det blir inte alltid som man tänker sig.

2012-04-27 | 14:21:29

.. nä, ibland blir det så mycket bättre!

tänk vad konstigt det är egentligen. man kan gå runt och känna på ett visst sett, må på ett annat och bara gräma sig i allmänhet över saker och ting i livet. också säger man inget, man låter det vara, skjuter det under sängen tills man plötsligt bestämmer sig, nu drar jag fram det, nu säger jag det!

så enkelt egentligen, varför är man alltid så rädd? rädd för att säga fel, uppfattas fel. genom att dela med mig av mina tankar och framförallt mina känslor idag så har en otroligt stor sten lyfts från min axlar.

något som jag mått dåligt över men tänkt att jag får leva med tog jag upp till ytan, ventilerade. jag fick världens bästa respons och feedback, galet! man har fina och bra människor runt sig, det är inte snack om annat. ibland kanske man bara missbedömmer och analyserar för mycket innan man ens gett människor runt en en chans?

jag känner mig gladare än på länge, fylld med energi och positivitet! ibland kan det nog bara räcka med att ventilera för att må bättre? visserligen så är inte detta ett sådant case, vad jag själv tror (!?) men det här kan bara bli bra, så jäkla bra! jag har äntligen lite tro och hopp om detta igen.

tack för att jag har så otroligt fina människor omkring mig som stöttar, puschar och ställer mig i rätt riktning när jag tappat bort mig lite ♥ ni vet vilka ni är och jag älskar er som attans!


hela sänggaveln

2012-04-27 | 07:31:45


vårat sovrum från dörren.

så här ser vår säng ut med sänggaveln som jag gjort själv. jag gjorde en enkel variant med spånskiva, fyllningsskum och möbeltyg. sen gjorde vi den så stor så den står på marken (om vi vill flytta runt ex). jag köpt ett enkelt ljusbeiget tyg som kostade runt 300kr/m. jag är rätt ombytlig så snart vill ja säkert häfta fast nytt!

det är otroligt enkelt att göra en sängavel själv! jag hjälpte christian syster förra helgen då hon trodde det skulle vara avancerat och svårt (kanske mest var besluten med vilket tyg osv egentligen, hehe) och hon blev överaskad över hur enkelt det var :) och vilken skillnad det blir sen! här ser ni en lite bit av hur de såg ut innan.

en sänggavel ramar in ett sovrum väldigt fint och gör sängen lite mer pampig i mitt tycke! jag som tycker om att ställa upp kuddar och bädda fint uppskattar också att ha en "vägg" att ställa kuddarna emot. sen för att inte tala om risken som finns att kuddar etc fläckar av sig på tapeten bakom, bara fördelar alltså :)

(tack e för fina överkastet ♥)


sunny friday!

2012-04-27 | 07:10:50


äntligen sol & lite värme i sthlm idag ♥

hej, hallå! hoppas ni fina studsat upp på bra humör och har fredags feeling delux, det har jag! för mig innebär den här fredag sista jobb dagen på 5 dagar. jag har missat lite att skriva om att vi ska åka till amsterdam på söndag-onsdag :) jag, christian, elin c syster) och johan ska iväg och fira vad som kallas queensday, wiho!

jag hoppas på fint väder även dessa dagarna men just nu ser det ut som 22'c (iiinte fy skam!) och några droppar regn, helt ok men får jag välja så vill jag ha klarblått :)

engla ska fira valborg hemma hos mamma och anders, som hon längtar! när engla gick i skolan nära mamma så var det lättare för dem att ses spontant men nu får man planera lite mer men det gör det hela lite mer längtansvärt också. men först har vi erc saade att bocka av imorgon .. ojoj!


kristi himmel!

2012-04-26 | 10:15:09


bilder från påsken 2011 på gotland!

nu är det äntligen bokat och klart. över kristi himmel så åker jag och engla över till gotland. ni som följer min blogg vet att vi försöker åka över till pappa med familj så ofta vi bara kan och tar varenda chans vi får :)

kristi himmel ligger bra i år så de innebär 2 dagars semester ger 6 dagars ledighet. wiho! perfekt för en tripp. engla vet ingenting ännu (fokus för henne ligger på lördag och eric saade just för tillfället) men jag längtar verkligen. vi var där sist i februari men det känns som en halv evighet sen!

tanken från börjarn var att åka onsdag kväll-måndag eftermiddag men galet nog så är färjorna smackade till max med människor och bilar så jag fick (buhu - not) bok tisdag kväll-måndag istället :) inga tårar spillda!

tyvärr så har inte christian samma möjlighet att ta ledigt strödagar som jag så han får följa med når vi åker ner i sommar! bokningen är redan klar och vi kommer vara nere 10 dagar under vecka 29-30 :)


på vardagsrumsbordet!

2012-04-23 | 11:04:30



hemma hos oss i vardagsrummet!

jag älskar färska blommor, tulpaner och rosor i all ära! men helt ärligt så är jag liite trött på det för tillfället. stora vaser fyllda med blommor är fantastiskt men just nu har jag snöat in på att fylla småvaser med en eller två snittblommor och flytta runt på här hemma (detta lär vara ett par dagar, max, sen får ja blom-apstinens!)

igår köpte jag en ny stor bicka på svenskttenn som jag egentligen ska ha på ett brickbord, men det får ni se sen! just nu ligger den iaf på soffbordet (från iilva) med några tummade tidningar, glasunderlägg och ljus!

idag är jag ledig så jag ska bege mig ut på min sedvanliga seconhandrunda och kika efter en lampa och gammla böcker. engla är äntligen på skolan efter över 2 veckor hemma - skönt som tusan! ska dock hämta henne hyffsat tidigt så hon inte kommer hem helt däckad och överfyllde med intryck :) en mjukstart helt enkelt!


godmorgon!

2012-04-19 | 10:32:05


soffbord från iilva och, vas från ittala.

här skiner solen in genom skitiga fönster! jag som tyckte jag såg stora snöflingor över stockholm på vädret imorse? skönt är det i alla fall så länge det varar! 

engla är fortfarande dålig och ögonen vägrar bli bättre. dock så har jag läst på flera håll att det verkar vara vanligt förekommande att det håller i sig 5-7 dagar. suck! vi får helt enkelt göra det bästa av dagarna, mysa med film, te och kramar ♥ på dagens filmlista står *trumvirvel* harry potter - vem hade kunnat tro?


för ett år sen var det sommar.

2012-04-18 | 09:14:39

sommar sol och varmt. april 2011!

för exakt ett år sen idag så satt vi ute på vår balkong, drack skumpa och svettades. det var varmt som tusan och engla traskade runt nere på gräset i ballerinas, kjol och kortärmat. hur galet känns inte det?


just nu känns det som att vi backat från våren och där med från sommaren. idag talas det om 8'c vilket inte känns vårlikt? och maja pratade om att hon borde ha haft vantar på sig idag .. åh jag vill inte!

jag och engla måste bege oss ner till ica idag för att handla lunch och middag. christian är borta på konferens så vi är själva. ögonen är samma som igår, kletiga och infekterade :( dock mest på morgonen. på dagen igår rann det mestt lite grann så morgonen är värst. ingen feber idag this far! jej!

sänggavel

2012-04-18 | 08:55:15


vårat sovrum med den nya hemmagjorda sänggaveln!

förra veckan gjorde jag en sänggavel till våran säng. det är något jag tänkt på ända sedan vår förra lägenhet men där kom jag aldrig riktigt till skott. nu är den äntligen gjord och på plats!

jag gjorde en rätt enkel modell som man slipper fästa i väggen utan ställer direkt på golvet. jag kan tänka mig att jag kommer komma på den briljanta idén att byta tyg på den inom en snar framtid och kanske även flytta runt lite och då är det optimalt med en som bara står.

jag använde ett möbeltyg i crémevitt som jag häftade på en spånskiva som jag satt fast ett stoppnings tyg på. simpel as hell! dock så ska jag hammra på möbelspik i guld men för det behöver jag ett långt vattenpass :)

när den är helt klar ska ni få en helbild! nu blir det bara en sneakpeak :)


tips på bloggar?

2012-04-17 | 08:54:09

i våran hall.

jag är rätt dålig på att läsa bloggar över lag men jag har en del favoriter och de är mest inredningsbloggar. dock så skulle jag vilja ha lite nya favoriter och undrar nu om ni har några att dela med er av?

ni vet ju lite av vad jag har för stil men jag gillar faktiskt mest att läsa bloggar med annan stil än min egen, det ger nya idéer och inputs. så skriva gärna en kommentar men ett eller fler heta tips (måste inte vara renodlade inredningsbloggar) så blir jag glad :)

vab!

2012-04-17 | 08:40:17


liten i söndags.

efter att engla hostat sig till sömns igår och snorat en hel del så väckte jag henne tidigt imorse för att kika på hennes ögon som igår morse hade tendens till ögoninflammation (eller förkylning i ögonen som läkaren sa när vi var inne för några år sen med liknande symptom).

fröken öppnade sin blå på halv läge och jag konstaterade att ja, det bli vab idag. damn! jag bäddade om henne och sa att hon skulle somna om och hon sover fortfarande ♥ någon infektion har hon defenitift i kroppen.

det blir till att vara hemma idag igen. jag kikar runt lite på vad vi kan ladda för filmer och mysa framför och har fastnat lite vid harry potter 3. engla har inte sett den då den, tillskillnad från de första 2, är från 11 år och inte 7 år. dock så tänker jag att de är väl bara till att blunda? äh jag vet inte .. det slutar väl med en häxa i familjen eller typ den vita stenen :) vi får väl se när fröken behaga vakna!



2012-04-16 | 20:40:39
jag älskar dig mest av allt.

vårat nya skåp ♥

2012-04-16 | 17:05:23

nyfyndat skåp i vardagsrummet!

i torsdags var jag runt på myrorna, stadsmissionen och loppis garaget här i sumpan. som i princip alltid när jag är runt och kikar så är det inget speciellt jag är ute efter. oftast så är det också lite dyrare på seconhand butikerna närmare stockholm och det kan göra mig rätt irriterad, när man väl hittar något så är de ofta överpriser!

loppis garaget är bra på det viset att det är folk som hyr små bås eller bord där de har sina atteraljer och prylar till försäljning. det finns det mesta och de skiljer sig en del i pris från bord till bord.

det är dock en hel del möbler där som jag tror att han som äger stället köper och sedan säljer vidare (dödsbon). jag har tidigare köpt små saker där som fat och linnehandukar. denna gången blev det en större apparat som christian med nöd och näppa fick komma och frakta hem i bilen :)

nu står mitt fyndade (japp detta hade ett väldigt skapligt pris!) skåp på plats i vardagsrummet och jäklar vad jag älskar det! de går i samma gustavianska stil som vårat matbord och passar in perfekt ♥

pompidepomps!

2012-04-16 | 10:46:42

pompoms från inreda.com

i fredags hämtade vi hem dessa skönheterna till pompoms! aaah i love ♥ jag beställde dem i onsdags så det var snabba puckar hem från inreda.com måste jag säga. den min gröna behövdes egentligen bara fällas ut så var den all set men den puderrosa och vita var lite mer jobb bakom.

jag satte lisa i jobb med dessa när hon dök upp innan festligheterna i lördags. hon satt och väckade och väckade, ark efter ark sippades på ett glas skumpa. oops! också insågs det att de blev lite galet och att det var något enklare ändå :) gör om gör rätt och nu sitter dessa uppe snett över englas säng. hur fint!?

home day!

2012-04-16 | 10:26:23


äntligen är finaste tjejen hemma

vid 15 tiden igår kom matte äntligen hem med engla efter drygt en veckas påsklov! som jag saknat min stora tjeje, crazy. vi ägnade hela eftermiddagen åt att måla i målarböcker, kika på musikvideos på datorn och avslutade med harry p i sänge. mysigt som tusan!

idag vaknade engla med kletiga ögon och en snorig näsa och eftersom jag är ledig så är hon hemma med mig. onödigt om hon går till skolan och kommer hem sämre. vi kör en vilo dag och hoppas hon är tiptop imorgon!

vi lär inte göra många fler knop än att traska bort till affären och handla middag och frukost inför veckan. jag ska även försöka hinna med en lite lättare städning av golv och badrum, efter lördagens festligheter :) annars blir det dyka ner i diverse pysselböcker och kanske kika på harry p 2!


de där med sovrummet

2012-04-14 | 09:11:09


vårat sovrum (utan sänggaveln!)

jag och min fina lisa sågs i veckan och delade på en flaska vin nere på nybergs i sumpan. som alltid så disskuteras det allra mesta och när vi inte setts på ett tag så finns det liksom inget stop! en sak som vi tog upp var min tanke om att det börjar bli klart hemma, men inte sovrummet! som jag även skrivit om tidigare.

lisa hade en helt annan bild än den jag har. hon sa att hon tycker nog att sovrummet är det som känns allra mest färdigt!? haha! "lite tavlor bara" sa hon .. det fick mig att fundera lite. nu när jag fått upp vår sänggavel (tyvärr är bilderna från innan den kom upp, får visa senare) så börjar de faktiskt kännas rätt ok!

som lisa sa så behövs det lite tavlor och kanske några krokar men sen är vi kanske i hamn? jag hittade en fin tavla i torsdags när jag körde en liten vända i de närmsta secondhand butikerna men jag slog aldrig till. jag har sjukt svårt för att veta vad jag tycker om i konstväg .. christian tankar ska vi inte ens prata om!

han har fått för sig att en alfred hitchcock tavla vore fint i vardagsrummet!? där denne håller i en död kanin .. behöver jag säga mer? den där trippen till fotografiska kanske vi skulle ha skippat vid närmare eftertanke!


tack för inspirationen, emma!

2012-04-14 | 08:56:22


pompoms hemma hos emma

det var hos emma, som bloggar på damernasvärld, som jag fann den här bilden och föll pladask för pompoms! igår kom både min beställning från inreda.com och barnklassiker (kaninlampan) på posten i form utav två avier som christian åkte och hämtade ut :)

kruxet är dock att dessa fantastiska små skapelserna kommer i ihopvikt papper. med en pinne. that's it! sen ska man på något vänster få ihop dem till bollar .. jag har inte klurat ut hur ännu?

jag funderar på om jag ska vänta till lisa kommer och sätta henne på den pucken, haha! jag har inte ro idag att sitta och pilla med tunnt silkespapper. här ska fixas snittar, städas det sista och absolut inte ta mig utanför dörren. vilket jävla väder rent ut sagt! hoppas våra gäster vågar sig ut till kvällen .. kanske skiner det upp?


kort eller långt?

2012-04-13 | 07:46:27


engla i somras & i sicilien i november ♥

nu när jag har suttit och kikat runt på gamla bilder så saknar jag när jag kunde slänga upp englas hår i en knut, fläta eller toffs ♥ engla är så fin i frisyren på bilden till vänster, lång toffs och snusnäsduk! åh!

sen kommer jag ihåg tjaffset varje dag. jag ville sätta upp håret, engla tvär vägrade. om jag mot förmodan vann faighten och fick upp håret så slutade det allt för ofta med att hon själv slet ut toffsen efter en stund så håret stod i ett ända burr. det var mindre snyggt.

engla vill själv ha långt hår. rapunzel långt. eftersom både hon och jag välsignats med tunt eller "fint" hår som det så fint heter så tror jag inte riktigt på den idén ..

nu är det rätt praktiskt med den korta pagen som kräver minsta anstänging (läs tjaffs!) och det som behövs är kanske ett idadem eller ett hårspänne eller två, på sin höjd. kanske vi ska hålla oss till det? kanske jag ska vänta med att låta henne spara ut till hon blir lite äldre och ser det fina med toffs eller knut ;)

jag älskar när jag har typ knut mitt på huvudet, då blir engla alltid lika besviken och säger "men mamma du är så mycket finare när håret är nersläppt". sen är hon alltid lite extra lycklig när jag har utsläppt och helst klänning då också! hon har sina små idéer, lilla fröken.


fotografering.

2012-04-12 | 07:42:53


engla 3 år!


men vad är det för ett jäkla skit väder vi har? grått grått och åter grått :( inte direkt upplyftande. tur är kanske att man jobbar långt in i ett centrum och inte ser ut på 8 timmar per dag, haha, iaf i dessa tiderna!

jag har börjat kika tillbaka en del på min blogg och har insett hur fruktansvärt dålig jag blivit på att fota saker och ting! förr var kameran med day in and day out men nu för tiden ligger den tryggt i sin låda och tas bara fram då och då, svensson varning.

jag köpte ju en liten och smidig kamera för något år sen eller två men det var ju den engla lyckades tappa i sicilien så inte objektivet vill åka ut :( kanske ska ta och laga den så det blir lite mer bilder? lite då och då slänger jag ju dock upp bilder från min iphone men den kvalitén är ju ingen höjdare .. få bli bättring där helt enkelt :)


onsdags göra!

2012-04-11 | 21:09:17

franska tulpisar i daggen.

nu har det varit ett mäkta arbetsläger här hemma, och vi har just sjunkit ner i soffan både jag och christian. jag har äntligen fått ihop sänggaveln till vårat sovrum som nu står den snyggt på plats :) satan i gatan var mysigt det ser ut att krya ner i sängen nu, det blev riktigt ombonat! jag ska visa er inom en snar framtid!

christian har spacklat taket i köket en sista gång så imorgon blir det äntligen till att måla det! jag hoppas även att englas pompoms har kommit så jag få upp dem i hennes tak :)

när man är inne i ett sådant här mood som vi är nu med allt fixande så är det bara köra på! tillsist är det inte kul längre (läs typ fredag) och då är det grymt skönt om saker och ting kommit lite mer på plats!

pompoms & kaninlampa

2012-04-11 | 13:42:38


nyinköpta kaninlampa och färgglada pompoms!

imorse klickade jag hem lite nytt till englas lilla lya till rum. det blev blandannat pompoms i mint, rosa och vitt som jag ska hänga i en hörna av hennes tak, jag tror på den idén :) hennes rum är kitchigt som tusan just nu så varför inte ösa på lite mer hysteri? jag hoppas dock den kräsna lilla snart 7 åringen är med mig på noterna.

vi satte ju som sagt upp hyllor över englas säng här om dagen (vilket för övrigt blev jätte fint) och dem har jag fyllt med böcker, favorit cdskivorna, hennes lilla pumpa-cdspelare, en blomma och tavlor. vad fattas då? joo en liten mysig lampa! jag har suktat lite efter en kaninlampa för evigheter sedan men nu kändes det rätt!

klick klick! inreda.com är smått fantastiskt med allt fin de har!
håller tummarna att allt kommer innan helgen.


engla viola aurora ♥

2012-04-11 | 08:12:09

min lilla lilla på BB 2005 och magen i v. 35 ♥

åh jag har blivit super blödig de senaste dagarna. jag saknar engla hur mycket som helst och jag hatar att hennes rum gapar tomt med nya hyllor, blommor och annat fint - och ingen som kommer och stökar ner och rör till det :( hon har åkt upp till dalarna nu och har de säkerligen hur bra som helst .. men ja ..

man är inte mer än människa och jag som är van att ha engla jämnt (utom typ varannan fredag-söndag) får alltid lite svårt att andas när det handlar om en hel vecka eller mördar tiden 2x2 v på sommaren:(

bilden längst till höger och den stora hade jag och c i sovrummet i gamla lägenheten och engla älskar de bilderna! hon går alltid och pillar på dem och säger "åh så liten jag var" och olar mellan vilken som sötast ♥ i måndags ställde jag upp den ramen på englas nya hylla och hoppas hon ska bli glad!

jag älskar att den lilla rosa dräkten som engla har på sig har vi kvar och jävlar i min lilla låda så liten den är! här snackar vi dockkläder, size 40 var liksom för stort på den lilla 2 kg kroppen! sötaste lilla engla min!

firande!

2012-04-11 | 07:51:17


hemma hos oss för någon månad sedan ♥

nu är det exakt en månad sen jag fyllde 25 och inget häpnadsväckande har förändras med den siffran i mitt liv, skönt det :) jag säger tom att jag är 24 om någon frågar och kommer på mig själv långt i efterhand!

på lördag ska vi iaf ha 25 år firande här hemma. vi ska bjuda på dryck och tilltugg och nu håller jag på för fullt och planerar diverse småplock! bli nog inget jätte avancerat men typ lite olika snittar. idag ska jag göra mini pajer av ricotta och soltorkade tomater och en anna variant med västerbottenost och nötter, nami!

när man bjuder hem massa folk och är relativt nyinflyttade så vill man ju fixa och trixa med allt så det ska vara tiptoppen hemma. vi har startat igång 3 olika projekt som jag håller tummarna  ska vara klara till lördag!

jag har börjat med en sänggavel till vårat sovrum, som jag tror kommer gå i handvändning, men sen har vi målning av kökstaket och upp med stuckaturen vid kristallkronan och sen måla även där .. sen är det ju allt små skit som städning, handling och inköp av nya blommor. smart ja är så köpte ja nya i söndags som inte kommer se så roliga ut på lördag :( haha .. dessa i-lands problem ;)


off we go!

2012-04-10 | 08:12:17


gullegrisen i skridskohjälmen på g till skolan.

förra veckan tog vi fram englas sparkcykel som hon fick i födelsedagspresent förra året. de sopades sent på vägarna här i sundbyberg så innan har det varit en omöjlighet. dock så upptäckte vi att engla vuxit ur sin cykelhjälm så det fick bli klumpen till skridshohjälm på huvudet :) haha sötisen!

min plan är att jag och engla ska börja cykla till skolan om någon vecka, kruxet är bara det att jag inte har någon cykel!? engla har sin lila men jag måste försöka hitta någon gammal skrothög som kan ta mig från a till b. så länge får vi köra på sparkcykeln .. men med ny hjälm ;) måste försöka köpa en innan engla kommer hem!


påskhelgen ♥

2012-04-10 | 07:58:39


påskmiddag hos mamma ♥

vilken härlig påshelg detta har varit! den har inneburit mat, mat och ännu mer mat men också massor av skratt, härliga samtal och umgänge. vi har farit runt lite och kört christian familj på påskafton och min familj (mamma-delen) på påskdagen! rätt skönt att åka runt och bli serverad god mat och dryck ;) haha.

i år har det varit mattes påskhelg och vecka och det har känts rätt tomt utan min engla. dock så har tiden sprungit och när jag pratat med engla så verkar hon ha det tiptoppen så jag har liksom inte hunnit med att tänka på hur mycket jag saknar henne! jag hoppas veckan till söndag också kommer gå fort fort ♥

igår körde vi en riktig "fixar" dag hemma! vi fick upp hylllor, englas tv, städade, spacklade tak och handlade delar till en sänggavel! så skönt att komma iordning med saker som bara blivit liggandes. mitt 25-års firande närmar sig och då vill vi ha de hyffsat klart här hemma .. 5 days to go!


glad påsk ♥

2012-04-07 | 08:41:05


de två finaste kärringarna i hela sundbyberg ♥

i torsdags när vi hämtat engla på skolan så var planerna med grannen ella redan satta. dessa två, ska jag börja med att säga, sitter nu mera nästintill ihop! jag älskar det faktum att engla har bästisen i dörren brevid och bara kan springa över i strumplästen och alltid ha nära till lek och skoj!

nu var det iaf bestämt att engla skulle sova över hos ella (helgen innan sov ella hos oss) och spänningen var total! vi packade en lite blommig påse med tandborste, tandkräm och nattlinne som engla lycklig bar över.

innan det var dags för fredags mys en torsdag så klädde jag tjejerna i rutigt och sminkade dem till två små kärringar, hihi. de målade kort och la pärlplattor de gjort i skolan i en korg som de sedan bar runt i huset och plingade (hysteriskt) på dörrarna. haha! det fick sig ett gäng med godis och lyckan var total!

de hade tryckts godis och ätits pizza berättade ellas mamma och sen hade tjejerna gjort sig iordning och lagt sig i soffan framför harry p som det sen somnat till ♥ mysig kväll indeed. jag och c gjorde typ exakt samma sak, ha!


påskhelgen!

2012-04-07 | 08:25:18


skärtorsdagen för ett år sen ♥

det var gotland som gällde förra påsken och så mitt lilla hjärta! igår åkte hon hem till m och ska spendera påsklovet där. engla skulle dock åka med deras andra kids upp till m sambos mammas hus i dalarna på tisdag och ha några sköna dagar på landet - mysigt!

för ett år sen drack vi rosé i trädgården hos pappa, mös i bara t-shirt utomhus och hade de härligt med farbror johan med familj ♥

i år blir det en helt annan harang och jag känner inga påsk-feelings - alls! visst har vi pyntat med englas egengjorda prydnads ägg, köpt hem påskliljor och ätit ett eller två ägg mer än vanligt, men annars .. inget? jag jobbar idag och sen blir det iväg på middag hos christian familj och imorgon blir det hemma hos mamma.

kanske jag får in stämningen då? eller är är det så att när man är van att ha barn omkring sig och inte har det = har inte köpt ett enda påskägg! engla får sitt när hon kommer hem, jag kände att det lär vara späckat för henne i helgen :) åh mammas lilla fina .. fy varför har jag gått och blivit så blödig på senaste tiden?


måndag!

2012-04-02 | 09:40:44


engla i finaste klänningen från polarn ♥

kaffe, smörgås och en tallrik yoghurt med blåbär också kanske jag piggnar till? jag hoppas det iaf .. jag har legat och kallsvettats hela natten och drömt de mest knäppa drömmarna. idag är det jobb som står på schemat, och det blir mest troligt en låång kväll! jag får slå mig lite på kinderna så ska det nog gå vägen :)

burr idag är det riktigt kallt också! jag som packat undan alla vinterkläder fick snopet packa fram dem i helgen igen. engla har varvat jeansjacka, skaljacka och nu vinterjacka - allt på bara drygt en vecka! fy!

det var ingen höjdare när jag i något tappert försök att tro på våren hade skruvat ner elementen här hemma och när det var dags att tassa över golvet imorse fick jag en chock! nu är elementen på och vinterkläderna framme - jej! april sa vi att det var va?