veckans polarn outfit!

2011-05-12 | 10:04:00



tshirt 195 kr kofta 295 kr jeanskjol 245 kr strumpbyxor 145 kr parkas 895 kr

"och nu blir det kallt igen" .. suck! vi som precis kommit in i lite sommarmood med tunna kläder, solhatt istället för mössa och jackan har vi lämnat hemma. också blir det kallt igen? egentligen så borde man verkligen inte vara förvånad då sverige är det typiska landet för upp och ner väder med regn, värme och snö.

ett klädesplagg som är perfekt för det lynniga vädret är den här parkasen från polarn o. pyret, sen första dagen har jag älskat den och när engla fick den så har den varit en given favorit. det är inte alltid man vill dra på sig skaljackan och inte heller alltid man vill kila runt i 'fin jackan', ibland behövs allt i ett! snygg och funktionell!

den kommer funka hela sommaren, på vattnet, kallare dagar och kanske speciellt vid regn! den är helt vatten & vindtät - vilket är ett måste på dagis :) jackan går från 98 -146 och visst kanske de kan kännas lite sådär att gå och köpa en parkas när sommaren står inför dörren men till saken hör att den kommer vara lika perfekt i augusti och till hösten. en fleece under så tar den även knappa plusgrader :) nog om det! den blommig tröjan .. åh!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback