mms shopping

2010-10-13 | 16:05:37
satt och kliackde runt på lindex hemsida precis och sprang på min donna på några ställen :) alltid lite ovant att se henne poppa upp här och var .. jag började just fundera på hur mkt jag missat av grejer hon gjort? påminn mig och kika gärna efter henne på kia motors reklamer i tidiningar och web. kommer glömma att hon gjort det annars! haha. sen har hon gjort julkampanj för lindex .. not to self.

syster och nikki har gett sig av mot dagis och pick up av nova så jag och engla har intagit soffläge med pippi på tv. vore det inte för att tempen visar på 39' så skulle det kunna kallas onsdag-mys!

just nu sitter jag och sms-shoppar, haha! min kära liza jobbar och agerar personal shopper åt mig, haha. hon får mmsa bilder också blir det tumme upp eller tumme ner, riktigt smidigt! rekomenderas starkt! dock så är jag inne i en total inspirationssvacka så allt hon visar skriver jag tbx "välj du! jag kan inte" kul kompis jag är .. ;)


lindex all kids

Kommentarer
Britta Bloggar

Oj vad hon jobbar då! Duktig tjej! ÄR hon med i nån agentur då eller?

Erika(jyringen)

sv.lr så var det det som var dåligt med det...eftersom jag har en stoooooor söttand så skulle jag tugga i mig huset på 0.7 sek och sen inte ha ngt hus mer :P

2010-10-13 20:18:38 http://jyringen.blogg.se/
Erika

Helt klart roligt att läsa eftersom man får reda på saker som man annars inte skulle haft en susning om :).



Eftersom du påstår att du är så dåliga på att göra dessa listor så utmanar jag dig nu att faktiskt ta och göra den utmaningen jag har i min blogg! ;)

2010-10-14 00:38:32 http://dumman.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback