jumpsuit!

2011-05-24 | 18:46:34


jumpsuit polarn o. pyret 295 kr

engla hade varit toppen duktig idag på plåtningen :) det var somsagt utomhus i humlan och imorse var det ju inte det bästa av väder så det har vad jag förstått varit en del väntan. engla berättade att hon plåtats i regnoverall, tjocka tjocka byxor och jacka och fleeceställ! underbart, haha! tur att det inte var högsommar värme.

själv gick jag hem tidigt idag .. helt slut och 38.5'c i temp. fan! jag har inte lust att vara sjuk, inte alls. näsan är täppt, huvudet väger bly och jag varvar mellan att konstan frysa och svettas. suck.

nu ska jag duscha lillan min innan hon ska hoppa i säng. hon har klätt sig i nya byxdressen från polarn kvällen till ära! vet inte om hon misstagit den för pyjamas eller om hon bara ville sätta på sig något skönt? söt var den iaf på och hon älskade de faktum att de såg ut som en klänning om man höll ihop benen. hah!


Kommentarer
Mali

Åh, verkligen söt jumpsuit på söt dotter! Jag brukar tycka att polarn o pyret är så dyrt, men det var ju inte alls farligt :)

2011-05-24 22:41:12 http://mali-mylife.blogspot.com
Petra

Tittade på en massa olika jumpsuit på pop igår,men kunde inte bestämma mig vilken jag skulle köpa haha.Blev ett solkydd i alla fall till min Nova :)kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback