en mil!

2011-05-10 | 21:20:16

ikväll åt vi en snabb och enkel middag bestående utav rester från gårdagens linas middag och dagens linas lunch! grym gnocci med caprese och någon böntjossan blev min lott, nami! sen har vi faktiskt varit ute och gått en helt jäkla mil! jag är imponerad över mig själv och viket 'go' jag får in när jag väl vill .. vilket inte är så hemskt ofta ..

22'c låg temperaturen på när begav oss ut :)
hur härligt är inte det?

inte hade den sjunkit speciellt nämnvärt tills vi kom hem någon timme senare heller. varför pratas det om regn imorgon för? jag bara älskar det här vädret (unikt jag vet .. vem gör det inte?) och regn finns inte riktigt med i min väder-plan. vi har faktiskt tänkt att vi ska hålla igång den här hurtigheten nu varje kväll tills engla kommer hem, då blir vi lata soffpotatisar igen, hah! eller jag blir, c gymmar ju och springer i spåret här utanför.

visst kan man komma iväg när engla är hemma också men då går det inte att gå ut tillsammans och nej jag tänker inte gör som jag hörde att någon som lisa hört om gjort. lämna sina barn hemma och gå ut "dom sover ju" nej så gör man inte. gör ni så? tänk om de små stackarna vaknar med mardrömar eller whatever?


Kommentarer
Maja

Klart man inte lämnar hemmet när ens barn sover! Eller jo, förresten, jag kan gå och slänga sopor i sophuset 5 m från porten och sen snabbt upp igen - men där går gränsen!



Hoppas allt är bra med dig! KRAM!

2011-05-10 22:40:02 http://majao.blogg.se/
Mia

Men fy! Jag skulle ALDRIG lämna mina barn ensamma hemma.

Ut på tomten kan jag gå, men aldrig längre än så. Har babyvakten i högsta hugg!

2011-05-11 10:46:05 http://woodland.blogg.se/
julia

när jag skaffar barn ska jag vara som en hök;)



så söt engla är!

freja

när vega var liten och inte kunde öppna dörren från sitt rum så kunde jag lätt pipa ner till tex tvättstugan en snabbis om hon sov och hade sovit ett tag.



men nu när hon är stor nog att öppna dörren skulle jag aldrig riskera att hon av nån anledning skulle vakna, gå upp och inte hitta mig. fatta skräcken.



nu är det ju ovanligt att jag är ensam hemma, oftast är vi ju två, men det händer ju ibland! en att gå ut och jogga en sväng när kidsen somnat känns lite väl magstarkt..

2011-05-12 00:27:16 http://stocktownstories.blogg.se/
Hondjur

Självklart gör man inte det! Det spelar ingen roll. Dom kan både skada sig och bli hemskt rädda när dom inser sin ensamhet. Nej, fy vilken skräck. Skulle i alla fall aldrig falla mig in. Max ner i porten för att hämta/lämna saker i värsta fall. Men det handlar ju om en minut eller två.. Illa nog det!



Ha en fin helg söta ni!!

2011-05-13 07:07:22 http://etthondjur.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback