öin!

2011-07-28 | 10:27:19

finaste engla igår ♥

igår var den första dagen med riktigt mycket sol och härligt här på ön! annars har vädret varit halv trist med blåst och regn .. inte alls som när jag var här sist med lisa och engla .. men man kan väl inte få allt? vi har haft några fantastiska dagar med 17 personer i huset och fullt ös! dagarna har bjudit på mycket härligt iaf.

idag ska engla över till sin pappa vars föräldrar har ett hus någon mil ifrån oss. det blir bara några timmar när vi är inne i visby och härjar :) hans andra semester period med engla börjar ju inte förens om 1.5 veckor!

jag börjar bli väl medveten om att över halva semester perioden gått för mig och just nu känns det rätt tungt. dagarna flyger och det känns som man inte riktigt kanske njuter fullt ut? visserligen så längtar jag efter hösten och vad den har att bjuda på med kollektioner och försäljning men just nu är jag i semester mood :)

visserligen så har jag valt att förlänga sommaren ytterligare med en resa till spanien vecka 35, inte helt fel! vi ska åka med jeannine och junie och bara ha de härligt! kanske den uteblivna solen och värmen får göra sitt då ist?

Kommentarer
ZANDRA - AUGUSTIFAMILJEN

superfina bilder, speciellt den sista :)

2011-07-28 17:46:07 http://augustifamiljen.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback