måndag

2011-11-21 | 08:23:26

också var det måndag igen och aldrig har helgen gått så fort som denna! fredagen föll bokstavligen bort när jag valde att knoppa in 4 timmar i soffan över idol och det ena med det andra. christian satt själv och drack rödvin och kollade på två filmer. haha så jäkla rolig flickvän! våra avslutsnings festligheter (på jobbet) i torsdags tog in sin rätt på fredags kvällen .. minst sagt! men det var det banne mig värt - vilken kväll det blev!

i lördags hade vi girlsnight hemma hos mig och vi intog en grym middag runt mitt nyinköpta matbord, åh ni bara måste få se det! jag är så grymt nöjd över mitt kap! men mer om det sen :)

lördagen gjordes exakt tvärtimot fredagen. klockan 6 tyckte jag, lisa och christian som anslutit sig att vi var redo för sängen. haha att man aldrig lär sig. halå klockan sex på morgonen - då brukar vi gå upp!! men vi hade en fantastisk kväll med dans i mitt vardagsrum till lemon tree och håkan hellström ♥

behöver jag skriva att söndagen föll lite mellan stolarna och de mest produktiva jag gjorde var att ta mig ner till ica - handla - laga tacos? men som sagt, värt värt!

idag har jag städ & tvätt planer tills jag vid 12 ska på massage och sen på en secondhand roadtrip med lisa. mitt bord har gett mig cravings! nu är vi i desperat behov av nya matstolar. ikea till gustaviansk är ingen höjdare!


ännu har snön inte nått stockholm! så här såg de ut för över ett år sen ...


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback