Hejhopp

2008-04-28 | 09:26:37
Idag är jag tottala ensam på Enea. Känns lite tomt och nervöst att bara vara jag som är ansvarig över reception och allt där i kring. Egentligen brukar det jobba 2 personer till här men de är på kurs respektive har semester, så här sitter jag nu :)

Igår hade jag verkligen en mysig dag med mi love, sådär härlig och kärleksfull. Fy fasiken vad jag älskar när det är så :) Dock hände en liten insident på eftermiddagen men jag har bestämt mig för att hålla huvudet högt och inte bry mig längre. Jag vill inte att C ska utsättas för den onödiga frustration som denna händelse i allra högsta grad får honom att göra.. Jag får bita mig i tungan och inte ta åt mig längre. Det kommer alltid finnas människor som inte tycker om en, som vill en illa. Det gäller bara att välja vilka som är värda att ta de ifrån och vilka som inte är värda den energin. Nog babblande i gåtor nu ;)

Ikväll ska jag på personalmöte på Polarn. Känns så kul att Sofia (butikschefen) involverar mig så pass mycket som hon faktiskt gör!

Puss på er mi loves. 

Kommentarer
sibel

haha tack så mkt :D

2008-04-28 09:59:44 http://www.sibeeel.blogg.se
nathalie

vad händee ? svara i miin blogg :P

2008-04-28 14:06:17 http://mammaoliam.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback