recept - svartalådan

- 400g köttfärs
- 1 gul lök
- 1 purjolök
- 4dl strimlad vitkål
- rapsolja
- 5 msk soja
- 5 msk balsamvinäger
- 3 msk farinsocker
- 1 pressad vitlöksklyfta
1. Hacka löken. Strimla purjo och vitkål. Stek lök och köttfärs i oljan tills det börjar ta färg. Lägg upp på ett fat och fortsätt fräsa vitkål och purjolöken.
2. Blanda ner färs- och lökblandningen i pannan. Krydda med soja, balsamvinäger, socker och vitlök. Koka 10 min under lock.
Servera med ris! nami nami.
obs! lite salt + peppar är alltid bra - eller hur linda? :)
Ser riktigt gott ut. Det måste jag testa någon dag. Tack för tipset!
Kram!
Eller hur! Jag blev helt paff när hon gjorde så. Vissa människor ska helt enkelt inte jobba i butik. Kunderna ska man vara mån om och ingen kund ska behöva lämna butiken utan att vara nöjd och ett trevligt bemötande är hur viktigt som helst!
Butikschefen i butiken var dock supergullig och skulle ta tag i detta vilket jag tycker är toppen! :)