tapetsering!

2012-01-08 | 10:09:19


tapeter tapeter - vilken djungel!

nu är det 12 dagar kvar till flytta och herregud var har tiden tagit vägen? när vi stod där i oktober och hade skrivit papper och tjöt av lycka så kändes det som en evighet till den 20 januari. nu är vi snart där och har såklart inte kommit jätte långt med allt vi borde ha gjort och planerat. haha, typiskt!

vi var i lägenheten i igår och mätte några väggar och kikade på väggen som vi vill ta ner i köket och jag blev helt upprymd av besöket. fasiken vad rätt vi gjort! vi kommer älska att bo i sundbyberg och den här lägenheten kommer bli perfekt för oss tre. galet som jag längtar efter att sätta penseln mot väggen och lasta in kartonger :)

nu har jag mätt vårat nya sovrum så sandbergs liljekonvalj i grått ska beställas! jag är så glad över att äntligen få ha den tapeten i mitt sovrum - som jag längtat! dock kommer 2 väggar att kosta oss över 2000:-gulp! men jag som inte är något fan av fondväggar får svälja och betala :) haha. dock så kommer väggen i köket få en tapet från svenskttenn och då finns det dessvärre inga fler alternativ än att det blir en fond. men men! blir nog bra.

nu är bara frågan om englas rum! vi har kikat lite nu på morgonen och vi var båda överens om sandersons english rose .. det kanske får bli den? kommer svida i plånboken där också eftersom englas rum är rätt stort och där vill jag tapetsera HELA rummet! jag gillar den tapeten för den är ganska lugn och har ett glest mönster.

well idag blir det ikea på christians intsiativ (hey man får hänga på när det händer!) och vi ska kika på lite köks grejer som vi ska köpa till. en ny spegel till hallen ska också införskaffats. vår ligger ute på blocket nu :) likaså vår gigantiska tv! ska bli galet skönt att köpa en ny! vi hittade en fin vit samsung 46' tum igår :)


Kommentarer
Sandra

Jättefin blogg verkligen! :) kram på dig

2012-01-08 11:27:01 http://heejsandraa.blogg.se/
Hanna-chan

Vad fina tapeter!

Sådana skulle jag vilja ha i mitt rum! D:

2012-01-08 18:00:51 http://klockanhalvtre.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback