20120528

2012-05-28 | 16:01:37


finaste ungen min i kläder från polarn o. pyret!

här hemma doftar det av syrén och liljekonvalj just nu, snart också av ren tvätt :) engla plockar blommor i mängder och jag kan inte hålla mig från att köpa pioner, rosor och nejlikor, rena rama sommarängen här hemma förtillfället! kan man annat än att älska den här värmen som varit och de fantastiska vädret?

i helgen har vi bänkat oss hemma hos mamma framför deras pool och sippat iskalltvatten, solat och badat. nu är huden ljusbrun och jag längtar efter semester i ärlighetens namn. vi har bokat 13/7 - 24/7 att åka över till gotland och jag kan inte annat än längta ihjäl mig. visst va det bara dagar räknade sen vi var på gotland sist (en vecka för att vara exakt) men det är något speciellt där ♥

jaja, man får jobba på den sista månaden och hoppas på solfyllda helger att ladda batterierna på :) dock så ser det lite mörkt ut den här veckan och framåt, regn och rush .. vill vi inte ha! jag har dock ett späckat schema på jobbet och massor av roligheter att se fram mot så jag ska banne mig inte klaga!

Hur mår ni söta som kikar in fast jag varit sämst på att själv klicka mig in?


Kommentarer
Madde

Bara bra, vi väntar med spänning :)

2012-05-28 22:11:52
Åsa

Har saknat dig här, men förstår att du har ett liv du med.

Vad är det du jobbar med på p.op?

Kram

Petra

Kul att du är tillbaka! :) Blir så inspirerad av din inredning och allt du har för dig, mycket kul att läsa.

Kram

2012-06-02 23:10:06

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback