våfflor & färska bär

2012-03-27 | 09:35:59

gårdagens middag!

sumpan är dessvärre ingen hejjar komun när det kommer till livsmedelsbutiker. varken ica sundbyberg, ica duvbo eller willys är fräscha eller välsorterade. sjukt trist eftersom alla dessa tre ligger inom gångavstånd från oss, ingen höjdare att behöva åka till ica maxi solna för att småhandla direkt.

igår gick vi iaf en sväng över bron till willys och handlade till frukosten i veckan och till grådagens middag som var beställd av fröken engla - våfflor! what ells?

vi köpte något färdigpack från ekströms (tycker inte det är värt att göra egen smet, bara tillsätta lite vaniljsocker och smör så blir det super med pulver juh!) färska bär, grädde och glass. hey vilken måndagsmiddag, right? inte konstigt att både jag och christian var vrålhungriga vid åtta tiden och fick duka fram bärrester, vaniljkesella och varmamackor. engla var iaf nöjd och det var väl de viktigaste efter våffeldagen och allt.

det råder mat-koma här hemma nu för tiden. varken jag eller christian har någon inspiration till vad vi ska äta och det känns som man bara går på repeat. idag blir det gnoccigratäng ala paulo robert. gott iof!

vad äter ni till vardags? tips, please?

Kommentarer
Siss

Lägg upp recept så vi andra som också är i mat-koma får inspiration.

Puss

2012-03-27 16:28:28

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback