du är bäst ♥

2011-11-22 | 21:36:09


satan i gatan vad du är bra engla viola aurora ♥

imorse var det dags för englas första utvecklingssamtal i förskoleklassen! jag följde med på morgonen och satt med i hennes grupp och lyssnade när hennes de gick igenom bokstaven Å och pratade i mun på varandra :)

senare kom englas pappa och vi gick in på frökens kontor och gick igenom en hemma blankett som jag och engla fyllt i i början av veckan. det var mest frågor om trivsel och om hur man är som kamrat osv. basic info men bra att ta upp till ytan om det finns problem! dock inga smärre för engla denna gången.

när engla trippade ut och ritade Å-pappret så gick englas fröken E igenom två "uppgifter" som engla gjort. uppgifter är väl helt fel ord men det var en bunt papper med bilder där man skulle ringa in ex 'toffs' om fröken sa det. den andra handlade om att man skulle gissa vilken av bildernas figur som hade flest bokstäver i sig.

normalt för en 6 åring var 11 poäng på andra.
engla hade 23! - ibland får man faktiskt skryta om sitt barn :)

den andra hade hon 57/60 och visserligen är bägge uppgifterna mest för att se var barnen ligger i utveckling av olika saker men man kan inte låta bli att pysa upp sig några centimeter. det är ju banne mig min lilla engla som blivit så stor o duktig .. ♥


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback