firande!

2012-04-11 | 07:51:17


hemma hos oss för någon månad sedan ♥

nu är det exakt en månad sen jag fyllde 25 och inget häpnadsväckande har förändras med den siffran i mitt liv, skönt det :) jag säger tom att jag är 24 om någon frågar och kommer på mig själv långt i efterhand!

på lördag ska vi iaf ha 25 år firande här hemma. vi ska bjuda på dryck och tilltugg och nu håller jag på för fullt och planerar diverse småplock! bli nog inget jätte avancerat men typ lite olika snittar. idag ska jag göra mini pajer av ricotta och soltorkade tomater och en anna variant med västerbottenost och nötter, nami!

när man bjuder hem massa folk och är relativt nyinflyttade så vill man ju fixa och trixa med allt så det ska vara tiptoppen hemma. vi har startat igång 3 olika projekt som jag håller tummarna  ska vara klara till lördag!

jag har börjat med en sänggavel till vårat sovrum, som jag tror kommer gå i handvändning, men sen har vi målning av kökstaket och upp med stuckaturen vid kristallkronan och sen måla även där .. sen är det ju allt små skit som städning, handling och inköp av nya blommor. smart ja är så köpte ja nya i söndags som inte kommer se så roliga ut på lördag :( haha .. dessa i-lands problem ;)


Kommentarer
Anna

Så fint ni verkar ha det! Vart har du köpt soffbordet?

2012-04-11 11:16:21
emily

anna - det är från ilva :) älskar det!

2012-04-12 07:38:21 http://emslo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback