veckans polarn outfit!

2011-06-30 | 09:58:07


tröja 245kr tights 245kr zipjacka 345kr

ränder som aldrig går ur! det är väl ett av de mest välkända uttrycken hos oss på polarn o. pyret och hur sant är det inte? våran rand är unik och fantastisk! englas garderob osar av ränder på allt från strumpor till nattlinne :)

kan man annat än att älska den?

jag har flera kunder som kommer in - dagligen, och berättar om hur de själv har använt randen som barn, hur den gått i arv och blivit lite som en klenod i släkten. jag tror de flesta har en eller annan assosiation till vår rand och kanske själv burit den eller haft den på sina barn?

på söndag när skutan går mot gotland, då åker de randiga settet på engla som mys kläder för en nattlig resa. helt perfekt att mysa runt i, sova en sväng i och vakna upp i ♥ färjan är inte framme förens morgonens tidiga timme!


hasbeens!

2011-06-29 | 08:22:08

i ♥ hasbeens

igår hade en av tjejerna på jobbet på sig de här hasbeensen och jag föll pladask! jag har sen några år ett par moheda träskor men de sjunger på sista versen totalt, så jag behöver desperat ett par nya!

jag har funderat länge på att köpa ett par hasbeens men de har aldrig funnits fina i butik och då har jag liksom tappat det. nu när ja klickade in mig på hemsidan så var det, tvärtom, svårt att välja!

eftersom jag prövade hennes och de passade som en smäck och va just dessa på bilden så fick de tillsist bli dem. jag är lite sugen på att även köpa ett par sky high med stängd tå .. men det får lov att vänta!

nu väntar jag med spänning de 1-2 dagar (!?) de skulle ta för dem att nå mig! vill ha med mig dem till gotland så jag hoppas den smått otroliga leveranstiden håller vad den lovar :)

 


onsdag

2011-06-29 | 07:32:55


på gotland i våras ♥

jag har sovit uselt i natt .. jag känner mig helt mörbultad och har huvudvärk. kanske ingen optimal morgon? engla är i alla fall glad och smittar av sig för fullt, snart är jag väl uppe i en normal dos av happines :)

idag blir det till att jobba och sen ge mig av mot globen för att möta upp ett gäng härliga människor för picnik! vi ska ha en form av sommaravslutning och det ska bli super mys. vädret hade inte riktigt kunnat bli så mycket bättre? :) nu är de bara att välja i mellan shorts, kjol eller svarta jeans .. hm, tuf choice!


allsång!

2011-06-28 | 21:07:34

åh jag och c har suttit bänkande framför allsången hela programet! vilken grej - vilken måns! :) jag vet inte om det kan bli så mycket bättre än just så här? anders lundin ville jag boksatvligen kräkas på förra året och jag såg inte många program alls. måns som ja oftast tyckt varit lite 'för mycket. har verkligen briljera i kvällt!

nu funderar jag på om jag inte ska byta stängings dag från tisdag - onsdag? haha nä men nästan .. segt att stänga när allsången är på högvara. visserligen så har jag ett antal allsång framför mig i semester mood :) åh.


bra avslut på en körig dag.


gotland here we come!

2011-06-28 | 09:41:10


längtan är total, semester moodet infinner sig så smått ..

på söndag åker vi över vattnet till gotland igen, äntligen! det innebär en veckas semester för mig - jobb en vecka - 3 veckor ledigt! åh fy sjutton så efterlängtat detta är :) det är knappt jag förstår de själv. jag längtar efter de enkla livet, när klockan inte har betydelse och dagarna trillar in på nätterna. åh!

det har varit körigt med våra biljetter över till öin då jag var lite sen med att boka .. hm! iaf så har det löst sig så att vi kommer åka på söndag, efter englas kalas (en bra bit efter) vid 23.30! kanske inte helt optimalt med nattfärjan men det är både billigare och härligare att vara hemma på englas födelsedag så det var de bästa alternativet.

jag och c har iprincip ingen semester ihop i år, alls. han har inte så mycket semester innerstående och har tagit ut en vecka i augusti när han ska åka med sina killkompisar till puerto banus. trist som sjutton men jag har väl vant mig vid tanken nu .. vi har pratat om en weekend till barcelona eller något ..

på söndag följer iaf min finaste lisa med till gotland! hon stannar till fredag eller om det var lördagen? jag åker hem på måndan den 10 juli då engla ska åka med morfar över till danmark och gå på legoland ♥ tror ni ungen längtar? känns skönt att engla slipper åka hem med mig och gå på dagis för jag ska jobba .. hennes sommarlov bli rätt långt och innehållsrikt nu :) gotland-legoland-skärgården-spanien! snart så ..


sommartider hej hej!

2011-06-28 | 08:18:23


som en fisk i vattnet ♥

japp värmen är officiellt tillbaka i stockholm! igår hade vi nog närmare 30'c när vi låg hemma hos mamma och brände magarna och badade i poolen :) engla låg nästan nonstop och simmade i poolen, sjutton vad ungen har blivit duktig på att simma! det började lite knackigt med för mycket fnitter och hets men till eftermiddagen när c kom och skulle titta efter jobbet så simmade hon på helt fantastiskt ♥ armar och ben i viss takt!

hade önskat mig en likadan dag idag. "mamma jag önskar att alla dar var som idag", sa engla på eftermiddagen. ah, jag kan inte annat än hålle med. livet är lätt framför en poolen, god mat, dricka och sällskap ♥


underbart!

2011-06-27 | 09:28:39


härlig dag hos mamma med bad, lek & klippning!

igår åkte vi hem till mamie på förmiddagen. syster, david och kidsen skulle också dit så då passade jossan på att klippa engla (och mig ..) som i princip innan varje sommar semester. åh det blev så fint! min lilla blev en helt annan liten tjej med det lite kortare och tjockare håret ♥ man ser lite på bilden nere till vänster, ska visa bättre!

vi tog med englas cykel till mamma igår. det har inte blivit av att hon cyklar hemma i år av någon anledning och då är det lika bra att ställa den där. de ligger ju en lugn väg precis utanför dem och när man bor i villa är allt lite lättare när det kommer till bland annat cykelaktivitet, här har den bara blivit stående den här våren.

idag blir de lite samma upplägg som igår men de är lisa fisa som följer med oss :) vi ska bada, sola och mysa på altanen! jag har lovat att vi ska öva stenhårt på att lära engla simma ännu bättre också. lillan min är ju riktigt riktigt duktig nu! hon simmade poolen x 2 här om veckan - helt själv utan simpuffar!


söndag

2011-06-26 | 10:32:06

världens vackraste engla ♥

kommer det varma vädret tillbaka nu? åh jag hoppas hoppas! jag går på 'tillfällig' semester nästa vecka och då vill jag har riktig sommar värme med allt vad det innebär. vi ska hålla till på gotland och där skiner väl alltid solen, right? haha jag ska i alla fall börja göra soldansen så vi är säkrade!

idag vet jag inte riktigt vad vi ska ta oss för .. solent skiner, hemmet är städat (tvättkorgen svämmar över) och vi har egentligen inga måsten. funderar på om vi ska åka över till mamma och bada en sväng och öva på engla framgångar i bassängen! när sommaren är slut så  är nog armpuffarna helt väck! hur coolt är inte det?

hemma kväll!

2011-06-26 | 10:06:07

ibland finns det inget bättre än hemma kvällar!


midsommar är över! detta året blev väldigt lyckat och härligt :) dock så var vi rätt sega igår och det blev till att ha en hemma kväll med rosé, godis, lantchips pch bästa sällskapet! lisa kom över en sväng och vi kikade på eric saade på sommarkrysset (engla var smått hysterisk), snackade skit och kikade senare på bond.

kanske det värsta jag vet .. haha! jag vet inte vad det är men bond och jag är inte riktigt kompisar. jag har sett några av de senaste filmerna men de här äldre, ja kan inte hjälpa de men ja riktigt avskyr dom!

det blev en hyffsat tidig kväll och jag somnade nästa innan huvudet snuddade vid kudden. c hade smaken att redan somna i soffan och knappt orka ta sig upp. härliga midsommar :) du sätter dina spår ..


glad midsommar!

2011-06-24 | 08:06:44


också var midsommar här - i år igen!
underbart.

jag vaknade tidigt av att engla ropade in mig till sitt rum imorse. hon ville som alltid berätta om sina drömmar och sen kika barntv och dricka välling ♥ inga mardrömar om en borttappad lillebror var det idag iaf, skönt de :)

jag har precis ätit frukost och sitter och sippar på kaffet, åh det är så skönt att inte behöva hetsa och få iväg oss till jobb och dagis! bara njuta och kika på nyhetsmorgon och fnysa åt timotej , inget man är bortskämd med haha;) snart ska jag dock ställa engla i duschen och sen fläta hennes hår och klä henne midsommar fin!

hoppas ni alla har en fantastisk dag i era nära och käras närhet ♥


mini rodini

2011-06-23 | 19:46:01


baddräkt mini rodini 30% off!

igår kväll var jag ute och åt med finaste lisa på riche! innan så hämtade jag engla, släppte av henne och körde en snabb shoppingrunda för mig själv! :) hittade dock inget till mig själv, som vanligt, men lite små saker till engla.

jag skrev om mini rodinis baddräkter för några veckor sen men då hann jag aldrig förbi dem så nu när jag var inne i stan så smet jag upp på nk och fann den här underbara skapelsen! det visade sig att vissa av baddräkterna som fanns på hemsidan enbart såldes just på hemsidan, men tur för mig så fanns denna - engla ♥ den

hur fin är den inte?


4 dagar ledigt!

2011-06-23 | 17:31:04

mys kväll med martini och chips!


äntligen lite ledighet ♥ jag känner mig rätt slut i kroppen efter den här veckans arbete med allt vad rea innebär :) hur fantastisk de än är med människor, försäljning och snabbapuckar så skriker kroppen av matthet ibland. nu har ja och engla satt på trassel, ätit en varsin salami macka och intagit semester-mood!

jag har hällt upp en martini och engla har fått en skål med chips och en barbie tidning. hon varvar att sitta stilla i soffan och kika på bildern och göra pyssel med att stå framför tvn, hoppandes, skuttandes och härmandes rapunzel i trassel. hon är så söt ♥ kikar bakåt titt som tätt för att se om jag ser hennes lek ;) i love u!

nu inväntar vi christian som ska komma med take away thai! en pad thai dagen innan midsommar är bara ett måste! jag har ingen energi till att ställa mig och laga mat idag, inte alls!


veckans polarn outfit!

2011-06-23 | 09:59:00

byxdress polarn o. pyret 295kr

nintendo time!

2011-06-23 | 09:30:50

mhm, också är det snart dags för min lilla tjej to turne six! förstår ni grejen? mitt lilla brunhåriga knyte på 2.2 kg ska nu gå och bli sex år? nya tonåren .. vi har gjort en karta som står i mitt (varför inte i englas vet jag inte riktigt) sovrum på byrån. där ser man dag för dag till den tredje juli - the D day - och engla har gjort som en krumeliknut väg med cirklar som man kryssar i för nedräkning.

idag var det bara 10 cirklar kvar!

jag har i ärlighetens namn inte köpt någon present ännu. ja förutom resan till spanie då, den blir ju som en suprise nu! :) det ska bli härligt att se hennes min när jag berättar att number one av tjatningar kommer slå in! men såklart måste jag ha köpa något annat ocksp och nu har jag bestämt mig för ett nintendo dsi!

engla lånade en killes spel en gång på en plåtning och sen dess har hon velat ha ett eget! har inte varenda unge ett sådant nu för tiden? varenda en som jag pratat med har det till sina barn och rekomenderar det starkt! sen ska jag väl be c eller mamma att köpa något fodral och kanske spel till, kan ju vara kul att ha det till, hah!


mina stora tjej ♥


på byx-jakt!

2011-06-22 | 07:52:38


klänning 99kr

jag och engla var hemma i måndags, som alltid! när engla skulle till att klä på sig så kom vi överens om jeans - de änder typ aldrig! engla tog fram ett par mörka lappade från hm .. host .. de räckte henne till smalbenet! och nästa par var om möjligt ännu kortare. snabbt kom vi överens om att vi skulle gå och byx-handla :)

well .. nu är det inte riktigt byx-säsong och engla som själv ville gå in i provrummet (mamma fick snällt sitta utanför på en pall och vänta in att hon bytt om) kom ut med pösiga och förstora byxor, gång på gång. jag vet inte om slim har slutat existera eller om vi bara hade otur? engla har ju smala (men långa!) sparv ben och kan verkligen inte ha vilka byxor som helst.

tex våra slim på polarn, som kanske inte är SUPER slim, hänger på engla! hm hade några som var slim slim slim och som satt som en smäck på engla .. men finns de kvar? jag ska kika när ja ska in till stan idag. en klänning fick det iaf bli .. otippat jag vet :) den blå dock inte den rosa!


ännu mer rea på polarn!

2011-06-21 | 16:17:06



nu är det ännu mer som är nedsatt hos oss på polarn o. pyret :) den super fina skjortan som engla har på bilden som ett exempel, så även kavajen! skynda skynda, fynda fynda!

tips! denna klänningen är också med ..


upp o ner, ner o upp!

2011-06-21 | 08:20:03


jag gick ner 2.7 kg!
sen gick jag upp hälften igen ..

buhu .. jag har kommit av mig lite med min lilla "jag måste gå ner i vikt för att må bra med mig själv"! det gick bra i ca 2.5-3 v men sen har jag 'unnat' mig lite mycket .. även om det handlar om mycket mindre än jag gjorde innan. jag känner mig faktiskt lite besviken över mig själv. jag kom av mig när vi va rpå sturup då de inte fanns så många alternativ på maten och jag fick ta vad som fanns.

visst har jag fortfarande gått ner i vikt men jag har drygt två veckor på mig att ta mig ner igen. jag vill nästan gå ner lite extra för att sen kunna pendla lite .. åh ge mig inspiration att ta tag i det igen! tips?


tisdag!

2011-06-21 | 08:08:47


engla viola aurora ♥

igår hade vi en hemma dag med städning och tvätt! så underbart skönt att bädda med nya lakan, damma och svabba golven! dock så måste jag ropa 'hej' till vår nya matta i vardagsrumet, den gör sitt jobb med att "samla upp" skit riktigt bra :) haha det låter verkligen stört men de behövs inte dammsugas lika ofta!

jag stänger på jobbet ikväll men morgonen börjar med att jag ska följa med engla på dagis en sväng! hon vill visa så mycket och allt för ofta så slänger jag in henne på dagis och hetsar där i från. idag ska jag ta lite tid.

efteråt blir det en sväng till ikea! jag måste köpa nya gardiner till vardagsrumet och lite smått till jobbet som handdukar och nya bestick och glas! ska bli skönt att få rensa ut det gamla och plocka fram nytt.


♥ orangeriet

2011-06-20 | 10:30:21

bästa orangeriet med fina tjejer!


i fedags var jag, kim, maja och två andra polarn tjejer iväg och vinade en gnutta! vi möttes upp efter workhour på bästa orangeriet på kungsholmen! det blev skratt, rosé och rotfruktschips tills vi alla enades om att ta oss samman och dra oss upp mot stureplan och kanske utecompagniet eller riche?

skrattandes och med en varsin cheeseburgare i magen (tack jess, hihi) så begav vi oss till riche och dans till 50 talets toner. för man får faktiskt dansa på riche och de snea blickarna får man ta med en nypa salt :) vi njöt iaf!

kvällen slutade i en dörrtrappa med prat om livet och allt vad det innebär - fina tjejerna mina ♥ jag trampade in hemma vid två tiden och sov gott i min egna säng tills klockan ringde och jobbet kallade! en fin kväll, tack!

moviestar!

2011-06-20 | 10:06:59


litte moviestar ♥

som vanligt så går helgen forta än blixten och både datorn och bloggen har fått sig en stunds vila! nu är vi back on track hemma och jag har äntligen börjat få ordning på tvätten, städningen och ja ni vet .. allt!

i förra veckan gjorde engla en plåtning för la petite, minns ni tidningen på nätet? engla gjorde en bild för dem i höstas då hon hade en blombukett i famnen och en skog i bakgrunden? well den var fantastisk (tycker jag) och nu fick vi erbjudande om att gör en till för dem. ett jobb på ca 1 timme, helt OK :)

den här gången var det old movie pix tema och engla såg ut som en liten primadonna, helt sagolik! dock så var tröjan stickig och fröken var inte helt nöjd över det .. snabbt gick det iaf och jag längtar tills jag får bilden på posten! de är nämligen betalning, en förstoring av bilden :) lite kul för de gör man ju inte annars själv.


hemlängtan ..

2011-06-16 | 18:57:22

borta bra men hemma bäst ♥

jag sa det till christian idag "gud vad jag börjar längta hem nu!" helt sanslöst .. man är bort 4-5 dagar också är man helt besatt av tanken på att komma hem! hem till sina egna saker, sin egna säng, sin egen skit och tvätt. jag vill hugga tag hemma och fixa, städa, plocka! man kommer verkligen av sig totalt när man är borta.

nu är vi inte långt borta, men iaf, vi har varken tid eller egentlig möjlighet att åka hem eftersom vi är hundvakter 24/7 .. iprincip! visserlige är det mysigt att kunna grilla och gå långpromenader, ett tag .. men ja ..

imorgon kommer renée och daniel hem och då ska jag packa ihop oss för hemgång :) kommer inte få med mig alla saker (dator, kläder etc) men c får ta det på söndag. imorgon är prioritet att ligga på soffan :) innan jag ska ut med ett gäng tjejer det vill säga! åh gud så härligt.

trötter!

2011-06-16 | 18:48:40

vilken dag! vilken rea vi har :) helt fantastiskt. summan av kardemumman är dock att jag är helt slut nu .. jag har tagit ett glas rosé och ätit kyckling klubba med potatissallad med engla, orkar inte laga någon mat! ibland får man vara slö även om jag föredrar hemlagat. idag fanns de inte en chans till det ..

c har just åkt iväg till göteborg på någon racing helg, jag har faktiskt ingen vidare koll på vad det är, haha! jag och engla är kvar hos c föräldrar och passar f. engla har precis badat och jag sippar somsagt lite rosé och kikar på resor. jag och lisa har sagt att vi ska köra något v 29 och nu börjar det hetta .. snart har vi nog bestämt!

nu ska jag lägga mig raklång i sängen, äta pringles och kolla på trassel! för vilken gång i ordningen vill jag inte tänka på. c har sett den en halv gång och är redan trött haha! jag har lite mer tålamod ;)


lilla ♥ saknar uppebarligen ett badkar hemma ..


veckans polarn outfit!

2011-06-16 | 10:01:00


kavaj 395kr t-shirt 225kr shorts 275kr keps 125 kr strumpor (2 pack) 95kr

nu är det rea tider och vi springer alla och fyndar som aldrig förr :) eller hur? jag har inte gjort några större fynd men några små har jag allt lyckats med! rean hos oss på polarn är ett faktum men allt är ju inte med, såklart!

vi har fortfarande massor av fina sommar kläder på ordinarie pris som passar till alla sommarens fester och till den lekfulla vardagen :) på bilden över har engla på sig våra snygga chinos shorts som även finns i blått och som är de ultimata plagget! shorts funkar till både tjejer och killar, minisar som större barn!

engla har ju tidigare använt jeanskavajen och föll då pladask med orden "mamma jag ser ut som erik saade!" .. ännu har de inte blivit ett köp men jag funderar starkt! hon har vår baseball jacka till kalla kvällar och den är ju i jeans .. kan man ha för många? jag gillar iaf den här putfiten lite speciellt .. den är lekfull i färg och är lättmatchad med den egna garderoben! vad tycker ni?


onsdag

2011-06-15 | 22:57:32


finaste ungen min!

nu är det full rulle ska jag tala om för er! och jag är så ledsen över att jag får lägga bloggen lite åt sidan .. men håll tillgodo, snart snart är jag på banan igen. de som händer nu i livet är somsagt rea fix i butiken vilket tar en hel del tid och energi :) men snart smäller det! annars passar vi c föräldrars hund nu och bor hemma hos dom när de är utomlands ..

det gör faktiskt, helt ärligt, att jag tappar allt lite och kommer av mig med 'vardagssaker' som bloggen etc. jag börjar längta hem nu och vill hem och fixa med tvätt, fix och städ! jag hoppas hoppas mina ny planterade blommor på ballkongen överlever min bortavistelse :) men de har ju regnat .. ?

nu ligger engla nattad och frazer (hunden) lär väl i sinnomtid gå och lägga sig på golvet inne hos engla, lite vakandes hehe. jag ska upp i ottan så night people! hörs snart .. love.


REA HOS POLARN O. PYRET!

2011-06-15 | 21:58:30



kan någon gissa varför jag har varit så tyst idag?
japp that's right :) REA REA REA!

imorgon bitti, klockan 7.00 på hemsidan och klockan 8.00 i butik
(alla utom po.p kista), börjar våran efterlängtade rea! vad kan vara bättre är polarns sommarrea?

jag har jobbat som en toka för att få iordning i min butik med häng, kläder på plats och rätt märkning! nu är vi äntligen all set och ni är all värmt välkomna till er närmsta butik! kanske den bästa rea starten på länge? h&m var jag inne på idag och så även lindex .. inte mkt att häng i granen. nu kööööör vi!


engla ♥ eddie

2011-06-14 | 14:35:55

haha hittade denna donnan på lindex facebook - finaste ♥

h&m rea

2011-06-14 | 10:30:28

 

några av de saker jag beställde igår!

det måste ha varit igår som h&m började med sin sommar-rea. för visst är de det? jag blir alltid lite osäker när det kommer till h&m för dom har alltid någon form utav 'sale'. men denna är iaf lite mer omfattande och på massor av fin fina saker! speciellt sommar saker såklart.

jag och c satt och försökte gör en beställning i säkert 1 timme igår! sidan vägrade laddas och saker rammlade ur min varukorg titt som tätt! tillsist fick jag in allt (utom c jacka .. sorry!) och oj vad jag väntar med spänning på det här paketet. jag hittade faktiskt en hel del till mig själv och bland annat de här över till engla!

de ja tycker är skumt är att saker som va helt slut igår finns idag? men de är väl kanske folk som tar bort från sina beställningar? eller så är h&ms hemsida bara dum. jag va måttligt irriterad igår, haha!

happy days!

2011-06-14 | 10:17:10


klänning h&m

igår va vi lediga och spenderade hela dagen hos c mamma med deras hund! vi ska bo här tills på fredag då dom är bortresta. lite härligt är de allt att ha tillgång till gräs och blommor utanför köksdörren och bara kunna släppa ut engla själv. ibland kan man önska att man hade råd med en villa, haha!

c sprang runt och vattnade blommor och gräset igår kväll och engla blev som manisk "spruta på miiiiiig! spruta då!!" så ja, tillsist var fröken dyngsur och fick banne mig skylla sig själv :)

nu ska jag börja plocka iordning här och gör iordning lunch till engla innan hon ska till dagis. jag jobbar kväll idag så vi ses först imorgon igen ♥


X

2011-06-13 | 20:20:27

tröttare än tröttast idag! vi hörs imorgon igen.

godnatt fina ♥

MINI RODINI - SWIMSUITS

2011-06-12 | 17:09:07

baddräkter från mini rodini.

åh jag har verkligen fallit pladask för mini rodinis badkläder! dom är helt fantastiska i år och jag skulle vilja ha varenda en till engla! dock så har jag precis köpt en röd/orange från polarn till engla men som hon ligger i vattnet och hoppar upp och ner så kanske vi behöver en till?

jag tänkte att engla ska få välja själv .. annars är jag tyvärr rätt bra på att köpa kläder över hennes huvud som jag tycker är fina och som sen bara bli liggandes. men hon lär ju älska den med svanen! eller kanske den rödrandiga? någon av dem kommer falla henne på läppen! blir att ta sig till nk i veckan!

tips!

2011-06-12 | 16:40:01


moheda tofflor h&m 149kr

jag sitter och klickar runt på h&ms hemsida och beställer hem diverse klänningar och krims till engla. vi har nu en överfull garderob till engla med det mesta .. men man kan inte hålla sig! det kostar ju för sjutton INGENTING på h&m och då kan man inte bli annat än shopping-sugen.

det ja ska komma till är de här skorna! englas all time favourites! hon älskar dem och skulle helst ha dem både på dagis och hemma, men där går gränsen. jag köpte dem i butik för 299kr och nu är det nedsatta till halva priset!

jag funderar på att slänga ner ett par i varukorgen i två storlekar större som hon kan han till nästa sommar .. i år hade vi bara tur att hitta några kändes de som. nästa år kanske de inte finns alls? förra årets röda köpte jag också på rea fast då på din sko .. också favourites :)


lördag!

2011-06-11 | 09:52:06


lilla ♥

idag blir det en sola bada dag hos mamie! syster är där med kidsen och det lär bli massor av lek och stoj. jag hoppas på att få lite färg på min bleka kropp! ikväll är vi planlösa .. än så länge!


liten gårdagens!

2011-06-11 | 09:38:46

klänning (2 år gammal!) polarn o. pyret
strumpor avklippta knästrumpor, polarn o. pyret
skor moheda h&m

fredag

2011-06-10 | 08:36:03


engla & nova ♥

idag blir det sista dag för engla med lindex plåtning! jag ska hänga med och hoppas på att vi är klara tidiga så vi får ut och nuta av vädret :) hur fantastiskt är de inte? sol och värme när den är som bäst. jag hade tänkt att vi skulle åka och bada hos mamma sen men jag vet inte .. vi får se hur vi gör ..


torsdag kväll!

2011-06-10 | 08:25:00


liten engla igår med tatto som christian.

igår kom lisa över till oss på eftermiddagen/kvällen och mös med mig och engla ♥ jag lagade ihop en linas kasse middag bestående av tomatsoppa med en bön och basilika röra, super gott var det! kanske inte helt idealt med varm soppa i 25'c men det var smarr! engla va inte med på noterna dock och hällde i gräddfil i sin soppa så den bara var att kasta .. lite sura miner men sen tröck hon en stor macka med egen vald salami :)

jag och lisa satt på balkongen i flera timmar på kvällen. vi pratade om livet, vänner och om en resa som vi bestämt oss för att göra i sommar - åh som jag längtar! äntligen börjar min 5 semester veckor ta form!

tack lisa för du finns ♥


veckans polarn outfit!

2011-06-09 | 08:36:03

byxdress 345 kr kofta 295 kr keps 125 kr scarf 55 kr


nu är värmen äntligen här! jag tror det har gått en vecka med över 20'c varje dag - helt fantastiskt! i tisdags när engla skulle till dagis så sa jag till henne att välja ut något att ha på sig (hennes kläd-dag) och det blev i vanlig ordning klänning .. och strumpbyxor, såklart!

"engla det är varmt idag .. du kan strunta i strumpisarna"
"va? är det sant? helt utan?"

hon blev helt till sig lilla ♥ mitt! det var första givna dagen med bara ben! på dagis alltså, hemma kan man ju klä på och av som man vill. iaf så tog jag fram den här byxdressen idag när vi skulle gå till plåtningen, var på engla undrar om hon ska ha strumpbyxor under .. igen! med 25'c och tung åsk-luft-värme så skakade jag på huvudet.

så nu är sommare äntligen här på riktigt! tjocka strumpbyxor får läggas åt sidan och fram kommer kjolar, tunna tshirtar och linnen, klänningar och årets favorit - byxdressen! jag vet att jag skrivit om just den här byxdressen tidigare men jag var tvungen att visa den som "veckans polarn outfit" så ni på riktigt skulle få se hur fin den är ♥


titta jag kan simma!

2011-06-08 | 23:03:35



min tjej har blivit stor
5 simmtag kan hon ta utan hjälp ♥

efter plåtningen så kikade jag på klart.se och konstaterade att regnet som just fallit över södermalm inte var ihållande och ett par stationer med tåget så skulle till och med himlen vara molnfri? imponerande. engla som valt att vi skulle åka till mormor och nannies pool efteråt var lycklig åt de stora solarna!

ja .. väl framme så stämde inte riktigt väderkartan med verkligheten .. milt sagt! den stora solen var likamed enorma regnskurar! dock så stämnde de på den punkten att de snabbt begav sig bort och efter någon timme så var himlen faktiskt blå, till englas förtjusning! på med badkläder - ut i poolen, snabba ryck! inte en sekund fick gå till spillo! engla sa att hon skulle visa att hon faktiskt lärt sig simma nu (på en dag då ja inte var med ..)

vi övade några gånger och de såg mest ut som att engla lärt sig hundsim .. tyvärr :( hon vevade med armar och ben så vattnet skvätte och jag kunde inte hålla mig för skratt! men så efter några övningar, fram och tillbaka från kanten så började jag se tendensen .. hon tog ordentliga simtag med både armar och ben! jag försökte smyga bakåt så hon skulle va tvungen att simma längre och tillslut kom hon upp i 5 hela simtag - helt själv!

fanastiska unge! nu tror jag på riktigt att hon verkligen kommer kunna simma till slutet av denna sommaren ♥ hon har fått in rätt teknik, nu handlar det om att våga och släppa nervositeten och lita på sig själv ..


plåtning!

2011-06-08 | 22:37:37


i studion är det fullrulle :)

imorse gjorde engla lindex plåtning på james & perra! det var bara en bild med två andra kids så det gick undan och jag tror vi var klara vid 11.30 ungefär? englas favorit fotograf joel var på plats, som alltid för lindex, och engla blev helt till sig med fnitter och "bebis prat" - hon gör så när hon blir nervös .. hah!

det var klassiska lindex stuket bilden och det var somsagt snabbt avklart! jag vet inte för vilken gång i ordningen engla stod med brett särade ben, händerna på knäna och lutade sig framåt i någon form utav fångad av en stormvind blåst :) haha så jäkla härligt! tror det blev en bra bild och om jag förstod de hela rätt så är den för augusti .. ? lite "back to school" stuk .. blir kul att se i butik sen :)


LINDEX

2011-06-07 | 19:08:17


engla för lindex.

imorgon är det dags för lindex igen :) och som vanligt så har jag tappat räkningen på dessa plåtningarna, haha! jag vet inte alls vad det är för sorts bilder eller vilken säsong de är för .. men de bör väl vara hösten? alla andra kampanjer är väl redan klara och på gång. denna över gjorde vi i snöstorm fast det var för sommar kampanj!


baddräkt

2011-06-07 | 11:13:52


baddräkt polarn o. pyret 195 kr

här om veckan köpte jag upp mig på nya badkläder till engla! hon är ju som en fisk i vattnet och behöver ett antal olika. hon har kvar en blå blommig som jag köpte på polarn förra året samt ett badlinne med trosa från h&m, också från förra året. dock så den sist nämnda blivit tokblek så det behövdes nytt.

jag köpte den här prickiga baddräkten från polarn med en tillhörande badkjol. dock så var kjolen lite för bred så jag måste sy den i midjan .. men annars så älskar jag de orangea med vita prickar. enkelt och fint! jag är inget stort fan av hello kitty badkläderna på h&m så detta passade perfekt!


ute på sjön

2011-06-07 | 10:18:07

fantastisk dag att åka båt på!

igår morse så gjorde jag iordning färskpotatissallad, packade kylväskan med dricka och fika! anledningen var att vi på eftermiddagen tog vårat pick och pack och åkte ut på mälaren med linda och björn :) björns föräldrar har en gamal snipa (helt fantastisk!) som vi fick låna över dagen och ta oss ut i det soliga vädret.

engla har egentligen aldrig åkt båt på det här settet så hon var mäkta förväntansfull och hade frågesport med björn i bilen om det fanns plamer på ön? va det åror på båten? hur lång va båten? efteråt kan jag säga att ungen älskade det! hon skrattade så hon kiknade när vi guppade på vågorna och det stänkte upp vatten i hennes ansikte ♥ det badades till och med när vi kom ut på klubbholmen! enlga doppade sig dock ofrivilligt, hah!

det var ett hål i marken så när hon sprang och skulle plocka upp sand till sina "hus" så plurrade hon i! jag och c stod bara och skrattade och engla muttrade surt, haha :) vi var nog ute i 4-5 timmar .. love it!

liten gårdagens!

2011-06-07 | 09:30:43

klänning h&m
solisar h&m
flytväst min gamla :)

långhelg!

2011-06-07 | 09:17:30


junie jeannine och engla igår ♥

helgen har verkligen gått i ett och jag har inte haft tillgång till varken dator eller internet då jag befunnit mig mestadels på sturups raceway :) haha, otippat? c har tävlat i porsche sports cup och jag och j åkte med! en fantastisk helg på många sett - och lång! ibland är man verkligen i akut behov av ledighet.

igår förmiddag tog jag tåget med junie och jeannine hem till mamma där engla var (hennes pappa lämnade henne där i söndags eftersom vi blev sena hem) och hade bad-maraton i några timmar. kidsen låg som fiskar i vattnet och engla övade för fulla muggar på att simma. tror nog att det kommer ge sig till senast spanien i augusti :)

jag tror det var 28'c i poolen men det svalkade ändå skönt i vad som nu måste vara någon form utav högsommar? jag håller mina tummar och tår att kommande helg ser likadan ut så det blir bada bada! hur lyckligt lottad är man inte som har en mamma som har en jätte pool? engla är saligt lycklig över faktumet! :)


veckans polarn outfit!

2011-06-01 | 14:46:47


sötnöten min ♥ prinsessan på ärten?

tshirt polarn 195 kr
leggings polarn 145 kr
solhatt polarn 145 kr
2 pack strumpor 75 kr

liten dagens!

2011-06-01 | 08:24:58

topp kappahl vintage stories
kjol kappahl vintage stories

-2,4kg!

2011-06-01 | 08:06:12

sjutton vad nöjd jag blev imorse när jag klev upp på vågen - yes! nästan 2 veckor har gått och jag har gått ner 2.4 kg! jag är stolt över mig själv! jag har fortfarande inte ätit något godis - inte ens choklad (som tom finns hemma i kylen!) och det är mäkta imponerande att jag inte nallat! sockersuget är faktiskt helt borta :)

idag ska jag ut och äta med mina tjejer på jobbet och då lär det kanske bli något mer onyttigt än mina kolhydrat fria måltider? man måste ju njuta också och än har jag inte haft någon "gottis" dag .. kanske kan bli idag?

0.6 kg kvar på 5 veckor ..
utmaningen kanske blir att hålla vikten sen?