kusinerna ♥

2011-11-12 | 09:13:11


sötaste kussarna!

det har verkligen varit mycket den här veckan och inte minst så har jag varit på utbildning i 2 dagar! engla har sovit hos mormor eftersom chrtisitan har nytt jobb och har lite flygande tider. det går inte riktigt att säga att "du slutar 17 idag" och skolan stänger ju 17.30. men fy som jag avskyr när det känns som man inte sett sin lilla på hundra år!

igår var vi bortbjudna till linda och björn på middag och jossan smsade i veckan och frågade om vi inte kunde komma över till dem då david var borta och hon ville ha en tjej-kväll. eftersom vi var bortlovade så blev det lillfrsöken som körde tjej-kväll med novisen, jossa, nikki och ellan.

det hade haft en riktig höjdar kväll när jag pratade med jossan igår och engla lät lätt över exalterad i telefonen :) det är så roligt att de leker så pass bra. visst tjivas det och blir suris miner ibland men det har verkligen blivit stora bägge två och kan samsas om saker på ett helt annat sett. nu ska vi om ett par timmar åka och hämta hem engla, åh äntligen blir det lite kvalitéts tid den här veckan. vet dock inte alls vad vi ska hitta på? bullbak & pyssel kanske?


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback