- 1,8 kg!

2011-05-26 | 15:14:55

en vecka har gått sen jag ändrat min kost! anledningen är inte att se ut som en pinne eller svälta mig själv (jag vet att jag inte är jätte stor sen innan)  utan att sätta upp ett mål att ändra min kost och detta har jag omvandlat i kilon! jag har sagt ca 3 kg på 6 veckor! alltså inget jätte avancerat mål på kort tid, rätt realistiskt!

1 vecka har gått
-1,8 kg!
kanske jag kan klara mitt mål?

jag är stolt över mig själv! inget godis, inga chips eller andra onyttigheter (förutom en fantastisk liten efterätt i lördags med vitchoklad som lindas mamma hade gjort - jag unnade mig den!) har jag ätit!

det är inte likt mig att INTE äta godis ska jag säga. tjejern på jobbet har vid flera tillfällen bannat mig för de överfulla godisskålarna på köksbordet .. en tjej berättade att hon gått upp 2 kg sen hon började hos mig, haha! alltså så har de varit en enorm utamning och jag ska verkligen försöka fortsätta!

man kan kanske kalla det att kickstarta? jag har ätit en brödskiva och lite mild lättyoghurt till frukost, lax/torsk med grönsaker till lunch, kolhydrat fri middag med mycket grönsaker. det är inte så här hård jag kommer vara mot mig själv framöver. jag ska unna mig och lördagar ska vara min gottis dag! :) inget svullande utan unnande!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback