hejsvejs

2008-12-28 | 13:41:16
Internet är trasigt och jag har tappat lusten till iaf efter nyår! Man blir lite opepp när man aldrig kommer in när man vill osv, men jag kör igång igen 2009.

Ses vi då?


Har ni sett en snyggare bakelse? jag dör.

en blåsa

2008-12-19 | 15:31:53

Bild Liza
Motiv jag & the dress



Hittade denna goding hos Lina för några dagar sedan och det är nu officiellt min nyårs blåsa. Englas är ju som känt redan klar. Tror vi kommer va grymt kalas snygga. Vad tycker ni?

Nya koppar!

2008-12-17 | 10:11:23


Åh! Jag älskar dessa koppar. Köpte 2 stycken igår, en av varje. Och var kommer det ifrån tror ni? Ja, ni trodde rätt, Indiska. Dom är faktiskt finare i verkligheten. De är liksom spegel färg och är ganska så stora. Kanske ett julklappstips? Jag ska iaf köpa dessa till någon..hm..

Kostar inte många kronor heller, nästintill 50 stycken.

Nu ska jag iväg till dagis för paket utdelning och sen blir de staden med Tanja och sen jobbe jobbe!

julirritation.

2008-12-16 | 10:30:45
Trött på det mest idag. För mycket snurr och irritation för att vara så nära inpå jul. Är inte det en helg som ska vara lycklig, förväntansfull och mysig? Har alltid uppfattat det så men idag känns det skit och jag vill helst hoppa över allt vad jul heter och återkomma igen i mellandagarna, funkar det? nehe.. inte det.

Igår sprang jag och Lina på stan och jag hittade ett par kalas fina skor på toppan och ett härligt velour hårband med rosett.




Nå vad tycks? Tänkte kanske ha dem på lördag när vi ska på julmiddag med C pappa och fru. Tror det skulle bli fin fint.

Nu ska jag göra mig klar och ta mig till jobbet, ska försöka hinna springa in en snabbis på hm innan och köpa en mössa jag provade igår men aldrig köpte.

Puss.

ännu mer lucia.

2008-12-15 | 19:14:11
Efter en liten kaos kväll igår med spyor hit och dit så kom vi iväg till dagis och lucia firandet där idag. Himla mysigt men hysteriskt mycket folk (tror vissa tar med halva släkten på dagis tillställningar). Engla lös som en liten sol när hon kom in gåendes med Selma i handen. Jag blir alltid så varm i magen av att se henne och jag pyr av stolthet.

Lite tjatigt kanske men nu kommer det ännu mer lucia bilder, vem kan få nog? haha.





Nu ska jag kika på Brittan dokumentären och har ni tur så kanske ni får se mina nya fina skor sen.

Puss.

du är så vacker att Sinatra skulle ha fallit vid dina fötter

2008-12-14 | 19:30:57
också var det söndag IGEN. Vad hände med den här helgen? Någon som vet?

Har iof inte känts som helg överhuvudtaget. Har jobbat både lördag och idag, bra pengar men endå, ledigt med sina nära och kära är nog det bästa. Har dock hunnit med en vin kväll hos Lina fina med Liza fisa igår, lucia firande med Engla och lite annat smått och gott som förgyller dagarna.

Ikväll blir det mys med älsklingen framför Wallander, hoppas vi inte sett den.. Sen imorgon är jag ledig och ska hämta dockan i tid och gå till någon lekpark om vädret tillåter (och kom inte med - det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" - snack, bullshit).

Händer inte så mycket mer i veckan än jobb, jobb, jobb. Men det är slutspurt nu och sen är det ju julledigt!! Underbart. Har ni köpt alla klappar ännu? Jag är på god väg, bara lite finlir kvar och någon enstaka grej, känns skönt att jag haft framförhållning i år, brukar alltid springa hysteriskt det sista dagarna och impulsköpa saker från höger till vänster. Det blir liksom inte lika roligt då, i år har jag tänkt efter och jag hoppas de flesta presenterna har lite mer betydelse.





Mammas vackra lucia!

i lav jo.

2008-12-10 | 08:24:14
Hur mysigt är det inte när ens dotter helt spontant börjar säga fina saker som "du är finast", "I lav jo!". Tillexempel igår kväll när jag kom hem så skulle jag bära upp henne till rummet och så viskade jag "Hej min älskling" varpå jag får svaret "Hej min mamma, I lav jo". Väldigt sömndrucket och hon somande om sekunde efter men OM det värmde.

Avsaknaden av inlägg här på bloggen beror mestadels på att det helt enkelt inte finns tid. Jag tillbringar mornarna/förmiddagarna med Engla och sen kommer jag hem sent och vill inget hellre än sova. Imorgon är jag ledig, likaså fredag, då blir det bättre.

Indiska it is.


Trötta Götaälv.

2008-12-09 | 00:09:58


Har jobbat idag. Som allt för ofta till klockan sju. Efter så begav sig jag och Lina till East fär att fört'ära lite mat. Blev lyckat, verkligen. God mat, MYCKET mat, inte allt för dyrt, kan det bli bättre? Självklart fin sälskap också!

Imorgon slutar jag tidigt och ska mysa med Engla och C. Just nu ligger hon och sussar nosen i sin säng, jaa ni ser ju själva.

All kärlek.

Drinks

2008-12-06 | 10:16:58
hej mina vänner.

Tack för alla "värmande" kommentarer om idioten som hållt på och röra till i min lilla internet värld. Men som några av er skrev så har jag kollat med ip-adressen och vet snart vem som bytt mina lösen och förstört, känns skönt men lite konstigt. Hur hanterar man det när man vet VEM som gått in och velat förstöra för mig? Jag lär blir sjukt arg och hatisk.

Sov hos syster i natt. Mös framför idol, drack "dagens", käkade donken och målade naglarna. Mys! Engla är hos M i helgen och skulle på bio med farmor idag. Förövrig så känns det lite knepigt att se sin dotter på stora affischer överallt, haha. På det JÄTTE stora så ser man verkligen hur hon kniiiiiper igen ögonen, hur lätt är det att låssas blunda?

Idag ska jag jobba på indiska hamngatan. Ska göra det tills på torsdag då jag har två dagar ledigt och sen påt igen. Sen efter jobbet blir det off to Riche, middag och drinkar. Sen hem till min kärlek och sova, saknar.

Älsk.

nagellacks tjejen

2008-12-05 | 10:06:16




Nej nu måste ja åka till jobbe.

Finn en Engla

2008-12-04 | 23:33:26
Måste skingra mina tankar nu.


Gissa, gissa, gissa vems lilla huvud som sött sticker upp på bilden nedan? Vem som kniper ihop sina ögon som om det gällde livet? Vem som håller sin docka så hårt så hon spricker? Hm. Tur att de klippte bort mig som låg där på sidan om och frenetiskt sa "blunda, blunda. Inte såå hårt". HA.


pic.

jag skakar

2008-12-04 | 21:52:27
Jag skakar som ett asplöv.

Officiellt så är jag så förudmjukad som jag tror en människa kan bli. Jag skäms å dina vägnar, å mina vägnar också!! Jag måste ha kännt dig, eller ännu värre KÄNNA dig. Jag förstår inte vad det är för fel på dig? Hur kan man göra som du gjort? Inte nog med att du går in och gör min blogg matinspirerad, ändrar mitt blogg lösenord, ändrar mitt hotmail lösenord så jag hade andnöd i nästa 2 dygn. Nej du går in på min msn, MITT I NATTEN, skriver till personer som haft en plats i mitt liv som betyder något för mig och skriver saker, som om du var mig. Jag vet verkligen inte vad jag gjort dig och jag kan för mitt liv inte förstå varför du var ute efter att såra och trycka ner. Det är inte annat än sjukt.

Det var en ren slump att jag fick veta att du skämtut mig. Jag skulle logga in på msn, vänta på en länk från Liza och sen logga ut. Från ingenstans poppar en msn ruta upp och en oavslutad konversation. Jag fick liksom ilningar, jag förstod att något var hemskt fel direkt.

Jag tror jag måste kräkas.

Torsdag

2008-12-04 | 09:18:11
Hej, hemskt mycket hej.

Slavar på SJR idag. Okej, slava är ett starkt ord och en mer rätt benämning för vad jag gör är att sitta på rumpan och få betalt. Trevligt. Var uppe långt för gryningen och gjorde mig extra fin, varför vet jag inte men ibland känner man för att vara lite extra allt.

Engla var så söt imorse, hon hade sin nya hjärt pyjamas från po.p och var så där sömndrucken och gäspig som jag tror bara hon kan. En sötare morgonmänniska får man leta efter. Dock så var det lite sura miner när ytterkläder skulle på och lackskor inte var att föredra, men att kompromissa måste va en förälders bästa redskap och det fungerad tillsist med stövlar om nasse fick följa med till dagis.

Har med mig ett USB minne så jag skulle ha kunnat lagt in massor av nya bilder men av någon outgrundlig anledning så fungerar det inte på den här datorn. Får bli sen.



Peng 2.5 år.

ditt jävla as.

2008-12-03 | 22:34:52
lina.


Hoppas du njöt, fast du inte fick se min reaktion. Hoppas det kändes bra och värmde så där härligt att sabba för någon annan. Hoppas du känner dig som en fin och bra människa som inte har bättre saker för dig än att förstöra. Troligtvis bara för att du tyckte det var roligt, lite härligt underhållande. Du är fan sjuk.

Ja som ni kanske förstår så var det inte jag som la in en fin liten "mat" bakgrund här på bloggen. Det var inte heller jag som ändrade mitt blogg lösen. Inte jag som gick in på min mail, bytte lösen där med och skrattade skadeglatt åt mitt lilla spratt. Nej det var något jävla skit svin som inte har roligare saker för sig än att förstöra för andra.

Har suttit i över ett dygn och ringt människor hit, mailat dit och involverat mina vänner i detta. Har varit arg och frustrerad. Nu är det löst. Tack för det. Nu är jag med andra ord tillbaka utan lax, oliver och tomater.

Det va det för idag.

Ytlighet

2008-12-01 | 23:37:18

Jag mådde bajs.

Självklart så vet vi ju alla att utsidan på en person inte är allt. Jag måste dock säga att jag tycker att det är en DEL av helheten av en människa. Alla ytligadelar så som utseende, kläderna vi väljer att bära, vårt sett att röra oss samspelar med hur vi känner oss på insidan. Tycker vi om vår utsida/insida så speglar det oftast den andra sidan. Tycker man att man är vacker så brukar folk uppfatta en som en vacker person, man får en viss utstrålning när man tycker om sig själv. Samma sak om man tycker om den man är som person, man respekterar sig själv och vad man står för då märker folk av det och får för det mesta den uppfattningen av en.

Vad jag vill komma till är något otroligt ytligt men som idag fick mig att bli glad och sträcka lite extra på ryggen. Mitt hår har blivit "långt". Jag måste tex sätta upp det när jag duschar och jag kan till och med få till en liten toffs. Ni som följt min blogg sen ett tidigt skede vet att jag haft en otrolig ångest efter det att mitt hår klipptes av i Februari. Äntligen så har jag, trots några hår jobb, fått till en liiten kaluffs. Är överlycklig. Och ja, jag skiter i hur ytligt det är för jag blir glad av det.

måndags ångest

2008-12-01 | 09:55:14
Ja också va det måndag igen. Tiden går så fruktansvärt fort. Jag tror egentligen inte att man har någon vidare uppfattning om HUR snabbt tiden går innan man får barn, eller jag hade det inte iaf. Köpte mig en almenacka igår och en chicklitt roman för att liva upp mina grå tågresor till jobbet. Satt mig för att anteckna ner lite händelser inför nästkommande år och när jag kom till Juli och skulle skriva upp Englas födelsedag så slog de mig "helvete hon fyller 4 år, 4 jäkla år!!". Va det inte igår hon föddes? Igår jag såg henne för första gången och fick hålla henne i mina armar? Nää.. sjutton det va det inte.. det va 4 åååååååååår sen! Ah. Ångest.

Sånna saker slår en titt som tätt och man blir alltid lika farsinerad av att tiden fullkompligen springer fram. Dubbel Ångest. Dagarna går ihop som ett töcken och vi kan egentligen inte utskilja vilken dag vi gjorde vad. Allt är bara måsten och när tiden väl gått så har vi inte uppnåt något vi egentligen tänkt att vi skulle.



idag beräknas mina skor dyka upp. Va fan, jag beställde dem ju igår.. eller?