Godkväll gott folk.

2009-09-30 | 21:13:05
VILKE DAG! Eller mer korrekt är nog att säga dagAR. Har varit fantastiskt mycket på jobbet och jag trivs som fisken i vattnet trots att en liten förkylning har anmält sig. Jag tror att all tillströmning till butiken beror på den plötsliga väderomställningen och kanske att vi på pop har O! priser just ni? Detta innebär att en hel hög med fin fina varor är prissänkta. Skynda fynda.

Efter dagis så skyndade jag och Plingan oss hem för ett gigantiskt bullbak. Närmare tre timmar senare och 80 bullar rikare så har Engla tackat för sig och gott och tok somnat. Själv ska jag äta pringles i sängen med C och kika scrubs nu, mys.


80 bullar, är jag inte en riktig bull-mamma så säg!


packetetet.

2009-09-29 | 22:12:13

 







PAKETET SOM var något otympligt att ta hem men som vi mest skojade och skrattade åt hela vägen, innehöll en massa fina saker härifrån. Engla blev halvt hysterisk när hon slet upp kartongen och fick se en rosa långklänning, barbie och tingeling saker. "Mamma allt som jag älskar!" sa hon och log som en liten solstråle. Klänningen har redan andvänts flitigt ikväll och Engla är måttligt nöjd över att den "faktiskt når marken". Imorgon har jag lovat att vi ska måla med tingeling sakerna vid det nya hello kitty bordet och lyssna på skivan.

Har varit inne (igen) och kikat lite på lekmers hemsida och även denna gång har jag funnit en hel massa fint, in och kika vett ja! Kommer självklart berätta mer om det saker vi fått när det prövats ordentligt.

vad an detta!

2009-09-29 | 17:49:59



NU ÄR även denna dags jobb avklarat! Har varit mycket bitvis och ytterkläderna går som på ett rullande band. Är ni sugna på pop ytterkläder i höst/vinter bör ni snabbt ta er en funderare och slå till. Englas är redan inhandlat och klart, pju.

Efter dagis sprang vi förbi posten och hämtade ut detta. Vad kan det vara måntro? I will show you later...

save me and I will save you.

2009-09-29 | 08:19:25







VI ÄR uppe och hoppar här hemma. Idag är det jag som öppnar vilket betyder att det är jag som slutar tidigt, wawawiwa! Känns skönt för idag ska jag och Engla gå till posten och hämta ut något på 6.5 kg (?) ni lär ju få se vad detta kan vara ikväll, Engla är spänd som få. Senare ska vi baka hundra bullar. Jag blev så sugen efter att ha varit hos syster och ätit hennes perfekt kletiga och saftiga bullar. Torra bullar kan vara det absolut värsta som finns.

Bilderna visar vad min Kärlek köpte till mig i Nevvan. Ett par nya converse, mina gamla är trasiga och luktar lite klurigt. En rosa nyckelring samt två ringar från Marc Jacobs. På ringarna står det "save me and I will save you" och "till döden skiljer oss åt". Den svarta ringen är från forever21. Älskar min fina! Tack darling.

HAIR ISSUE.

2009-09-28 | 22:15:53



DET ÄR fantastiskt svårt att få till en bra och rättvis bild på mitt hår. Speciellt med tanke på at jag enbart har mig själv att ta till hjälp samt att det är mörkt så blixten måste användas. Detta är väl vad jag kan komma med idag. Det är brunt, emot det röd/bruna hållet. Från blont - detta är ett stort steg, tanken var inte att det skulle bli SÅ mörkt men efter ett litet snesteg som gjorde håret grönt så blev detta räddningen! Jag antar att jag vänjer mig..

about le lösen.

2009-09-28 | 21:54:15
ALTSÅ. Anledningen till att jag kommer ha en låst blogg (som jag någon gång kanske länkar till är att det finns en hel massa saker som jag av förståliga anledningar INTE skriver om i blogg. Vissa saker är för privat och rör även människor omkring mig och jag är inte den som skulle hänga ut någon. Alla har vi våra tvister, problem och oros moln, mina skriver jag om för de som känner mig och som egentligen redan vet vad som händer omkring mig. Men jag fortsätter givetvis att blogga precis som tidigare och delar med mig av det mesta som händer utom vissa små bitar!

Love.

Monday.

2009-09-28 | 21:20:30





 

 

DENNA MÅNDAGEN har verkligen flugit iväg! Jag började morgonen med att helt glömma bort tiden så det blev att panik rusa till dagis och jobb. I tid hann jag men särskilt snygg har jag inte känt mig. Har absolut inte vant mig med det mörka håret ännu och blir lika rädd var gång jag går förbi en spegel. Känns även som jag behöver sminka mig extremt mycket mer för att inte se döende ut, men men man vänjer sig säkerligen och snart ska ni godingar få se vad jag gjort med min blonda kaluffs!

På lunchen idag kom min bästa Liza och hälsade på. Hon har varit över till Nevvan över föregående vecka och det känns såklart som en halv evighet sen vi sågs. Med sig hade hon en påse med små godsaker till moí som jag ska visa er sen. Ibland ser man verkligen glasklart vilka fina vänner man har som tänker på en när de reser bort och köper med sig saker som de tycker passar. All kärlek till er!



Engla pengla körde på ej sikke lej hela vägen idag!

 


godkväll.

2009-09-27 | 20:20:14


HAR HAFT en riktig party dag idag, hur mycket kunder som helst! Har knappt hunnit med så mycket har det varit, och det är inte ofta det är så pass. Jag trivs när det är mycket och göra och när man får zickzackar bland folk och ger en hjälpande hand där och en där. Baksidan är den att man är fantastiskt trött när man kommer hem, det nästan så man stupar! Engla har varit hos en gamal dagis kompis som ska flytta och lekt idag. När hon kom hem hade hon Nova här igen och dessa två har lekt som tusan tills Engla svimmade i säng straxt efter sju. Nu ska jag bunkra upp med lite te och godis sen kommer C.

för er som vet.

2009-09-26 | 23:24:30



detta är för er.


lördag

2009-09-26 | 20:58:55

EN DAG som egentligen var tänkt att jobba på blev en mysig dag hemma. Prick-Engla har mest ont i pricken när man direkt tar på den men annars verkar den nu ha börjat gå tillbaka vilket känns underbart skönt. Att tömma en prick är inget jag rekomenderar, någon. Nova och syster har varit med oss hela dagen och vi har kikat bullerbyn och lekt. Syster som måste ta det lugnt har försökt minimera spring och hopp men har (dessvärre) hunnit med att färga mitt hår. Tanken VAR att det skulle bli ljusbrunt, men icke. Nu mera är jag mörkhårig, åt det röda/bruna hållet. Vet inte alls vad jag känner inför det, måste få göra mig iordning och se hur jag ser ut i varddagssmink och fix. Imorgon kanske jag tar bild, vill ni?




 



 




todays in movement.

2009-09-26 | 10:56:41








EFTER LITE lek ute så ska vi nu bege oss hemmåt. Engla har gungat hysteriskt och skrattat som en toka.

Today har fröken polarn från strumpbyxa - fleece, mössa H&M och skor moheda dinsko.

FREDAG

2009-09-25 | 22:02:10



HAR HAFT
en riktig slappar kväll här hemma hos söderström. Engla bad om att få sova vid halv nio tiden och nu spelar resten av gänget wii och jag och Lina ligger i soffan med dator och tidningar. Engla har fått en likadan prick som hon hade på låret i sommras på precis samma ställe, bara en cm ifrån. Pricken har svullnat ordentligen och imorgon får vi ta och åka in till Löwet för att få den tömd på var och vätska som sist. Jag vet inte om jag behöver nämna att det rann tårar på både mig och Engla efter besöket i sommras. Det var hemskt. Engla var nära att svimma av smärta. Jag håller mina tummar och tår att det går bättre denna gång..

Perfym köpt idag på NK. Underbar doft! Marc Jacobs Rain. Smell it you will love it. 695.-

bikerbrud.

2009-09-25 | 20:08:53





IDAG HAR jag och Lina gjort stan, verkligen bokstavligen. Vi har varit precis överallt! Jag har försökt göra mig själv på lite bra humör genom lite tröst-shopping vilket alltid brukar fungera och även gjorde idag. Blev blanannat dessa bikerboots och en riktig skinn jacka. Jackan är verkligen något jag saknat i min garderob och äntligen har jag funnit en perfekt. Något så dyr men ack så fin och den går ta mig sjutton till allt.

Nu ska vi äta godis och chips i soffan och mysa framför idol. Later.

Boots 499.- dinsko , jacka Zara 1995.-

lägenhetsletandetharingetstop

2009-09-25 | 09:33:01

JAG SÖKER verkligen med lykta efter en lägenhet nu. Jag vill, vill, VILL flytta till eget! Mitt och Englas (och C) lilla egna krypin med våra egna möbler, egna kök och toalett. Jag vill fixa med ett eget rum till Engla med sänghimel och rosa skimmer. Jag vet att det kommer bli fantastiskt, fattigt och helt underbart. I nästa vecka har jag 3 lägenhetsvisningar, då hyresrätter. Jag vill vara säker på vad jag vill ha när det är dags att köpa så vi börjar lite smått med en hyreslägenhet. Får se om det är någon som faller oss i smaken.. annars fortsätter vi sökandet!




bostadstguiden is good.


ineedmyshoes.

2009-09-24 | 19:01:57



JAG ÄR inne i en sko-koma. Jag har inte köpt skor sen.. sen jag gjorde det sist och det är veckor sedan! Har mest haft att göra med att jag faktiskt inte sprungit på några fina men nu fullkomligen ramlar det in tjusiga skor på bla toppan och zara. Dessa från topshop suger jag ordentligt på. Är jag inte värd ett par sådana här? Som jag slite..? Kom igen!

Skor topshop 85pund

TORSDAG

2009-09-24 | 18:15:40



JAG VET, jag försummar er. Har haft en små jobbig dag och jag kan inte och vill inte gå in på vad det handlar om. Jag kan bara säga att visste ni så hade ni förstått.

Engla gick en kortis på dagis idag medans jag träffade systeryster som är sjukskriven sen en vecka tillbaka. Hon har gått 28 hela veckor utav sin graviditet men lille bebisen känner att hon kanske vill komma ut tidigare, så det är ordinerat sängläge för syster, stackars. Efter så plockade jag upp lillan och sen har vi ätit glass och kikat på polarexpressen. Nu ska jag föra över några av mina hundratusen bilder från den här datorn till min externa hd. Jag är lätt orolig över att förlora Englas fyra år i pix.

new pink jacket.

2009-09-23 | 21:13:41







IDAG HAR jag hunnit med lite av varje. Möte, jobb, shopping och ja, thats it. Nu är snart allting inköpt inför kommande vinter (till Engla) förutom täckbyxor. Det kommer bli denna rosa jackan +  svarta täckbyxor samt en mörklila overall från äldre pop säsong som mamma inhandlade på rean. Tror det kommer räcka med två sett samt ett par uppsättningar av vantar och mössor. Min uppfattningar är nog att overallen är det bästa dagisplagget och jackan och byxan är bra att byta av med samt att ha hemma osv.

Jag måste slå ett litet slag för den här jackan som jag tror mig veta kommer vara oslagbar i vinter! Den är helfodrad med snölås, reglerbar i midjan samt vid armsluten. Bra med reflexer och avtagbar luva. Materialet står emot väta och vind och är även smutsavvisande. En höjdar, right?

Jacka 995.- polarn o. pyret

makeup.

2009-09-23 | 08:17:10



JAG ANVÄNDER inga mängder av smink på något sett. Det jag använder mig av är id puder, concealer och concealer som täcker det blå runt ögonen (ja man kan se trött ut som småbarns mor) samt ett mörkare id puder som rouge. Dock så börjar jag bli lite sugen på en lite rosa lätt rouge som jag alltid använde förr men tröttnade på och började med brun. På det blir det för dagen orangea naglar. Nagellack från H&M.

stay tuned.

2009-09-22 | 22:25:15




NEJ NI, nu ger jag upp för idag och beger mig straxt upp till en uppvärmd säng. Imorgon ska jag på möte på morgonkvisten och sen fara över halva stan för att jobba. När det inte finns på hemmaplan så får man söka sig till bortaplan! Englas vinterutstyrsel ska även inhandlas imorgon. Kanske ni kan gissa var denna kommer ifrån? Men man vet aldrig, och imorgon får ni se vad det bidde!

Bilder från dagen då mina systrar konfirmerades. Jag och lille kusinen Elsa leker med vatten.

lekmer - maskeradkläder

2009-09-22 | 21:32:04

NU HAR jag suttit ett bra tag och kikat runt på lekmer.se och hjälp vad jag hittar fina saker! Jag har en riktig lite maskerad tjej som älskar att klä ut sig och hennes specialitet är som ni kanske redan räknat ut prinsess utstyrslar i olika tappningar. På lekmer finns det en lite uppsjö av just denna kategori och dessa fin fina saker är några av mina personliga favoriter.

Engla har länge pratat om att hon vill ha en sjöjungfrudräkt, kanske att den måste få komma hem hit.. Har faktiskt sökt med lykta på stan efter något liknande och det finns inte, existerar inte. Hm. Men kika in här för en uppsjö av maskerad kläder för både boys and girls, alla priser finner ni även där!




bilder


andrum

2009-09-22 | 19:34:25
HAR VARIT två fullspäckade dagar och nu har jag äntligen fått ett andrum till att slå mig ner framför datorn. Igår jobbade jag hela dagen och idag har jag varit ledig. Var hos läkaren imorse och sen en vända förbi jobbet för att köpa två nya klänningar till en viss liten klänning-tjej samt att snickesnacka lite med min chef. Det blev en tidigt hämtning av lillan så nu har vi myst hemma, handlat och lagat mat tillsammans. Det är så underbart när man har stressat av sig och känner sig sådär lugn och harmonisk som man kan göra ibland, då man verkligen bara ÄR i nuet. Det är inte alltid man lyckas med den konsten som småbarns förälder ska ni veta! Nu ska lillan duscha sen är jag back igen!













Två HELT FANTASTISKA klänningar har kommit in på polarn o. pyret. En lila/rosa tunika med sött brodyr och fina detaljer samt en hel ball randig klänning i tjock bomull med tuff skärning i nederkant. Båda är två höjdare i mina polarn-ögon!

Lila tunika - 225.- (finns även i rött)
Randig klänning - 295.-



.MÅNDAG.

2009-09-21 | 10:26:42





SÅ NU var det måndag igen. Jag tycker helgerna bara springer iväg, det känns aldrig riktigt som man hinner med. Jag har iaf jobbat. Fick hoppa in igår då en tjej var sjuk och man tackar inte nej till söndagslön, nej. Sen var Lina här och vi promenerade och åt middag. Idag är det sovmorgon och jag och Engla tar det chill. Lillfröken sitter bänkad framför en prinsess film och jag ska snart sminka mig och göra mig klar för jobbet. Köpte en ny concealer på face igår som ska prövas, förtillfället har jag inte den bästa huden kan jag understryka.

Tröja Lindex, kjol Polarn o. pyret.

pix.

2009-09-19 | 08:39:22




 

ÅH JAG hittade en massa gamla bilder på dadies dator. När min lilla Engla är så liten så man knappt vågade hålla henne! Kan ni förstå hur liten hon var? Ynka två kg vägde hon, det är ingen jätte det!

 

Nu är det off to work!


nu är det fredagsmys.

2009-09-18 | 21:14:13









NU HAR kiddsen hoppat i säng, Engla bönade och bad om att få gå och sova. Hon var tröttare än tröttast efter en oräknelig rad av skrattattacker. Det har skrattats kan ni tro, själv sitter man bara och ler till det kluckande barn ljuden, vad annat kan man göra än att bli pirrigt lycklig i kroppen? Vi har ätit hemmagjord sushi och haft mys framför idol med popcorn. En riktigt mysig fredag med andra ord! Nu är jag själv tröttare än tröttast.. Kanske man själv ska fundera på att dra sig tillbaka? Imorgon är det jobb några timmar.

off and away.

2009-09-18 | 13:46:07

NU ÄR jag hemma och mellanlandar för att packa ihop det som ska med till kvällens sleepover. Engla har redan beordrat mig att packa ner collin (hennes gossedjurs sköldpadda), prinsess pyjamas och törnrosa klänning. Kanske att lite annat också måste får ta och följa med. Kameran får följa med så det blir nog bildregn sen!



Albin & Engla sommaren -08


FREDAG

2009-09-18 | 09:35:34

NU HAR vi tagit det piano hela morgonen. Vi har dragit oss i sängen och för inte alls länge sen så tog vi oss upp till frukostbordet. Snart ska plingan iväg till dagis och jag ska iväg på lite annat. I eftermiddag har vi stora planer på att fara över till min pappa där min lillebror är över helgen. Jag tror jag har missat att dela med mig av den lilla detaljen att Lillebror Albin och Marie på heltid har flyttat över till Gotland och pappa far lite fram och tillbaka mellan sthlm och öin. Men i helgen är de allihop iaf uppe i stan så jag och Engla tänkte ta oss dit och ha mysfredag!

Dagens består av tunika från Lindex samt tights och strumpor från H&M.








vakandes.

2009-09-17 | 22:22:33
VAR BARA tvungen att kila in och visa er hur en liten prinsessa däckade i soffan ikväll. Hon satt som bäst och väntade på att Nannie (min låssas pappa) skulle anlända hem och pratade för fulla muggar när hon plötsligt var knäppt tyst och fanns såhär;






fullrulle.

2009-09-17 | 21:15:14
OJOJ. Det har varit en låång dag för både mig och fröken Engla. Vi steg upp straxt efter sex imorse, lite sömdruckna och ostadiga. Vi gjorde oss klara och det blev en tidig lämning på dagis. Jag styrde skutan mot Barkaby för att ta mig ut till ett lager där en himla massa lådor med kläder skulle packas om. Även om jag aldrig varit någon lagerarbetare så måste jag säga att det gick undan! Vi var fyra tjejer som var bokade för två dagars jobb på detta lager. Vi tog i för kung och fosterland och var klara på 4 timmar, förstår ni 4 timmar! Nu är jag mest mör i kroppen och seg i skallen. Uppe på det så for vi rakavägen till dagis och sedan till jobbet för p-möte. Blev lite barbie inköp och trosinköp, efter en smäre olycka.

Med allt detta vill jag mest säga att jag är TRÖTT. Imorgon ska det blir pix och skoj, men nu blir det te och sängen!

seg onsdag.

2009-09-16 | 17:51:59





HJÄLP, VAD tokigt seg jag har varit hela dagen. Har liksom vandrat runt liksom i en koma. Inte en människa (känns det som) har behagat att komma in idag heller. Men det kanske var lika bra, en zombie vid kassan är ingen hundrapoängare. Efter jobbet begav jag mig raskt för att hämta en viss liten donna. Direkt hemma så blev det mys framför Madicken och vi bägga var nära på att slumra till. Är det vädret eller vad är det som händer med sinnet och humöret? Jag känner mig down, down.

Mössa, fleece, tröja, kjol, trumpisar polarn o. pyret och skor från Vincent.

fotografering.

2009-09-16 | 09:22:58


IDAG VAR det dags för lillfröken att ta dagiskort! Hon var lite stissig imorse och vi valde kläder och halsband med omsorg. Det blev brun tröja, jeanskjol och mörklila strumpbyxor. Det är bra om det inte är för mycket mönster på kläderna, som mamma sa, det blir lätt brokiga bilder då. Pärlan valde halsbandet och skor sen bar det av. Ska bli spännande att se resultatet sen. Förra året hade jag totalt missat att det var fotografering, men det blev super ändå! Med en skönhet som min dotter kan det inte bli fel!

märk kläderna!

2009-09-15 | 14:01:04






JAG KÖPTE namnlappar när Engla skulle börja på dagis som det stod 'Engla Slotte' på i en snirklig lila text. Min tanke var att sätta mig och SY fast dessa på hennes kläder, ytterkläder och tofflor. Jag tror kanske jag fick dit en lapp, sen tröttnade jag. Vilket jäkla jobb! Jag hade/har varken tid eller lust att sitta och sy fast lappar på varenda nytt plagg jag köper till lillfröken (ni vet, det blir en del..) så igår köpte jag en märkpenna från jobbet som jag nu hela morgonen suttit och skrivit med på alla Englas ytterkläder. Vi fick oss nämligen en liten åthutning igår på föräldrarmötet att alla kläder MÅSTE vara märkta, det är ju självklart en omöjlighet för fröknarna att hålla reda på vems kläder som är vems när allt hänger huller om buller i ett torkskåp. Det som är så praktiskt är att alla polarn ytterkläder har rader på kläderna som är till för att skriva namn på, och det finns inte bara en rad utan två, ni vet nog alla att det är ett grymt andrahands värde på polarn kläder. Så köp er en liten märkpenna som håller tvätt efter tvätt och barn efter barn!

Märkpenna 25.- polarn o. pyret

tisdag.

2009-09-15 | 09:29:25




IDAG traskade jag och fröken ner tidigt till dagis trotts att vi egentligen skulle ha haft sovmorgon. Det är nämligen premiär för blågruppens gymnastik! Engla var taggad ut i fingerspettsarna och ballett skorna var med. Får se vad hon tyckte lite närmare sen ikväll. Jag ska ta mig samma och äta lite mer frukost och sen göra mig redo för jobbet, blir en låång dag idag.. 

Mössa, fleece, klänning (rea fynd) och strumpisar polarn o. pyret, moheda skor från dinsko.

folklore

2009-09-15 | 08:26:50



VI HAR fått in en av det finaste serierna jag sett på polarn o. pyret. Denna tröja kommer från den serien som jag kallar 'folklore serien'. Det finns tre olika tröjor med olika tryck och färg. Det finns även ett par randiga tights i samma färg som går utmärkt att matcha med. Ska fota lite i butiken idag tänkte jag så ni får se! Hittade inget på internet, ännu.

Lila tröja med tryck polarn o. pyret 195.-

back in the game!

2009-09-14 | 22:45:02
SORRY, har varit en händelserik helg och uppe på det så har jag mått lite si och sådär, upp och ner. Därav har det varit en viss torka här på bloggen men nu är jag tillbaka med energi!

Helgen har bjudit på jobb, en dag på Mantorp park, kräftskiva och mer jobb. Igår däckade jag i säng vid halv åtta efter allt studsande och idag har inte varit bättre. Jobb-hämta Engla(Äntligen!)-laga mat-föräldrarmöte-hämta grejer hos C- hem. Nu är jag vid det sista. Sitter med jackan på mig fortfarande och hets äter ostbågar, underbart!











Nu ska jag kila i säng och lägga mig tätt intill min lilla. Juste! Har sett på era kommentarer att de inte gick att kommentera föregående inlägg, hm, skumt. Hoppas det går med det här, annars får ni skriva en kommentar på ett annat så jag vet vad som händer och fötter!

Night.


hello leo.

2009-09-11 | 09:52:02

   

  
IDAG ÄR jag upp och studsar, känner mig hyffsat pigg och utvilad och redo för dagen. Nu efter några dagar ledigt så är det dags att ta sig till jobbet igen och jag ser faktiskt fram emot det, att möta kunder och fixa och trixa. Jag ska köpa med mig lite fika till mig och min kollega så vi kan fira att det är fredag idag, hihi, alltid finnt det en anledning om man söker en!

Juste. Köpte en päls här om dagen, en leo päls. Den är väldigt trevlig och kommer nog komma väl till användning i höst/vinter. Ni hittar den på bikbok.

naturalnails

2009-09-10 | 21:49:35


JAG GILLAR
h&ms nagellack. Det finns en hel lite uppsjö av färger och det kostar ingen förmögenhet att köpa på sig några olika för variation. Jag tror jag har närmare 10 olika och det nyaste i samlingen är det här rosalätta, neutrala. Riktigt fint och enkelt till vardags. Nu ska jag smörja in nagelbanden med nagelgodis.


badday.

2009-09-10 | 16:32:18




JAG HAR ingen bra dag idag. På något område. Jag har ont i huvudet och är trött, jag får ingenting gjort förutom att sova och drömma konstig drömmar eller läsa en rad i en bok för att sedan bli tvungen att lägga ner den när huvudet strejkar. Jag tänkter på min dator. Min dator som lagt ner totalt och som inte på något vis känner för att bli räddad, bilderna kommer jag få tillbaka men dator är det det bara att se sig om efter en ny. Jag hade en sådan på bilderna, en power book G4, men är lite sugen på att köpa någon annan. Kanske air?

Bilder snowcrystal kampanj.

sött som socker.

2009-09-10 | 10:53:14


 

IGÅR KILADE jag runt och handlade småsaker som nagellack, filar, remover och en massa annat och mitt i allt sprang jag på den här underbart söta tröjan. Den är i mjuk bomull och en stor paljett kanin på bröstet/magen. Jag tror Engla kommer älska den och ha på sig den direkt när hon kommer hem. (det tar år och dagar att ladda in bilder, suck).

Tröja Lindex 129.-

 


torsdag.

2009-09-10 | 10:28:08


GODMORGON eller förmiddag kanske snarare är korrekt. Har sovit illa inatt, har haft en hun i sängen som inte har velat ligga på andra ställen än just där mina ben ligger. Vi är hundvakter jag och C eftersom hans föräldrar har farit till tunisien. Får fortfarande inte in det bilder jag vill. Ska spara om och fixa lite. Nu ska jag äta jordnötssmörs smörgåsar. Bye.

Bild från Håkan på grönan.

nopix.

2009-09-09 | 21:42:29
ÄR TRÖTT på att försöka få in bilder på bloggen nu. Går bara att lägga in orginal bilder, inte bilder man gjort något med, fråga mig inte hur det kommer sig. Det är fortfarande jpeg filer och jag gör som jag alltid gör men det fungerar inte. Kanske att det går imorgon och då får ni se en söt sak jag köpt. Lite som socker.
Gnight people.

Engla min ängel.

2009-09-09 | 18:01:03


MIN SNUTTA har varit på sin kontroll idag och det klarade hon förståss med bravur! Hörsel, syn och motoriken är lysande och vikten och längde jobbar sig sakta men säkert uppåt. Kurvan hålls och fröken är lång som få. Dagens kläder valde vi tillsammans och ja, lite som en cirkus såg hon ut, men en väldigt söt sådan.
Tröja, kjol, strumpbyxor och fleece från polar o. pyret. Väska och öron från H&M och skor converse.

onsdag.

2009-09-09 | 08:53:01



PRECIS SOM jag beskrev att Engla ligger på mig om nätterna i föregående inlägg gjorde hon inatt. Drömt en massa och halvt kissat på sig har hon också hunnit med. Känner mig inte direkt utvilad, men men. Idag är vi hemmes nu på förmiddagen och sen efter lunch ska vi bege oss till bvc för fyraårs kontroll! Ska bli spännande även om jag inte tror att min lilla gått upp så mycket i vikt men däremot tror jag hon skjutit iväg i höjd, hehe. Det återstår att se! Sen blir jag barnfri ändå tills tidigast måndag och det känns mest skumt just nu men det blir nog bra..

nära.

2009-09-08 | 22:03:34




ENGLA ÄR inne i en period där hon proppsar på att sova i min säng och gärna hysteriskt nära, om inte , mig. Hon drömmer även en hel del och pratar i sömnen vilket gör att jag kanske inte får den sömn jag behöver eftersom jag mest ligger och små skrattar åt hennes disskutioner och utfall. Nu ligger hon redan nerbäddad i min säng och där får hon också ligga, imorgon ska hon till pappsen så nu passar vi på att mysa till tusen!

Bilder från inatt.

gubbskor.

2009-09-08 | 15:55:51




DET VAR dessa små sötnosar som min Liza for runt efter igår. Det är från topshop och finns nu på rea, halv priset. Skynda fynda!

Gubbskor topshop 449.-

Tisdag.

2009-09-08 | 14:07:57




NÄR JAG sa till Engla imorse att jag skulle vara hemma så var hon inte sen att haka på. Hon ville såklart också vara hemma, ringde till dagis gjorde hon alldeles själv också, stora tjejen! Imorgon är det 4-års kontroll för fröken så jag, Engla och hennes pappa ska till bvc efter lunch och sen så ska lillfröken följa med hem till dadie. Har blivit ett slängande med helger och nu framöver så ska Engla vara hemma varje helg i en månad så nu blir det en onsdag-måndag tur, vilket jag tror Engla ser framemot eftersom hon börjat prata lite smått om lillasyster Vega. Tror det blir kalas.

godmorgon.

2009-09-08 | 09:27:18
GODMORGON mina kära. Känner mig tokigt seg idag. Igår stod jag och kallsvettades på jobbet och idag känns mitt huvud som ett bowlingklot. Jag hoppas för gudsskull att det bara är något väldigt tillfälligt och att jag om någon timma mår prima igen, jag har två dagar ledigt att slå ihjäl och det vill jag INTE gör sjuk. BIG nono.

Tack för alla söta kommentarer på föregående inlägg ♥ Nu ropar min lilla att hon vill ha frulle.

jag & engla i MAMA

2009-09-07 | 22:17:28







MIN SÖTA granne lånade ut sin tidning till oss så nu när jag landade hemma efter jobbet så kikade jag. Man är alltid självkritisk och jag tycker nog det fanns några bättre bilder på mig (engla är alltid vackrast) men annars är jag nöjd och tycker det var fina bilder. Älskar bilden när jag och Engla sitter mittemot varandra samt den bilden när engla står och ska knäppa jackan. UNDERBARA! Vad tycker ni...?

Mama september.

bestfriends

2009-09-07 | 21:25:38


Bild.



JAG HAR ta mig tusan den bästa vännen man kan ha! Min Liza. Hon far land och rike runt för min skull, flyger över hav och letar skor, smink och dofter. Gör en tvärvänindning med bilen för att jag ska få ett par skor som jag hysteriskt fått för mig att jag bara SKA ha (det svarta gubb-skorna till höger). Hon gör det mesta om jag ber henne. Det är smått fantastiskt att ha en vän med den egenskapen, de vårdas ömt ska ni veta. Iaf, till skorna. Jag fick i små panik för mig att det svarta skorna fullkomligen ropade på mig från datorskärmen och L for till stan, trots att hon var på G hem. Nu är det mina och blanka och fina. Ni får se mer imorgon.

Skor topshop.

hurricane - med kärlek.

2009-09-07 | 10:35:55

Håkan Hellström på Grönan
by emslo

VI KÖR en liten sångstund såhär på måndags förmiddagen. Jag bjuder på Håkan från i fredag - Hurricane. Underbart, fantastiskt är ord som poppar upp. Idag ska det jobbas men först frukost med kaffe och nybakad fralla. Nami!

shoe-kaos

2009-09-06 | 21:53:20



HELSIKE VAD rörigt jag har haft det bland mina skor. En salig röra där det inte handlar om att 'ta hand om' skorna utan mer 'få plats med så många som möjligt'. Har även en hög hos C som jag inte vågar ta hem, snart kommer jag och Engla få flytta ut om mina skor ska få bo kvar. Har iaf styrt upp lite och fått ner ett gäng i skokartonger eller dustbags. Lite nöjd är jag.

hotstuff.

2009-09-06 | 10:03:30




VI GICK en liten shopping vända i Stinsen igår och gled förbi jobbet för att Engla skulle pröva lite kläder jag hängt undan. Den övre tröjan är sprillans ny och kom in till butik så sent som iförrgår, den finns även i rosa/oranget och en sådan med tillhörande velour kjol fick det såklart också bli. Kjolen till den blå får jag köpa på måndag för den var slut. Den nedre tröjan är en bra bas tröja i härliga färger, finns även i en grön/rosa variant.

Velour blomtröja 225.- Randig bas 195.-

godmorgon.

2009-09-06 | 09:05:55


JAG DÖR
vad söt min dotter är. Hon har kikat ganska mycket på kalle och chokladfabriken på senaste tiden (den otecknade) och har därmed snappat upp lite saker. Som imorse när hon skulle väcka mig och säger;

- Godmorgon stjärnljus, vår jord säger heeeiij!

Jag började förståss skratta, kunde inte hålla mig.


pix.

2009-09-05 | 17:31:20



HAR FOTAT min kära stora syster med mage och hennes Nova idag. Blev lite olika bilder och upptåg, kanske visar er sen efter godkännande från överstående! Här är iaf en bild som jag egentligen inte gjort något mer med än ändrat till sv. Ska förbättra lite saker, men nu är jag trött, trött.

Love.

little princess.

2009-09-05 | 11:15:48





ÅH DET var en magiskt konsert igår, helt oslagbar. Kanske ändå att höjdpunkten var efter att Håkan hade spelat och vi hade begett oss til Riche. Ett surr hörs utanför lillabaren och fram kliver Hurricane Gilbert. Han går på lätta fötter in på Riche och jag blev lite förstenad. Efter en tid då vi tränger oss fram i myllret av människor så ser jag en grå, smårutig kavaj komma gåendes och dess bärare vara Håkan. Jag var tvungen att ta honom på axeln och förkunna hur bra han var ikväll, och alltid. Han blev uppriktigt glad och lite förvånad att jag hade varit där. Han är ta mig fanken smått fantastisk.

Pix från igår och videos kommer sen, min blåtand fungerar inte. Ni får glutta på hur Plingan går klädd idag. Hela elltet är från H&M. Thats it.

FREDAG

2009-09-04 | 07:37:40




NU ÄR vi uppe och springer i ottan igen! Har en dag kvar i Solna innan jag gör helg. Ja iaf en dag helg, söndag jobbar jag igen. Och vet ni, vet ni vad jag ska ta mig för ikväll? Jag ska se Håkan. Håkan Hellström. Han spelar på grönan idag och jag kan inte missa det för livet. Självklart har jag mina L med mig. Engla pengla är för liten för konsert så hon ska mysa med mormor.

Englas dagens blir en simpel missmatchad rand outfit. Haha. Jeans H&M, strumpor, tröja och mössa polarn o. pyret.

rom åh rom

2009-09-03 | 20:50:32

ÄNNU EN kväll av eftertänksamhet. Ni börjar tröttna, jag förstår, jag förstår. Jag har iaf tänkt på det fina jag gjort de sista året, det som får mönstret, jobbajobba, att slitas upp och väcka livskvalitén som alltid finns, liksom ligger och lurar. En av höjdpunkterna, som jag återkommer till i mina tankar är Rom. Jag och min L gjorde Rom förra året och jag kan fortfarande leva på bilderna från den resan även om jag kanske mer än någonsin bara vill ta ett flyg och komma iväg. Bort, långt bort. Jag ser på bilderna och ler, kan hända att jag fnissar till eller skakar på huvudet vid minnet av middagen som L så oförskämt lämnade eller herrarna som visslade eller varför inte vid minnet av när min plånbok blev stulen?




hanging in here.

2009-09-03 | 18:29:24



NU HAR vi landat hemma efter jobb och dagis. Jag är redon att checka ut ungefär precis nu, men jag håller mig några timmar till. Har lite små pyssel att fixa med så som att rensa Englas miljoner strumpbyxor. Medans jag gör det så ligger min lilla fina precis som på bilden, nerkrupen i sängen med täcket uppdraget. Inga sjukdomar på G utan mer en helt slut Engla efter en heldag på dagis.

På sig idag har fröken en ny klänning (ej fått av mig, present, så det så!) från polarn o. pyret.

 


mama?

2009-09-03 | 15:53:19
JAG HÖR det ryktas om att jag och min lilla flinga är med i tidningen mama? Det nya numret (också), Engla var ju med i förra. Någon som sett och kanske vill ta en bild på detta? Jag prenumererar ju inte så då får man vänta tills 10 september när tidningen släpps i butik. Suck. Stön.

a year ago.

2009-09-03 | 07:46:59

GODMORGON min vänner. Har sovit konstigt och drömlöst inatt. Vad sjutton är det med mig? Engla vaknade efter mig och det första hon sa var "Mamma, Nannie trodde att du var gammal så du inte kunde gå", varpå jag försökte fråga om det var en dröm, men icke, "HAN SA DET!". Haha. Nu ska vi äta lite fruksot och sen bege oss till dagis respektive jobb. Är i solna och snurrar idag.

Btw. Check this out.






(Engla för ett år sen)


text.

2009-09-02 | 22:34:22
ÄR SEGARE än segare på kvällarna nu förtiden. Kan bero på att det känns mest som att jag jobbar, sover också jobbar igen. Är det så här livet ska vara tills jag går i pension och blir gamal och grå? Jag får smått panik när jag tänker mig livet så. Det måste finnas mer, mycket mer. Jag hoppas det och tror det. Idag har det varit en lugn dag som har givit många tankar. Jag tänker för mycket nu känns det som, för många varv så allt bli till en ostyrig massa som inte går att få upp. Knutarna sitter för hårt. Jag vet inte vad jag vill eller var jag ska. Kvällen har bjudit på thai mat med min C och snusande på min E. Är så glad att ha dessa två ♥  i mitt liv.

Godnatt.

shoes mainia

2009-09-02 | 11:34:45


DETTA INLÄGG kom upp utan texten till? Hu? Men men. Stod inget av vikt eller något som var värt att tänkas på. Enbart att mitt rum ser ut som "hej kom & hjälp mig" och att jag har svårt att välja skor på morgonen så ett gäng åkte ut på golvet istället för i garderoberna där de annars bor. Nog om det. Hej.

zebra orange feat pink

2009-09-02 | 11:31:21






IDAG KÖR vi på lite zebra randigt, lite rosa och orange. Gillar när man inte bara har grått på barn utan har några färgklickar här och där, såsom rosa strumpor eller en orange lysande kofta. Kofta, tshirt och strumpor från Polarn o. pyret samt tights från Kappahl.

ONSDAG

2009-09-02 | 09:55:52

 

 
IDAG HAR vi en lugn morgon med varma smörgåsar framför tvn. Regnet piskar bokstavligen mot rutorna och jag funderar lite på varför jag inte tog med regnkläderna från dagis igår. Suck. Kanske man bör köpa ett extra sett så man alltid har ett hemma för självklart lyckades jag lämna hennes vind jacka också. Det är typiskt men det var ju så varmt igår.

Idag ska jag jobba i globen och börjar inte förens efter lunch så vi ska slappa lite till här.

TISDAG

2009-09-01 | 17:32:34

HAR VARIT en rolig och innehållsrik dag på jobbet idag med glada och trevliga kunder. Det är sådana här dagar som jag verkligen brinner för vad jag gör och tackar mig själv för jag valt det yrke jag har. På lunchen idag så var jag tvungen att gå och handla något ytterst tråkigt men ack så nödvändigt. En backup hårddisk. Jag slog till på en 1tb som tydligen ska vara ganska så stort (?), nu ska jag sätta mig och föra över bilder så det står härliga till!

psst!

2009-09-01 | 14:59:58
IDAG HAR, på obestämd tid, alla PO.P+ medlemmar 10% på ett helt köp! Pys till närmaste polarn o. pyret och kika in alla fin fina nyheter! Eller varför inte direkt på nätet?