one week to go!

2012-01-13 | 06:55:44

japp japp! nu är fredagen den trettonde här och för oss innebär det inte bara "olycksfredag" utan snarare en-vecka-till-flytten-fredag! det är helt galet att det har gått så fort - men också galet att den här veckan inte kan gå fortare! haha, jag är så uppe i tapeter, målning, val av köksluckor och inredning så jag börjar gå nuts!

jag har fått frågan "åh har ni börjat packa?" hela den här veckan och om sanningen ska fram så ja visst, det står tre ica kassar på vårat sovrum med mina sommarkläder i. de har stått där ett bra tag.

längre än så har vi inte kommit.

saken är den att om jag börjar packa ner saker i kartonger i de här skedet, (en vecka innan!) 5 timmar senare kommer mer eller mindre hela vårat hem vara packat! jag kommer gå all in också kommer jag må jätte dåligt över att leva ur pappkartoner i en vecka. jag är inte typen som går och "små plockar" direkt alltså ..

men! till helgen ska jag rensa ut ordentligt (hur många gånger har jag hört mig själv säga detta?) och börjar med garderober och skåp i köket. det finns en del skit som kommer kastas eller åka raka vägen till skopan!

igår kastade jag ut tulpanerna i köket och klippte ner rosorna på vardagsrumsbordet. jag har iaf bestämt att några fler snittblommor blir det inte i detta hemmet! jag har en vit bukett med tulpisar kvar på drinkvagnen och de kommer väl dö efter helgen, men där ska jag vara hård! sjukt onödigt att pynta o göra fint i detta läget :)


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback