Kräktes två gånger på greken.

2008-04-11 | 14:23:39
Jävla piss skit dag!

Allt va grym imorse när jag och Engla gjorde oss iordning och fixade. Sen dess har allting gått utför.

För det första så var det nästa fredag jag skulle till PO.P, inte idag altså. Jag hälsade bara kort på butikschefen och så, sa att jag bara "hade vägarna förbi" för att de inte skulle bli konstigt.
För det andra så åt jag knappt någon frukost imorse och hann inte heller köpa någon lunch eftersom jag skulle skynda mig till skolan. Jag tog med mig en dryck nutrilett hemifrån så jag skulle få i mig nånting iaf.

Min frukost torka + lunch torka ledde till ett otroligt illamående. Jag satt hukad hela tåg resan från Karlberg-Handen. Hemskt! Efter rådslag med Lina i telefon kom vi fam till att jag skulle gå upp till Centrum och till den grekiska restaurangen där, och hon och Liza skulle komma efter. Väl där beställde jag mat och satte mig. Från ingenstans känner jag hur det vätska upp i munnen och jag springer snabbt in på toaletten (tur att den var ledig) och bara tok kräks flera gånger. Hej nutriletten, hej hej. OK, ringer Lina och ber henne skynda sig upp. Jag slår mig ned vid bordet när jag lugnat ned mig och får snart in min mat. Scampi med couscous och pommes (fick beslutsångest och tog båda tillbehören). Lina och Liza kommer och tittar på mig som pillar med maten, små pratar lite.. Lina behöver kaffe och går till Cafét mittemot. Med det rusar jag snabbt in på toaletten igen och där blev det hej scampi, hej pommes, hej hej.

Sen var det att ta tåget hem och här sitter jag nu. Ekande tom i magen och rädd för att kräkas. Ska vila mig och sen kanske äta något.

Hej

Kommentarer
Therese

Nä stackars lilla:-( hoppas att du snart blir bättre. Men du hallå! Du måste ta hand om dig!
Massor av kramar

2008-04-11 15:42:21 http://familjelivet.wordpress.com
Liza

Min mobil dog, hade tänkt höra av mig till dig. Hur mår du nu hjärtat?

Vart låste du upp din mobil? den förra eller hur det var?

Puusss sötis

2008-04-11 17:11:30
Jessica

stackars :(


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback