Ska vi göra ett nytt försök?

2012-11-23 | 17:47:00
okej. hur länge sen var det som jag var aktiv här egentligen? på tok för länge sen och den sista tiden har jag bara blivit mer och mer sugen på att börja uppdater och blogga igen. lusten har liksom inte funnits där innan men äntligen börjar suget komma :)
 
ni vet att det har skett mkt. ni vet att jag nu mera är ensamtående med den lilla stjärnan jag har och att jag har flyttat tillbaka till mina hoods, där jag vuxit upp. så vad mer är nytt?
 
engla har börjat ettan, stor tjej nu. hon trivs i skolan men hatar läxor. jag jobbar kvar på polarn och bloggar även på vår hemsidan polarnopyret.se, checka in! livet rullar, jag är otroligt lycklig! det var år sedan som jag hade den här känslan som jag har i magen idag. jag trivs med mig själv, jag tycker om att vara ensam (har aldrig gjort det innan) och jag har verkligen hittat mig själv, igen. 
 
i 6 år var jag i ett förhållande, och i ett halv år så har det bara varit jag och engla. jag ska vara ärlig och säga att den här separationen var en av de bättre saker jag gjort i mitt liv. jag behövde ta tag i mig själv och bli en människa som jag kan vara stolt över.
 
nog med ordbajs. hörs vi snart? i hope. pixen är från instagram, roligare än så blir det inte idag :) haha.
 
juste. jag har brunt hår now a days. vad tycks?
 
instagram: emsloo

Kommentarer
Sofia

Jaaaa äntligen är du tillbaka, va kul!!!

2012-11-24 20:19:35
Hondjur

Herreguuuud, vad kul! Och herreguud, vad du har varit saknad i min bloggvärld! Tänkte på dig häromdagen senast och undrade om ni levde! :)
Mer Emslo-blogg åt folket! :)
Kram på dig!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback