myskväll

2010-10-18 | 20:20:47

måndags mys!

inatt sov jag 11 timmar i sträck, helt sjukt hur trött och seg jag känner mig på helger och kvällar nu för tiden. om det beror på mörkret som infaller sig tidigare och tidigare eller om det är allt nytt som snurrar i huvudet vet jag inte men ohjälpligt irriterande är det iaf! alltid kul att vara vaken iaf en timme efter engla somnat ..

ikväll har vi haft måndags-mys med nachochips, guacamole och kaffe/vatten .. man måste få lite ljusglimtar i veckan och vad behöver inte livas upp mer än en grå måndag!? engla blev lyrisk över "chipsen" och åt hel 4 stycken! något slag av rekord för fröken :) själv satte jag i mig hela skålen med dipp och magen känns sådär halv rolig nu .. to much info

har ringt runt för att få tag i den kära textilbänken idag. in i det sista så har jag ringt det butiker som har öppet sent men utan någon större framgång. "ring imorgon så kollar vi om den kommer in igen" är det närmsta jag har kommit :( engla som redan planerat att hon och nova ska sitta på bänken när det är utklädda prinsessor .. jag håller tummarna! har totalt kärat ner mig och jag kan inte ge mig när jag känner så här .. typisk otur ..

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback