis innan vi ska bege oss hemifrån efter avancerat läggande av Engla så kom jag på mina fina rosa skor jag fick av mor i födelsedagspresent. Åh, nu kan man ha dom utan att förstöra dom, tänkte jag. Men icke, dom var på tok förstora! De fick åka med i en påse och bytas till det absolut sista paret i 37.

H&M blev vi glatt överasskade över nytillskott på skofronten. Kista är inte känt för att ha ett grymt H&M kläd-eller skomässigt men ikväll hade vi tur :) De hade precis fått in de här underbara rosett skorna i rosa, svart och grön och för ynka 149spänn! De var rätt hårda i kanterna men det skillde kraftigt på olika par och jag lyckades hitta ett par som passade perfa och kändes helt OK. Dom är lite siden lika kan man säga och så fina! Den enda nackdelen är att de kändes som det såg ut som jag hade långa fötter! Men jag tror det är överkommligt och en synvilla ;)

De puderros är vanliga ballerinas som var så mjuka att det mer kändes som mockasiner, super söta till vardags! Billigt där med, 129kr!

Pussa


Dagen i bilder

2008-04-02 | 18:13:00
image329image331
image332image333

Detta är den delen som tillbringades i skolan. Helt underbart väder på vägen hem. Jag och Liza satt och njöt av att ha solen värmandes i ansiktet. Wonderful!

image334image335image336

Snabb shopping bestående av ett hemligt nytt projekt ;) ny kopp till samlingen samt underkläder från Twilfit (halva rea priset 59spänn! Obs! Ej meningen att de ska matcha!)

image337image338image339
image340image341

Sen fika på dagis och en långsam vandring hem. Engla gick nämligen själv vilket oftast tenderar i att ta någon halvtimme längre men ack så mycket mysigare.

Mötet med The Silverfisks

2008-04-02 | 09:31:54
Mitt första möte denna Onsdags morgon var med tre silverfiskar. Dom sprattalde glatt runt på kakelgolvet i duschen. Jag blev äcklad och satte på kokhett vatten och sköljde ned dem i avloppet. Hemskt? Ja, kanske. Men jag var inte på humör för att plocka upp dem och förvara dem i en glasburk och försee dessa bestar med mat.
Nej, nedspolning såg ut som ett mer realistisk åtgärd. Förlåt alla djurvänner.

Föresten, var kommer de ifrån och varför?

Ajaj&Sov sött

2008-04-01 | 23:01:33
image325Jag bjuder på den här innan läggdags.
Det är jag hemma hos Liza i Fredags som drar av mig mina lösögonfransar som jag hade haft sedan plåtningen. Tycker det ser läskigt ut, som att det är mina egna jag helt sonika tänkte dra av!

GAH!! Glömde Englas ytterkläder i tvättmaskinen i eftermiddags och nu hinner de inte torka tills imorgonbitti. Smart, verkligen! Men men, det finns andra ytterkläder om vi säger så.

Imorgon är det skola mellan 9-17, men jag lär gå vid 14 för det är Drop in fika på dagis på eftermiddagen!


Sov sött nu alla fina!

För ett år sedan...

2008-04-01 | 21:16:49
Ja, jag satt här och funderade lite på hur allt såg ut för ett år sedan. Jag, Engla, livet? Fick en ganska klar bild av att kika i min bilddagbok förståss, eftersom det är mitt liv i bilder. För ett år sen var jag betydligt mycket grymmare på att uppdatera där och kan nästan se vad jag gjorde varje dag, är sjukt roligt att kika bakåt då och då.
Gör det ni också om ni känner att ni absolut inte har något att göra ;)

Det här var iallafall min stjärna för exakt 1 år sedan.
070401

image318image320image319

Så söt. Och liten! Ser ut som en liten tomte..

image321

Ängel!

image322

Ibland slår det mig stenhårt att jag har en sjukt fantastiskt vacker dotter..


Nu ska jag kramas lite med min C. Han är också bra vacker han. Kanske jag ska slänga upp lite pix på honom också?

Pussa


Obs!! Bygger om.

2008-04-01 | 19:13:27
Ja, något sånt sysslar jag med. Det går låångsamt framåt och jag har stor beslutsångest över vilka bilder jag ska ha och hur min header ska se ut. Har verkligen ideé torka! Men nu vet ni att lite små saker kommer ändras och så. Ibland blir det lite tokigt och det får ni ha överseende med ;)

kram

Sol&Wayfarers

2008-04-01 | 18:24:34

image314image315image309
image310image311
image312image316

Idag har varit en sån där underbar & fantastisk dag!!

Vi har varit ute och lekt, promenerat, ätit mellis ute och bara haft mys. Engla har varit på topp humör och inte varit gnällig för fem öre. Man blir så lycklig när det är så här. Livet leker och du är det finaste jag har.

Vad gillar ni Englas nya wayfarers föresten? Liza hittat dem när hon var i fjällen och kunden inte måtstå, haha, Liza har blivit Engla frälst! Engla ringde snällt och tackade förut också, sötnöt.

Det bästa med brillorna är att de verkligen sitter på näsan, hon hade på sig dem i över en timme utan att pilla eller ta av sig dem, riktigt riktigt grymma!

Kram och Puss



ÄNTLIGEN!

2008-04-01 | 11:40:05
Har haft små ångest i helgen över att jag inte kunnat blogga. Blogg.se verkar ha gjort någon uppdatering, därav avstängningen.

Helgen har varit trevlig. Jag har mest varit med C men också hunnit med ett meandi party med lite fina inköp. Blandannat den här. Den här köpte mormor en varsin till E och N. Jag fotade en hel del på partyt men glömde självklart kvar kameran hos min kusin, aj aj aj!

Idag är jag och Engla Pengla hemma och myser. Har inte träffat henne på hela helgen eftersom hon varit hos sin pappa så vi passar på med en till ledig dag :)
Engla blev super glad när jag kom imorse och skulle hämta henne, hon flög i armarna på mig! Sen gick vi till video butiken och hyrde en Bullerby film till Engla och frimärken till de kvarvarande tradera paketen.

Ska uppdatera mer nu gott folk, det lovar jag :) Bilder (från mobilen då) kommer senare, och har ni tur kanske en film ocks!

Puss