sundbyberg i mitt ♥

2012-02-15 | 19:46:05

underbara tapeten vårklockor av jf i vårat kök.

livet rullar på i sundbyberg och det är faktiskt så bra som vi trott, om inte gnuttan bättre?! helt fantastiskt. vi har resturanger bakom varje knut, nära till naturen och förbindelser till höger och vänster - i love it

sen jag var 12 år så har jag bott på pendeltågslinjen och innan det i mälarhöjden. man vänjer sig visserligen vid pendeln men attans så smidigt det är med tuben! host, också är man i stan, typ :) hehe.

jag älskar de faktum att man kan gå ner på fredagskvällen och ta ett glas vin nere på någon av de närliggande resturangerna eller barerna och sen stega hemåt när andan faller på! det stavas f r i h e t .

innan har jag aldrig riktigt köpt hela konceptet "sundbyberg" och hur folk vägrar flytta här i från när det väl satt sin tå här. nu kan jag förstå dem, utan att romantisera det hela för mycket. jag trivs, christian älskar det och engla är anpassningsbar som få ♥ ny skola och nya kompisar är redan introducerat! det går undan i svängarna!

Kommentarer
Sofia

Vad härligt det låter att ni trivs så bra!! Hur gick det för Engla att byta skola? Hur länge hade hon gått i den tidigare skolan? Kram

2012-02-17 20:18:51

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback