vitsippor

2011-04-11 | 21:12:46

älskade älskade blommor we ♥ you


utanför våra fönster så har små blommorna lyckats ta sig fram trots att snön gav vika för inte alls så länge sedan. förr förra veckan kikade ja och engla ut genom hennes fönster varje morgon för att se om snön försvunnit. varje dag så hade den glidit undan mer och mer och nu är den helt borta! barmark och blommor, åh!

i maj förra året så plockade jag och engla vitsippor utanför vårat hus, uppe i skogen. skogen ligger bara med en cykelväg i mellan och på våren och sommaren är det helt fantastiskt!

det blir liksom som en matta av vitsippor och idag hade jag o engla tänkt haffa dessa men tji fick vi! inte en enda vitsippa har kikat upp .. vi får hålla tillgodo med dessa så länge men de är inte lika kul när man inte kan plocka.

jag längtar efter att engla kan springa runt hust och komma in med små buketter. förra året gjorde jag dock missen att ta in hennes maskrosor på bordet. big nonon! vi hade små kryp överallt. fy!


Kommentarer
SessanOchPrinsessan.Com ☆

Åhhh vilka härliga buketter.



Så länge sedan jag tittade in, INGEN.... Jag är så himla on & off bloggis alltså. Dock vänder jag alltid tillbaka till din fina blogg.



Hoppas allt är bra med er!?

& WOW vad vacker din header är.



Kramar från hon som måste läsa lite bakåt här ;)

2011-04-11 21:59:59 http://sessanochprinsessan.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback