bad day

2010-11-30 | 14:40:52



imorse var ingen höjdare. fy! efter en jobbig kväll och natt med ett virrvarr av tankar; jag måste bli en bättre mamma, jag måste se engla ommöjligt ÄNNU mer, jag måste sjunga 23 sånger på kvällen och läsa 58 sagor, jag måste jag måste jag måste .. man vet aldrig .. så började dagen på sämsta möjliga sett.

bussen var sen, tåget var sent, och eftersom jag åker förbi jobbet med tåget för att lämna engla på dagis och sen måste på nästa tåg tbx igen och sen ta ytterligare en buss så är det galet att allt skulle vara i tid vilket resulterade i att vi fick små springa från helenelund till dagis och sen fick jag iprincip lämna engla i hallen gråtandes (hon blir lätt stressad om jag är det) allt för att hinna öppna på jobbet till 10.00. galet!

tur som så har engla de finaste fröknarna som tog i mot henne och lugnade mig med ett "spring nu! vi tar det här" engla stod som tappad bakom ett tåg och tiggde om pussar som jag fick ge i all hast.  behöver jag säga att jag avskyr när de blir så här!?


orättvist

2010-11-30 | 08:25:37

inatt har inte varit någon rolig natt alls. det började med att jag inte kunde somna .. jag gick upp med jämna mellanrum och kände på englas bröstkorg som sänktes och höjdes, lugnt och stilla precis som det ska vara. jag hade en sådan obehaglig känsla i kroppen efter de nyheter som kommit under kvällen så ro va inte att tala om.

min låssas moster (så kan man väl säga?) och hennes man ola har två barn, de bor uppe i dalarna och de bägge jobbar med musik och konst. förra vecka,n måste det ha varit, så fick det veta att ola hade två "fläckar" på hjärnan. kerstin skrev om det på facebook, om hur allt föll på en sekund. min hals snördes samman.

jag är så rädd för döden.

i lördags pratade jag med marie, min låssas mamma, om ola. de hade sagt att det skulle gå och operera bort det här, no probs. igår var det altså dax och i duschen påväg till operationen så sprack det. en av tumörerna sprack. han dog av hjärnblödning, omgående? jag hoppas det.

två små barn .. ingen ålder att prata om men ändå så slits han från livet. så jävla maktlös som man är inför döden, när den väl knackar så finns det inget vi kan göra, han kommer ändå ta sig in. det går inte att fly och det gör mig så fruktansvärt rädd. han skulle inte ha kommit dit nu, inte förens om många många år. det är så hemskt.

kärlek och värme till kerstin och barnen ♥
vi tänker på er.


gnäll kärring

2010-11-30 | 07:16:00



jag måste medge att snön är fin, rent av vacker ibland. dock enbart när den ligger oförstörd, altså inte slaskig, och när man ser på den på avstånd, från ett fönster. det här är från englas rum .. utanför ser vi skogen helt täckt med snö och den för länge sen gröna gräsmattan täckt. fint, absolut!

dock så kan jag inte skaka av mig obehaget. jag avskyr verkligen snö! jag hatar sporter som är förknippat med vinter och snö och jag avskyr kylan. jag vill ha sol, värme och ljus! jag skulle kunna lida igenom det här på en annan plats kanske .. på landet? inte i en stad där allt stannar upp när en snöflinga faller och stressen e på topp.

jag orkar inte att allt tar dubbelt så lång tid, jag halkar och fryser ständigt. jäkla gnäll på mig! jag vet! men jag kan inte hjälpa det. var snön tvungen att komma så tidigt i år och slå jäkla köldrekord i november?

jag. vill. inte. gå. ute


...

2010-11-29 | 21:08:50

livet är så orättvist. 
det är helt obegripligt. så. jävla. orättvist!

kärlek till er


sweet sixteen

2010-11-29 | 18:46:42




i lördags fyllde lilla syster ellinore 16 år! helt sjukt egentligen. det var liksom bara något år sen som vi flyttades över till grannarna för mamma fått värkar och vi mitt i natten fick en telefon vid örat där pappa berättade att vi fått en lilla syster ♥ gud vad blödig jag är idag!? allt handlar om att tiden flyger och livets börjam osv osv ..

vi hade en mysig middag med närmaste familjen hemma hos mamma. det bjöds på en grym middag och massor av skratt. dadie var där med albin, marie och ulrika. det var år och dagar sedan vi sågs - känns de som!

btw så är biljetter till gotland bokade! den 17 åker vi över till öin och det ska bli så skönt och mysigt. förra året var vi ju där flera gånger under vinterhalvåret. det blir en annan sak när man jobbar heltid och har ett hem att sköta. iaf, middagen var mysig och ett hipp hipp hurra till min fina lillasyster som inte är så lite längre :)


välkomen till världen Lina

2010-11-29 | 18:18:22

jag hade gått som på nålar från det första smset i söndags morse "värkarna satt igång igår natt, är fortfarande hemma men det är nog dags snart..." jag satte mig käpprakt upp i sängen (efter en alldeles för sen utgång) och kunde inte somna om. ett par korta sms till kom under dagen och tillsist fick jag "nu åker vi in" ..

inatt vid 00.25 fick äntligen en liten lina se dagens ljus för första gången och dundra in i sin mammas och pappas hjärtan ♥ med dunder och brak. hon kunde inte ha kommit till en finare liten familj, hon är så efterlängtad!

GRATTIS kim & johan
äntligen


love!

min stora tjej!

2010-11-29 | 07:38:30

framför fröken till höger ser ni min bästa


igår had engla sin avslutnings show på henne dans funky kidz. hon har gått på den varje söndag hela hösten och tyckte att det har varit tiptop kul! igår fick vi se vad barnen lärt sig och oj .. det var så fint ♥ min lilla tjej blev plötslit väldigt väldigt stor. avslutningsshow och allt! vad kommer här näst folköl på en parkbänk?

temat var 'astronaout' så vi hade klätt in englas cykelhjälm i folié och klätt henne svart och vitt (hon härjar till höger i bilden). när det väl entrade scenen så hade jag svårt att hålla tårarna bort, jag gjorde det inte ens. där gick hon, min lilla lilla engla hand i hand med en annan flicka och hjälmen i handen - så stor!

dansen var väl ett litet virrvarr av söta små kids med svajjande silver klumpar på huvudet men jag har aldrig varit så stolt över engla. någonsin. och när det var utlottning av gympapåse och funky kidz tröja och två namn drogs av alla det barn som var med så sa det "engla slotte" och min lilla gris trippade fram och tog i mot ett pris. blödig som jag är fällde jag här ännu en tår.

var har tiden tagit vägen?
hur gick det så fort för henne att bli så stor?


första advent

2010-11-28 | 10:18:50


igår fixade jag och engla iordning vår adventsljusstake och ställde fram den i vardagsrummet. jag fick den av mamma för kanske 2,3 år sen? sedan dess har den stått nerpackad och väntat på dagens ljus :) haha. jag har ju bott hemma varenda jul så det hade varit lite knepigt om jag packade upp min egen adventsstake mitt i allt.

iaf så är den framme nu och så fin så! jag gillar när det är enkelt och stilrent, inte för mkt krussiduller och tjaffs. rent och snyggt ska det vara!

ikväll ska den officiellt invigas med ett tänt ljus. under tiden när det brinnar ska vi stöka här hemma med lussebak, granklädning och ljusstaks fram ställning. men först är det dax för englas första dans uppvisning! som vi har övat här hemma på vardagsrums golvet :) astronaout är temat och jag är så pirrig för hennes skull ♥


dags?

2010-11-28 | 09:53:44



åh ..
jag är så spänd så jag spricker


julbak!

2010-11-27 | 09:42:16


fina engla vispade, rörde och hälld i ingridienserna!

förra året bodde vi fortfarande hos mormor och nannie vid den här tiden och då såg det ut så här när vi körde julbak! i år bor vi i egen lägenhet och fortsäter med traditionen julbak. igår gjorde vi mjukpepparkaka! i år lägger jag upp det lite bättre, börjar tidigare och sprider ut baken. lussebullar och peppishus ska ju oxå göras!

men ja .. det väntar vi med, en sak i taget annars hinner engla tröttna. hon hann göra det igår med och var med tills det hälldes upp i formar, då var hon väck och ritade. dock så kom hon ut från sitt rum, mäckta irriterad.

"jaha, ska vi baka ut dom nu da?"
"dom är klara, det är ju MJUKpepparkaka"
"eh .. men ska vi inte ta fram formarna?"

stackars liten .. dum jäkla mamma som inte gör helt klart att det inte är pepparkaks bakning som är på intåg! ?att vi gjorde en lössmet, hällde upp i formar och ställde dem i ugnen var engla tydligen inte riktigt med på ..

idol babbel

2010-11-27 | 09:16:15
största underhållningen i idol is gone


igår satt vi alla tre klistrade framför idol med guacamole, chips och vitt vin. jag hejandes på linnea och olle, engla på minnah och c på jay. bra kombo där :) vi har iaf garderat oss att någon kommer att bli glad vid finalen!

jag måste säga att linneas andra framträdande var något i särklass. herregud så duktig hon är! engla somnade ungefär där och c neggade bara .. dock så fick det vatten på sina kvarnar när hon åkte ut! vilken jäkla besvikelse .. men ja, hon är väl egentligen ingen tvättäkta idol, hon är för egen och jazzig för det tror jag.

om en idolig idol ska vinna så står det helt klart mellan olle & minnah. jay kommer bara förlora all sin pondus om han skulle vinna idol. jag hoppas han åker näst och kan gå vidare. idol stämpel är inte alltid positivt, tyvärr.

heja olle!


day in and day out

2010-11-26 | 17:18:22
idag har varit en liten speciell dag. det började med att engla hade huvudvärk imorse och fick följa med mig till jobbet för att fixa lite små saker innan helgen istället för att köra en hel dag på dagis. inga problem där inte eftersom vi fått en ny tågbana som hon ockuperade sig själv med under den lilla stund vi var på jobbet haha :)

efter en liten lunch brejk så tog vi en 40 minuters promenad till sollentuna. ja egentligen tar det väl 10 max 15 minuter att promenera den biten men idag skulle de tittas på de mest, fixas och luffsa i snön. inte mig i mot.

i sollentuna mötte vi upp syster, nikki och mamma, helt oplanerat! vi tog en fika och strosade en sväng i centrum. en ny klänning, halskrage och present till ellan som fyller år imorgon blev vi rikare :) sen blev det lite handling inför vårat mjukpepparkaksbak som vi haft nu på eftermiddagen :) nu är huvudvärken som bortblåst och engla kikar barntv medans hela lägenheten osar av ingefära, kanel, kardemumma och billie holiday, lovely!

nu blir det en glöggdrink för oss vuxna för att fira att helgen kommit den här veckan oxå, alltid efterlängtad


mys fredag

kängor

2010-11-26 | 16:56:53

kängor från stadium

 

om ni tar en titt under kategorin "shoes" här i bloggen så tror jag vi alla kan vara rörande överens om att jag inte är den som är praktisk när det kommer till skor! jag föredrar sylvassa klackar och gärna öppna tår .. till förbannelse! jag undrar hur många gånger jag halkat, slagit mig och vurpat under vinter halvåret i dessa klackar!

nog med det nu.

för ett par veckor sedan så slog jag till, precis som liza, på ett par kängor. det känns så otippat att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. på jobbet så gick jag och sa om och om till mig själv och mina kollegor att "det här är ju inte riktigt jag" varpå sofie sa att jo sjutton, det är nog lite du ändå .. då blev de ett par keepers :) haha så lätt övertalad! men jag orkar inte med en vinter till med blå knän, och uggs är inte att tänka på när det är halt!

nu har jag gått in dem och med ett par ullsockor så är det riktigt varma! har inte frusit eller halkat (iaf inte mer än en gång utanför huset) en endaste gång! och då ska ni vet att det varit upp mot -10 här .. blä.


skit väder!

2010-11-25 | 07:50:33

nu är det banne mig vinter vinter ute! igår tumlade vi till bussen och engla var sådär halv glad eftersom vi glömt henne halskrage på dagis :( det blåste såklart in och hon hade ont i benet, i högra kinden och var allmänt påväg att kolavippen. ingen bra morgon med andra ord! jag undrar var hon fått sin hyppokondri ifrån? inte mig ... hm?

i vilket fall som helst så HATAR jag det här. jag hatar att jag alltid klär mig fel och varvar dagarna med att frysa vs svettas. jag vill ha något slags mellanväder där det funkar med en 'tunn' päls och jag slipper byllsa med vantar och mössa - jag äger inte ens en mössa! vantar äger jag .. men använder inte. varför är jag så dum?

hela det här inlägget är onödigt och jag vill väl bara påpeka hur dum jag är och hur mkt jag önskar mig ifrån det här vädret och snart så .. snart åker jag till liiite varmare bräddgrader, om inte sommar & sol så ändå varmre än detta lilla helvete som vi lever i just nu. pust. jag fasar över att gå ut idag men det börjar bli dags nu ..


engla har blandade känslor ang vädret haha


velourklänning

2010-11-24 | 10:25:53

favoriten ♥

förra hösten köpte jag den här (till vänster) klänningen till engla på po.p. det blev en röd och en mörkblå, för det var en given favorit här hemma ska jag säga er :) mjuk och skön, snurrkjol och fin :) engla loves it! jag köpte 110/116 och det är en storlek som engla har haft och säkert kommer att kunna ha länge länge.

visserligen så gör det att man inte 'behöver' update garderoben så ofta och sådana här klassiker kan plockas fram igen men visst .. det är ju kul att köpa nytt .. under sommare så la jag undan dessa då det inte riktigt klassas som sommarklänningar men nu är de framme igen ;) engla är lycklig och snurrar runt i dessa flera dagar i veckan!

det jag skulle komma till är att po.p har gjort en ny tappning av denna i år igen! det är klänningen till höger som är årets jul velourklänning .. åh. jag skulle vilja köpa dem i år igen. den blå är en helt annan blå en den från föregående år .. en liite finare blå? vill iaf tipsa er om denna för de är en riktig keeper som går till vardag o fest!

klänning polarn o. pyret 325:-

love

2010-11-24 | 09:05:42


min fina fantastiska unge
 jag älskar dig något oerhört!


tisdag

2010-11-23 | 21:09:13

idag har varit en bra dag, om än trött. jag har lyckats beta av min todlist som släpat i golvet. pju! det är inte alltid en dans på rosor men oj så glad jag är för mitt jobb! jag känner mig alltid lite pirrig inför en ny dag ♥

ikväll körde vi en sneaker - för första gången, ska nämnas! det blev fet donken mat till middag. somsagt så har det aldrig tidigare hänt att vi köpt med det hem när engla är hemma. vi äter nästa aldrig mac donalds förutom i all hast om man är ute och reser eller har brådis i stan. annars är det nono, lagad mat is the shit! = matlåda ;)

vi hann med att färglägga lite i englas ponnyböcker innan matlagningsprogramet och sen somnade hon till mindre ljuva toner av "inatt jag drömde något som .." (vad heter den??) och kittling på ryggen. ingen som vill ge mi?

godnatt fina ni


lindex - again

2010-11-23 | 20:29:48



10 good days lindex kampanj!
sötnötarna ♥


jul i vårt hus

2010-11-23 | 07:25:20



i helgen så köpte vi granen och igår så åkte den upp med ljus och stjäna (ja lite på sne, men vad gör det? haha) liite väl tidigt, jag erkänner det själv, men jag älskar ljuset som den ger! helt underbart mysigt och vi njuter!

annars blir julgransmyset lite väl kort när det blir så att man klär den 23 december. vi trotsar det (även om det är döende mysigt) och sätter upp granen en månad tidigare men klär den senare :) antingen första advent eller senare

engla var helt lyrisk igår och satt och tittade på den vita granen länge länge. att det blev en vit gran var väl mest för att den rosa var för rosa och en grön är ja .. trist? kanske inte men vi ville iaf ha en vit. kulorna kommer gå i rött och silver - tror det kommer bli lite lagom juligt och fint. somsagt så är ljuset A och O i vårt hem.

gran rusta 349.-
(julgransmatta kommer ..)

ge mig ljus!

2010-11-22 | 19:46:45

varje dag now a days så tänder vi ljus så fort vi kliver innanför dörren. det handlar väl mkt om det jag skrev om innan helgen, höst deppen och mörkret. jag klarar inte av det! jag måste ha ljus, försöka skapa mys av de dystra.

det känns helt sanslöst att vi fortfarande går mot mörkare tider och att det inte nått sin kulmen ännu. jag längtar efter sommar, värme och ljus! och det har knappt börjat ännu .. jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få mig själv motiverad till de här årstiden. vi har iaf gjort vad vi kan för att lysa upp lägenheten idag, ska visa er sen.

btw, någon som har tips på bra blockljus som är "rinn" fria?
(dessa är icas egna)

 

ljus i massor på bordet ♥


varannan helg

2010-11-22 | 19:34:48

min fina unge - äntligen hemma igen ♥

 

idag hämtade vi engla på dagis efter torsdag-måndag där. "vad har ni gjort?" frågade jag som vanligt och tydligen så har det enbart lekts ;) det är det stående svaret för vad som gjorts på dagis, hos mormor eller hos pappa. men det är ju alltid bra, leka is good. 3D bio hörde jag oxå något om .. synd bara för jag hade tänkt på gå på just den bio till helgen, men det får bli en annan, huvudsaken är ju att engla får se den :)

det är alltid annorlunda när engla kommer hem efter en helg borta. hon kommer ur våran "rytm" och sett .. inget konstigt med det men det tar alltid lite tid innan hon är på hemma-staus igen ..

ikväll har det varit mkt saker som ska visas, uppmärksamhet ska sökas .. inget fel med det och vi är mer än glada att kolla trumning, teckningar, danser, lyssna på sånger och en miljon andra saker :) men det blir en speciell intensitet när engla kommer hem efter några dagar borta, som man inte är van vid. de trappas dock sakta ner och är borta efter ett par dagar. det är säkert samma kör åt andra hållet, när engla åker till dadie och härjar :)


sunday

2010-11-21 | 12:21:06

det har varit en rätt seg helg i helgen. jag har känt mig trött och lite små nere. jag vet egentligen inte varför eller om det ens är något? det räcker med mörkret, det kanske rent av är den största anledning till mitt depp. det är mörkt när jag går till jobbet och det är mörkt när vi åker hem. jag hatar det! även om ljus kan göra mkt och det går att få det mysigt hemma i rusket så behöver jag solljus! det känns som klockan är nio när den är fyra.

i fredags hade vi middag här hemma med jeannine och fredde och sen körde vi idol mys och chips, alltid mys! igår jobbade jag. och vilken jobb dag! jag älskar när det är fullt ös och inte en sekund av stillsittandes. då trivs jag som bäst. dock så var jag helt slut när jag landade - plattfall, i soffan hemma vid 17 .. det är baksidan.

kvällen igår började lugnt med "så mycket bättre" hos camilla och jocke med lördagsgodis och vin. senare blev det en ren spårning hemma. idag är jag ännu tröttare och undrar om den här helgen inte tog mer än den gav?

imorgon kommer engla hem och ja längtar ♥


plast eller riktig rosa eller grön

2010-11-21 | 12:02:08



jag har funderat flera varv på om jag ska köpa en plast gran eller en riktig gran i år. jag är uppväxt med riktig gran och strika traditioner med granklädning, glöggdrickande och mys den 23 december. jag har alltid tyckt om det och bara jakten på en perfekt, hög, stor och tät gran har varit ett mission i sig. underbart.

men nu när ja för egen del, i egen lägenhet, börjat funder på om det verkligen är värt att dra hem en stor bjässing till gran som jag ändå kommer glömma vattna så den blir brun och förfaller ;( ? jag har inte världens grönaste fingrar om jag ska uttrycka mig så. det finns ju så många fördelar med plast men ja, är det värt?

lukten
jag vet .. det är det som tar i mot

jag har redan planerat att sätta upp granen tidigt i år, kanske redan nästa helg? jag vill ju hinna njuta lite av ljuset, glittret och myset som den tillför. jag tror inte det är engla emot heller? :) sätter ja upp den 23 december så kommer jag vilja riva ner den 25 december och då blir det inte mkt njuta alls .. hm .. dessa stora frågor!


öppningserbjudande!

2010-11-18 | 17:34:00
nu har vi öppnat!
lycka ♥

det känns helt sjukt men jag lyrisk av glädje över hur smidigt det gått och hur fint det faktiskt blivit! :) jag tror inte det kunnat bli bättre än det är nu. jag har ett sådant fantastiskt jobb-gäng så det inte är klokt åt det.

igår kunde vi gå hem i hyffasd tid och idag tog jag ett par timmar på morgonen att blåsa ballonger, fixa popcorn, saft och lite annat smått och gott till nyöppnings invigningen vi haft/har. mkt folk har det kommit och enbart positiva anrop från kunder har kommit. åh! sådana här dagar vill jag ha fler av, när allt flyter och är fab

vill passa på att tipsa er - eftersom jag vet att det är en del i sollentuna/häggvik hoodsen som läser, att vi har ett öppningserbjudande som sträcker sig från den 18 (idag) tom den 21 på söndag :) komsi komsi!

20% på valfri vara! obs! dock ej ytter.


out outfit

2010-11-18 | 17:19:53

finaste engla i höst och frost rusket igår

nu börjar det bli kyligt ute, speciellt på mornarna, burr! igår va nog första dagen med ordentligt med frost och idag var det alldeles kritvitt utanför fönstret när vi gick upp. tror det var -5'c ute .. nu är vintern här, minst sagt!

engla kör såhär års på fodrad jacka, fodrade byxor och en mellan tjock mössa. på fötterna har vi börjat köra med helfodrade skor men dock så har vi inte börjat dra på underställ iform utav ull och fleece ännu, för den sakens skull så behöver det - för englas del, vara liiite kallare :) engla är rätt springig på dagis = varm!

jacka
polarn o. pyret
byxor polarn o. pyret
mössa + vantar polarn o. pyret (förra årets)
skor vincent

ös!

2010-11-17 | 08:37:54

engla är fortfarande dålig så min moster ska agera sjukvakt till henne idag, fina nina ♥ nu ska jag samla ihop mig, kamera, telefon och varma kläder och bege mig mot butiken! det fullkomligen kliar i fingrarna efter att få iordning allt och sätta allt på sin plats! den sista toutchen.

imorgon är ni mer än välkomna till po.p i Stinsen för "nyöppning" i den norra delen :) wei!

nu är det fullt ös!


ännu en premär!

2010-11-16 | 20:27:58

clementiner peppisar lussebullar kaffe


idag blev det lusse premiär! många säsongs premiärer now a days, eller hur? men det blir alltid så när man går mot jul. någon gång är alltid den första för säsongen om det så handlar om jordgubbar, julmust eller lussebullar :)

ja jag är ju ingen bull & kakfantast men en lussebulle slank ner och ett par peppisar. det är väl endå en av det bättre grejerna med julen, all mysig bakning och fixning ♥ jag har stora planer på en julbaks-helg med fina vänner, glögg och skratt. jag kommer ihåg när mamma och pappa hade sådant när ja var liten, mys!

någon som är på?


grannhäng

2010-11-16 | 19:22:11

våra kära granna, linda & björn, har vi en outalad regel med. vi ska ses och äta middag minst en dag i veckan! oftast blir det mer med glöggmys, en flaska vin eller bara lyxfällan kik, men en dag i veckan blir det middag!

det är otroligt mysigt att ha så fina grannar att hänga med och det gör en vardagskväll så mkt roligare än att sjunka längre och längre ner i soffan hemma :) det blir väl ungefär att vi kör varannan gång men vi var där sist och åt, sen blev det glögg hos oss och nu hann jag inte bjuda in innan linda sms:ade att det var middags dax :)

det är lite halv 8 hos mig över oss :)
nästan iaf ...

så nu är det spikat med middag på torsdag igen. sist bjöds det på trerätters med blomkålssoppa och knaprig parmaskinka, fläskfilé med potatis och rotfrukter i ugnen oxå pannacotta på det :) nami! undra va det bli nu ..


jag & linda - fulltösmedvetslös


temp 38.2'c

2010-11-16 | 15:31:01

engla och nova sommaren -09


imorse så vaknade engla vid 7 tiden och studsade in till mig och tyckte prompt att jag oxå skulle tycka att det var morgon .. efter att ha varit upp 2 vänder under natten och inte ha gått och lagt sig 16.30 som överskrivna så tiggde jag till mig en timme till och engla fick bli bänkad framför barntv, japp det är så vi jobbar här. haha.

väl uppe så visade englas temp på 37.6' vilket är en förhöjning, morgontempen brukar ju ligga runt 36 +!? iaf så var fröken pigg och syster och kidsen har varit här en vända och hämtat lite grejer och hållit oss lunch sällis.

nu har engla 38.2' - men pigg .. jag blir galen på det här!? varför är det så jäkla upp o ner helatiden för? jag blir frustrerad över att gå hemma! jag ska kika förbi jobbet ikväll förhoppningsvis och imorgon har jag babyvakt.

thank god!


engla i posten

2010-11-16 | 13:24:25





engla i lindex reklamtidning idag
 lite gg över den sista bilden, right? tss..


sjuk - igen

2010-11-15 | 19:24:30

inte igen.
inte nu!

känns som att det inte var alls länge sedan sist men nu är det tydligen dax igen! dagis ringde vid tre tiden idag och som alltid när det står "dagis" på min display så får jag onda aningar, vem får inte det? haha

jag vet, man ska inte tänka så men det är oundvikligt just nu, just den här veckan! engla var hängig och varm berättade fröken "det vore bra om du hämtar henne" .. shit, fan, skit! jag har upp över öronen den här veckan eftersom vi håller på att flytta buitken till en ny lokal. det är fullt ös och min vecka är fullspäckad! inte nu

jag fick ringa några samtal och skicka iväg sofie på lunch innan jag tog mig med snabba steg till dagis och en rödkindad engla .. inget falsktalarm där inte, het som en kabin och såklart gnällig som sjutton. vi tog oss hem och hann inte längre är innanför dörren innan engla var ombytt till nattlinne och sovandes i säng. vid 16.30!?

hon ligger straxt över 38' och sover fortfarande. innan hon somnade så bad hon om spagetti och köttfärsås, vilket jag såklart gjorde .. men ja det blir nog inget av det för henne ikväll .. undrar om hon kommer sova över hela natten nu? jag har fått i henne en supp iaf, inte ens när jag satt in den vaknade hon utan gnällde bara ..

jag hoppas innerligt att det här är över på nolltid, speciellt för englas skull .. ingen höjdare att vara sjuk ;( och ja, mamma har liiite mkt att ta sig för på jobbet - men självklart är ja hemma med lillan nu! tacka vet ja bästa jobbtjejerna!



håkan

2010-11-15 | 19:02:51


håkan på grönan för 2 år sen ♥

i lördags var jag och liza på håkan på hovet. det var helt fantastiskt! han är så sjukt grym live, det finns antagligen inte en artist som kan gör det som han kan .. man bara måste ha sett honom, minst en gång i livet iaf!

jag tror det här var fjärde gången jag såg honom men det var första gången som det var så mycket olika människor där för att lyssna. det är härligt att se att håkan kan beröra så många och att han faktiskt är omtyckt i alla åldersgrupper :) inte bara små tjejer med converse och stjärnor på kinderna, och vi förståss då .. !

jag filmade två låtar till engla oxå, hon var ju lite suris för att hon inte fick följa med. dock så satt hon och höll för öronen när jag spelade upp dem och bad att få se "delfinshowen" istället .. så kul var de ;) haha ..

taco tapas

2010-11-14 | 20:16:57



tacosås
stark ost
rödlök
räkor
olivolja
tacochips

avocado
gräddfil
paprikakrydda
salt

häll i tacosåsen i en form, 2 burkar till ca 3-4 pers. stek löken på svagvärme i olivolja så den mjuknar. skär osten i små fyrkanter och lägg på tacosåsen, lägg på löken och in i ugnen på 200'c i ca 10min.

skala räkorna. skala avocadon och tryck ut den i en skål med en gaffel så den blir till en röra. ha i lite gräddfil, paprikapulver och salt, smaksak. blanda ihop! (har du tillgång till mixer så kör alltihop i den = jämnare sås)

när osten smält och 'gratängen' är färdig så lägger du på räkorna. färdigt att servera! ät med tacochips och guacomole på sidan (man klarar sig utan den oxå, det är bara jag som fått dille på att ha guacamole till precis allt! jag skulle kunna leva på det just nu ..)

ni måste tro att vi bara äter smältost och taco inspirerad mat här hemma, haha. så är inte fallet men denna veckan har det blivit både quesedillas och detta .. ska bli nyttigt till nästa vecka och ja ska dela med mig av det till er :)


söndag

2010-11-14 | 12:21:56

engla ♥ kim

så var den här helgen snart förbi och som alltid har den gått i raketfart .. fredagen körde vi dinner här hemma, med trerätters och igår var jag och liza på håkan, åh! det var magiskt, fantastiskt! han är så bra så jag får gåshud och kan inte sitta stilla för fem öre! vi stod uppe på läktaren, hoppade och skrek, fab!

idag blir det en lugn och mysig dag - hoppas jag. planen är att jag ska åka och hämta engla efter dansen, hon har sovit hos mormor inatt eftersom jag var iväg igår. sen ska vi kanske förbi kim och giffen. det börjar närma sig med stormsteg så man får passa på att komma och kika på magen varje chans man får :) snart är det ju en irl bebis!!

nu ska jag röja upp lite här hemma efter mitt muffinsbak! vet inte vad som flög i mig när jag startade dagen med just det? haha .. gott är det iaf och ikväll kanske det blir mys fika här hemma, vem vet!

grattis till alla fina pappor där ute den här söndagen

fröken fin

2010-11-13 | 13:25:00

klänning polarn o. pyret
strumpbyxor polarn o. pyret

håkan på hovet

2010-11-13 | 10:35:10
nu har vi inlett den här lördagen med tända ljus, frukost framför tvn och spel på mammas iphone :) har inte sovit någe vidare inatt skulle jag vilja påstå .. våra grannar, över oss, har tydligen satt i regel att ha party varje fredag och/eller lördag så det dånar i huset. det är inge bra musik heller! någe jävla 90-tals tema varenda helg .. suck!

idag ska vi iväg på farsdag fika och senare ska engla hem till mamma och jag ska in till stan och gå på håkan med min fina liza. åh! jag är smått lyrisk! det blir en i raden av håkan konserter som vi går på ihop och jag bara älskart!

det är lizas mamma som bjuder iväg oss ♥ vi ska göra zink en sväng innan sen hovet och sen riche! en klassisk kväll med andra ord. engla är smått besviken på att hon inte får följa med och hon kan inte riktigt greppa att barn faktiskt inte ens får komma in! "jag lovar mamma, jag kan hålla för öronen, snälla.." söt unge .. en vacker dag så!


finaste ungen i soffan på morgonkvisten

dottie

2010-11-13 | 10:09:04

nu börjar julklänningarna, kjolarna, tröjorna, västarna, strumpbyxorna och pyjamasarna rulla in i butik och oj vilken härligt jul vi går till mötes! det finns så underbart mycket fint så jag får verkligen hålla hårt i plånboken på jobbet this days. engla behöver lite nytt i klänningsväg (eftersom det är det som används mest här hemma).

den här klänningen stod vi länge och väl och kikad på och tänkte att "oj vad bred den är" vilken liten unge ska kunna ha den? tillsist fann vi (som så ofta) att det självklart var ställbar midja! nä, då var det klippt och den här gobiten fick följa med hem. behöver det sägas att den redan är invigd och älskad här hemma? ni ska få se den på sen :)

samma modell finns i ett annat mönster, kanske liite mer klassiskt för po.p som år till år har en blå/vit/röd rutig klänning och skjorta. den är oxå super fin .. men den karamellen suger jag på lite till. somsagt håll i plånboken!

klänning po.p 375:-

fredag

2010-11-12 | 07:41:50
idag är det dax för engla att gå till dagis igen, efter tre dagar med h&m plåtning. jag måste säga att det är riktigt riktigt skönt att komma tillbaka till vardagen och slippa allt pussel som det faktiskt innebär med plåtningar i flera dagar oxå jag som jobbar heltid. men jag har fina moste nina & liza som ställer upp, tur är det .. hur skulle man klara sig annars ♥

idag har jag min korta dag på jobbet men jag blir nog kvar längre .. det är mkt nu eftersom vi flyttar nästa torsdag, eller ja det är nästa torsdag som vi ska öppna en ny butik :) så flytta gör vi hela tiden nu! ska bli så spännande!

ikväll blir det middag med jocke och camilla! hade tänkt mig en trerätters middag men det beror lite på när jag slutar .. förshoppningsvis hinner jag :) annars har jag engla och c till hjälp .. (!?) imorgon är det dax för mig och liza att gå på håkan hellström på hovet .. åh! ni anar inte vad jag längtar. håkans nya skiva är to die for och det ska bli mys med en kväll på stan med min bästa liza. det var allt för längesedan. vi kör nog middag efter konserten och några glas vin!


världens bästa unge

Quesadillas med kyckling

2010-11-11 | 10:19:35

quesadillas med kyckling

1 röd & gul paprika
1 rödlök
4 kycklingfiléer
tacobröd
riven ost
peppar
salt
olivolja

avocado
gräddfil
paprikapulver
salt

skär kycklingen i tärningar och stek i oljan (går oxå bra att köpa helgrillad kyckling och ha i) med salt och peppar. lägg över på ett fat och fräs rödlöken som du skurit i halvmånar. skär paprikan i små tärningar och stek med rödlöken några minuter så den mjuknar. lägg i kycklingen och stek tillsammans en stund.

vik tacobröden på mitten och lägg ost på insidan av ena halvan. lägg över lite av kyckling blandningen och strö över lite ost, vik ihop brödet. stek nu quesadillasen på låg värme i stekpanna med olja eller smör på bägge sidorna. håll koll så den inte bränns!

skala avcoadon och tryck ut den i en skål med en gaffel så den blir till en röra. ha i lite gräddfil, paprikapulver och salt, smaksak. blanda ihop! (har du tillgång till mixer så kör alltihop i den = jämnare sås)

gott och enkelt! uppskattat av både barn och vuxna :) det är extremt mättande måste jag tillägga, en quesadillas per person räknar jag. vuxna män kanske behöver två? du kan även ha tacosås och enkel gräddfil till. try it!

glögg premiär

2010-11-11 | 09:17:25

premiär!

i tisdags bjöd vi in grannarna linda & björn på glögg och peppisar. det var premiär för det i vår lägenhet ska jag säga :) vi har dock druckit glögg en gång tidigare i år uppe hos just linda och björn, men ja, premiär för glögg värmning och annas pepperkakor hemma hos oss var det iaf ♥

engla fick "ravioli" fri glögg och vi andra fick en blandad variant av blossa alkoholfri och blossa starkvins glögg med en liten check spettsning av vodka. haha. man tager vad man haver när det är snökaos ute, så det så!

det fanns inte en chans att vi skulle hunnit till systemet i det yrvädret så vi fick dricka en slatt från lindas flaska och blanda, smarr blev det iaf! ett hett tips om man enbart har alkoholfri hemma och vill ha det lite starkare - addera vodka ;) haha .. helt plötsligt blev det här till en dricka-sprit-blogg! tss!

h&m

2010-11-10 | 07:57:00



h&m plåtning igår

tisdag 12-16.30
onsdag 9.30-12
torsdag 9-16

fy i fasiken vilken busvväder det var igår! när vi skulle ta oss från söder, som för övrigt verkar vara helt befriat från plogning och snöröjning, så lev engla rakt ner i en slask hög - med sin uggs. det var inte mer än att skyndda ner till pendeln och av med skorna och sticka fötterna innanför min päls, sen fick jag bära henne hem .. fy sjutton säger ja!

nog om det. plåtningen igår va super rolig! det var roliga kulisser och engla stormtrivdes med tjejerna och killarna. en tjej som hon gjort lindex med var med och där finns det en lite förälskelse - halå hon är ju 11 år! vilken idol.

jag tror det blev allt som allt 3 eller 4 bilder som togs igår och alla är sommar bilder. det blev brunkräm på benen och armarna, haha. inte är det väl någon som glider runt med en trevlig bränna så här års :)

nu ska vi straxt bege oss till söder igen men idag ska vi möta upp nina, min moster, som ska vara med engla idag. jag har så otroligt mkt på jobbet och behövs där så jag deligerar ut lite just nu ;) imorgon tar liza. tack fina ni ♥

små ord

2010-11-09 | 12:07:00
"mamma, jag vill ha glögg utan ravioli i"
Engla

ravioli = alkohol

snökaos

2010-11-09 | 08:55:56


från grönalund i somras - ge mig tygskoväder!

c började att skrämma upp mig igår med diverse snöoväder och jag skakade bara på huvudet och sa att "nä det har inte jag hört" .. (lite som att det inte kan vara så då) men jag får väl bita mig i tungan idag och krypa till korset. tydligen så det något klass 2 oväder på g och engla är överlycklig .. jag fruktar för att behöva gräva fram mina uggs.

jag har gått i gympaskor tills nu men det känns inte riktigt läge om det ska komma 2 dm snö!? i flytten så kom mina uggs och min svarta ullkappa på villovägar men jag misstänker starkt att jag bara grävt för dåligt i kartongerna.

nu måste jag bege mig ner och hitta dem. jag orkar inte frysa - det gör jag fasiken varje dag! engla har fått byta upp sig i size på sina vinterskor (de bruna fick åka tbx) så de får invigas idag tror jag nog! nu är de bara börja pälsa upp!

h&m plåtning på g

2010-11-08 | 21:01:37

plåtning för oriflame i augusti

tisdag 12-16
onsdag 9-11
torsdag 9-16

nu är det dax för plåtning för engla igen! det är h&m, 3 dagars plåtning. det är enbart torsdag som är "hel dag" de andra dagarna är som ni ser bara halvdagar och det passar mig/oss kalas så jag hinner jobba oxå :) liza hoppar in och hjälper till på torsdag så engla kan vara med och jag kan jobba - tacka vet jag vänner ♥

berättade för engla att det va fotograferingsdags och hon börjar direkt rabbla upp varenda unge som hon jobbat med och undrar om den, den, den eller den kommer vara med!? inte vet jag, haha, det är alltid olika kids men ibland dyker det upp någon bekant. jag hoppas att de som sist var med på h&m kommer va me, de lekte så sjukt bra!

engla är lite snorig och har hostat lite granna ikväll, jag håller tummarna för att det bara är tillfälligt och att det ger sig utan att bli värre. vi behöver inga sjukdomar nu, nej nej. men det är ju inte helt ovanligt med lite kli i näsan och host så här års :) behöver ju inte vara värre än så!

vändningsförsök

2010-11-08 | 20:20:50
imorse gjorde kim ett lyckat vändningsförsök på giffen/an. jag har varit super nervös och inte kunnat släppa det riktigt på hela förmiddagen tills jag tillslut fick ett sms om att det gått bra! wei :)

visserligen så är det rätt vanligt att bebisarna tycker att det är bekvämt i sittande position i magen och att man då får göra en liten vändning på schbraket :) engla hörde ju oxå till kategorin som inte ville vända sig själv men för mig gick det kanske inte lika smidigt som för kim .. själva vändningen var ju inga problem utan det var ju först några timmar senare.

gud jag kommer ihåg det som igår när josefina säger till mig "det är blod på rocken" och när läkaren snart där efter kommer in och påkallar att "du ska föda barn, nu!". jag får rysningar, haha! underbar skräckblandadförtjusning kan man kalla det :) jag vara döende nervös men ack så förväntansfull ..

skönt iaf att allt gick bra för kim och att bebisen får ligga och  på sig någon/några veckor till. dock, giffen, så vill vi inte höra talas om någon form av övergäsning. den 30 november, senast, skall du kika ut, inga men!


fina magen i v. 37

för vuxna?

2010-11-08 | 19:59:41

kofta polarn o. pyret

det har nog aldrig hänt att jag köpt mammakläder på jobbet. visserligen så är det mamma och det är anpassat för både gravida och icke gravida men tom xs är för stort för mig :( sen är det inte riktigt min stil av kläder och som jag nämnt många gånger innan så är jag inget fan av att matcha, vuxna-barn eller barn-barn .. jag får rysningar!

och det är mkt så mellan mamma/gravid och barnkläderna. jag kan tycka det är fint när vissa gör det men oj vad man måste vara "sådan människa" .. äh jag kan inte förklara .. inget mer än att jag helt enkelt inte gillar det :)

jag har därimot börjat handla lite smått på barnavdelningen, haha. 146/152 passar mig perfekt (trevligt att känna sig som en tolvåring i kroppen haha) så den här koftan, och en annan, har jag slagit till på :) ett tips!

kofta polarn o. pyret
295:-

måndag

2010-11-06 | 10:28:50


då var en ny vecka igång och jag har mkt som ska göras och tas tag i. helgen har varit grym! det har varit kalas och mys, varavat. egentligen så var det mattes engla helg men eftersom det var en magsjukehärjning i slutet av förra veckan så blev hon hemma! :) mormor och nannie har lånat henne lite oxå så det blev lite barnledigt för min del.

idag har jag en hel del att göra på jobbet .. men det ska nog gå prima! engla har h&m jobb imorgon, onsdag och torsdag (?) visserligen ska inte ja gå med henne helatiden utan liza och syster hjälper till. på onsdag var det enbart förmiddag och jag börjar ju 12 så det passade bra.

idag är det utvecklingssamtal på dagis och det ska bli riktigt spännande att se vad det har att säga :) min lilla pärla som är så duktig så!

gårdagens by engla

2010-11-05 | 15:13:35


mössa h&m nyfödd
jacka h&m
klänning o strumpbyxor po.p
skor converse
tygpåse po.p

snart här ♥

2010-11-05 | 14:55:44

fina fina magen med giffen/an

igår var jag och engla lediga så vi passade på med en liten mini turné där vi svängde bort till kalle b och västermalmsgallerian där min bästa liza jobbar. vi shoppade inför julen och engla fick välja diverse jul "kulor" till den kommande granen (?) liza bjöd på lunch och vi hade det allmänt mys, alltid kul att komma och köra en suprise :)

vid 14 tiden gled vi iväg till solna och mötte upp kim - och magen, förståss. kim har slutat på jobbet nu och går och väntar in bebis ankomst som är beräknad till den 30 november .. men vem vet? kanske att giffen tar ett bra beslut och väljer att komma på måndag då det ska ske ett vändningsförsök. inte helt fel att slippa gå över ju! håller tummarna!

det var ju ett tag sen jag fotade kims mage så nu passade ja på att smälla av några bilder. ni ska få se lite fler bilder sen men visst ser det ut som en pojkmage? om man nu kan se kön på magformen .. jag är ytterst skeptisk ..

nu väntar vi iaf med spänning och det handlar ju max om veckor. så sjukt egentligen, det känns ju som kim varit gravid forever och ingenting! jag minns det som igår när hon berättade det och tårarna sprutade på mig, samtidigt som det känns som jag aldrig sett henne som annat än just gravid? haha visst är det sjuk?

ÖNSKEMÖNSTER

2010-11-04 | 09:33:53

polarnopyret.se

ni har väl inte missat 'önskemönster' på polarn o. pyret? det är en nytappning av mönster ur arkivet på po.p :) riktigt fina mönster som är framröstade av Er! check it out, riktigt fina grejer!

magsjuka?

2010-11-03 | 07:11:52

vaknar av illamående vid 6 imorse. vid 6.37 får jag sms av matte (englas pappa) om att hela familjen där är magsjuk och att han inte kommer kunna ha engla, iaf inte i början av helgen ..

helsike säger jag bara, jag har INTE tid att vara sjuk! det finns inte på min karta .. jag ska styra lite frukost här hemma nu och se om jag börjar känna mig bättre. magen känns halft upp och ner o jag som har ett späckat schema idag. bara att försöka göra det bästa - håll det inne! engla verkar inte vara påverkad av någon magbacill iaf?

i hope ..

tisdag - done!

2010-11-02 | 21:00:49
herregud vilken lång dag.

imorse hade vi 'sovmorgon' och jag jobbade hemifrån till klockan passerat lunchtid och jag hade pillat i engla köttbullar och mackaroner och mig själv lax och pasta. jag släppte av lilla fröken på dagis med lovord om att liza & kerstin skulle hämta henna - vilken lycka! kan hon inte bli lika glad när jag ska komma och hämta?

det verkar ha haft en riktigt mysig em/kväll och engla kom hem med två underbart fin halsband som kerstin lärt henne hur hon skulle göra, ett långt till mig och ett kort till henne själv. fröken ville tydligen knappt åka hem? hm ..

jag har varit på möte hela dagen och jag är lite stolt över mig själv. inte jätte, men lite. jag kan inte räkna med att jag ska kunna allt this far, men det kommer .. jag måste lära mig att ha is i magen och inte stressa fram saker och ting.

ikväll har vi gjort ugnsstekt kyckling, ris och sås. jag vet inte vad det är men när jag väl ska äta nu för tiden så får jag typ inte ner något innan jag känner mig proppmätt? kanske jag fått magkattar igen eftersom jag har konstiga uppstötningar och känner mig almänt full i magen typ konstant. jaja ..  intresseklubben antecknar, nog om det :)

nu ska vi mysa framför tvn och jag ska sippa upp mitt rödvin (japp fantastiskt bra när man troligast har magkattar) sen blir det tidigt i säng eftersom jag ska sitta i möten hela dagen imorgon med. i like it men jag vill tbx till butik snart!



babyshower

2010-11-02 | 11:34:04




underbara kim ska snart ha bebis - det firas såklart

dagis pix 2010

2010-11-02 | 08:43:38

dagis pix 2010

i förra veckan fick jag inlog till skolfotoweb.se och igår fick jag hem englas dagis bilder. sötnöten min ♥ dock så kan jag känna att en fläta eller toffs inte skulle ha suttit helt fel? men hon är alltid fin min lilla, såklart.

man ser på hennes ögon och uttryck att hon börjar bli äldre. jag får ofta kommentarer som "oj vad stor hon ser ut/blivit" och liknande och på den här bilder tycker jag mig nog kunna se det själv :) annars är hon ju alltid min lilla engla och jag har lite svårt att se den där utvecklingen eftersom jag helatiden ser henne och lever med henne.

så ja, nu är julklappen till mormor/nannie, farmor/farfar, morfar/marie klar! pju. ska bara köpa ramar och packa in dem. alltid uppskattat right? dock så är jag personligen inget fan av dessa bilder .. jag gillar att ta själv, lite mer levande och "in the moment" än dessa uppställda bilder .. men såklart är det roligt att dessa tas återkommande varje år genom dagis & skola. då har man något att jämföra med fårn år till år.

moving!

2010-11-02 | 08:22:58
varför satte jag på alla element på högsta värmen för? lägenheten är stekhet och jag vaknade med huvudvärk och panik med täcket tätt omkring. jag klarar inte när det är så här varmt och ändå så proppsade jag på att alla element skulle på här om dagen. halå värmen är ju gratis - det måste utnyttjas! haha .. jag känner själv att det är dum snålt

klockan 14 ska jag vara inne i stan på möte så jag jobbar hemifrån nu på morgonen. jag har en hel del att förbereda inför att min butik ska flytta! wei :) ska bli sjukt spännande och roligt att få en ny butik att sätta tänderna i :) den kommer fortfarande ligga kvar i samma centrum men på helt andra sidan, där kundflödet är extremt mkt bättre.

det är den 15 vi börjar styra skutan bortåt och den 18 ska butiken vara på plats och öppen för kunder. åh, måtte allt gå som det ska utan komplikationer! när det handlar om byggen och teknik så är jag inte helt främmande med att det kan bli hysteriskt försenat ..

men det ska iaf läggas shceman, lägga tids plan och massor av annat så det försöker jag stöka bort nu på förmiddagen. engla kikar barntv på sitt rum för tillfället. jag släpper av henne på g till stan sen, får bli en lugn och skön morgon för henne :) i em blir hon hämtade av liza och kerstin ♥ dagis stänger ju 17 (konstigt tidigt?) och jag är klar precis 17 ..

kusin vitamin

2010-11-01 | 20:26:29


engla ♥ nikki

igår var det pussar, klappar och kramar till tusen på lilla - stora ♥ nikki. jag kan för mitt liv inte förstå var tiden har sprunigt? syster har bjudit in till 1 års kalas och liten blir så stor som just ett den 10 december .. det är helt sjukt!

det är verkligen på barnen man ser att tiden går. en annan vandrar år in och år ut och tänker väl egentligen inte nämnvärt på att åren flyter förbi. men på barn .. där blir det så tydligt när ett år passerat, så mkt som händer och sker helatiden. tänk att min tjej börjar skolan snart. jag blir ju nästan mörkrädd. snart kommer hon väl hem med piercad tunga, pojkvän och skriker.

åh nej.

må det inte gå för fort.


payday!

2010-11-01 | 19:59:59


lycklig engla på tåget ♥

dagis har haft planeringsdag idag så jag och engla sov hos syster inatt oxå var engla kvar över dagen idag när jag jobbade. bra lösning eftersom syster fortfarande är mammaledig och nova är ledig och hemma på måndagar. kidsen har lekt som tokar och engla var besviken när vi inte skulle "sova över lääänge" :) får bli snart igen!

jossan släppte av engla på jobbet när jag slutade oxå slog vi slag i en sak vi länge pratat om. som ni vet så jobbar engla en del som barnmodell så hon får in en del pengar. allt sparas men ibland så köper engla sig något fint. som idag tex, då fick hon välja vad hon ville (inom vissa ramar) i leksaksaffären.

vem trodde annat än en barbie docka? en fin en med vingar som man kan göra om till en kjol fick det bli efter en lång och omsorgsfull utsållning :) 349 kronor fattigare blev engla oxå .. inte för att det gör så stor skillnad .. haha den ungen har fasiken mer pengar än vad jag har! helt sjukt egentligen .. men hon kommer va lycklig när hon blir 18.